yaaa üzüldüm şimdi
. Nicks nics nicksss seni kaptanimiza havale ediyorum yada zeynebe :)))Dunki menumm
Kahwalti
yarim simit
iki zeytin, bir kk b peynir ve haslanmis yumurta
Ara
Kivi, yarim bardak ayran
Oglen
Kemik suyuna sehriye corbasi
5-6 kara lahana sarmasi 1 kasik yogurt
Aksam
Karamelize edilmis koca bir dilim etimek tatlisi (komsum gondermis enfes gorunuyordu
bi tadina bakiyim derken bide baktim ki hepsini hupletmisim :26:)
Sivi 3 lt su ve 3 fincan yesil cay
1.5 saat yuruyus
1 saat callanetics
Gunaydınnn fıstıklaaaarr :)
Kahvltımı yapıp donecem
Daha oncede sormustumda ondan :)) belcikaya gittimm arkadaslarimda var orda guzel yer..onumuzdeki tatilde bruksele atomiuma gitmeyi uunuyoruz..eminim ordada bi b.k ykturda ( afedersiniz) ama avrupanin bu sisirmeleribdenefret ediyorum..ben nrw recklinghausen
Allah rahmet etsin cok guzel eserlei vardi..hayrola sn niye depresondasin? Aaa aaa bnnhic bsi bilmiyorum ya hakkindaevlimisin gonul
Gunaydin basak aminnn canimm
Oglen goturunce mamisleri aksam nesfitle idare etmissin..ins emzirmenin kilo vermende yardimi olur
Yogun gunlerimde bende ya aapamiyorum yada sabah erkenden hemen yuzumu yikadigim gibi spor yapiyorum..biraz esniyim derken bir baikiyorum spora baslamisimsabah yap tum gunun guzel gecsin cnm
Hadi yaaa:) o zaman o domates soslarindan yapin siz
Gunaydin haticeeee dun nerelerdeydin,,meraklandirin bizi
günaydın canım insan insanın zehrini alırmış, her zaman anlatıp rahatlayabilirsin
sağolun kızlar biliyorum birşey yemediğimi ama canım istemiyor.bugünde 3 te yattım 7 de kalktım şimdi çocukları uyuttum.biraz dinlenip işe gidicem.zamanı yetiştirememe belki en büyük problemim budur.dün akşam eşim dedi sen bu ev için ne yapıyorsun.bilemedim çünkü rüşününce birşey yapmadığımı farkettim.yemek yapmaya fırsatım yok.annesinde yiyiyor o.ancak hafta sonu evi temizleyebiliyorum ütü yapabiliyorum.bilmiyorum ki işte böyle.Canim icinden ne geliyorsa yazsanaaa. Hesapsiz dusunmeden iszedigini yaz bir sikintin varsa icine atma
Ben bazen sorulmadan yaziyorum...icimden geliyo anlatiyorum..benim burda is arkadaslari disinda pek samimi arkadasim yok...eee kendi kendime konusucagima bende burda canim isterse yaziyorum..bazen utaniyorum ama sonra pffffff diyorumOyle ol
Hic bisey yememissin(
afiyet olsun canımDunki menumm
Kahwalti
yarim simit
Ara
Kivi, yarim bardak ayran
Oglen
Aksam
Karamelize edilmis koca bir dilim etimek tatlisi (komsum gondermis enfes gorunuyordu
1.5 saat yuruyus
1 saat callanetics
Gunaydınnn fıstıklaaaarr :)
Kahvltımı yapıp donecem
sağolun kızlar biliyorum birşey yemediğimi ama canım istemiyor.bugünde 3 te yattım 7 de kalktım şimdi çocukları uyuttum.biraz dinlenip işe gidicem.zamanı yetiştirememe belki en büyük problemim budur.dün akşam eşim dedi sen bu ev için ne yapıyorsun.bilemedim çünkü rüşününce birşey yapmadığımı farkettim.yemek yapmaya fırsatım yok.annesinde yiyiyor o.ancak hafta sonu evi temizleyebiliyorum ütü yapabiliyorum.bilmiyorum ki işte böyle.
afiyet olsun canım
afiyet olsun kübra günaydın
"-Sen bu ev icin napiyorsun? "
Guzel bir soru :))) calismiyor musun canim sen, arti cocuklarina bakiyorsun hafta sonuda temizlik vs vs imis
baska nasil birsey istiyormus ki esin merak ettim acikcasi :))
ben dün akşam ona dedim.sen benim sabrımı zorluyorsun ama bu evden ilk giden ben olmuycam
Dunki menumm
Kahwalti
yarim simit
Ara
Kivi, yarim bardak ayran
Oglen
Aksam
1.5 saat yuruyus
1 saat callanetics
Istedi valla napim..ama bosver ben hep boyle aseririm herduydugumu :)
sağolun kızlar biliyorum birşey yemediğimi ama canım istemiyor.bugünde 3 te yattım 7 de kalktım şimdi çocukları uyuttum.biraz dinlenip işe gidicem.zamanı yetiştirememe belki en büyük problemim budur.dün akşam eşim dedi sen bu ev için ne yapıyorsun.bilemedim çünkü rüşününce birşey yapmadığımı farkettim.yemek yapmaya fırsatım yok.annesinde yiyiyor o.ancak hafta sonu evi temizleyebiliyorum ütü yapabiliyorum.bilmiyorum ki işte böyle.
afiyet olsun canım
afiyet olsun kübra günaydın
Canım bu sevme sevilme duygularının eksikliğini ben hala hissediyorum. Depresyon değil bu gayet normal bir istek. Sen de de kocana sen bana ne kocalık yapıyorsun. Bakalım cevap verebilecek mi, veremicek. Uzme tatlı canını , bu erkeklerin hepsi odun, en iyisi benim gibi uzak durmak.kızlar o kadar çok ihtiyacım varki sevilmeye sevildiğimi hissetmeye,bazen o adamın bile bana sarılıp geçti demesini istiyorum.sıkıca göğsüne bastırmasını istiyorum.sanırım ben depresyona girdim
kızlar çok özür dilyorum sizden aranıza girdiğimden beri dertlerimle sıkıyorum sizi.herşey üst üste geldi ve ağır geldi.artık anlatmıycam kusura bakmayın
kızlar çok özür dilyorum sizden aranıza girdiğimden beri dertlerimle sıkıyorum sizi.herşey üst üste geldi ve ağır geldi.artık anlatmıycam kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?