Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selaammmmm dünkü menümü paylaşıp geçmişe bakayım

sabah
kfleks

öğle
1 lavaş
üçken peynir
ayran

ara
4 çeviz
1 nektari

akşam
irice bi somon balığı
1 fırnda patates

ara
1 soda

su 2 lt
spor
150 sopa hareketi
100 dambıl çalışması
100 yer harekeleri

Hosgeldinnnn

Guzel yap kahvaltini sonra okulda kafan calismazzz

Teşekkürler bebek
hahaha

kızlar çok özür dilyorum sizden aranıza girdiğimden beri dertlerimle sıkıyorum sizi.herşey üst üste geldi ve ağır geldi.artık anlatmıycam kusura bakmayın

kızlar ben gidip kahvaltı namına bişeyler yiyeyim.sonra işe gidicem görüşürüz

Biz sıkılmıyorz canım .. Dertlerini sorunlarını paylaşmazsan dahada sıkılırsın ..
afiyet olsun Görüşürüz

Afiyet olsun canım
Spor güzel

Ya aslinda buyuk biyer ama niye bilinmez bilmyorum:) hos ben bir de koyunde oturuorum..super benim memleket:)
Mmm dortmund gelsenkirchen ortainda desem?

Kullanmaya başlayamadığım eliptik bisikletim var, sabah yarım saat onu yapıp bel çalıştırabilsem süper olcak canım

Bak ne super olr elini zunu yia otur bisiklete bundan sonra

kızlar o kadar çok ihtiyacım varki sevilmeye sevildiğimi hissetmeye,bazen o adamın bile bana sarılıp geçti demesini istiyorum.sıkıca göğsüne bastırmasını istiyorum.sanırım ben depresyona girdim

kızlar çok özür dilyorum sizden aranıza girdiğimden beri dertlerimle sıkıyorum sizi.herşey üst üste geldi ve ağır geldi.artık anlatmıycam kusura bakmayın

Bilgencim bizi hic dinlemyorsun :// biz anat atma icinr deikce senin yazdigona bak simdi..arkadalik sadece gulerken eglenirken mi canim..oyle dusunme rahat ol..ayni bu tavrini evdede gosteriyorsan esin boyle devam eder hep ezer...buna izin verme...guclu ol yapabildigini yap yapamafigonda birak kalsin..umuruna bile akma einin lalaini..yardim etsin sana...cocuklarin kucuk heralde ne zaman basladin calismaya? Dogumdan sonra? Yetismiyorsa canim bi sure daha calisma...hep calisiyosun hem esinin bu sozleine maruz kaliyosun..canim icine atip derz buyutmek yerine otur sorunlarini tek tek madde madde yaz
Cozumlerini ara,,esinlede konus bize bu soyledigini onada soyle..canim olumden baska herseye care var..senin sorunlarin kucuk iki cocugun varken tam mesai calisiyor olmandan kanaklaniyo..tabi bu yogunlugun getirdigi gerginlikler vs ama hic birsey icin degmez bu huznu yasamaya...cozmeye yonelik adimlar at canim..

Basakcim saolcanim ..aynen oyle ama bende bu dogumdan kalan aserme olayi taaaaaaa ilk cocugmdan ben kendimi bildim bilel aseririm :)))

[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/38637/21545680/1/iste-turkiye-yi-ekrana-kilitleyen-2-kadin.aspx[/video]

Su tatliliga bir bakarmisinizzzz " omur dedigin"

Diymi..onurdedigin gercekten bir lahza

90 yadinda ve nasil canli diger teyze 110 yasinda hala aklibasinda..benimki 60 da firar eder

Analadin miiiiii anadin miiiiii :)))

Diymi..onurdedigin gercekten bir lahza

90 yadinda ve nasil canli diger teyze 110 yasinda hala aklibasinda..benimki 60 da firar eder

Analadin miiiiii anadin miiiiii :)))

Hay bide dogru yazsam :s

Ya annlysunuz dimi yazdikami

Bennn anlıyorummm

Evet benim çevremdede 90 yaşında böyle kmse olmadı
karadenizin havasından heraldee maşallah ya

Bennn anlıyorummm

Evet benim çevremdede 90 yaşında böyle kmse olmadı
karadenizin havasından heraldee maşallah ya

Karadenize özgü bence, bol balık yemenin etkiside var tabii :)) Benim kuzenimin babanesi bu yıl 105 yaşında vefat etti (trabzonluydu teyze, hep köyünde yaşadı)

Son düzenleme:
Benim canim anneannemde85 yasinda vefat etti ama sonaylarina kadar dimdik ayaktaydi ..buyuk buyuk annemde 10o0 yaslarini gormustu

benim iki dedemde alzmr hastalığına yakalandı 80 civarı öldüler ama sağlıklı bir şekilde değil malsef..
İkiside kendine çok ta iyi bakıyordu..
Korkuom bende alzmr olcm die

Ayy en zor hastaliklardan biridir..bende korkarim cok
Allah saglik sihhat versin hepimize,herkese

aynen dikkat etmek lazım fazla ezber gereksiz bilgi ile dolarsak su bardağı gibi taşarr bu da alzmra sebep oluyor genelde. doktora gittik ailemle . numara falan ezberlemek gereksiz vs .. bu tarz örnekler .. bide b12 eksikliği var iğne oluyorm oda alzmr başlangıc sebeblerinden ..
Kendimize iyi bakmalıyız

Ay ben cok beterim o konuda..bilgi konusunda cok oburum hic beni ilgilendirmeyen mevzulara bile merakim vardir..obur olunca ihiyac olan olmayani yersin ya ben ogrenmek okumak konusunda oyleyim ..ins oyle bi ekisi oktur..
Aynen ooooook yi akmaiyiz

Askim nefesimmm uYandi bir bakayim ne haldeeee simdi sadiricam onaaaa

okadar bilmiyorum ama gereksiz bilgi ezber vs yapmamak lazım sanırım:)

hahah geç uyanıyor sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…