okadar bilmiyorum ama gereksiz bilgi ezber vs yapmamak lazım sanırım:)
hahah geç uyanıyor sankiii
Ne güzelllll :)
öp benim yerimedee
yarımsaat koşu bandına gidiyorum ben okuldan döndüğümde zor yapıyorum çünkü
Görüşmek üzere
18 aya kadar yuksek ihtimal boyle sonra yavas yavas 1 uykuya dusucek
Optum bileer
Yap tabi sonra zor olur..ardindan zorunlu hareketleride yap isinmisken
maşallah gönül,tepsiyi yeseydin.ekmek tatlısınıda çok sverim bol kaymaklıDunki menumm
Kahwalti
yarim simit
iki zeytin, bir kk b peynir ve haslanmis yumurta
Ara
Kivi, yarim bardak ayran
Oglen
Kemik suyuna sehriye corbasi
5-6 kara lahana sarmasi 1 kasik yogurt
Aksam
Karamelize edilmis koca bir dilim etimek tatlisi (komsum gondermis enfes gorunuyordu
bi tadina bakiyim derken bide baktim ki hepsini hupletmisim :26:)
Sivi 3 lt su ve 3 fincan yesil cay
1.5 saat yuruyus
1 saat callanetics
hatice kibar hatun. sen bna yolla ,ben bakarım icabına. Nicks nics nicksss seni kaptanimiza havale ediyorum yada zeynebe :)))
senin gibi birine katlanıyorum yetmez mi deseydin keşke.bence sırf senin sınırlarını zorluyor.gelip kocanı dövesim var,cidden seve seve yaparımsağolun kızlar biliyorum birşey yemediğimi ama canım istemiyor.bugünde 3 te yattım 7 de kalktım şimdi çocukları uyuttum.biraz dinlenip işe gidicem.zamanı yetiştirememe belki en büyük problemim budur.dün akşam eşim dedi sen bu ev için ne yapıyorsun.bilemedim çünkü rüşününce birşey yapmadığımı farkettim.yemek yapmaya fırsatım yok.annesinde yiyiyor o.ancak hafta sonu evi temizleyebiliyorum ütü yapabiliyorum.bilmiyorum ki işte böyle.
afiyet olsun canım
afiyet olsun kübra günaydın
afiyet olsun.selaammmmm dünkü menümü paylaşıp geçmişe bakayım
sabah
kfleks
öğle
1 lavaş
üçken peynir
ayran
ara
4 çeviz
1 nektari
akşam
irice bi somon balığı
1 fırnda patates
ara
1 soda
su 2 lt
spor
150 sopa hareketi
100 dambıl çalışması
100 yer harekeleri
Zorunlu hareketleri yapamadım hemen dusa girip yemek yiyip hazırlanıp cıkacam 2 de arkadaşlarımla buluşacam ööpüldüüüüünnn
Akşama gelirim kızlar
maşallah gönül,tepsiyi yeseydin.ekmek tatlısınıda çok sverim bol kaymaklıburdakiler nerden bilecek...
hatice kibar hatun. sen bna yolla ,ben bakarım icabına
senin gibi birine katlanıyorum yetmez mi deseydin keşke.bence sırf senin sınırlarını zorluyor.gelip kocanı dövesim var,cidden seve seve yaparımbide ne öle bizi sıkmamak için yazmıyorum falan.yazcanki için boşalacak.
2 gündür su kesik.lafta 15 tonluk depo var dün öğlen bitti.burda kendini belediye sananlara söyleyecek laf çokta...burdakiler onları başlarında tutmaya devam ettikleri sürece bu böyle devam eder.biz kurtulacaz eninde sonunda ,kendileri ölünceye kadar çeksinler.insan hakettiğini yaşar.eşimle plan yaptık.mayısta izne çıkıcaz.evi toplayıp gidicez.sonra ben geri dönmicem inşallah.eşimde 15 gün tek kalıp evi yükletip gelecek kısmetse.nefret ediyorum burdan.buraya gelmeden çok hümanisttim ,farkettimki hümanizm falan boş.neyse ben çok konuştum.içim şişti.
afiyet olsun.
kızlar mesjlarım sertse kusura bakmayın.bugün ilk gün ve su olayına acayip uyuz oldum.yooksa ben sizi seviyom biliyonuz demi
maşallah gönül,tepsiyi yeseydin.ekmek tatlısınıda çok sverim bol kaymaklıburdakiler nerden bilecek...
senin gibi birine katlanıyorum yetmez mi deseydin keşke.bence sırf senin sınırlarını zorluyor.gelip kocanı dövesim var,cidden seve seve yaparımbide ne öle bizi sıkmamak için yazmıyorum falan.yazcanki için boşalacak.
2 gündür su kesik.lafta 15 tonluk depo var dün öğlen bitti.burda kendini belediye sananlara söyleyecek laf çokta...burdakiler onları başlarında tutmaya devam ettikleri sürece bu böyle devam eder.biz kurtulacaz eninde sonunda ,kendileri ölünceye kadar çeksinler.insan hakettiğini yaşar.eşimle plan yaptık.mayısta izne çıkıcaz.evi toplayıp gidicez.sonra ben geri dönmicem inşallah.eşimde 15 gün tek kalıp evi yükletip gelecek kısmetse.nefret ediyorum burdan.buraya gelmeden çok hümanisttim ,farkettimki hümanizm falan boş.neyse ben çok konuştum.içim şişti.
afiyet olsun.
selaammmmm dünkü menümü paylaşıp geçmişe bakayım
sabah
kfleks
öğle
1 lavaş
üçken peynir
ayran
ara
4 çeviz
1 nektari
akşam
irice bi somon balığı
1 fırnda patates
ara
1 soda
su 2 lt
spor
150 sopa hareketi
100 dambıl çalışması
100 yer harekeleri
kızlar mesjlarım sertse kusura bakmayın.bugün ilk gün ve su olayına acayip uyuz oldum.yooksa ben sizi seviyom biliyonuz demi
Ayy en zor hastaliklardan biridir..bende korkarim cok
Allah saglik sihhat versin hepimize,herkese
afiyet olsun, spor çok güzel olmuş orti, devam devam
benimde 10 gündür sularım yoktu. kapımızın önünde yol çalışması varda. sadece akşamları 9 dan sonra veriyorlardı dün geldi artık neyseki. çok zor oluyo gerçekten bütün gün evde olsam delirirdim herhalde
bizde seni seviyoz
teşekkürederim orticim buhafta hergün spor yaptım cumaya kadarda yapıcam sonucu çok merak ediyorum bakalım nasıl etkiliycek.
afiyet olsun.
Iyi eglenceler sanaa
Hahaha delikizzz
Az kalmis canim sabret
Bilgencim,, az once bebegimle spor yaparken dusundum..cocuklarimizin beynindeki kanallar olusuor simdi..beyne gelen veriler pozitif olursa hayatlari boyunca mutlu ve pozitif yasarlar ve dolayisyla basarili..gelen veriler negatifse ondan sonra yasadiklari herseye negatif bakiyor ve olumlu seyleri bile olumsuz algiliyor..belliki sorunlar yasiyosun ve oncedende yasamissin..kolay degil bi insanin babasini kaybetmesi..eminim yoklugunu hep hissediyorsun ama cocuklarin icin toparlayip onlara cizigin profile ozenmelisin
Herseyi senden gorup ogrenecekler..
Haddimi astiysam ozur dilerim ama soylemeden edemedim..
Menum
Kahwalti
1 dlim kepekli ekmek
2 zeytin, yarim kk b peynir, 1 haslanmis yimirtaa
Ara
1 kivi, 1 erik
Oglen
1 kase kesme corba
1 frikandal
Ara
Bikac ceviz, 2 hurma, 3 yulafli biskuvi (bunu Hatice alistirdi bana)
Aksam
3 derisiz tavuk kanat
2 kasik yoghurt
Su 3 lt
yesilcay 3 fincan
içimde tutamam ben hiç bişeyi,söyler rahatlarım.dışarıdan çok sert,soğuk bir tipim var.çekinirler benden ama buda benim kendimi koruma yöntemim.aslında çok anaç ruhluyumdur.ama bikere de gözüm dönedümüüüü korkkarım kendimdenArkadaslari bilmem ama ben seni tanidigim icin artik kizmak soyle dursun guven telkin ediyosun bana canim..
eşimle ayrı memleketlerdeniz ama aile yapımız çok benzer.çok şükür o nedenle sorun yaşamıyruz.eskiden bende senin gibiydim.çalışmaya başlayıp cins cins tipleri tanıyınca anladım anyayı konyayı.Az kalmış sabret
Bende evlenmeden önce kültür farklılığının ne önemi var, alevi sünni hepimiz kardeşiz vb şeylere inanırdım. Hahaahahhaahahah gördüm ki bunların hepsi hikayeHayat katılaştırdı beni bacıııımmmmm
Allah ayrdımcınız olsun.zor hastalık.hep dua ederim ;elden ayaktan düşmeden,muhtaç olmdan,aklım başımda alsın Allahım canımı.alzaymır gerçekten korkulması gereken bir hastalık. şuan annanem maalesef alzaymır başlangıcında 85 yaşında ilaçlar falanda sadece ilerlemesini yavaşlatıyor. ama gereksiz bilgiyle falan alakalı değil aksine doktor bol bol okumasını, gazeteyi elinden düşürmemesini bulmaca falan çözüp günlük aktivitelerle ilgilenmesini istedi.
annem rahmetli çok güçlü ,osmanlı bir kadındı.bizim evin direğiydi.çocukken,gençken bazen anneme çok kızardım ,hatta çatır çatır kavga ederdik.zaman geçip yaşım ilerledikçe kendimde annemi görmeye başladım.çocuklarımız en önemli modeliyiz,çok dikkatli olmamız lazım kesinlikle.Kız çocuğa hop hop zıp zıp mı yaptırıyonnnAnnenin her hareketi bebekler için özellikle kız çocuklar için çok önemliymiş.Anne güçlü ise çocukta öyle özgüven sahibi ise çocukta öyle olurmuş (bknz benim eski psikolog)
afiyet olsun.frikandal ne ola bacımMenum
Kahwalti
1 dlim kepekli ekmek
2 zeytin, yarim kk b peynir, 1 haslanmis yimirtaa
Ara
1 kivi, 1 erik
Oglen
1 kase kesme corba
1 frikandal
Ara
Bikac ceviz, 2 hurma, 3 yulafli biskuvi (bunu Hatice alistirdi bana)
Aksam
3 derisiz tavuk kanat
2 kasik yoghurt
Su 3 lt
yesilcay 3 fincan
:))))))))))))) biraz önce ben bilmem eşim bilir yarışmasından görüşmeye çağırdılar ama eşim ne dedi bilin bakalımne işim var benim yaa ordaaa. gitmiyoruz yani alem adam ya olsun ben yine seviyorum onu
afiyet olsun.frikandal ne ola bacım
hadi yaaa .gidin kız bizde seni izleyelim.çok güleriz kesin sana.nolur ikna et kocanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?