Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar canım hiçbir şey istemiyo sanırım ramazandan dolayı böyleyim tamamen uyuşuk:bbo:benim gibi olan var mı aranızda?
bende öyleyim canım... haliyle metabolizma yavaşlıyo... ama bi hikmeti vardır vücudumuzunda dinlenmeye ihtiyacı var dimi ama ??

evet hafatya iddaalı olalım lütfen. Ben iyiydim bugün. Canım ne güzel spor yapıyorsun.

ben de indireyim bir bakayım merak ettim. Nivea da çok eğlenm,ştim ama sonra sıkıldım.

kızlar nerdesiniz ?

canım tipik bir pazar. Ben ancak geldim, kızımla yapışık ikiz gibi yaşıyoruz. Uyudu nihayet.

slm kızlar canım hiçbir şey istemiyo sanırım ramazandan dolayı böyleyim tamamen uyuşuk:bbo:benim gibi olan var mı aranızda?

ramazandandır canım geçer kaydirigubbakcemile5

inşallah canım, bugün daha iyiydi, az da olsa birşeyler yedi.

annemle alışverişe çıktık tüm torbaları ben taşıdım, epey yürüdük markete kadar ve marketin içinde buda azıcıkta olsa spor sayılır değil mi :))

ama çok uykum var bugün birkaç saat kestirmeyi planlıyorum...

gece fazla kaçırmayayım diye az yedim şu an başım ağrıyo kızlar açlıktan ne olacak böyle anlamadım halsizlik de cabası zaten 12 de kalktım ama hala uykum var gibi yatmak da istemiyorum ne anladım uykuyla oruç tutmaktan ama zor geçecek sanırım bugün günüm mafoldumben

Allah sabrını verecektir anım benim ama oruç tutarken sahurda yemelisin bence, iftarda daha dikkatli olursun ama sahurda ye bence, çünkü günler uzun...
dikkat et kendine lütfen...

hep söylüyoruz önemli olan sağlığımız, gereirse ramazanda kilonu korur ramazan sonrasında verirsin. ama yaklaşık 16 saat süren açlık için sahurda ben olsam kesin yerdim :))

baş ağrısı ile zor oluyo canım... ilgilenecek bişeyler bul kendine... kimsenin canı bşey yapmak istemio(

ne güzel günlük yürüyüşünü tamamlamışsın... sayılır sayılır bi marketten eve poşet taşııysan tam spor olmuştur :))

ne güzel günlük yürüyüşünü tamamlamışsın... sayılır sayılır bi marketten eve poşet taşııysan tam spor olmuştur :))

buna sevindim :))
hava biraz soğusunda yürüyüşe çıkacağım mp3 kulağımdayken ne kadar yürüdüğümü hiç anlamıyorum bile... hele sevdiğim şarkılar varsa listede yürüyorum 5 km kadar :)
saat 18 de akşam yemeğimi yiyip, yarım saat sonrada çıkacağım yürüyüşe...

bişeylerle uğraşınca zaman çabuk geçiyo,ders çalışıyorum bütünleme sınavlarım var iki hafta sonra iki dersi veremezsem sınıf tekrarlıycam yine ama inş. öle bişe olmayacak,aramızda kalsın ama ders çalışmaktan içim şişti,oruçlu oruçlu hiçde çekilmiyo:bbo:

birazcık yrüdüm arkadaşıma gittim, yeşil çay içtim ve eve döndüm... havuçlu kek yapmıştı ve garip bir şey oldu aslında tadına bakardım ama yağ kokusu beni rahatsız etti. dün annemin yaptığı yemeklerde de yağ kokmuştu bana. korktum açıkcası yarın hemen doktora soraccağım bu durumu

uzun zamandır yağ tüketmiyorsan ondan kaynaklanmıştır sanırım canım her gün en az 1 tatlı kaşığı sıvıyağ kullanman gerektiğini zaten biliyosundur

kızlar çok tuhaf o kadar açtım ki bir çok çeşitte yemek vardı sadece bir tane patlıcan dolması ve çok az da makarna yedim hatta tabağı zor bitirdim..gerçi canımı sıkan olaylar iştahımı da etkiliyo sanırım onun da etkisi var mirmirmirmir

uzun zamandır yağ tüketmiyorsan ondan kaynaklanmıştır sanırım canım her gün en az 1 tatlı kaşığı sıvıyağ kullanman gerektiğini zaten biliyosundur

tüketiyorum aslında salatalarda ve sebze yemeklerinde zeytinyağı kullanıyorum ama sanırım yemek yemek istemiyorum falan diye beynimi çok şartlandırdım artık yemekler çok kötü kokyor bana...

bu akşam bir kase çorba içtim, yoğurt yedim ve 2 tane köfte yedim :) ama yemek kokuları hoşuma gitmiyor...

tamam oldu dosbacığım aşağıda gördüm seni nasılsın tebrik edrim kilovermen çok güzel olmuş bense kiloalıp döndüm ama hepinizi çok özledim

tamam oldu dosbacığım aşağıda gördüm seni nasılsın tebrik edrim kilovermen çok güzel olmuş bense kiloalıp döndüm ama hepinizi çok özledim

canım iiyim
valla hafiflemenin rahatlığı var hem tokum hem zayıflıyorum 6 aydır boşuna aç kalmışım
canım tatilde alınan kilo çabuk veriliyor... yeterki ramazan da kaçırmayalım
bizde seni özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…