- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Aaaaaa banuş:))) kızım iştahımı nasıl kabarttın o gun ertesi gunde regl oldum muuu,pastalar uçuştu gozumun onunde:)) hain dom dom hihihihi
Ferhancım her yer elma olsun dimi:)))aklım aynı zamanda ipadde de:))) cok kararsızım, kendimi borçsuz yasamaya alıştıramadım bi turku olmuyooo:))) kaşınıyoom galiba :)))
Biri yaso git uyu desin yahuu, hala yatsgın içinde laf yetiştirmeye calişiyom:)))))
Yasooo ayaga eller havayaaaa
Yaso spora eller havayaaa
OoOOooOOOOooooo
Netbook işimi daha iyi gorcek gibi:))) ama bu hafta derslerim bitsin karar vercem:)) ipadde aslında hersey tapılabilir sadece uygulamalarını almam lazım, ote yandan netbook lar yarı fiyatına ,daha bi suru kitap alcam:))
Bende yeni kitaplar ozledim ma hic imkanim yok su siralar ouadigim kitaplarimda var ama uzun zamandir bekliyolarya heyecanlatini aybettiler..bilmiyorum ben turkce istiyorum evdekiler yabanci bazi serileri almak stiyoruz ama onun tartismasi var simdi
Neyse genclerrr banada musade
Opuyorum hepiniziiiiiiii kocaman banucummm kubracim yaseminciiiiimmmm
hele bir düşün iki yaşındaki kızın yazdıklarınla doyar mıAslinda bugun pek bişey yiyemedim((
Sabah 1 bardak şekersiz cay,1 parca ekmeksiz kaşar peyniri
Öğle:cacik,fırında tavuk gogus
Akşamı yiyemedim okula gittim koştura koştura .Şimdi gelince bol pul biberli yoğurt yedim:)))))) acı biberi coooook seviyorum.
Su 2 lt olmuştur.
Spor yoookkk.
Bugunun mesajları kimeydi ????
kız bu sıpalar aklına gelmeyeek her şeyi yapıyor.yeni yeni hava soğuyunca çorap giymeye başladık.zilli dakka durdurmuyor ayakta çorabı.bir dakika yalnız bıraksam yatak odasında çorap çekmecesnde alıyor soluğu.parmaklar sıkışıyor,ses yok.Bende 8 de yairiyorum sonra dinleiyorum..bugun nerde buldum onucoucklar odalarinda ben oturma odasinda onlarin yaninda saniyordum bir baktim mutfak masasinin uzerinde ...ya boyle yazinca da cok yaramz sanarsiniz :))) degilde aslinda ama boyle bi garp iste actionu seviyo sadece:)
Hatice sabah bi slm verdi sonra gelmemis bak:44:
Sevindim iyi arkadaslarin varmis:) ama saclarin. Cok guzel canim bencede dal olucaksin olucazzzzz
Ben sey yapiyorum bi yerde bir sag bir sol yukari asagi birde kopru kurup tek bacagi kaldirip yukari asagi...ikisini kaldirisan dusersin hahahahaha
Super olmus canim..
Ay bazen bendede oluyor cok uzuluyorum ama kalkmiyor bedenim..sinir bozucu..ama diyet yapiyoruz enerji az aliyoruz gun icindede yorulunca..busiralar pek istahliyim ns devam eder boyle:)
Ins sonuclar guzel olur...bence olur dietle duzene girmistir hersey..iyi geceler tatlim
Heheyyytt kim tutar sizi beee
Aaaa aaaasen spor yapmiyormussuuunnn??? Inanmiyoooooo ruuuuuummmm tembel tembel
Kahvaltı: 1 kaşarlı simit, 1 brdk ayran
Öğle: yarım kase çorba, 4er kaşık pilav-etli bezelye, 3 kaşık puding
Ara: 1 armut
Akşam: 1 kase çorba, yarım tavuk göğsü (yağsız tavada), salata, 1 brdk ayran
1 bardak süt
Su: 2 lt
SPOR:
50 dk leslie express 3 miles
50 mekik
100 twist
2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
sabah ,test yaptıracağım için hastaneye aç gittim.öğlen 12 de bişeyler yedim ilk.
menüm:
öğle:yarım simit
yarım poğaça
az peynir
2 parça domates
1 yumurta
ara:1 elma
akşam:1 tabak sebzeli fırında güveç
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
su:2 litre
spor:sırtım çok ağrıyor,yapamadım
~~* MENUM*~~
Sabah
2tane kepekli ekmekle tost..1tanesi beyaz peynir ve domates ile digeri ton balikliydi(yagsiz suda olanlardan)
Ara
1 elma
Ogle
1tabak firinda brocoli ve tavuk
Aksam
1kepce sehriye corbasi(icinde yarma misirda vardi, ama adindan emin degilim)
1buyuk bardak Limonlu yesil cay
1fincan form cay
Su 3lt
Spor
150 mekik
20 dk step
100*2 bel hareketleri
50*2 kalca hareketleri
vay sen bana dominant diyordun,sen nesin şekerimmmmmmmmm
süt verirken ben tatlı yemeyince sütüm olmuyordu.82 ile hamile kaldım.40 ım çıktığında gene 82 idim. 6 ayda 90 oldum:26:komşumun 17 aylık kızı var.sütü en baştan beri çok maşallah.fazladan hiç bişeyde yemez.dal gibi kendide.kalıtım çok önemli bence su konuda.
banu tanıyamadım kız ben senin yeni niki
Menüm :
Sabah :
Domates
salatalık
2 tane yeşil zeytin
Peynir
1 haslanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ögle:
yarım tabak bulgur pilavı 3 kaşık sebzeli yemek
Ara:
Nescafe ( 2si bir arada:) )
Akşam ( 8.30da yedim okulda yiyemedm .)
Küçük bir kase sütlü nesfit yedim bu saatte en uygun o geldi iyimi yaptm bilemedm :)
Spor olarak: okuldan dönerken tempolu yürüdüm yürüyüş yoluydu zaten 15 dk civarı
Ama birazdan yarım saat koşu bandı yapacam :)
100 twister
100 yan bel hareketi uyumadan önce yapacam
:)
Aslinda bugun pek bişey yiyemedim((
Sabah 1 bardak şekersiz cay,1 parca ekmeksiz kaşar peyniri
Öğle:cacik,fırında tavuk gogus
Akşamı yiyemedim okula gittim koştura koştura .Şimdi gelince bol pul biberli yoğurt yedim:)))))) acı biberi coooook seviyorum.
Su 2 lt olmuştur.
Spor yoookkk.
Bugunun mesajları kimeydi ????
kaçamaklar kraliçesinin menüsü şöyleydi
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal
öğlen
3 biber dolması
3 sarma
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
100 gr civarında light helva
akşam
1 kase sütlü nesfit
3,5 lt su, arada kahve içtim, bacak hareketleri ve mekik çektim.
hele bir düşün iki yaşındaki kızın yazdıklarınla doyar mı
kız bu sıpalar aklına gelmeyeek her şeyi yapıyor.yeni yeni hava soğuyunca çorap giymeye başladık.zilli dakka durdurmuyor ayakta çorabı.bir dakika yalnız bıraksam yatak odasında çorap çekmecesnde alıyor soluğu.parmaklar sıkışıyor,ses yok.
Bendeee istiyorum kitap..
Ama pahalı ya şu sıralar bende seri okumaktan zevk alıyorumm ve yabancı kitaplar daha güzel.. :)
İyi geceler canım öpüldün kocaman
pirinç kraliçesi götürmüşsün sarmaları dolmaları
Benim kızımda senin gibi canım. Yemek yaparken domates salçasından "versene" diyip bir parmak alıp kaçıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?