Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence kollestrolun duşmuştur Zeynepcim:))

Pişt Kübra, hamarat hatun:))) oyle ortalik yerde soyleme sporumuda yaptım diye, sonra Hatice bize yapmayanlara kızar:)))))

Aslinda bugun pek bişey yiyemedim((

Sabah 1 bardak şekersiz cay,1 parca ekmeksiz kaşar peyniri

Öğle:cacik,fırında tavuk gogus

Akşamı yiyemedim okula gittim koştura koştura .Şimdi gelince bol pul biberli yoğurt yedim:)))))) acı biberi coooook seviyorum.

Su 2 lt olmuştur.

Spor yoookkk.

Bugunun mesajları kimeydi ????

Hatice yer mi sence o bahaneyi yemezzz:))) Bu arada cepten yazdıgım için alıntılayamıyorum.

Afiyet olsun canım :)
başak ( goncagül ) msjlar canım :)

anlıyorum seni bende çoğu zaman telden giriyorum opera kullan tavsiyemm
Bide turkcelmsin net paketin ne
bana yetmiyorda

Son düzenleme:
kıyamam,sen o kadarcık yersen tabi acıkırsın
benim kız şimdi uyududa az dinlendim.ya bu arada hatice nerde.hiç gördünüz mü?sesi çıkmadı,merak ettim.

Bende 8 de yairiyorum sonra dinleiyorum..bugun nerde buldum onu coucklar odalarinda ben oturma odasinda onlarin yaninda saniyordum bir baktim mutfak masasinin uzerinde ...ya boyle yazinca da cok yaramz sanarsiniz :))) degilde aslinda ama boyle bi garp iste actionu seviyo sadece:)
Hatice sabah bi slm verdi sonra gelmemis bak:44:

Sevindim iyi arkadaslarin varmis:) ama saclarin. Cok guzel canim bencede dal olucaksin olucazzzzz
Ben sey yapiyorum bi yerde bir sag bir sol yukari asagi birde kopru kurup tek bacagi kaldirip yukari asagi...ikisini kaldirisan dusersin hahahahaha

Super olmus canim..

Daha yapmadım benii sporaaa gönderinn o azmi bulamyrm

Ay bazen bendede oluyor cok uzuluyorum ama kalkmiyor bedenim..sinir bozucu..ama diyet yapiyoruz enerji az aliyoruz gun icindede yorulunca..busiralar pek istahliyim ns devam eder boyle:)

Ins sonuclar guzel olur...bence olur dietle duzene girmistir hersey..iyi geceler tatlim

kariyer de yaparımmm sporumu daaaaaa

Heheyyytt kim tutar sizi beee

Bence kollestrolun duşmuştur Zeynepcim:))

Pişt Kübra, hamarat hatun:))) oyle ortalik yerde soyleme sporumuda yaptım diye, sonra Hatice bize yapmayanlara kızar:)))))

Aaaa aaaa sen spor yapmiyormussuuunnn??? Inanmiyoooooo ruuuuuummmm tembel tembel

hahhahaha ikisini birden kaldırırsam düşer popomuuu kaybederm
bence o hareket iç bacaklar içinn olablrr
bende yapmakkk istyrmmm
:)
beraber dal gibi olacaz canımmm
iştahn çok mu güzel bnce iştahsız olmak daha iyi

Az olmus ama guzel olmuss..haaa sabah hic bisey yok neredeyse.. Hmmmm hommm ummm yahhh neysehhh:))

afiyet olsun yasocukkk
hahha kıyamam sende dersinkiiiii Kübra spor yaparken ona yardım ettimmm

ben snaa yardım ettim bu aradaaa

Spora sporaaaa spora istahim var:))

Kopru ters degil kedi gibi 4ayak gibi sonra bacak dumduz ger yukari asagi yukari asagi bir kii bir kii bir kii

Kızlar ben yatıyom, uykusuzluk ve yorgunluktan başım donuyoo.iyi geceker fistiklar:))

Son olarak bi soru, kendime bilgisayar almak istiyorum.kolay rahat tasinir ödev proje hazırlayabikecegim bişey.yeni ipad mi alayım yoksa yeni nedil notebooklardan mı))

Opuldunuz fıstıklarrrr)))

Spora sporaaaa spora istahim var:))

Kopru ters degil kedi gibi 4ayak gibi sonra bacak dumduz ger yukari asagi yukari asagi bir kii bir kii bir kii

hahah yanlış anlamışımmmm
En güzellii cnm zaten en önemli olan tartıdaki değişim değilll vücuttaki değişimmm sıkılaşmakkk :)

yok yok ben öyle yaapamammmm

Kübracim ben su an 4gb lık turkcell kullanıyom mecburen :))) kontratlı iphone almiştim 2 yıl once,almaz olaydım,aralıkta son taksit.bi daha uzun taksitli bişey almıcam :))))

Evet biliyorm canımmmm ama yasemini kaptan dövmesin diye koruyalımmm

Iste aramizdaki fark bu ben onu ispiyonlarken,, sennn ama yapmiyormus oda yapsin banane banane

hahah yanlış anlamışımmmm
En güzellii cnm zaten en önemli olan tartıdaki değişim değilll vücuttaki değişimmm sıkılaşmakkk :)

yok yok ben öyle yaapamammmm

Yok Ben yanlis anlattim

Aaaaaa banuş:))) kızım iştahımı nasıl kabarttın o gun ertesi gunde regl oldum muuu,pastalar uçuştu gozumun onunde:)) hain dom dom hihihihi

Ferhancım her yer elma olsun dimi:)))aklım aynı zamanda ipadde de:))) cok kararsızım, kendimi borçsuz yasamaya alıştıramadım bi turku olmuyooo:))) kaşınıyoom galiba :)))

Biri yaso git uyu desin yahuu, hala yatsgın içinde laf yetiştirmeye calişiyom:)))))

valla herkes sorumluluğunu bilsin arkadaş. yasoyu koruyamıcam resimler yüzünden hala kırgınım ona zaten hıhhhhhhhhhhhh
hangi resimlerrrrrrrrrrrr hahahahah
duydunmuuu yasemin sorumluluğunu bil lütfennnnnnnn

ben yardımcı pilot sesleniyrommmm
herkes zorunlu sporları yapsın hemenn ! hahaha

Kübracim ben su an 4gb lık turkcell kullanıyom mecburen :))) kontratlı iphone almiştim 2 yıl once,almaz olaydım,aralıkta son taksit.bi daha uzun taksitli bişey almıcam :))))

4 gbmi çokfazlaymış .. bencede uzun süreli taksit iyi değil cidden geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…