Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

rica ederim meliscim,hedefim inş. eylül sonu 63 olmak,yavaş kilo verip bir daha da geri almamak,ramazanda nasıl kilo verceğimi bilemiyorum ama ben,çok birşey yemememe rağmen kilo veremiyorum deli olcam bu konuda,iftarda sadece çorba ve sebze yiyorum ama bakalım nasıl olcak ramazan sonu,bu arada elma diyetini yapmayı bende düşündüm ama bir türlü beceremedim,ramazanda da hiç uygulanmaz elma diyeti,hepimiz için hakkımızda hayırlısı..

dosbacım ben de kendimize göre yapıyorum bir paket güllaçtan 14 yaprak çıkıyor 2şer 2 şer yapıyorum. Sen de istersen 1 yaprak yap bir kişilik olur.

ii geceler meliscim bugün çk uykusuzum
sabah görüşürüz
öptüm hepinizi

tamam canım iyi geceler. Sahuru abartma kaydirigubbakcemile5

bence iftarda sadece çorba ve sebze yemeği ile kilo verilir. Ama önemli olan iftar değil sonrası bence koca akşam. İftardan sonra neler yediniz??? işte bu sorun.
ben güllaç yedim :tomato:

canlarım merhaba :)
callanetics diye bir egzersiz var ben kitabının resimlerini bulmuştum ancak resimleri okumak çok zordu şimdi videosunu indiriyorum. bizim sitede ve başka sitelerde uygulayanlar çok memnunlar, bakmak istersiniz belki dedim :)

canım bu biliğim kadarıyla karın egzersizi yanlışmıyım?

bu arada analiz raporumuz verdim aslında cezalıyız bir daha analizimiz yapılmayacak ama belki püsküüt bir kez görmezden gelir.

canım bu biliğim kadarıyla karın egzersizi yanlışmıyım?

bu arada analiz raporumuz verdim aslında cezalıyız bir daha analizimiz yapılmayacak ama belki püsküüt bir kez görmezden gelir.

hımm cezalımıyız neden? ben pek anlamadım bunu...

sadece karın değil tüm vücud için

tüm vucudu çalıştırması güzel. niveanın cdsini yapmıştım ben, cd ile çok motive edici oluyor. Ben çok incelmiştim.

analiz raporumuzu geç verdik ben izindeydim biliyorsun zamanını kaçırmışım cevapları da gitmeden toparlayamamıştım.

İyi akşamlar kızlar;
4.olmusuz tebrik ederim hepimizi inş haftaya daha iddialı oluruz.
Geçmişi hızlıca okudum,ramazan boyunca bizde halamla cocugu var bilgisayarımı açtırtmıyor benim off ya hemen aglıyor görünce.
Ramazanla aram gayet iyi tek sorun hala r*** olamadım bakalım ne zaman olacagım.
Sporumu aksatıyorum çok şükür iftardan sonra 45 dk eliptik yapıyorum ki bu 90 dk tempolu yürüyüş oluyor kalori bakımından sahurda da 15 dk wii step 30 dk wii yoga yapıyorum yoga beniçok rahatlatıyor bende spor raporlarımı veririm pzt kızlar

ii geceler kızlar
sahuru da dengeli yaptım
callis bende yapıyorum zenim, meliscim sadece karın değil tüm vücut çalıştırıyor ... callisin önce başlangıcını yap sonra hızlandırılmış bölümlri var
ben başlangıcını yapıyorum

poly senin spor yapışına hayranım canım ya. maşallah ah bir de ben yapsam...

bende ilk bölümünü indirdim video dün yapmak istiyorum ama yanımda yapacak biri olmalı... üff şu spor işini tam olarak çözemedim gitti (

slm kızlar geçmişi ancak okuyabildim günde 2 kere falan girebiliyorum nete en fazla çok sık yazamıyorum :1no2:
meliscim tekrardan çok çok geçmiş olsun Allah şifasını da verir inş. en kısa zamanda huysuzluğu da geçer sanırım işe başladığında şimdi sürekli yanında bulduğu için nazını geçiriyo minik cadı :)
dosbacım güllaç zaten çok şekerli bi tatlı ben sevmiyorum ramazana özel olduğu için ucundan tadına bakıyorum o kadar onun yerine diğer sütlü tatlıları dene bence daha az kalori alırsın yerimseniben
zenimcim bende de var callenetics yorumlarına baktım yapanlar memnun ancak sürekli yapmak gerekiyomuş faydasını görmek için zamanın varsa denemeye değer bence sengözlerimebaksanab
polycim melisciğime katılıyorum sen çok güzel yapıyorsun sporlarını böyle giderse hemen mezun olacaksın zaten iş aç kalmakta bitmiyo her zaman spor ağır geliyo kilo vermede :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…