bu hafta yediklerimede çok dikkat ettim olmuyor.spor yapamıyorum onunda etkisi var ama 100 grcık bile gitmemiş.
arkadaşlar kusura bakmayın geciktim
geçen hafta 88.5
bu hafta 88.5 %0
Benim yine çıkmam gerekiyor. Bu arada bu akşam eşimin bir arkadaşının düğünü var oraya gideceğiz .Sonrada kayınvalidemlere uğrarız. Bu akşam yokum.Yarın akşama doğru gelirim.Şimdiden haberiniz olsun.Düğünde birşeyler yerim diye düşünmeyin bugünden sonra asla.
Kızlar regl olduğum için mi yoksa sporlarımı yapmadığım için mi bu hafta tartı beni üzdü
Geçen hafta : 81.5 kg
Bu hafta: 81.2 kg
Aradaki fark : 0.3 kg
yasminyaso ( 81.5 / 81.2/ 0.3/ % 0.37)
ne güzel işte,yemek işinden kurtulursun
bu ne kızbu işte bi terlik var ,anlayamadım.sadece hafta da bir evden dışarı adımını atan benim,tek hareketim yaptığım spor.nurgül sende de sebze yemekleri çok hatırlamıyorum ben.hep savunuyorum gene savunacağım.az yağda pişmiş ev yemekleri bence yenmeli diette.tavuk,et, ızgara ,haşalama yada yemek içinde olmalı.düzenli 5-6 öğün olmalı.
ben paslanmaz seköründeyim hepsinin sahipleri sivaslı hhahahahaaa nası insan olduklarını çok iyi biliyorum. bizim patronda öyle ama allahtan yurt dışında yaşamış büyümüş onlara çekmemiş okumuş kendini geliştirmiş
Ben şeker kullanımını 2000 yılında bıraktım canım. Tam 12 sene oluyor. Üniversiteye hazırlanırken yine böyle duba olmuştumtaaam 98 kg. Sonra üniversiteye başladıktan sonra diyet ve spor yapıp 98 den 55 kg inmiştim tekrar, 8 ayda. O zamanki diyetisyenim bırakmamı istemişti şekeri. Çünkü her kahve ve çay kupasına 10 küp kesme şeker atıyordum. O zaman hayatımın ilk diyetini yaptığım için çok hızlı kilo vermiştim.İlk ay 8 kg
Şekersiz kahve de çayda daha güzel
maşallah yasemin 10 tanemi ben çaya 5 yıldır falan atmıyorum ama kahveyi mutlaka 1 şekerli içiyorum sütsüz olursa işte. çok kilo vermişsindemekki yine yapabilirsin. tecrübeyle sabit.
geçen hafta 88.5
bu hafta 88.5 %0
benim gözümde 0 lar bu hafta başarılı sayılıyo((
Geçen hafta : 77.0 kg
Bu hafta: 76.9 kg
Aradaki fark : 0.1 kg
( 77.0 / 76.9/ 0.1/ % )
ben bugun rengl oldum o yuzden bu kadar gosterdi tartidun 76,4 idim
uf faizi hesaplayamadim unutmuwum tarihden de bulamadim((( moralim de bozuldu . bu ne ya hec kes kilo vermeyib
tebrik ederim
maalesefsendemi.... bu hafta durumumuz pek parlak değil
canım ya senin uyku düzenin yok değil mi ?yanlış hatırlıyorsam kusura bakma..bir insan günde 1 saat fazla uyuyarak yılda 7 kilo verirmiş..doktorumda söylemişlerdi..uyku çok önemli..
ve illa sporla kilo verilecek diye birşey yok spor destek ve sıkılaşma adına etkili ama diyette önemli..yine doktorumda bir prof günlük yediğinizden 100 kalori bile azaltsanız mutlaka kilo vermeye başlarsınız demişti..canını sıkma sağlığın için ve estetik bir görüntü için yola devam.. bu kilolar ya gidecek ya gidecek..
iyi eğlenceler hatice bende yarın sakaryaya gidiyorum düğüne yarın için izinli yazabilirmisiniz beni
İkinizide izinli yazdım kızlar.hatice benimde hafta sonu şehir dışından misafirlerim geliyor giremem, yarın izinli yazabilirmisin
Bu hafta sende bizimle başla.merhaba 13. takım..nasılsınız.?
eşim bu pazartesi işe başlıyor okulda açıldı...ve artık kendime zaman ayırma vakti geldi ..inşallah bir aksilik olmazsa diyete ve spora başlıyacağım..bu sabah tartılmadım ama dün 61.6 gördüm..:18:
+3.5 kilocuğum oldu..
canım ya senin uyku düzenin yok değil mi ?yanlış hatırlıyorsam kusura bakma..bir insan günde 1 saat fazla uyuyarak yılda 7 kilo verirmiş..doktorumda söylemişlerdi..uyku çok önemli..
ve illa sporla kilo verilecek diye birşey yok spor destek ve sıkılaşma adına etkili ama diyette önemli..yine doktorumda bir prof günlük yediğinizden 100 kalori bile azaltsanız mutlaka kilo vermeye başlarsınız demişti..canını sıkma sağlığın için ve estetik bir görüntü için yola devam.. bu kilolar ya gidecek ya gidecek..
İkinizide izinli yazdım kızlar.
Bu hafta sende bizimle başla.
İlk önce hepimiz zorunlu olarak 100 sopalı hareket,100 yan bel hareketi,100 twester yapacağız. Twesteri olmayanlar sopalı hareketi 200 yapacak. Diğer sporlar size ait.Ama bunlar zorunlu.Daha önce kabul ettiğiniz için tekrar sormuyorum. Mesaj bildirimi sırasında bunuda belirtelim.ben akşam eve gidince ne yapayım. spor?
Haticecim bende annem iyileşene kadar cuma akşamları eskişehire gidip pazartesi döncem. Haftasonu beni de izinli yazar mısın
İlk önce hepimiz zorunlu olarak 100 sopalı hareket,100 yan bel hareketi,100 twester yapacağız. Twesteri olmayanlar sopalı hareketi 200 yapacak. Diğer sporlar size ait.Ama bunlar zorunlu.Daha önce kabul ettiğiniz için tekrar sormuyorum. Mesaj bildirimi sırasında bunuda belirtelim.
kız insan buna üzülürmügider yeni ve muhteşem en önemlisi küçük beden bir tane alırsın.
günaydın.
geçen hafta:72.5
bu hafta:72
fark:0.5 kg
%0.69
tebrikler ortigayet güzel vermişsin.%1.06 olarak yuvarlayabiiliriz.
benimki az oldu bu hafta.hafta sonu yediğim lahmacunla,halka tatlısı tartıda tırmaladı beni:95:
günaydın herkese,
gelelim kilo bildirimine
geçen hafta 73,800
bu hafta 73,800
giden 0, %0
üzgünüm arkadaşlar bu hafta verememişimama nedenlerini anlayabiliyorum, hiç spor yapmadım bu hafta ve menülerimde malumunuz ama haftaya telafi edeceğimi düşünüyorum, kusura bakmayın
günaydın kızlar !
biraz yoğun bir gün kilomu bildirip hemen çıkıcam , sonra tekrar uğrarım zaman olursa !
geçen hafta : 68,800
bu hafta : 68,800
fark :0
% 0
herkese başarılaaaaaarr ...
Üzüldüğün şeye bak.Sevinmen lazım.Terzide biraz daraltırsın oda olmadı yenisini alırsın güzelim
Amanın 2 mi.
Tebrikler canım
Tebrikler canım çok güzel vermişsin
Günaydın canım
Bu hafta sporlarımız iyice azaldı.Dikkat eelim.Bende aynı durumdayım.
Üzülme can ım haftaya veririz ancak bu hafta daha çok dikkat edip spor yapalım olur mu
Benim kilom(
Geçen hafta : 62.7
Bu hafta :62.7
Giden :0
Yüzde % 0
Tartı önce 100 gram eksik gösterdi sonra aynı gösterdiBu hafta hiç spor yapmadım. En büyük hatam bu oldu.Yarından itibaren iyi bir sporla karşınızda olmaya çalışacağım. Benimle aynı duruma olan arkadaşlar yarından itibaren sporsuz bir günümüz geçmesin olur mu??
buna sevinmen lazım kübracım :))))) şaşırdı yaaa
biri zeynebi durdursun aldı başını gidiyo sen deil 53 43 bile olursun zeynep hemde kısa bi süre sonratebrik ederim
vaauuuvvvvv çok iyi tebrik ederim darısı başıma inş.
afiyet olsun, semizotu yemeğini bende çok severim. hani beraber gezecektik orti niye beni çağırmadın
ben seni kadıköyde o kadar bekledim buluşalım dedim gelmedin ben nabimdesene bizi mücadele dolu bi hafta bekliyo
günayydıınnnnn kaptanımm.
olsun hemen hemen herkes aynı bu hafta sıkma canını bide bu kadar yoğunsun almadığına şükür
Kafayı yedimmmm
Geçen hafta : 56,2
Bu hafta :56,8
Giden :-0,6
Yüzde % -1,07
nedenlerini düşününce spor yapmamış olmam ve wc ye çıkamamış olmam aklıma geliyo ama üzüldüm.
Sen bence 1 hafta yemek yeme cezan bu olsun diyecem ama dermiyim demem çnküüü sen bana pasta yapcn
Gunaydin arkadaslar
Benim tartim kafayi yedi...dun tartilmistim 66 kiloydum...bugunde en azindan belki 65 9 -8 cikarim derken sabah 68 ciktim...tartimin miadi doldu anlasilan cunku cok afedersiniz. Bekledim wcye cikmayi ...midemde neredeyse bisi kalmadi :))
Ben dunki kilomu bildiriyorum oyuzden
66.0
Simdi cikmam lazim belediyepye gidicem kisa randevum var
Oglen msj ve spor listesinide yazarim kizlar
Ins herkes sonucundan memnun kalir
Gorusurruuuuuzzzzzzz
Bencede tartııııı meftah olmuş canımmmmmm
Gunaydinlaar
gecen haftaa: 54.3
Bu hafta: 53.8
gIDEN: 500 gr
asila asila gidiyo son kilolaaar :95:
tebrikler canım ..
Kızlar regl olduğum için mi yoksa sporlarımı yapmadığım için mi bu hafta tartı beni üzdü
Geçen hafta : 81.5 kg
Bu hafta: 81.2 kg
Aradaki fark : 0.3 kg
yasminyaso ( 81.5 / 81.2/ 0.3/ % 0.37)
tebrikler canım ..
geçen hafta 88.5
bu hafta 88.5 %0
Sağlık olsun canım umarım düzelir ..
Benim yine çıkmam gerekiyor. Bu arada bu akşam eşimin bir arkadaşının düğünü var oraya gideceğiz .Sonrada kayınvalidemlere uğrarız. Bu akşam yokum.Yarın akşama doğru gelirim.Şimdiden haberiniz olsun.Düğünde birşeyler yerim diye düşünmeyin bugünden sonra asla.
senin kaçamak yapmayacağına eminiz zaten kaptan
Selam canım hoşgeldin :)merhaba 13. takım..nasılsınız.?
eşim bu pazartesi işe başlıyor okulda açıldı...ve artık kendime zaman ayırma vakti geldi ..inşallah bir aksilik olmazsa diyete ve spora başlıyacağım..bu sabah tartılmadım ama dün 61.6 gördüm..:18:
+3.5 kilocuğum oldu..
Başla bencede
Moralini bozma birden hızlı bir şekilde gitmesine gerek yok canım düzelir yavaş yavaş ..Geçen hafta : 77.0 kg
Bu hafta: 76.9 kg
Aradaki fark : 0.1 kg
( 77.0 / 76.9/ 0.1/ % )
ben bugun rengl oldum o yuzden bu kadar gosterdi tartidun 76,4 idim
uf faizi hesaplayamadim unutmuwum tarihden de bulamadim((( moralim de bozuldu . bu ne ya hec kes kilo vermeyib
dünkü menüm
sabah
1 kase tavuk çorbası şehriyeli
öğlen
1 ad tost beyaz peynir ve domatesli
ara
1 ad soda
akşam
çeyrek ekmek
bolca kavun
3lt su
spor yok
Afiyet olsun kavun yemişşin wc ye gtmen lazımdı
İlk önce hepimiz zorunlu olarak 100 sopalı hareket,100 yan bel hareketi,100 twester yapacağız. Twesteri olmayanlar sopalı hareketi 200 yapacak. Diğer sporlar size ait.Ama bunlar zorunlu.Daha önce kabul ettiğiniz için tekrar sormuyorum. Mesaj bildirimi sırasında bunuda belirtelim.
Ben bu hafta tek birgün spor yaptım sanırım belki tam 1 kilo verebilecektim
Zorunlu sporlarrr çok güzellll
Sopalı hareketi bilmyrm
Yazdım canım.Geçmiş olsun.Annen en yakın zamanda şifa bulur inşallahHaticecim bende annem iyileşene kadar cuma akşamları eskişehire gidip pazartesi döncem. Haftasonu beni de izinli yazar mısın
Ayrı canım.Twester alabilirsin gayet ucuz ve güzel bir alet.100 sopalı hareke ayrı 100 yan bel hareketi ayrımı ? bide benim twester ım yok eğer tavsiye ediyosanız alırım bi tane.
Kübracım ben çıkıyorum.Bir tek kilosunu bildirmeyen Banu kaldı. O da gelince listeyi sen paylaşır mısın? 3 e doğru uğrar kontrol eder çıkarım.Olur mu?
Doğru söylüyorsun deliyim işte birde hiç giymediğim kıyafetlerim bile var ..
Geçen sene deri mont almıştım o şimdi çok geniş duruo deri mont daraltılırmı acaba
Sağlık olsun kızlar .. düzelir üzülmeyin ..
Bencede canım :)
kötü olmuş üüzülme canım
Haftaya çok çok gider inşşşşş
buna sevinmen lazım kübracım :))))) şaşırdı yaaa
Sen bence 1 hafta yemek yeme cezan bu olsun diyecem ama dermiyim demem çnküüü sen bana pasta yapcn
Afiyet olsun kavun yemişşin wc ye gtmen lazımdı
Ben bu hafta tek birgün spor yaptım sanırım belki tam 1 kilo verebilecektim
Zorunlu sporlarrr çok güzellll
Sopalı hareketi bilmyrm
çıkamadım nabimm ama geçicidir inşallah
Bu arada annem keten tohumu kullanıyor quatrı var diye ve kilo aldığı anda düzenli keten tohumuyla aldığı kiloyu geri veriyor kısa sürede..
Benimde 2 sene önce triodlerimde kist vardı çok küçük bir mm ama .
doktor 6 ay sonra gel dedi takipte kalalım dedi . tabi hiç gitmedim :d
acaba bu kilo vermemi zorlaştırıyormu annem gibi keten tohumu kullansammı ? annemin bayağı büyük kistleri var boynunda eritiyor onları keten tohumu ?
sanmıyorum ya öle olsa bi haftada bu kadar veremezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?