Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

18 aya kadar yuksek ihtimal boyle sonra yavas yavas 1 uykuya dusucek
Optum bileer

Yap tabi sonra zor olur..ardindan zorunlu hareketleride yap isinmisken

Zorunlu hareketleri yapamadım hemen dusa girip yemek yiyip hazırlanıp cıkacam 2 de arkadaşlarımla buluşacam ööpüldüüüüünnn
Akşama gelirim kızlar

maşallah gönül,tepsiyi yeseydin.ekmek tatlısınıda çok sverim bol kaymaklıburdakiler nerden bilecek...
. Nicks nics nicksss seni kaptanimiza havale ediyorum yada zeynebe :)))
hatice kibar hatun. sen bna yolla ,ben bakarım icabına

senin gibi birine katlanıyorum yetmez mi deseydin keşke.bence sırf senin sınırlarını zorluyor.gelip kocanı dövesim var,cidden seve seve yaparımbide ne öle bizi sıkmamak için yazmıyorum falan.yazcanki için boşalacak.

2 gündür su kesik.lafta 15 tonluk depo var dün öğlen bitti.burda kendini belediye sananlara söyleyecek laf çokta...burdakiler onları başlarında tutmaya devam ettikleri sürece bu böyle devam eder.biz kurtulacaz eninde sonunda ,kendileri ölünceye kadar çeksinler.insan hakettiğini yaşar.eşimle plan yaptık.mayısta izne çıkıcaz.evi toplayıp gidicez.sonra ben geri dönmicem inşallah.eşimde 15 gün tek kalıp evi yükletip gelecek kısmetse.nefret ediyorum burdan.buraya gelmeden çok hümanisttim ,farkettimki hümanizm falan boş.neyse ben çok konuştum.içim şişti.

afiyet olsun.

Son düzenleme:
kızlar mesjlarım sertse kusura bakmayın.bugün ilk gün ve su olayına acayip uyuz oldum.yooksa ben sizi seviyom biliyonuz demi

Zorunlu hareketleri yapamadım hemen dusa girip yemek yiyip hazırlanıp cıkacam 2 de arkadaşlarımla buluşacam ööpüldüüüüünnn
Akşama gelirim kızlar

Iyi eglenceler sanaa

Hahaha delikizzz

Az kalmis canim sabret

Bilgencim,, az once bebegimle spor yaparken dusundum..cocuklarimizin beynindeki kanallar olusuor simdi..beyne gelen veriler pozitif olursa hayatlari boyunca mutlu ve pozitif yasarlar ve dolayisyla basarili..gelen veriler negatifse ondan sonra yasadiklari herseye negatif bakiyor ve olumlu seyleri bile olumsuz algiliyor..belliki sorunlar yasiyosun ve oncedende yasamissin..kolay degil bi insanin babasini kaybetmesi..eminim yoklugunu hep hissediyorsun ama cocuklarin icin toparlayip onlara cizigin profile ozenmelisin
Herseyi senden gorup ogrenecekler..
Haddimi astiysam ozur dilerim ama soylemeden edemedim..

Benim gunahim yok hep komsumun sucu, insan ooooyle kocaman bir dilim yollar mi hic caniimm madem yaptin soyle minnak bisi yolla
benide gunaha sokma dimi ama:2::2:

afiyet olsun, spor çok güzel olmuş orti, devam devam

kızlar mesjlarım sertse kusura bakmayın.bugün ilk gün ve su olayına acayip uyuz oldum.yooksa ben sizi seviyom biliyonuz demi

benimde 10 gündür sularım yoktu. kapımızın önünde yol çalışması varda. sadece akşamları 9 dan sonra veriyorlardı dün geldi artık neyseki. çok zor oluyo gerçekten bütün gün evde olsam delirirdim herhalde
bizde seni seviyoz

Ayy en zor hastaliklardan biridir..bende korkarim cok
Allah saglik sihhat versin hepimize,herkese

alzaymır gerçekten korkulması gereken bir hastalık. şuan annanem maalesef alzaymır başlangıcında 85 yaşında ilaçlar falanda sadece ilerlemesini yavaşlatıyor. ama gereksiz bilgiyle falan alakalı değil aksine doktor bol bol okumasını, gazeteyi elinden düşürmemesini bulmaca falan çözüp günlük aktivitelerle ilgilenmesini istedi.

teşekkürederim orticim buhafta hergün spor yaptım cumaya kadarda yapıcam sonucu çok merak ediyorum bakalım nasıl etkiliycek.

teşekkürederim orticim buhafta hergün spor yaptım cumaya kadarda yapıcam sonucu çok merak ediyorum bakalım nasıl etkiliycek.

bende yapmaya çalışıyorum ve grupta sanırım herkes aynı durumda, bu hafta daha iyi olacağımızı tahmin ediyorum. sabah tartılıcaktım hatta çok merak ettim ama telaşeye geldi unuttum

Az kalmış sabret
Bende evlenmeden önce kültür farklılığının ne önemi var, alevi sünni hepimiz kardeşiz vb şeylere inanırdım. Hahaahahhaahahah gördüm ki bunların hepsi hikaye Hayat katılaştırdı beni bacıııımmmmm

Kız çocuğa hop hop zıp zıp mı yaptırıyonnn Annenin her hareketi bebekler için özellikle kız çocuklar için çok önemliymiş.Anne güçlü ise çocukta öyle özgüven sahibi ise çocukta öyle olurmuş (bknz benim eski psikolog)

Menum

Kahwalti
1 dlim kepekli ekmek
2 zeytin, yarim kk b peynir, 1 haslanmis yimirtaa

Ara
1 kivi, 1 erik

Oglen
1 kase kesme corba
1 frikandal

Ara
Bikac ceviz, 2 hurma, 3 yulafli biskuvi (bunu Hatice alistirdi bana )

Aksam
3 derisiz tavuk kanat
2 kasik yoghurt

Su 3 lt
yesilcay 3 fincan

:))))))))))))) biraz önce ben bilmem eşim bilir yarışmasından görüşmeye çağırdılar ama eşim ne dedi bilin bakalım ne işim var benim yaa ordaaa. gitmiyoruz yani alem adam ya olsun ben yine seviyorum onu

Son düzenleme:

afiyet olsun akşam yemeğini yedinmi menünü paylaşmak için erken değilmi bide frikandal ne olaki

Arkadaslari bilmem ama ben seni tanidigim icin artik kizmak soyle dursun guven telkin ediyosun bana canim..
içimde tutamam ben hiç bişeyi,söyler rahatlarım.dışarıdan çok sert,soğuk bir tipim var.çekinirler benden ama buda benim kendimi koruma yöntemim.aslında çok anaç ruhluyumdur.ama bikere de gözüm dönedümüüüü korkkarım kendimdenayrıca yazdıkların çok mutlu etti beni ferhan
eşimle ayrı memleketlerdeniz ama aile yapımız çok benzer.çok şükür o nedenle sorun yaşamıyruz.eskiden bende senin gibiydim.çalışmaya başlayıp cins cins tipleri tanıyınca anladım anyayı konyayı.
Allah ayrdımcınız olsun.zor hastalık.hep dua ederim ;elden ayaktan düşmeden,muhtaç olmdan,aklım başımda alsın Allahım canımı.

annem rahmetli çok güçlü ,osmanlı bir kadındı.bizim evin direğiydi.çocukken,gençken bazen anneme çok kızardım ,hatta çatır çatır kavga ederdik.zaman geçip yaşım ilerledikçe kendimde annemi görmeye başladım.çocuklarımız en önemli modeliyiz,çok dikkatli olmamız lazım kesinlikle.

afiyet olsun.frikandal ne ola bacım

:))))))))))))) biraz önce ben bilmem eşim bilir yarışmasından görüşmeye çağırdılar ama eşim ne dedi bilin bakalım ne işim var benim yaa ordaaa. gitmiyoruz yani alem adam ya olsun ben yine seviyorum onu

hadi yaaa .gidin kız bizde seni izleyelim.çok güleriz kesin sana.nolur ikna et kocanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…