Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu hafta yediklerimede çok dikkat ettim olmuyor.spor yapamıyorum onunda etkisi var ama 100 grcık bile gitmemiş.

canım ya senin uyku düzenin yok değil mi ?yanlış hatırlıyorsam kusura bakma..bir insan günde 1 saat fazla uyuyarak yılda 7 kilo verirmiş..doktorumda söylemişlerdi..uyku çok önemli..
ve illa sporla kilo verilecek diye birşey yok spor destek ve sıkılaşma adına etkili ama diyette önemli..yine doktorumda bir prof günlük yediğinizden 100 kalori bile azaltsanız mutlaka kilo vermeye başlarsınız demişti..canını sıkma sağlığın için ve estetik bir görüntü için yola devam.. bu kilolar ya gidecek ya gidecek..

hatice benimde hafta sonu şehir dışından misafirlerim geliyor giremem, yarın izinli yazabilirmisin

Kızlar regl olduğum için mi yoksa sporlarımı yapmadığım için mi bu hafta tartı beni üzdü

Geçen hafta : 81.5 kg
Bu hafta: 81.2 kg
Aradaki fark : 0.3 kg

yasminyaso ( 81.5 / 81.2/ 0.3/ % 0.37)

keşke benide böle üzse (

bende anlamadım.

sendemi.... bu hafta durumumuz pek parlak değil
maalesef

canım ben şuanda günde 3 saat uyku ile geçiriyorum günlerimi vücudum dinlenemiyor.ayaklarımda bir karıncalanma mevcut zaten sanırım oda kilomdan ve bel fıtığım iyice ilerledi.spor yapacak enerjimde yok ama bu hafta yarım saat bile olsu yapıcam

iyi eğlenceler hatice bende yarın sakaryaya gidiyorum düğüne yarın için izinli yazabilirmisiniz beni

hatice benimde hafta sonu şehir dışından misafirlerim geliyor giremem, yarın izinli yazabilirmisin
İkinizide izinli yazdım kızlar.

Bu hafta sende bizimle başla.

Bugün gazetede senin dediğine benzer bir haber çıkmış canım;

"Kanada’da bir araştırmaya göre, her gün en az 7 saat kaliteli uyku, kilo vermeyi kolaylaştırıyor.

Yeterince uyumamak, beynin daha fazla açlık sinyali verip iştah hormonlarını artırmasına yol açıyor. Araştırmada, günde 7-8 saat uyuyan birinin, 6 saatten az uyumaya başlayınca ortalama 2.4 kilo fazla aldığı belirlendi. "

dünkü menüm

sabah
1 kase tavuk çorbası şehriyeli

öğlen
1 ad tost beyaz peynir ve domatesli

ara
1 ad soda

akşam
çeyrek ekmek
bolca kavun

3lt su
spor yok

ben akşam eve gidince ne yapayım. spor?
İlk önce hepimiz zorunlu olarak 100 sopalı hareket,100 yan bel hareketi,100 twester yapacağız. Twesteri olmayanlar sopalı hareketi 200 yapacak. Diğer sporlar size ait.Ama bunlar zorunlu.Daha önce kabul ettiğiniz için tekrar sormuyorum. Mesaj bildirimi sırasında bunuda belirtelim.

100 sopalı hareke ayrı 100 yan bel hareketi ayrımı ? bide benim twester ım yok eğer tavsiye ediyosanız alırım bi tane.

twester ne ki? ben spor salonuna yazilmiwam ama gitmiyorum bu hafta mutlaka gideceyim rezalet bi durum

kız insan buna üzülürmügider yeni ve muhteşem en önemlisi küçük beden bir tane alırsın.

Doğru söylüyorsun deliyim işte birde hiç giymediğim kıyafetlerim bile var ..
Geçen sene deri mont almıştım o şimdi çok geniş duruo deri mont daraltılırmı acaba

günaydın.
geçen hafta:72.5
bu hafta:72
fark:0.5 kg
%0.69

tebrikler ortigayet güzel vermişsin.%1.06 olarak yuvarlayabiiliriz.
benimki az oldu bu hafta.hafta sonu yediğim lahmacunla,halka tatlısı tartıda tırmaladı beni:95:

Tebrkler orticim bencee iyi vermişşin allahtan ben ıslak kek ile böreği telafi ettim :)

Sağlık olsun kızlar .. düzelir üzülmeyin ..

Bencede canım :)

kötü olmuş üüzülme canım
Haftaya çok çok gider inşşşşş

Bu arada annem keten tohumu kullanıyor quatrı var diye ve kilo aldığı anda düzenli keten tohumuyla aldığı kiloyu geri veriyor kısa sürede..
Benimde 2 sene önce triodlerimde kist vardı çok küçük bir mm ama .
doktor 6 ay sonra gel dedi takipte kalalım dedi . tabi hiç gitmedim :d
acaba bu kilo vermemi zorlaştırıyormu annem gibi keten tohumu kullansammı ? annemin bayağı büyük kistleri var boynunda eritiyor onları keten tohumu ?

Son düzenleme:
Haticecim bende annem iyileşene kadar cuma akşamları eskişehire gidip pazartesi döncem. Haftasonu beni de izinli yazar mısın
Yazdım canım.Geçmiş olsun.Annen en yakın zamanda şifa bulur inşallah

100 sopalı hareke ayrı 100 yan bel hareketi ayrımı ? bide benim twester ım yok eğer tavsiye ediyosanız alırım bi tane.
Ayrı canım.Twester alabilirsin gayet ucuz ve güzel bir alet.

Sopalı hareket: Bir sopayı veya oklavada olur.Omza alıp sağa sola dönme hareketi yapıyoruz.Twesterin tersi yani.

Kübracım ben çıkıyorum.Bir tek kilosunu bildirmeyen Banu kaldı. O da gelince listeyi sen paylaşır mısın? 3 e doğru uğrar kontrol eder çıkarım.Olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…