Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dunki menumm

Kahwalti
yarim simit
iki zeytin, bir kk b peynir ve haslanmis yumurta

Ara
Kivi, yarim bardak ayran

Oglen
Kemik suyuna sehriye corbasi
5-6 kara lahana sarmasi 1 kasik yogurt

Aksam
Karamelize edilmis koca bir dilim etimek tatlisi (komsum gondermis enfes gorunuyordu
bi tadina bakiyim derken bide baktim ki hepsini hupletmisim :26:)

Sivi 3 lt su ve 3 fincan yesil cay

1.5 saat yuruyus
1 saat callanetics

. Nicks nics nicksss seni kaptanimiza havale ediyorum yada zeynebe :)))

orasi neresiymis kiz ilk kez duydum

aynen oyle hicbirsey yok atomiumda :))) bosuna giris ucreti verdiginizle kalirsiniz yanim gitmis gormus biri olarak soyluyorum
kapali havadan nefret ederim ben buranin havasinida bilirsin yani genelde boyledir, bindebir uyusuk moddaysam hosuma gider yalniz bisey
yapmadan tembellik ederim bole havada ... birikintiler ve ustunede boyle bir olum haberi iyi gelmedi kisacasi

yes cnm evliyim arada yazmistim kacirdin sanirim kuafor ve tirnak stilistiyim suan calismiyorum

Kullanmaya başlayamadığım eliptik bisikletim var, sabah yarım saat onu yapıp bel çalıştırabilsem süper olcak canım

günaydın canım insan insanın zehrini alırmış, her zaman anlatıp rahatlayabilirsin

sağolun kızlar biliyorum birşey yemediğimi ama canım istemiyor.bugünde 3 te yattım 7 de kalktım şimdi çocukları uyuttum.biraz dinlenip işe gidicem.zamanı yetiştirememe belki en büyük problemim budur.dün akşam eşim dedi sen bu ev için ne yapıyorsun.bilemedim çünkü rüşününce birşey yapmadığımı farkettim.yemek yapmaya fırsatım yok.annesinde yiyiyor o.ancak hafta sonu evi temizleyebiliyorum ütü yapabiliyorum.bilmiyorum ki işte böyle.
afiyet olsun canım
Gunaydınnn fıstıklaaaarr :)
Kahvltımı yapıp donecem

afiyet olsun kübra günaydın

"-Sen bu ev icin napiyorsun? "

Guzel bir soru :))) calismiyor musun canim sen, arti cocuklarina bakiyorsun hafta sonuda temizlik vs vs imis
baska nasil birsey istiyormus ki esin merak ettim acikcasi :))

"-Sen bu ev icin napiyorsun? "

Guzel bir soru :))) calismiyor musun canim sen, arti cocuklarina bakiyorsun hafta sonuda temizlik vs vs imis
baska nasil birsey istiyormus ki esin merak ettim acikcasi :))

ben dün akşam ona dedim.sen benim sabrımı zorluyorsun ama bu evden ilk giden ben olmuycam

kızlar o kadar çok ihtiyacım varki sevilmeye sevildiğimi hissetmeye,bazen o adamın bile bana sarılıp geçti demesini istiyorum.sıkıca göğsüne bastırmasını istiyorum.sanırım ben depresyona girdim

Daha ne yapcan bilgen 2 küçük çocuğa bakıyosun çalışıp eve para getiriyorsun bunlar yetmiyor muymuş. Az yesinde kendine bir hizmetçi tutsun.

ben dün akşam ona dedim.sen benim sabrımı zorluyorsun ama bu evden ilk giden ben olmuycam

Sen gereken mucadeleni goster, elinden geleni yap cnm da gerisini varsin kendi dusunsun ... Erkek milleti iste (bilmiyorum her erkk ayni mi'dir ama )
Allah islah etsin :2:

ooooooo akşam yemeği sağlam olmuş

Istedi valla napim..ama bosver ben hep boyle aseririm herduydugumu :)

hamilelikten kalan bi duyguyla aşerene hiç kıyamam, istersen kargolayabilirim bi şişe

ev için bişey yapamaman çok normal canım. küçük çocuğu olan herkes bu durumda inan ben temizlik bile yapamıyorum, yemek desen yok

kızlar o kadar çok ihtiyacım varki sevilmeye sevildiğimi hissetmeye,bazen o adamın bile bana sarılıp geçti demesini istiyorum.sıkıca göğsüne bastırmasını istiyorum.sanırım ben depresyona girdim
Canım bu sevme sevilme duygularının eksikliğini ben hala hissediyorum. Depresyon değil bu gayet normal bir istek. Sen de de kocana sen bana ne kocalık yapıyorsun. Bakalım cevap verebilecek mi, veremicek. Uzme tatlı canını , bu erkeklerin hepsi odun, en iyisi benim gibi uzak durmak.

kızlar çok özür dilyorum sizden aranıza girdiğimden beri dertlerimle sıkıyorum sizi.herşey üst üste geldi ve ağır geldi.artık anlatmıycam kusura bakmayın

kızlar çok özür dilyorum sizden aranıza girdiğimden beri dertlerimle sıkıyorum sizi.herşey üst üste geldi ve ağır geldi.artık anlatmıycam kusura bakmayın

canim oyle dusunme lutfen, belki disarda kimseye anlatip rahatlayamiyorsun icinde biriktirme lutfen
sikmak ne demek ask olsun, ben derdimi anlatmaya baslasam sen sirt mi cevireceksin ben kendi adima konusuyum asla sikilmiyorum
bi nebze faydali olabilirsem, biraz olsun rahatlayabilirsen ne mutlu

kızlar ben gidip kahvaltı namına bişeyler yiyeyim.sonra işe gidicem görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…