Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

frikandal ne ki turkcesini bilemedim oylecene yazdim, nugget lar gibim ama uzun sosis gibi dusun dun esime kizartmistim az yagda iki tane tekini yedi teki
kaldi uzun zamandir yimediydim hadi bitane yiyim didim ole yani

VAlla arami falan yaptim bi aksam ogunumu yemedim o da belli yani ne yicem paylasayim didim

hee taam buldum netten wauuwww şinitsel gibi bişe afiyet olsun. nası yaptın onu ya

kızlar ben geldim ama çok hastalandım. grip oldumm. geçmişi okuyamıcam, menümü yazıp çıkcam. artık yarın iyi olursam gelirim.

Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay

Ara: 3 çörekotlu form bisküvi

Öğle: 1 kase çorba, 3 yk taze fasülye, yrm kase yoğurt

Ara: 2 çörekotlu form bisküvi

Akşam: 1 tabak patatesli havuçlu et yahnisi, 1 çiçek ekmek

yatcam eğer sabaha kadar kalkabilirsem ballı süt içerim

su: 1.5 lt

Spor: maalesef yok.

eğer gelmezsem mesaj sayım 1 Başak'a iletirseniz sevinirimm grşrz kızlar

çok geçmiş olsun banu.iyice dinlen.afiyet olsun.

geçmiş olsun. demekki seslerinin kısıklığı boğaz ağrın falan bundanmış. afiyet olsun yinede menün güzel olmuş. iletiriz merak etme yat dinlen

bugün hiç tadım yok,menümünde tadı yok
menüm:
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
azcık reçel
az peynir

öğle:yarım dilim kek
10 badem,2 ceviz

ara:1 tane benim o
1 tane tuzlu kurabiye

akşam:yarım kepçe çorba
3 köfte
yarım dilim ekmek

su:1.5 litre
spor:su yok,spor yok.kokacam zaten yakında.

:))) kıyamam sana ya ben hat çekerim burdan. afiyet bal şeker olsun. güsel olmuş. arada benimo ve kurabiye yerine meyve yiyebilirdin seni sebzekolik seniiii

bak yaaa nasıda beni yüzüstü bırakıp gitti. neyse bende menümü paylaşayım bari

sabah
1 kase yayla çorbası

öğlen
1ad garnitürlü zeytinyağlı enginar
1 dilim kepekli ekmek

ara
1ad limonlu soda
1 dilim kepekli ekmek
2 üçken peynir (1 ad.18 kalori)

akşam
bi tabak makarna

2,5 lt su
spor yapıcam birazdan sopalı hareketler, yan bel hareketleri, dambıl çalışması ve yer hareketleri.

oh afiyet olsun nurgülüm.kız bugün tuhafım canım meyve sebze istemedi hiç

Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım ..

kıyamammmmmm
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun ..
artık hep spor yapıosn kıskandım
Bnm canımda makarna istyrrrrrrrrrrrr

Bende oyle biliyorum ..ama bilgi krliligi diyede bisey var:)) ayri ayri degerlendimli)

Aayyyyneenn
Bir arkadasim eskiden bacim derdi uyuz olurdum demeeee bana derdim simdi bende oa bacim demeye basladim hehe

Hehe evet ayagima koyuyorum yukari asagi agirlik yapiyoya:) kesimlikle oyle bn kitap okumayi cok severim evimizde sus esyasi yoktur neredeyse ama koca bi kitapligimiz var..onlarda kitap delisi

Afiyet olsun canim..frikandali bende anlamadim..tavuk frikadelle gibi fln yoksa belcikaya has biseymi

:))))))))))))) biraz önce ben bilmem eşim bilir yarışmasından görüşmeye çağırdılar ama eşim ne dedi bilin bakalım ne işim var benim yaa ordaaa. gitmiyoruz yani alem adam ya olsun ben yine seviyorum onu
Ayyyyy nurgul valla bak ikna edemezseeeennn. Imajin zedelenicek:)) iknaaaa ettttttt

Ben biliyorum artik :))) tam dedigin gibi tahmin ediyorum seni..cok samimiyim canim

afiyet olsun.frikandal ne ola bacım

hadi yaaa .gidin kız bizde seni izleyelim.çok güleriz kesin sana.nolur ikna et kocanı
evet evet vetttt

Gecmis osun caniiiiimmmmmm menunde guzel..acil sifalarrrr

. Nazar degiyormus nerdeysee

Afiyet olsunnn cok guzeeell..enginarda. Cok guzel hazirmiyi kendinmi yaptin

Ben geldim ..
Çok açıkmıştm geç saatte yemek yedim ama erken uyumadğmdan problem olmaz sanırım :44:
bende bugun gec yedim ..disardaydim..ama ooeee yiyemedim hatta ben kotuydu yemegim

Benim moooonuuuumm

Sabah
1 yumurta ,1 kase yulaf gevregi

Ara
Yarim armut

Ogle
1 kase corba,1 tabak broccoli&tavuk

Ara
Yarim dilim ekmeke recel (cok tatli stmati canim)

Aksam
1ilim epekli ekmek,Az karisik sebze ( ok karisiki yani icinde yok otu hic begbedim)

Spor sadece zorunlu hareketleri yaptim

Hatice yine gelmedi hala kocaciginn gonlunumu yapiyoki hehe

Bende mesajlarimi saip bildirip yatayim sohet ok..herkescikler yorulmusss

Yarin oglusum 3 gun geziye gidicek onu hazirladik..3 gun ayri kalicaz

Eyii geceler dostlarrr

afiyet olsunn canlarımmm

bugun ki sporum 2 saat kadar yuruyus onun haricinde bisey yok keyfimde hic yok zati

frikandal i sormussunuz kizlar, netten bakarsaniz tavuk frikandal ...
kizartilip tuketiliyor bende ole yaptim suan aklimdan gecen frikandal i kizarip arasini acicaksin bicakla sonra istedigin bir sos sureceksin
ki ben samurai seviyorum sonra arasina bolcana dogranmis sogan koyacaksin birde yanina kizarmis patatesler ooooh yemede yaninda yat
tabi bu soledigim suan icin hayalin otesine gecemez olurda ilerde kilomu sabitlersem ayda birkez boyle kacamak yapabilirim gorecek miyim o gunleri

neyse iyi geceler hrkeslere kimse yok

Menü yazıp çıkacam .. :)

Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates
peynir
çok tahıllı ekmek 1 dilimm

ögle 3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara:
nescafe ( 2si bir arada)

Akşam ( 21:00da ..
2 dolma

Hem pirinç hem bulgr vardı bgn menümde memnun değilm

Spor:
yarımsaat yürüme/koşma
100 twister
100 bel hareketi
15 dk bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…