buna sevinmen lazım kübracım :))))) şaşırdı yaaa
Geçen hafta : 56,2
Bu hafta :56,8
Giden :-0,6
Yüzde % -1,07
nedenlerini düşününce spor yapmamış olmam ve wc ye çıkamamış olmam aklıma geliyo ama üzüldüm.
Nurgül ne yaptın senGruba ilk girdiğinde bu kilodaydın. Banu 2 de gelecek o zamana kadar wc ye falan çıksan değişiklik olur mu? Gelecek cumaya kadar 1 tane ufacık bile olsa kaçamak olmasın . Ayrıca 6 gün spor yapmış ol tamam mı?2 ileri bir geri gitmen kötü.Zamanla seninde iyice canın sıkılacak.Tamam mı Nurgül???????
bu ne orti ben kendime kötü derken sen benden beter çıktındemekki ne yapacağız bu hafta elele tutuşup spora gidiyoruz öyle 12 lere kadar gezerek olmuyo demekki hemde bensizzz
wc işinide şu şekilde yap bence bi sabah keten tohumlu ılık su açkarnına iç, ertesi gün aç karnına kayısı üstüne ılıksu, ertesi gün yine keten tohumulu ılık su. faydasını göreceğini düşünüyorum
bende anlmadım ya dün bile 200grm eksik çıkmıştım. yok gruba girdiğimde 59 lardaydım ama yinede morel bozucu gerçekten bilseydim pastalardan felan yerdim yaaacaba kaç kilo alırdım. tartılma imkanım yok ki iş yerindeyim burda tartı yok. evet bende öyle düşünüyorum bugünden itibaren kaçamak yok spor var. tmm anlaştık. sorma orti ya hiç beklemiyodum tartıya çıktım inanamadım aldım başka yere koydum yine aynı. tmm deniycem iş yerinde de keten tohumu falan var almıştım ama ne kadar atıcam suya?
1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı kadar at, aç karnına ılık ılık iç. ben bi aralar çok yapıyordum önceki hayatımda
ne güzel işte,yemek işinden kurtulursunİyi olur hem fırsattan istifade yemek yapmaktan kurtulurum.Mangal eşimin işi nede olsa
Geçen hafta : 56,2
Bu hafta :56,8
Giden :-0,6
Yüzde % -1,07
nedenlerini düşününce spor yapmamış olmam ve wc ye çıkamamış olmam aklıma geliyo ama üzüldüm.
ben paslanmaz seköründeyim hepsinin sahipleri sivaslı hhahahahaaa nası insan olduklarını çok iyi biliyorum. bizim patronda öyle ama allahtan yurt dışında yaşamış büyümüş onlara çekmemiş okumuş kendini geliştirmiş
afiyet olsun çok güzel olmuş bende tostta kaşarı çok seviyorum ama beyaz peynir daha masum diye onu tercih ediyorum. kahveyi şekersiz nasıl içiyosun ya ben ancak süte karıştırınca şekersiz içebiliyorum.
afiyet olsun bi örnek zeynep menülerinden daha 1 tabak tavuklu makarnayla hem karbonhidratı hem proteini karıştırmışsın diyetisyenler hiç tavsiye etmiyo.
akşam az gibi ama diğer menülerine göre daha iyi dukan diyeti gibi olmuş nerdeyse protein protein
afiyet olsun 3,5 lahmacun maşallahbirini bize saklasaydın bari biz aramızda kardeş payı yapadık hihihihiii
Ben şeker kullanımını 2000 yılında bıraktım canım. Tam 12 sene oluyor. Üniversiteye hazırlanırken yine böyle duba olmuştummerhaba bende nurgül 28 yaşındayım aslen izmirliyim ama evlilik nedeniye 6 yıldır ist dayım. ben de muhasebeciyim ama öle malimüşavir falan deilve aramızda bi muhasebeci görmekten çok memnunum aramızda kalsın hepsi ya sağlıkçı ya öretmen ya sen hemen yazdın takıma alındın bide zormuş takıma girmek diyosun ben neler çktim bi bilsen taaam 98 kg. Sonra üniversiteye başladıktan sonra diyet ve spor yapıp 98 den 55 kg inmiştim tekrar, 8 ayda. O zamanki diyetisyenim bırakmamı istemişti şekeri. Çünkü her kahve ve çay kupasına 10 küp kesme şeker atıyordum. O zaman hayatımın ilk diyetini yaptığım için çok hızlı kilo vermiştim.İlk ay 8 kg
Şekersiz kahve de çayda daha güzel
önceki hayatımdamı :))) realkarnasyon gibi oldu
Tebrikler Gönül. Son kilolarasın ama gayet güzel gidiyor.Ben buna sporun gücü diyeceğimGunaydinlaar
gecen haftaa: 54.3
Bu hafta: 53.8
gIDEN: 500 gr
asila asila gidiyo son kilolaaar :95:
Canım az da olsa vermişsin çok güzel.Bu hafta spor listesinde bir boşluk bile olmasını istemiyorum.Hepimiz sıkı bir spora başlayacağız.Bu hafta zorunlu tuttuğumuz sporlarda arada kaynadı yapılmaı.Bugünden itibaren başlıyoruz.Kızlar regl olduğum için mi yoksa sporlarımı yapmadığım için mi bu hafta tartı beni üzdü
Geçen hafta : 81.5 kg
Bu hafta: 81.2 kg
Aradaki fark : 0.3 kg
yasminyaso ( 81.5 / 81.2/ 0.3/ % 0.37)
Bu hafta dikkat edeceğiz ve haftaya çok kilo vereceğiz .arkadaşlar kusura bakmayın geciktim
geçen hafta 88.5
bu hafta 88.5 %0
günaydın.
geçen hafta:72.5
bu hafta:72
fark:0.5 kg
%0.69
Selam Kızlar
Uykumdan uyandm bıldırım yapıp devam etcem uyumaya :)
Regl oldugum halde bu hafta ıyı gıtmıs gorunuyor :)
Gecen hafta : 75.8
Bu hafta : 75
Fark : 0.8
%1.055 cıktı telefondan hesaplayınca :)
günaydın kızlar !
biraz yoğun bir gün kilomu bildirip hemen çıkıcam , sonra tekrar uğrarım zaman olursa !
geçen hafta : 68,800
bu hafta : 68,800
fark :0
% 0
herkese başarılaaaaaarr ...
Benim kilom(
Geçen hafta : 62.7
Bu hafta :62.7
Giden :0
Yüzde % 0
Tartı önce 100 gram eksik gösterdi sonra aynı gösterdiBu hafta hiç spor yapmadım. En büyük hatam bu oldu.Yarından itibaren iyi bir sporla karşınızda olmaya çalışacağım. Benimle aynı duruma olan arkadaşlar yarından itibaren sporsuz bir günümüz geçmesin olur mu??
Gunaydinlaar
gecen haftaa: 54.3
Bu hafta: 53.8
gIDEN: 500 gr
asila asila gidiyo son kilolaaar :95:
Kızlar regl olduğum için mi yoksa sporlarımı yapmadığım için mi bu hafta tartı beni üzdü
Geçen hafta : 81.5 kg
Bu hafta: 81.2 kg
Aradaki fark : 0.3 kg
yasminyaso ( 81.5 / 81.2/ 0.3/ % 0.37)
Benim yine çıkmam gerekiyor. Bu arada bu akşam eşimin bir arkadaşının düğünü var oraya gideceğiz .Sonrada kayınvalidemlere uğrarız. Bu akşam yokum.Yarın akşama doğru gelirim.Şimdiden haberiniz olsun.Düğünde birşeyler yerim diye düşünmeyin bugünden sonra asla.
merhaba 13. takım..nasılsınız.?
eşim bu pazartesi işe başlıyor okulda açıldı...ve artık kendime zaman ayırma vakti geldi ..inşallah bir aksilik olmazsa diyete ve spora başlıyacağım..bu sabah tartılmadım ama dün 61.6 gördüm..:18:
+3.5 kilocuğum oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?