Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yasooo uyumasın kalksın 100 er hareket yapsın hemennn lütvenn bak takım baskısı var yapmazsan eğerrr neler olur neler

Netbook işimi daha iyi gorcek gibi:))) ama bu hafta derslerim bitsin karar vercem:)) ipadde aslında hersey tapılabilir sadece uygulamalarını almam lazım, ote yandan netbook lar yarı fiyatına ,daha bi suru kitap alcam:))

Netbook işimi daha iyi gorcek gibi:))) ama bu hafta derslerim bitsin karar vercem:)) ipadde aslında hersey tapılabilir sadece uygulamalarını almam lazım, ote yandan netbook lar yarı fiyatına ,daha bi suru kitap alcam:))

Ucuz bi sey alirsan canim kullanmaya bil tahammul edemezin yavasligindan..ki sen onu dolduursun sonra ya basinda beklersin yada 2 haftaya degistirirsin:) cok iyi netbookarda varda..yinede yavaslar

Bende yeni kitaplar ozledim ma hic imkanim yok su siralar ouadigim kitaplarimda var ama uzun zamandir bekliyolarya heyecanlatini aybettiler..bilmiyorum ben turkce istiyorum evdekiler yabanci bazi serileri almak stiyoruz ama onun tartismasi var simdi

Neyse genclerrr banada musade
Opuyorum hepiniziiiiiiii kocaman banucummm kubracim yaseminciiiiimmmm

Bendeee istiyorum kitap..
Ama pahalı ya şu sıralar bende seri okumaktan zevk alıyorumm ve yabancı kitaplar daha güzel.. :)

İyi geceler canım öpüldün kocaman

hele bir düşün iki yaşındaki kızın yazdıklarınla doyar mı

kız bu sıpalar aklına gelmeyeek her şeyi yapıyor.yeni yeni hava soğuyunca çorap giymeye başladık.zilli dakka durdurmuyor ayakta çorabı.bir dakika yalnız bıraksam yatak odasında çorap çekmecesnde alıyor soluğu.parmaklar sıkışıyor,ses yok.

afiyet şeker, kaşarlı simit pilav ve puding aynı gün. gerçi az yemişsin

afiyet olsun ve geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur.

afiyet olsun menünü beyendim

valla canım bencede hep kilo aldırıcı yiyecekler süt yapıyor. yok su iç soda iç falan değil yani. inan benim içtiğim su kadar içen az insan bulunur 5 lt yi bulduğum gün oluyor ama yemeyince olmuyo işte, oyüzden artık tahin helvalarını falan light alıyorum böyle buldum çaresini yoksa annem kızıyor rejim falan yapma diyo. ama neyseki emzirme dönemini kilo almadan atlattım, bundan sonrada almam artık

afiyet şeker olsun

çok az olmuş bence

kaçamaklar kraliçesinin menüsü şöyleydi

sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal

öğlen
3 biber dolması
3 sarma
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
100 gr civarında light helva

akşam
1 kase sütlü nesfit

3,5 lt su, arada kahve içtim, bacak hareketleri ve mekik çektim.

Günaydın fıstıklarrrrr

Ferhan Kübra Banu, akşam size laf yetiştireyim derken yatağın içinde sızıp kalmışım Nerde 100 hareket

Zeynepcim Başakcım biliyom çok az oldu. Dün yoldan geldim ancak işe yetiştim. Yağlı poğaçalardan vardı diyeti bozmamak için yemedim. Sonra öğlen yine koşuşturma ama ekmeksiz yedim tavuğu acele acele. Akşamda bi baktım dışarda deli trafik var. Baktım yemek yersem geç kalcam. Okulda kurabiyeler falan vardı ama yemedim diyetimi bozmamak için kahve içtim napim

Benim bu tempoya sporu sabah eklemem gerekecek ama nasıl, erken kalkmaya alışmam lazım saat 6 gibi

pirinç kraliçesi götürmüşsün sarmaları dolmaları

Benim kızımda senin gibi canım. Yemek yaparken domates salçasından "versene" diyip bir parmak alıp kaçıyooo

Hehe bizimkide oyle dusuyor carpiyor tik ses yok...goruyomusun em giymiycek hem karistiricak seninkide..bizimkininde en buyuk zevklerindendir bir esyayi nedense hep en alttaki tutar ceker,,onu eline alip sallaya sallaya dolasir

Ha buarada ben cadi degilim bikerem sadece ozgurlugme duskunum..oyle uclaimda yoktur hani..sadece sinirlarimi ben cizeyim..baskai cizerse o siniri asmiycaksamda asarim :)) ama zeynep gibi dalgami gecerim iyi kafa yaparim hehehe..benim safimda hep duser oyuna

Bendeee istiyorum kitap..
Ama pahalı ya şu sıralar bende seri okumaktan zevk alıyorumm ve yabancı kitaplar daha güzel.. :)

İyi geceler canım öpüldün kocaman

Yani yabanci dilde:) ingilizce yada almanca..burdada pahali baya

pirinç kraliçesi götürmüşsün sarmaları dolmaları

Benim kızımda senin gibi canım. Yemek yaparken domates salçasından "versene" diyip bir parmak alıp kaçıyooo

valla canım en sevdiğim iki yiyecek dolma ve dondurmadır dayanamam hele dolmayı annem yaptıysa salça mevzusuna gelincede oda ev yapımı biber ve domates karışık çok lezzetliiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…