Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kizlar a.s.

burda bos yeriniz varmi benim icin :umursamaz:

ben 1 haftadir (CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler) bu bolume yaziyorum ama bana davet gelmedi hala.

Umari yeriniz vardir benim icin :kedi:

baharcım bir sorunun mu var, neden canın sıkkın, paylaşmak istersen buradayız opuyorumnanaktan

zenincim sen artık iyice diyete girmişsin, yemekler de kötü kokmaya başladığına göre :lepi:

melzeyitcim tatilden ben de kilo alıp döndüm, bir an önce vermek lazım çok can sıkıcımafoldumben

melankolim ramazandandır çevremdeki herkes senin durumunda
dosbam nasıl gidiyor?

slm kizlar a.s.

burda bos yeriniz varmi benim icin :umursamaz:

ben 1 haftadir (CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler) bu bolume yaziyorum ama bana davet gelmedi hala.

Umari yeriniz vardir benim icin :kedi:

semo merhaba, yerimiz yok malesef ama yeri olan takımlar var cevap gelecektir en kısa zamanda.

meliscim diyete uygun gidiyorum hiç kaçamak yapmadım ama bu hafta sanki duracak gibi... salı kontrolüm var... biraz bağırsak problemi yaşıyorum halledebilirsem kilo da veririm sanırım
senin nasıl gidiyor?? ufaklık nasıl oldu ??

canım doktoruna söylersen bağırsak hızlandırıcı bir şeyler sokar programına, sanırım sahura kalktın. Benim de uyukum kaçtı. Kızım daha iyi çok şükür ama zayıfladı kuzucum yüzü çöktü.
Ben bugün süper yemekler hazırlamıştım kalorisiz babam dışarıya davet etti iftara gittik
yarından itibaren hafta içi evdeyim hep dikkat edeceğim.

günaydın arkadaşlar normalde 11 gibi kalkıyordum ama bugün uyku tutmadı 7 de kalktım gün nasıl biter hiç bilmiyorum :1no2:
bu arada sabah tartıldım çoktan 200 gram almışım bile bu ramazanın kilo almadan geçebileceğini düşünmek hataydı galiba kendi adıma :gitme:
ders de alışmam lazım 2 dersim var vermem gereken ama konsantre olup oturamıyorum dersin başına tam anlamıyla psikolojim mahvoldu hem dersler hem kilolar hem de genel olarak hayatım berbat gidioooo mafoldumben

merhaba hanımlar ben 14. takımdan usarem iki haftadır çok az kilo verdiğim için kaptanım tarafından cezalandırıldım.ceza olarakta bütün takımlara gidip şöyle yazmamı söyledi.
utanarak söylüyorum ama "ben çok şişko biriyim":kedi:ayrıcada arkadaşlarım hürsultan ve domination gibi sevimliyim.

Selam 13.takımın sportif fit güzelleri,

Hani nerede yaptıgınız spor yazın bakim, ben sporumu aksatmıyorum ramazanda kilomu veriyorum ramazan diye hazır bütün takımlar gevesemişken zirveye yerleşelim hadi nerede hareket orada bereket(kilo verme bakımından) vucudum iyiden iyiye şekle giriyor benim şu eliptik bisiketi almakla çok doğru bir karar vermişim 3 haftayı bitirdim düzenli yaparak
kalçadan 3 belden 4 cm incelmişim ne kadar sevindim bilemezsiniz.Hadi sizde asılın şu spro işini kilo vermesekte ramazanda bayrama ince girelim.Yediklerimi yazmıyorum çünkü pek farkı yok sadece çeşitler degişiyor bende

iftar;
2 hurma 2bardak su
1 kase çorba biraz salata
yarım saat sonra
1 kase etli sebze yemeği
1 kase yogurt
2 dilim ekmek

arada meyve peynir-yogurt- 2 galeta yeşilçay

sahurda;
2-3 dilim ekmek
2 parça peynir
1 yumurta(bazen omlet bazen haşlama)
1 tk bal
Sögüş
1 bardak ılık süt (tarçınlı)

Gelelim ben yokken yaptıgınız sohbetlere

zenim; canım yemek kokusunun kötü gelmesi beni korkuttu senin diyetisyene bir sor istersen çünkü allah korusun yeme bozuklugu başlagıcında böyle şeyler görülebilir canım

melankoli; canım aöf büt sınavın mı var benimde var bu sene 3 dersten bende bugun itibariyle kampa giriyorum sana başarılar canım

melyezit ; yeni işin hayırlı olsun canım

melis, bhr 87; spor konusundaki iltifatınız için tesekkur ederim.

Kızlar melankoli ye dediğim gibi sınavlar için akşamları erken çıkacagım işten gün içinde pek girme imkanım olmayabilir 2 hafta için paylaşımlarım az olabilir izinli olmak istemiyorum ama sizin için sorun olacaksa izinli gözükebilirim

canım benim kilo alman çok dert değil ancak derslerini vermen gerekli... lütfen bozma motiveni hele sınavlar geçsin ramazan gesin emnim ki vereceksin kilolarını...

sen çok sevimlisin bence de :)))

günaydın bayanlar daha doğrusu 13.takımın güzel bayanları yarın işe başlıyorum diyet hak getire tabi

hayırlı olsun işin :)
ama bu diyet hakgetire kısmını pek anlayamadım :) bende çalışıyorum ama diyete devam edebiliyorum...

canım benim koku artışının sebebi diyet değilmiş.. migren krizindeyim yine (
ama migrenim düzenli olduğundan ve takvimini kaçırdığım için oldu..

hatta öğlen arkadaşlara kızartma yaptım yesinler diye :) bi sorun yok, ama bende korkmuştum işin açıkcası... bugünde kavundan tiksindim mesela. migren günlerinde ve bir gün öncesinde garp kokular duyuyorum...

kızlar diyetim iyi gidiyor, sabah kendime geç kalktığım için tost yaptım, 3 zeytn ve bir domates ile yedim.
arada meyve yedim bir elma
öğlen semizotu yemeği yedim kocaan bir tabak. bir kaç az yoğurtlu dilimde kızarmış kabak :))

su içmeye devam.
beşibiryerde çay yaptım şimdi de onu içiyorum :))

canım benim kilo alman çok dert değil ancak derslerini vermen gerekli... lütfen bozma motiveni hele sınavlar geçsin ramazan gesin emnim ki vereceksin kilolarını...

haklısın canım zaten bu saate kadar full ders çalıştım şimdi ara verdim kafamı biraz toplamak için direk burayı açtım iyi gelir diye opuyorumnanaktan
kilo konusunda da rahatsız olmam artık görüp de içine giremediğim kıyafetler ve çevremde boşboğaz insanlar olması

kızlar nasılsınız bu ramazan bana çok koydu ya şimdiden 2 kilo verdim.4 günde 2 kilo iyi mi kötü mü anlayamadım ama biraz halsiz kaldım çünkü oğlum saolsun iftarda bir huysuzluk yapıyor ve ben 1 kasecik çorbayla ifare ediyprum.kızlar bana izin verin bugün adam akıllı karnımı doyurmak istiyorum yaa

acıbiberim ama iki kilo çok değilmi 4 günde,valla veriyon mu veriyosun dimi ötesine bakmamak lazım,bende verebilseydim ne güzel olurdu.
bu iftar vakitleri beni mahvediyo arkadaşlar yaaa,yediklerim zehir oluyo sanki,midem problemli zaten birde geç yiyince mide eritmiyo sahura kadar iftarda yediklerim öidemde oluyo:bbo:diyceksiniz ki çok yiyosun belki ama herkezin yediği kadar çorba ve çok az yanına yemek bu kadarcık ama gelin sonrasını bana sorun,ama yapacak bişey yok ALLAH rızası için tutacaz,zaten 4 gün geride kaldı bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…