Hosgeldinnnn
Guzel yap kahvaltini sonra okulda kafan calismazzz
kızlar çok özür dilyorum sizden aranıza girdiğimden beri dertlerimle sıkıyorum sizi.herşey üst üste geldi ve ağır geldi.artık anlatmıycam kusura bakmayın
kızlar ben gidip kahvaltı namına bişeyler yiyeyim.sonra işe gidicem görüşürüz
selaammmmm dünkü menümü paylaşıp geçmişe bakayım
sabah
kfleks
öğle
1 lavaş
üçken peynir
ayran
ara
4 çeviz
1 nektari
akşam
irice bi somon balığı
1 fırnda patates
ara
1 soda
su 2 lt
spor
150 sopa hareketi
100 dambıl çalışması
100 yer harekeleri
orasi neresiymis kiz ilk kez duydum
aynen oyle hicbirsey yok atomiumda :))) bosuna giris ucreti verdiginizle kalirsiniz yanim gitmis gormus biri olarak soyluyorum
kapali havadan nefret ederim ben buranin havasinida bilirsin yani genelde boyledir, bindebir uyusuk moddaysam hosuma gider yalniz bisey
yapmadan tembellik ederim bole havada ... birikintiler ve ustunede boyle bir olum haberi iyi gelmedi kisacasi
yes cnm evliyim arada yazmistim kacirdin sanirim kuafor ve tirnak stilistiyim suan calismiyorum
Kullanmaya başlayamadığım eliptik bisikletim var, sabah yarım saat onu yapıp bel çalıştırabilsem süper olcak canım
sağolun kızlar biliyorum birşey yemediğimi ama canım istemiyor.bugünde 3 te yattım 7 de kalktım şimdi çocukları uyuttum.biraz dinlenip işe gidicem.zamanı yetiştirememe belki en büyük problemim budur.dün akşam eşim dedi sen bu ev için ne yapıyorsun.bilemedim çünkü rüşününce birşey yapmadığımı farkettim.yemek yapmaya fırsatım yok.annesinde yiyiyor o.ancak hafta sonu evi temizleyebiliyorum ütü yapabiliyorum.bilmiyorum ki işte böyle.
afiyet olsun canım
afiyet olsun kübra günaydın
kızlar o kadar çok ihtiyacım varki sevilmeye sevildiğimi hissetmeye,bazen o adamın bile bana sarılıp geçti demesini istiyorum.sıkıca göğsüne bastırmasını istiyorum.sanırım ben depresyona girdim
ooooooo akşam yemeği sağlam olmuş
hamilelikten kalan bi duyguyla aşerene hiç kıyamam, istersen kargolayabilirim bi şişe
ev için bişey yapamaman çok normal canım. küçük çocuğu olan herkes bu durumda inan ben temizlik bile yapamıyorum, yemek desen yok
kızlar çok özür dilyorum sizden aranıza girdiğimden beri dertlerimle sıkıyorum sizi.herşey üst üste geldi ve ağır geldi.artık anlatmıycam kusura bakmayın
[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/38637/21545680/1/iste-turkiye-yi-ekrana-kilitleyen-2-kadin.aspx[/video]
Su tatliliga bir bakarmisinizzzz " omur dedigin"
Diymi..onurdedigin gercekten bir lahza
90 yadinda ve nasil canli diger teyze 110 yasinda hala aklibasinda..benimki 60 da firar eder
Analadin miiiiii anadin miiiiii :)))
Hay bide dogru yazsam :s
Ya annlysunuz dimi yazdikami
Bennn anlıyorummm
Evet benim çevremdede 90 yaşında böyle kmse olmadı
karadenizin havasından heraldee maşallah ya
Ayy en zor hastaliklardan biridir..bende korkarim cok
Allah saglik sihhat versin hepimize,herkese
Ay ben cok beterim o konuda..bilgi konusunda cok oburum hic beni ilgilendirmeyen mevzulara bile merakim vardir..obur olunca ihiyac olan olmayani yersin ya ben ogrenmek okumak konusunda oyleyim ..ins oyle bi ekisi oktur..
Aynen ooooook yi akmaiyiz
Askim nefesimmm uYandi bir bakayim ne haldeeeesimdi sadiricam onaaaa
Haha sabah 6 ceyrekte uyandi..gunduz uykusu bu :) 2 defa uyuyr gunduz bir sabah bir igleden sonraokadar bilmiyorum ama gereksiz bilgi ezber vs yapmamak lazım sanırım:)
hahah geç uyanıyor sankiii
Haha sabah 6 ceyrekte uyandi..gunduz uykusu bu :) 2 defa uyuyr gunduz bir sabah bir igleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?