Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öncelikle dün giremediğim ve haber veremediğim için üzgünüm. Bugün eşimin doğum günü.Bende sürpriz olması düşüncesiyle dün arkadaşlarımızı yemeğe davet ettim.Yemek hazırladım,pasta börek yaptım derken giremedim.Arkadaşlar 12 den sonra gitti.Ancak fırsat bulup gelebildim.Geçmişe bakmaya çalışacağım.Bugün 2 öğrencim gelmiş.Hala okul servislerinde problemler devam ediyor. Ne güzel sürpriz hazırlamıştım. Her öğrenci için balon şişirip içine çikolata ve şeker koymuştum.Gelenlere verdim ama buruk oldu. İnşallah yarın hepsi gelir.:44:

Gunaydin herkeslereee

Ben takiminizin yeni mudavimi dermisim
yeni nickimi nasi buldunuuuuuz

Bende senin gibiyim Ferhan :))) Bana da cadı diyolarr ühühühühüühühühüüh:84::84::118::119:

günaydın günaydın günaydın
bu gün inşallah hepimizden birer kilo gitsin
Gunaydin basak aminnn canimm

Oglen goturunce mamisleri aksam nesfitle idare etmissin..ins emzirmenin kilo vermende yardimi olur

Yogun gunlerimde bende ya aapamiyorum yada sabah erkenden hemen yuzumu yikadigim gibi spor yapiyorum..biraz esniyim derken bir baikiyorum spora baslamisim sabah yap tum gunun guzel gecsin cnm

pirinç kraliçesi götürmüşsün sarmaları dolmaları

Benim kızımda senin gibi canım. Yemek yaparken domates salçasından "versene" diyip bir parmak alıp kaçıyooo

Hadi yaaa:) o zaman o domates soslarindan yapin siz

Herkese Günaydınlar

Gunaydin haticeeee dun nerelerdeydin,,meraklandirin bizi

günaydın arkadaşlar.dün gece iki gibi geldim kimse yoktu normal olarak.geçmişi okudum.size birşeyler yazayım istedim çok.en azından görmediğim arkadaşlarımla içimdekileri sessiz çığlıklarımı anlatayım dedim olmadı.umarım güzel bir gün geçiririz öpüyorum kocaman

dünkü menüm

saat 5 te yattım 8 de kalktım 10'da tekrar yattım 12'de uyandım.o yüzden kahvaltı yok

öğle yarım peynirli gözleme şekersiz çay

akşam

bir kase

mercimek çorbası

200 twist
200 yan bel hareketi
200 sopalı hareket
adım ölçer 3.580 km ve 157 kcal dedi.

bu sabah mens oldum,yada ara lekelenme bilemedim.çok ilginç bir kanamam var bu sabah.düşük yapmadan önce kahverengi lekelenme olur ya aynen öyle

Ay bende bu kim diyommm :))) Kız naptın öyle, eskisi güzeldi tatlı tatlı

Bilmem ole bian degisiklik olsun istedim aslinda bi sure olmustu basvurali dun girdigimde nickimi degismis gorunce bende sasirdim acikcasi
ama alisirim zamanla

çok güzel düşünmüşsün hatice inşallah kavuşursun öğrencilerine
Gunaydin herkeslereee

nikinin anlamı ne ve güzel olmuş

valla canım en sevdiğim iki yiyecek dolma ve dondurmadır dayanamam hele dolmayı annem yaptıysa salça mevzusuna gelincede oda ev yapımı biber ve domates karışık çok lezzetliiiiiiiiiiiiii

Ama cok canim istedi

. Neyseki guzel bisey cinmis bizde merak etmistik...aaa simdi digerleri gelemiycek miii? Servis lar sartmi ocuklar uzak yerlerdenmi gelyo? Ev
Evlerinin yakinlarindaki okullara yazilma zorunlulugu yokmu? Burda sadce engelli cocuklar icin servisler var..basa hic servis olayi yok...tabana kuvvet:))) mesela ilkokulumuz yuruyus mesafesiyle 20 dk di..olayi bilmedigim icin merakimdan soruyorum

Gunaydin herkeslereee

Ne demek anlasak belki begeniriiizzzzz:)) ama ben kac defa sordum gormuyosun hic neredensiiiiiinnnnnnn? Yurt disindamisiiiinnN

Bende senin gibiyim Ferhan :))) Bana da cadı diyolarr ühühühühüühühühüüh:84::84::118::119:

Ben hanim hanimim

günaydın canım insan insanın zehrini alırmış, her zaman anlatıp rahatlayabilirsin

bu ne kadar az menu boyle kiiiz, ben doyamazdim ne yalan soleyim ama sporun cok guzel

afiyet olsun.

Herkese Günaydınlar
hoşgeldin,özlettin kendini kaptan

ooo yoğun ,güzel bir günmüş.devletin işleri işte.bir şeyi zamanında yapsalar olmaz.

cadılık iyidir.bence ayakları üzerinde durup kendini ezdirmeyen tüm kadınlar zaten cadıdır.cadı olmayana bu hayatta ne yazıkki yer yok.

öğlen az yemişsinde akşam biraz yeseydin bilgen.gene bozmuşsun menünü.

bende bugün regly oldum.cumaya ne olacak bakalım.

Canim icinden ne geliyorsa yazsanaaa. Hesapsiz dusunmeden iszedigini yaz bir sikintin varsa icine atma
Ben bazen sorulmadan yaziyorum...icimden geliyo anlatiyorum..benim burda is arkadaslari disinda pek samimi arkadasim yok...eee kendi kendime konusucagima bende burda canim isterse yaziyorum..bazen utaniyorum ama sonra pffffff diyorumOyle ol

Hic bisey yememissin (

çok güzel düşünmüşsün hatice inşallah kavuşursun öğrencilerine

nikinin anlamı ne ve güzel olmuş

Ne demek anlasak belki begeniriiizzzzz:)) ama ben kac defa sordum gormuyosun hic neredensiiiiiinnnnnnn? Yurt disindamisiiiinnN

en minik kardesime ailecek soyledigimiz tatli bir adlandirma aslinda berkan ismi bekoli deriz ben bekolim derim
nickim minik kusumun adi olsun istedim oyle yani ozel bi manasi yok aslinda ...

ferhan abla dur kiz kizma, dun yuruyus sonrasi arkadasa ugradik kahve icmeye sonra lafladik fln oturup kaldik :))) eve gec gelince soyle bi goz attim gecmise
alintilamaya gucum yetmedi gozlerim kapandi neysem amma da uzattim belcikadayim ben canumm sen almanyaydi dimi alamanyanin neresi bu arada ?

aaa ne guzel dusunmussun hatice ogrencilerin hediyelerini alinca eminim cok sevineceklerdir uzulme cnm yarin verirsin kalanlarin hediyesinide tabii servs
sorunu cozulurse :44:

bu arada Nesat Ertas vefat etmis uzuldum cok olumlu dunya iste birgun hepimiz toprak olacagiz
bugun depri modundayim ben

aaaaaa değiştirebileceğimizi bilmiyordum bende istiyorum değiştirmek nasıl yaptın nasıl yaptın

cnm uzun suredir uye olanlar icin gecerli birsey ve zirt pirt degisime izin verilmiyor yanilmiyorsam yinede bir dene istersen yonetime msj atmistim ben

Daha oncede sormustumda ondan :)) belcikaya gittimm arkadaslarimda var orda guzel yer..onumuzdeki tatilde bruksele atomiuma gitmeyi uunuyoruz..eminim ordada bi b.k ykturda ( afedersiniz) ama avrupanin bu sisirmeleribdenefret ediyorum..ben nrw recklinghausen

Allah rahmet etsin cok guzel eserlei vardi..hayrola sn niye depresondasin? Aaa aaa bnnhic bsi bilmiyorum ya hakkinda evlimisin gonul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…