bende öyleyim canım... haliyle metabolizma yavaşlıyo... ama bi hikmeti vardır vücudumuzunda dinlenmeye ihtiyacı var dimi ama ??slm kızlar canım hiçbir şey istemiyo sanırım ramazandan dolayı böyleyim tamamen uyuşuk:bbo:benim gibi olan var mı aranızda?
slm kızlar geçmişi ancak okuyabildim günde 2 kere falan girebiliyorum nete en fazla çok sık yazamıyorum :1no2:
dosbacım güllaç zaten çok şekerli bi tatlı ben sevmiyorum ramazana özel olduğu için ucundan tadına bakıyorum o kadar onun yerine diğer sütlü tatlıları dene bence daha az kalori alırsın yerimseniben
canım listemde sadece güllaç var( bu yüzden güllacı tercih ettim ama 20 gündür yemediğim için çok tatlı geldi sanırım
neden böyleyiz ama yaaa ben bu halimden çok sıkıldım ....
ben bu halsizlikte kitaba sardım valla... sabahtan akşama kadar kitap okuyorum tavsiye ederim can sıkıntısnı alıyor
İyi akşamlar kızlar;
4.olmusuz tebrik ederim hepimizi inş haftaya daha iddialı oluruz.
Geçmişi hızlıca okudum,ramazan boyunca bizde halamla cocugu var bilgisayarımı açtırtmıyor benim off ya hemen aglıyor görünce.
Ramazanla aram gayet iyi tek sorun hala r*** olamadım bakalım ne zaman olacagım.
Sporumu aksatıyorum çok şükür iftardan sonra 45 dk eliptik yapıyorum ki bu 90 dk tempolu yürüyüş oluyor kalori bakımından sahurda da 15 dk wii step 30 dk wii yoga yapıyorum yoga beniçok rahatlatıyor bende spor raporlarımı veririm pzt kızlar
ii geceler kızlar
sahuru da dengeli yaptım
callis bende yapıyorum zenim, meliscim sadece karın değil tüm vücut çalıştırıyor ... callisin önce başlangıcını yap sonra hızlandırılmış bölümlri var
ben başlangıcını yapıyorum
kızlar nerdesiniz ?
slm kızlar canım hiçbir şey istemiyo sanırım ramazandan dolayı böyleyim tamamen uyuşuk:bbo:benim gibi olan var mı aranızda?
slm kızlar geçmişi ancak okuyabildim günde 2 kere falan girebiliyorum nete en fazla çok sık yazamıyorum :1no2:
meliscim tekrardan çok çok geçmiş olsun Allah şifasını da verir inş. en kısa zamanda huysuzluğu da geçer sanırım işe başladığında şimdi sürekli yanında bulduğu için nazını geçiriyo minik cadı :)
dosbacım güllaç zaten çok şekerli bi tatlı ben sevmiyorum ramazana özel olduğu için ucundan tadına bakıyorum o kadar onun yerine diğer sütlü tatlıları dene bence daha az kalori alırsın yerimseniben
zenimcim bende de var callenetics yorumlarına baktım yapanlar memnun ancak sürekli yapmak gerekiyomuş faydasını görmek için zamanın varsa denemeye değer bence sengözlerimebaksanab
polycim melisciğime katılıyorum sen çok güzel yapıyorsun sporlarını böyle giderse hemen mezun olacaksın zaten iş aç kalmakta bitmiyo her zaman spor ağır geliyo kilo vermede :1no2:
bende öyleyim canım... haliyle metabolizma yavaşlıyo... ama bi hikmeti vardır vücudumuzunda dinlenmeye ihtiyacı var dimi ama ??
canım listemde sadece güllaç var( bu yüzden güllacı tercih ettim ama 20 gündür yemediğim için çok tatlı geldi sanırım
ben bu halsizlikte kitaba sardım valla... sabahtan akşama kadar kitap okuyorum tavsiye ederim can sıkıntısnı alıyor
bhrcım ben en son ne zaman kitap okuduğumu hatırlamıyorum hamileykendi galiba. Şimdi ancak fırsat bulunca ders kitaplarımı.
gece fazla kaçırmayayım diye az yedim şu an başım ağrıyo kızlar açlıktan ne olacak böyle anlamadım halsizlik de cabası zaten 12 de kalktım ama hala uykum var gibi yatmak da istemiyorum ne anladım uykuyla oruç tutmaktan ama zor geçecek sanırım bugün günüm mafoldumben
gece fazla kaçırmayayım diye az yedim şu an başım ağrıyo kızlar açlıktan ne olacak böyle anlamadım halsizlik de cabası zaten 12 de kalktım ama hala uykum var gibi yatmak da istemiyorum ne anladım uykuyla oruç tutmaktan ama zor geçecek sanırım bugün günüm mafoldumben
annemle alışverişe çıktık tüm torbaları ben taşıdım, epey yürüdük markete kadar ve marketin içinde buda azıcıkta olsa spor sayılır değil mi :))
ama çok uykum var bugün birkaç saat kestirmeyi planlıyorum...
ne güzel günlük yürüyüşünü tamamlamışsın... sayılır sayılır bi marketten eve poşet taşııysan tam spor olmuştur :))
birazcık yrüdüm arkadaşıma gittim, yeşil çay içtim ve eve döndüm... havuçlu kek yapmıştı ve garip bir şey oldu aslında tadına bakardım ama yağ kokusu beni rahatsız etti. dün annemin yaptığı yemeklerde de yağ kokmuştu bana. korktum açıkcası yarın hemen doktora soraccağım bu durumu
uzun zamandır yağ tüketmiyorsan ondan kaynaklanmıştır sanırım canım her gün en az 1 tatlı kaşığı sıvıyağ kullanman gerektiğini zaten biliyosundur
tamam oldu dosbacığım aşağıda gördüm seni nasılsın tebrik edrim kilovermen çok güzel olmuş bense kiloalıp döndüm ama hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?