Bence kollestrolun duşmuştur Zeynepcim:))
Pişt Kübra, hamarat hatun:))) oyle ortalik yerde soyleme sporumuda yaptım diye, sonra Hatice bize yapmayanlara kızar:)))))
Aslinda bugun pek bişey yiyemedim((
Sabah 1 bardak şekersiz cay,1 parca ekmeksiz kaşar peyniri
Öğle:cacik,fırında tavuk gogus
Akşamı yiyemedim okula gittim koştura koştura .Şimdi gelince bol pul biberli yoğurt yedim:)))))) acı biberi coooook seviyorum.
Su 2 lt olmuştur.
Spor yoookkk.
Bugunun mesajları kimeydi ????
Hatice yer mi sence o bahaneyi yemezzz:))) Bu arada cepten yazdıgım için alıntılayamıyorum.
kıyamam,sen o kadarcık yersen tabi acıkırsın
benim kız şimdi uyududa az dinlendim.ya bu arada hatice nerde.hiç gördünüz mü?sesi çıkmadı,merak ettim.
Samimi olduğum arkadaşlarımdan 1 tanesi dedi çok zayıflamışşın sınıftanda birçok kişi zayıflamışşın dedi
Ama gündemde olan saçlarımda
her gören tanıyamadım dedi
kilodanmı saçlardanmı çözemedm
hatta başka fakülteden arkdşmn arkdaşı kantinde beni görmüş demişkii aa kırmzıı saçlı kız var arkdşmda aa o biizm sınıfta demiş duyunca çok güldümm Sınıftakiler hepsi çakma sarısınnnn kumralll bn farklııı olunca öyle dikkat çektimm hatta okulda bnm saçlarımdan görmedim hiç çılgın değiller bunlar yaaa
Hastaneye gitmişşin orti geçmiş olsunnn
Teşekkür ederimmmm umarım başarılı olrm ..
Hocalarn hepsi alan sınavndan bahsetti..
ona göre çalışmalıyım artık :44:
Afiyet olsun canım ..
sporda güzel
afiyet olsun ortiii
Afiyet olsun canım kalça hareketlerini açıklarmsn sporun güzel
Menüm :
Sabah :
Domates
salatalık
2 tane yeşil zeytin
Peynir
1 haslanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ögle:
yarım tabak bulgur pilavı 3 kaşık sebzeli yemek
Ara:
Nescafe ( 2si bir arada:) )
Akşam ( 8.30da yedim okulda yiyemedm .)
Küçük bir kase sütlü nesfit yedim bu saatte en uygun o geldi iyimi yaptm bilemedm :)
Spor olarak: okuldan dönerken tempolu yürüdüm yürüyüş yoluydu zaten 15 dk civarı
Ama birazdan yarım saat koşu bandı yapacam :)
100 twister
100 yan bel hareketi uyumadan önce yapacam
:)
Daha yapmadım benii sporaaa gönderinn o azmi bulamyrm
geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.ama hasta değilim çok şükür.diete başladığımda testlerde ldl kolestrol yüksekti,hatta sınırdaydı.ona baktırdım.sonuçlar ana haftaya belli olacak.bakalım...
haticeden gene ses çıkmamış,merak ettim.böyle yapmazdı hiç:44:
ben yatıyorum.hepinize iyi geceler.
kariyer de yaparımmm sporumu daaaaaa
Bence kollestrolun duşmuştur Zeynepcim:))
Pişt Kübra, hamarat hatun:))) oyle ortalik yerde soyleme sporumuda yaptım diye, sonra Hatice bize yapmayanlara kızar:)))))
Bende 8 de yairiyorum sonra dinleiyorum..bugun nerde buldum onucoucklar odalarinda ben oturma odasinda onlarin yaninda saniyordum bir baktim mutfak masasinin uzerinde ...ya boyle yazinca da cok yaramz sanarsiniz :))) degilde aslinda ama boyle bi garp iste actionu seviyo sadece:)
Hatice sabah bi slm verdi sonra gelmemis bak:44:
Sevindim iyi arkadaslarin varmis:) ama saclarin. Cok guzel canim bencede dal olucaksin olucazzzzz
Ben sey yapiyorum bi yerde bir sag bir sol yukari asagi birde kopru kurup tek bacagi kaldirip yukari asagi...ikisini kaldirisan dusersin hahahahaha
Super olmus canim..
Ay bazen bendede oluyor cok uzuluyorum ama kalkmiyor bedenim..sinir bozucu..ama diyet yapiyoruz enerji az aliyoruz gun icindede yorulunca..busiralar pek istahliyim ns devam eder boyle:)
Ins sonuclar guzel olur...bence olur dietle duzene girmistir hersey..iyi geceler tatlim
Heheyyytt kim tutar sizi beee
Aaaa aaaasen spor yapmiyormussuuunnn??? Inanmiyoooooo ruuuuuummmm tembel tembel
Az olmus ama guzel olmuss..haaa sabah hic bisey yok neredeyse.. Hmmmm hommm ummm yahhh neysehhh:))Aslinda bugun pek bişey yiyemedim((
Akşamı yiyemedim okula gittim koştura koştura .Şimdi gelince bol pul biberli yoğurt yedim:)))))) acı biberi coooook seviyorum.
Su 2 lt olmuştur.
Spor yoookkk.
Aslinda bugun pek bişey yiyemedim((
Su 2 lt olmuştur.
Spor yoookkk.
hahha kıyamam sende dersinkiiiii Kübra spor yaparken ona yardım ettimmm
hahhahaha ikisini birden kaldırırsam düşer popomuuu kaybederm
bence o hareket iç bacaklar içinn olablrr
bende yapmakkk istyrmmm
:)
beraber dal gibi olacaz canımmm
iştahn çok mu güzel bnce iştahsız olmak daha iyi
afiyet olsun yasocukkk
ben snaa yardım ettim bu aradaaa
Spora sporaaaaspora istahim var:))
Kopru ters degil kedi gibi 4ayak gibi sonra bacak dumduz ger yukari asagi yukari asagi bir kii bir kii bir kii
Evet biliyorm canımmmm ama yasemini kaptan dövmesin diye koruyalımmm
Evet biliyorm canımmmm ama yasemini kaptan dövmesin diye koruyalımmm
hahah yanlış anlamışımmmm
En güzellii cnm zaten en önemli olan tartıdaki değişim değilll vücuttaki değişimmm sıkılaşmakkk :)
yok yok ben öyle yaapamammmm
hangi resimlerrrrrrrrrrrr hahahahahvalla herkes sorumluluğunu bilsin arkadaş. yasoyu koruyamıcam resimler yüzünden hala kırgınım ona zatenhıhhhhhhhhhhhh
Kübracim ben su an 4gb lık turkcell kullanıyom mecburen :))) kontratlı iphone almiştim 2 yıl once,almaz olaydım,aralıkta son taksit.bi daha uzun taksitli bişey almıcam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?