Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buna sevinmen lazım kübracım :))))) şaşırdı yaaa

Geçen hafta : 56,2
Bu hafta :56,8
Giden :-0,6
Yüzde % -1,07

nedenlerini düşününce spor yapmamış olmam ve wc ye çıkamamış olmam aklıma geliyo ama üzüldüm.

bu ne orti ben kendime kötü derken sen benden beter çıktın demekki ne yapacağız bu hafta elele tutuşup spora gidiyoruz öyle 12 lere kadar gezerek olmuyo demekki hemde bensizzz
wc işinide şu şekilde yap bence bi sabah keten tohumlu ılık su açkarnına iç, ertesi gün aç karnına kayısı üstüne ılıksu, ertesi gün yine keten tohumulu ılık su. faydasını göreceğini düşünüyorum

Son düzenleme:

bende anlmadım ya dün bile 200grm eksik çıkmıştım. yok gruba girdiğimde 59 lardaydım ama yinede morel bozucu gerçekten bilseydim pastalardan felan yerdim yaa acaba kaç kilo alırdım. tartılma imkanım yok ki iş yerindeyim burda tartı yok. evet bende öyle düşünüyorum bugünden itibaren kaçamak yok spor var. tmm anlaştık. sorma orti ya hiç beklemiyodum tartıya çıktım inanamadım aldım başka yere koydum yine aynı. tmm deniycem iş yerinde de keten tohumu falan var almıştım ama ne kadar atıcam suya?

1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı kadar at, aç karnına ılık ılık iç. ben bi aralar çok yapıyordum önceki hayatımda

Kızlar regl olduğum için mi yoksa sporlarımı yapmadığım için mi bu hafta tartı beni üzdü

Geçen hafta : 81.5 kg
Bu hafta: 81.2 kg
Aradaki fark : 0.3 kg

yasminyaso ( 81.5 / 81.2/ 0.3/ % 0.37)

İyi olur hem fırsattan istifade yemek yapmaktan kurtulurum.Mangal eşimin işi nede olsa
ne güzel işte,yemek işinden kurtulursun

Geçen hafta : 56,2
Bu hafta :56,8
Giden :-0,6
Yüzde % -1,07

nedenlerini düşününce spor yapmamış olmam ve wc ye çıkamamış olmam aklıma geliyo ama üzüldüm.

bu ne kızbu işte bi terlik var ,anlayamadım.sadece hafta da bir evden dışarı adımını atan benim,tek hareketim yaptığım spor.nurgül sende de sebze yemekleri çok hatırlamıyorum ben.hep savunuyorum gene savunacağım.az yağda pişmiş ev yemekleri bence yenmeli diette.tavuk,et, ızgara ,haşalama yada yemek içinde olmalı.düzenli 5-6 öğün olmalı.

Son düzenleme:

şekersiz çay içmeye başladığımda ilk okula gidiyordum önce annem bırakmıştı sonra ablam eeeeeeee onlar bırakıda ben dururmuyum ama hiç zorlanmamıştım onu hatırlıyorum

***13. TAKIM 275. ETAP ***
bilgen35 ( 88.5/88.5 /0 / % 0)
goncagulll (73.8 /73.8 / 0/ % 0)
Kbra23 ( 75.8 /75 /0.8 / %1.06 )
limpida (108/ / / % )
mersinli42 ( 72.5 /72 /0.5 / %0.69 )
nesdii28(68.8 /68.8 /0 /%0 )
nurgulguney ( 56.2 /56.8 /-0.6 / %-1,07 )
tadLi ( 54.3 /53.8 /0.5 / % 0.92)
pia ( 66.1 / 66/0.1 / %0.15 )
UZAYIM ( 62.7 /62.7 / 0/ %0 )
yasminyaso ( 81.5 /81.2 / 0.3/ % 0.37)

13.Takım ortalaması :

Banu kaldı.

ferdici :
Aynur89 :
ebi_ :

Son düzenleme:
bu hafta yediklerimede çok dikkat ettim olmuyor.spor yapamıyorum onunda etkisi var ama 100 grcık bile gitmemiş.

Gunaydinlaar

gecen haftaa: 54.3
Bu hafta: 53.8
gIDEN: 500 gr

asila asila gidiyo son kilolaaar :95:
Tebrikler Gönül. Son kilolarasın ama gayet güzel gidiyor.Ben buna sporun gücü diyeceğim
Kızlar regl olduğum için mi yoksa sporlarımı yapmadığım için mi bu hafta tartı beni üzdü

Canım az da olsa vermişsin çok güzel.Bu hafta spor listesinde bir boşluk bile olmasını istemiyorum.Hepimiz sıkı bir spora başlayacağız.Bu hafta zorunlu tuttuğumuz sporlarda arada kaynadı yapılmaı.Bugünden itibaren başlıyoruz.

arkadaşlar kusura bakmayın geciktim
geçen hafta 88.5
bu hafta 88.5 %0
Bu hafta dikkat edeceğiz ve haftaya çok kilo vereceğiz .

Benim yine çıkmam gerekiyor. Bu arada bu akşam eşimin bir arkadaşının düğünü var oraya gideceğiz .Sonrada kayınvalidemlere uğrarız. Bu akşam yokum.Yarın akşama doğru gelirim.Şimdiden haberiniz olsun.Düğünde birşeyler yerim diye düşünmeyin bugünden sonra asla.

Son düzenleme:
günaydın.
geçen hafta:72.5
bu hafta:72
fark:0.5 kg
%0.69

Gunaydinlaar

gecen haftaa: 54.3
Bu hafta: 53.8
gIDEN: 500 gr

asila asila gidiyo son kilolaaar :95:

kilo veren arkadaşları ve vermeye çabalayan arkadaşları tebrik ediyorum,.bu hafta durumumuz kötü umarım haftaya azimle birinci oluruz.

merhaba 13. takım..nasılsınız.?
eşim bu pazartesi işe başlıyor okulda açıldı...ve artık kendime zaman ayırma vakti geldi..inşallah bir aksilik olmazsa diyete ve spora başlıyacağım..bu sabah tartılmadım ama dün 61.6 gördüm..:18:
+3.5 kilocuğum oldu..

iyi eğlenceler hatice bende yarın sakaryaya gidiyorum düğüne yarın için izinli yazabilirmisiniz beni

Geçen hafta : 77.0 kg
Bu hafta: 76.9 kg
Aradaki fark : 0.1 kg

( 77.0 / 76.9/ 0.1/ % )

ben bugun rengl oldum o yuzden bu kadar gosterdi tarti dun 76,4 idim

uf faizi hesaplayamadim unutmuwum tarihden de bulamadim((( moralim de bozuldu . bu ne ya hec kes kilo vermeyib

hoşgeldin canım.en kısa sürede aldığın kiloları verirsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…