Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba canım Ordan mutlaka cevap gelecektir .. Şuan misafir olabilirsin takımımızda bildiğim kadarıyla yer yok .. takım kaptanımız gelirse bu konuda bilgi verir

Bu hafta hepimiz dokulmuşuz

haftaya iyi olalım kızlar
çok güzel bi rakam bence neden üzülüyosun ki fazlası zaten sağlıksız bu biraz sabır işi fazlası sağlıksız.

banunun ortalaması 0,93 ortalamada 0,28 oluyo

banu 0.93 olunca ortalama da 0.28 oluyor orti

Teşekkürler kızlarr

sopalı hareket derken yanlara kıvrılmayı yapıyosunuz dimi. açıkçası ben bunları daha hiç yapmadım ihtiyaç duymadım çünkü asıl sorunumun basanlerde ve göbekte olduğunu düşünüyorum bu yüzdende bacak hareketleri ve mekik yapmayı tercih ediyorum. bendede twester yok işe yarayan bişeymiki

bir ara bende kullandım ama kilo verdirme gibi bi etkisi olmadı sadece bağırsakları güzel çalıştırıyor. kistler içinse kesinlikle doktora sormadan kullanma derim aman deyim yanlış bişey yaparsın

Anladım canım bende bagırsak sorunu oluyor ondan :)
Doğru söylüyorsun ..
Twister bana göre işe yarıyor..
bende basenlerimi eritmek istiyorm onun içinde bence en iyi yürüyüş

Listeyi paylaştım gidip kepekli unla krep yapmayı deneyecem umarım başarırım
başaramazsam gıcık olrm bişe yemem

KIZLAR BAKIN NE BULDUM ; BUNU DUYAN VAR MI ? NASIL BİŞEY , DOĞRUMU , İŞE YARIYOR MU ACABA ? BİLEN VAR MI ?

1. Benedenben nasıl bu kadar kilo verdi?

Arkadaşlar hayatım boyunca hiçbir zaman ideal kilomda olamadım.Sürekli balıketli olarak nitelendirilerek yaşadım.Ama çok ilginçtir hiçbir zamanda aşırı kilolu olmadım (Bence...) Tahmin edeceğiniz tüm zayıflama haplarını korkmadan kullandım çünkü hiçbirzaman istediğim gibi giyinemiyordum,giydiğimde istediğim gibi üzerimde durmuyordu.
2012 Nisan ayında zirveye ulaşarak kendi nişanımda 72 kiloya vardım Nisan sonuna kadar bu böyle gitti.Mayıs Ayında Ayşegül Çoruhlu'nun Alkali Diyeti kitabıyla tanıştım ve hayatım değişti.Ne yersem yiyeyim beynim 70 kilonun üstüne çıkmamaya ve 65 kilonun altına inmemeye proglamlandığını düşünüyordum ama artık 72lere çıkınca dur demeye karar verdim.Kitapta yazılanları tam olarak uygulayabildiğimi söyleyemem,daha önce bu diyet hakkında bir başlık açmıştım ama o sırada ramazandı ve bu konuya malesef yoğunlaşmam imkansızdı,yinede vücudumu alkali tutmaya çalıştım ve hayatımda ilk kez ramazanda kilo almadım.
Dikkatinizi çekecek konuyu şöyle özetleyeyim; 1 mayıs 72 kilo! Ramazana giriş 67 kilo ve Ramazan biteli daha 1 hafta olmasına rağmen 61 kiloya düştüm.Uyku problemim çözüldü,daha dinç ve hareketliyim,cildim düzelmeye başladı ve en önemlisi mutlu ve sağlıklıyım.
Kendi genel menümden bahsedeyim
Sabahları uyanınca
1 Çay kaşığı zerdeçalı bir çay kaşığı tarçınla az suda karıştırıp içiyorum.
Başka gün 1 çay kaşığı çörekotu ile balı karıştırıp yiyorum.
Ama en önemlisi her sabah zorla 1 büyük bardak PH damlalı alkali suyumla 1 çay kaşığı karbonat mutlaka içiyorum.
Kahvaltıda (Yorktest yaptırdığım için yediklerim çok sınırlı)
1-2 avuç taze badem
Domates,biber,salatalık
4-5 tane büyük hindi veya tavuk füme,jambon vb.(çokta doğru sayılmaz)
4-5 organik siyah zeytin
Ve çay
Kahvaltım çok önemli!!!
Öğlen genellikle geç uyandığım için canım bişey istemiyor ama light sütle buğday ve pirinç gevreği (markayı tahmin ediyorsunuzdur)yiyorum.
Akşam
Hergece ızgara veya sebzelerle sotelenmiş et yiyorum
Yeşil ve mor sebzeleri kullanarak nar ekşisi ve 1 çorba kaşığı zeytinyağ ile salatamı yiyorum
Siyah Bulgur pilavı
Izgara sebze
Zeytinyağlı sebzeler tükettim bu kısa sürede her akşam.
Yemeklerden sonra bazen naneli dondurma yediğimde oldu,çoğu zamanda hazır soğuk kahvelerden içtiğimde...
Mutlaka yemeklerden ortalama 30 dakika önce alkali suyumu içtim.
Egzersiz yapmadan ve hiç zorlanmadan beynimdeki programı yokettim.
31 AĞUSTOS 61 KİLO

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...li-diyeti.html (Alkali Diyeti)

Visko derken canim? Bu gece baska yastik kullandim malesef..yoksa devam kullanayim mi.

68 i görünce bir an şok oldum. Bence de o tartıyla vedalaş.Görüşürüz canım.

Benim yasadigim soku hayal bile edemzssin..cunku..sabah wc yuzunden uyandim (anla gerisini) nasil sevincle ciktim kesin arizalandi artik kac yillik tarti ben hatta simdiki kilomdan bile asagida olabilicegimi dusunuOrum cunku hic oynamiyor neredeyse kac haftadir
...bakalim yeni bir tane almaya calisirm haftaya kadar

dünkü menüm

sabah
1 kase tavuk çorbası şehriyeli

öğlen
1 ad tost beyaz peynir ve domatesli

ara
1 ad soda

akşam
çeyrek ekmek
bolca kavun

3lt su
spor yok

Afiyet olsun canim gayet hafif bir menu olmus

Baska hareketlerde ilave edebiliriz..bikac kalca hareketi..bunlar cok vakit almiyor zaten..biraz isinip yapabiliriz

bana gelinceeee

geçen hafta: 108 kg

bugün: 107 kg

yüzde: 0.925

Allahım ne zaman haftada 2 kg verdiğimi görebileceğim bilmiyorummm

Tebrikler banucum

Zeynepcim seniden kubracim senide tebrik ederim..yasemin senide azda olsa...kilo verenleri tebrik ederim...vermeyenleride az tebrik ederim hehehe ama herkes elinden geleni yapiyor bu bir gercek

Benide is yerinden sikistiriyorlar ne zaman basliyorsun diye...bende istemiyorum(( ben bebegimi kimseye birakamam..ama boylede cok zor oluyor...ben 1 yil daha boyle idare etmek istiyordum ama sanirim izin vermiycekler biseyler dusunmeliyim

daha önce hiç duymamıştım bu diyeti, gerçekmiymiş bu yazılanlar ilginç. yanlız şunu biliyorum suyu yüksek alkalili içmek çok faydalı ama zayıflatacağı konusunda şüpeliyim

. Ya dikkat edebilsek aslinda asagi yukari boyle besleniyoruz..ama extrada yapilan seyleri hic bilmiyorum..alkali suyu nedir.

YAN BEL HAREKETE NASIL YAPILIYORDU CANIM
bana gelinceeee

geçen hafta: 108 kg

bugün: 107 kg

yüzde: 0.925

Allahım ne zaman haftada 2 kg verdiğimi görebileceğim bilmiyorummm

TEBRİKLER CANIM

Sağlık bakanlığından tescilli şişkonuz geldi.adım ölçerimi verdi birim sorumlum saat 13:42'de taktım .hergün yazıcam size günlük adımımı

iş yerinde para topluyolar pasta almak için yaaaaaa. bıktım ben bunların pis boğazlığından versem bi dert vermesem bi dert

Bizim istanbul ofiste öyle, öğleden sonra kesin çiğköfte yada profiterolcu amca geliyo (inci profitorel- istanbul) onu yiyolar. Allahtan benim gibi dikkat edenler var , (başta müdürüm ) bende öyle durumlarda yeşil elma yiyom.

ah güzelim bizde dikkat eden falan yok, müdürüm zaten 48 kilo üflesen uçacak herkes zayıf bizde bir kişi hariç o da güya diyette ama parayı o topluyo, şişko ne olcak

Sağlık bakanlığından tescilli şişkonuz geldi.adım ölçerimi verdi birim sorumlum saat 13:42'de taktım .hergün yazıcam size günlük adımımı

çok işe yarıyan bişey benim önceki telefonumda vardı şimdi değiştirdim bunada yükleyim en iyisi günlük 10000 adımı hedefle, ben çok rahat 7000 yapıyordum

çok işe yarıyan bişey benim önceki telefonumda vardı şimdi değiştirdim bunada yükleyim en iyisi günlük 10000 adımı hedefle, ben çok rahat 7000 yapıyordum

hangi program adı ne bende istiyormmmmm

hayırlı olsun canım bende istiyorummmm yararlı birşey gerçekten

kolay gelsin kızlar,kg verenleri tebrik ediyorum. arada sizlerin sohbetine katılabilir miyim ,bizim grup çok sakin

Alkali ilk defa duydum ya ..

kolay gelsin kızlar,kg verenleri tebrik ediyorum. arada sizlerin sohbetine katılabilir miyim ,bizim grup çok sakin

Teşekkürler Tabiki katılabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…