Bende senin gibiyim Ferhan :))) Bana da cadı diyolarr ühühühühüühühühüüh:84::84::118::119:Hehe bizimkide oyle dusuyor carpiyor tik ses yok...goruyomusun em giymiycek hem karistiricak seninkide..bizimkininde en buyuk zevklerindendir bir esyayi nedense hep en alttaki tutar ceker,,onu eline alip sallaya sallaya dolasir
Ha buarada ben cadi degilim bikerem sadece ozgurlugme duskunum..oyle uclaimda yoktur hani..sadece sinirlarimi ben cizeyim..baskai cizerse o siniri asmiycaksamda asarim :)) ama zeynep gibi dalgami gecerim iyi kafa yaparim hehehe..benim safimda hep duser oyuna
Yani yabanci dilde:) ingilizce yada almanca..burdada pahali baya
Gunaydin herkeslereee
Ben takiminizin yeni mudavimi dermisim
yeni nickimi nasi buldunuuuuuz
Gunaydin basak aminnn canimmgünaydın günaydın günaydın
bu gün inşallah hepimizden birer kilo gitsin
kaçamaklar kraliçesinin menüsü şöyleydi
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal
öğlen
3 biber dolması
3 sarma
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
100 gr civarında light helva
akşam
1 kase sütlü nesfit
3,5 lt su, arada kahve içtim, bacak hareketleri ve mekik çektim.
Günaydın fıstıklarrrrr
Ferhan Kübra Banu, akşam size laf yetiştireyim derken yatağın içinde sızıp kalmışımNerde 100 hareket
Zeynepcim Başakcım biliyom çok az oldu. Dün yoldan geldim ancak işe yetiştim. Yağlı poğaçalardan vardı diyeti bozmamak için yemedim. Sonra öğlen yine koşuşturma ama ekmeksiz yedim tavuğu acele acele. Akşamda bi baktım dışarda deli trafik var. Baktım yemek yersem geç kalcam. Okulda kurabiyeler falan vardı ama yemedim diyetimi bozmamak için kahve içtim napim
Benim bu tempoya sporu sabah eklemem gerekecek ama nasıl, erken kalkmaya alışmam lazım saat 6 gibi
pirinç kraliçesi götürmüşsün sarmaları dolmaları
Benim kızımda senin gibi canım. Yemek yaparken domates salçasından "versene" diyip bir parmak alıp kaçıyooo
Herkese Günaydınlar
Ay bende bu kim diyommm :))) Kız naptın öyle, eskisi güzeldi tatlı tatlı
çok güzel düşünmüşsün hatice inşallah kavuşursun öğrencilerineÖncelikle dün giremediğim ve haber veremediğim için üzgünüm. Bugün eşimin doğum günü.Bende sürpriz olması düşüncesiyle dün arkadaşlarımızı yemeğe davet ettim.Yemek hazırladım,pasta börek yaptım derken giremedim.Arkadaşlar 12 den sonra gitti.Ancak fırsat bulup gelebildim.Geçmişe bakmaya çalışacağım.Bugün 2 öğrencim gelmiş.Hala okul servislerinde problemler devam ediyor. Ne güzel sürpriz hazırlamıştım. Her öğrenci için balon şişirip içine çikolata ve şeker koymuştum.Gelenlere verdim ama buruk oldu. İnşallah yarın hepsi gelir.:44:
Gunaydin herkeslereee
valla canım en sevdiğim iki yiyecek dolma ve dondurmadır dayanamamhele dolmayı annem yaptıysa salça mevzusuna gelincede oda ev yapımı biber ve domates karışık çok lezzetliiiiiiiiiiiiii
. Neyseki guzel bisey cinmis bizde merak etmistik...aaa simdi digerleri gelemiycek miii? Servis lar sartmi ocuklar uzak yerlerdenmi gelyo? EvÖncelikle dün giremediğim ve haber veremediğim için üzgünüm. Bugün eşimin doğum günü.Bende sürpriz olması düşüncesiyle dün arkadaşlarımızı yemeğe davet ettim.Yemek hazırladım,pasta börek yaptım derken giremedim.Arkadaşlar 12 den sonra gitti.Ancak fırsat bulup gelebildim.Geçmişe bakmaya çalışacağım.Bugün 2 öğrencim gelmiş.Hala okul servislerinde problemler devam ediyor. Ne güzel sürpriz hazırlamıştım. Her öğrenci için balon şişirip içine çikolata ve şeker koymuştum.Gelenlere verdim ama buruk oldu. İnşallah yarın hepsi gelir.:44:
Gunaydin herkeslereee
Bende senin gibiyim Ferhan :))) Bana da cadı diyolarr ühühühühüühühühüüh:84::84::118::119:
günaydın arkadaşlar.dün gece iki gibi geldim kimse yoktu normal olarak.geçmişi okudum.size birşeyler yazayım istedim çok.en azından görmediğim arkadaşlarımla içimdekileri sessiz çığlıklarımı anlatayım dedim olmadı.umarım güzel bir gün geçiririz öpüyorum kocaman
dünkü menüm
saat 5 te yattım 8 de kalktım 10'da tekrar yattım 12'de uyandım.o yüzden kahvaltı yok
öğle yarım peynirli gözleme şekersiz çay
akşam
bir kase
mercimek çorbası
200 twist
200 yan bel hareketi
200 sopalı hareket
adım ölçer 3.580 km ve 157 kcal dedi.
bu sabah mens oldum,yada ara lekelenme bilemedim.çok ilginç bir kanamam var bu sabah.düşük yapmadan önce kahverengi lekelenme olur ya aynen öyle
afiyet olsun.kaçamaklar kraliçesinin menüsü şöyleydi
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal
öğlen
3 biber dolması
3 sarma
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
100 gr civarında light helva
akşam
1 kase sütlü nesfit
3,5 lt su, arada kahve içtim, bacak hareketleri ve mekik çektim.
hoşgeldin,özlettin kendini kaptanHerkese Günaydınlar
ooo yoğun ,güzel bir günmüş.devletin işleri işte.bir şeyi zamanında yapsalar olmaz.Öncelikle dün giremediğim ve haber veremediğim için üzgünüm. Bugün eşimin doğum günü.Bende sürpriz olması düşüncesiyle dün arkadaşlarımızı yemeğe davet ettim.Yemek hazırladım,pasta börek yaptım derken giremedim.Arkadaşlar 12 den sonra gitti.Ancak fırsat bulup gelebildim.Geçmişe bakmaya çalışacağım.Bugün 2 öğrencim gelmiş.Hala okul servislerinde problemler devam ediyor. Ne güzel sürpriz hazırlamıştım. Her öğrenci için balon şişirip içine çikolata ve şeker koymuştum.Gelenlere verdim ama buruk oldu. İnşallah yarın hepsi gelir.:44:
cadılık iyidir.bence ayakları üzerinde durup kendini ezdirmeyen tüm kadınlar zaten cadıdır.cadı olmayana bu hayatta ne yazıkki yer yok.Bende senin gibiyim Ferhan :))) Bana da cadı diyolarr ühühühühüühühühüüh:84::84::118::119:
dünkü menüm
saat 5 te yattım 8 de kalktım 10'da tekrar yattım 12'de uyandım.o yüzden kahvaltı yok
akşam
bir kase
mercimek çorbası
200 twist
200 yan bel hareketi
200 sopalı hareket
bu sabah mens oldum,yada ara lekelenme bilemedim.çok ilginç bir kanamam var bu sabah.düşük yapmadan önce kahverengi lekelenme olur ya aynen öyle
günaydın arkadaşlar.dün gece iki gibi geldim kimse yoktu normal olarak.geçmişi okudum.size birşeyler yazayım istedim çok.en azından görmediğim arkadaşlarımla içimdekileri sessiz çığlıklarımı anlatayım dedim olmadı.umarım güzel bir gün geçiririz öpüyorum kocaman
dünkü menüm
akşam
bir kase
mercimek çorbası
200 twist
200 yan bel hareketi
200 sopalı hareket
çok güzel düşünmüşsün hatice inşallah kavuşursun öğrencilerine
nikinin anlamı ne ve güzel olmuş
Ne demek anlasak belki begeniriiizzzzz:)) ama ben kac defa sordum gormuyosun hicneredensiiiiiinnnnnnn? Yurt disindamisiiiinnN
Bilmem ole bian degisiklik olsun istedim aslinda bi sure olmustu basvurali dun girdigimde nickimi degismis gorunce bende sasirdim acikcasi
ama alisirim zamanla
Öncelikle dün giremediğim ve haber veremediğim için üzgünüm. Bugün eşimin doğum günü.Bende sürpriz olması düşüncesiyle dün arkadaşlarımızı yemeğe davet ettim.Yemek hazırladım,pasta börek yaptım derken giremedim.Arkadaşlar 12 den sonra gitti.Ancak fırsat bulup gelebildim.Geçmişe bakmaya çalışacağım.Bugün 2 öğrencim gelmiş.Hala okul servislerinde problemler devam ediyor. Ne güzel sürpriz hazırlamıştım. Her öğrenci için balon şişirip içine çikolata ve şeker koymuştum.Gelenlere verdim ama buruk oldu. İnşallah yarın hepsi gelir.:44:
aaaaaa değiştirebileceğimizi bilmiyordumbende istiyorum değiştirmek nasıl yaptın nasıl yaptın
en minik kardesime ailecek soyledigimiz tatli bir adlandirma aslinda berkan ismi bekoli deriz ben bekolim derim
nickim minik kusumun adi olsun istedimoyle yani ozel bi manasi yok aslinda ...
ferhan abla dur kiz kizma, dun yuruyus sonrasi arkadasa ugradik kahve icmeye sonra lafladik fln oturup kaldik :))) eve gec gelince soyle bi goz attim gecmise
alintilamaya gucum yetmedi gozlerim kapandi neysem amma da uzattim belcikadayim ben canumm sen almanyaydi dimi alamanyanin neresi bu arada ?
aaa ne guzel dusunmussun hatice ogrencilerin hediyelerini alinca eminim cok sevineceklerdiruzulme cnm yarin verirsin kalanlarin hediyesinide tabii servs
sorunu cozulurse :44:
bu arada Nesat Ertas vefat etmis uzuldum cokolumlu dunya iste birgun hepimiz toprak olacagiz
bugun depri modundayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?