Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar uzun süre sonra düzenli ilk sporumu yaptım, yorgunluktan ölüyorum. 5 km kadar yürüdüm sonrada 25 dk kadar parktaki aletlerle uğraştım... eve geldiğimde terden yapış yapıştım hemen duşa girdim, kabak lifi ile son gücümü de tükettim... çok yorgunum sanırım erken uyuyacağım bugün...

ohhh ne güzel valla.. keşke bende düzenli sporumu yapabilsm
sho... söz verdiğim için yürüyüşümü yaptım ama bugün gözüm yemedi...
birazda boğazım ağrıyo gibi

dosbacım öncelikle geçmiş olsun...
ben kendime söz verdim bugün, madem kilo vermek istiyorum ve hamburger yemiyorum bari yaptığım bir işe yarasın değil mi?
spor olmadan bu iş olmuyor... hem korkuyorum kilo verdiğimde vücudumda sarkmalar olacak diye.
spor yapmadığımız sürece yaptığımız diyetler sadece aç kalmak, sevapsız oruç tutmak gibi geliyor bana...

kızlar sıkılaştırıcı krem kullananınız varmı? kullanıyorsanız hangi marka, memnunmusunuz?

ben bu takıma geldiğimde konuları okumakta zorlanırdım o kadar çok mesaj olur du ki... ne kısmetsiz bedeviyim ya ben, burayı da kuruttum ((

hanımlar canlarım nerdesiniz?

canım ben kullandım ama inanki ismini hatırlamıyorum (
çünkü o kremlerin emilimleri oldukça güç en etkili şekli masaj ile sürülmesi....
bu yüzden ben bi merkezde masaj ile bu kremi kullandım yaklaşık 1.5 yıl önce
göbekten 10 cm,basenden 8,göğüsten 7cm inceldim masajın çook etkisi oldu ama ben o dönemde kilo veremediğim için bi süre sonra (3-4 ay) eski halime döndüm.. tabii tam olarak değil...
selülitlere çok faydası olduğu kesin :))
görenler 4-5 kilo verdiğimi sandı...
kullanırsan faydasını görürsün

semo merhaba, yerimiz yok malesef ama yeri olan takımlar var cevap gelecektir en kısa zamanda.

SLM KIZLAR, ve LIDERLER.

BEN 3. takima kancayi attim valla

Herkeze nasip olur inschallah, hadi ben takimima gidim biraz paylasim yapim

günaydın canlarım a.s.
nasılsınız nasıl gidiyor ramazan?
zenimcim ramazan telaşından dolayı pek girilmiyo nete ramazandan sonra eskisi gibi olacaktır
melankolicim ben de derslerle boğuşuyorum ne demek istediğini şu an yaşayarak anlıyorum zaten :teselli:
acıbibercim 4 günde 2 kilo çok o da sanırım bişey yiyemediğin ve koşturma içinde olduğun için çabuk verdin böle darısı bize inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin canımmmmm
iiyiz çok şükür... hepimizde ramazan telaşı var...
sen naslsın nasıl gidiyor hayat??
iş bulabildin mi??

günaydıınllaaaaaaaaaaaaaarrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dosbam canım bitanemm
bende iyiyimm ramazanda kilo almamak için bintakla atıyorum resmen :roflol:
hayat kendi kendine gidiyor işte bana kalsa bugün son bulurda neyse o takılıyor kendince kaydirigubbakcemile3
iş konusuna gelince bitanem bulunduğum işte ayrılmadımm
çok büyük pişmanlıklar içindeyim hiç sorma keşke çıksaymışım :1closedeyes:

sen nasılsınn neler yapıyon sende hayat nasıl gidiyor Şeniz

kuzum nasılsın bakalım coktanır görüşemedık ben türkiyedeyım tatil iyi geçiyor

günaydın arkadaşlarrrrzemuszemus
çok mutluyum çokkk çünkü spora başladım:lepi:sporun beni bu kadar rahatlatacağını hiç düşünmemiştim..dün ve bugün bantta yarımşar saat yürüdüm..tartıda kilo almış gözüküyorum..hemde 2 kilo kadar ama olsun gene de üzülmedim çünkü sporla işimin daha kolay olacagına inanıyorum
dosbacım sana söz vermiştim ve başladım spora..koşu bandımın tozunu aldım güzelce kurdum..hatta başını bile okşadımkaydirigubbakcemile3bundan sonra sen benim en iyi arkadaşım ol diidim:teselli:

merhaba kızlar nasılsınız
meliscim beni izinli yazarmısın ben bu aralar katılımda bulunamıyorum ramazanda diyette yapamıyorıum

canım herşeyde bi hayır vardır... olacağına varır çokta takma :))
rahat bırak hayatı zorlama... ama elinden kaçacak kadar da rahat diil...
canım madem iştesin maden netin var takılsana bize özledik senii....

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim nasıl gidiyor bakalım kilo vermeler ben aynı kilodayım

canım almamakta büyük baarı... hemde türkiyede misafir iken :))
şimdi sen varsın diye dktürüyorlardır davet edenin de çoktur ohhh....
neyse almamaya gayret et sağlığın nasıl??

canım tebrik ederim a.s. :lepi:
bende başladım canım ama 30 dk fzla yürüyemiyorudum takii bugüne kadar...
şimdi diyetisyenimden geliyorum çok hoş veeeee çooook zayıf bi bayan
hiç bi yerinde gram yağ yok... ramazan nedeniyle yürüyemediğimi söledim bana dediki ben iftardan tam 30 dk önce yürüyüşe çıkıyorum susuyorum ve tam iftar saatinde evde olup su ile orucuu açıyorum dedi!!!!!
tabii ben şok!!! bu kadar zayıf ve bu kadar yoğun ve bi bu kadar eve gidince yemek yapan biri... bence 1 ay yürümese hiiii bişi olmaz ama yürüyüşünü bırakmıyo... dedim kendi kendime ben bu tombik halimle üşeniyorum bakta ibret al dedim....
bugün dönüm nokta olur inş. ve hiç aksatmam canım
bundn sonra birbirimize rapor verelim ok??

meliscim beni izinli yazarmısın ben bu aralar katılımda bulunamıyorum ramazanda diyette yapamıyorıum

canım diyet yapamayabilirsin ama bence izinli moduna geçersen kilo alırsın...
günde 10 dk girmeye çalış en azından kilo veremesende almazsın...
tabii yinede senin kararın

dosbacımm evet canım söz verelim ve bırakmayalım olur mu?yarım saat düşünsene..yarım saatimizi nelere ayırmuyoruz kiiimafoldumbenben bayadır ara vermiştim öyle olunca yarım saatle başladım..çünkü ben bi anda çok yükleniyorum ve sonra yoruluyorum pes ediyorum..ama artık öle yapmıcam ..az olsun sürekli olsun tatlım:1hug:

az olsun öz olsun dediğin gibi...
zaten diyetisyenim bana günlük 20 dk verdi... demekki yetiyormuş...
ben ilk başta 30la başlayıp bayrama kadar belki 45 dk çıkabilirim

canım sen derslerden dolayı bunalmışsın sınavlar geçsin herşey yoluna girecek. Çalışma odanı güzelce temizle kendine çok güzel bir çalışma alanı yarat ve bu 2 dersten 100 almalıyım de motive ol ve başla. Ben başaracağına inanıyorum.

günaydın bayanlar daha doğrusu 13.takımın güzel bayanları yarın işe başlıyorum diyet hak getire tabi

başla hayatım aldığımız kiloları verelim.

harikasın canım iftar sahur menün de güzel en kısa zamanda hedefe ulaşacağına eminim.Tamam canım 2 hafta idare edebiliriz sen yine fırsat buldukça bizihaberdar et. Sen de iyi çalış tatlım.

canım geçmiş olsun migren insanın hayatını çok etkileyen bir şey ama kontrol altına almışsan sorun yok. Afiyet olsun.

yediklerine dikkaet et tatlım 4 günde 2 kilo baya çok. Çocuklar izin vermiyor haklısın ama.

canım iftardan sonra erken yatma en az 3 saat aç kal yatmadan daha rahat edersin. Ama sahur için ne yapılabilir bilmiyorum en iyisi biraz uyanık kalıp sahur proglarları izlemek.

hayırlı olsun opuyorumnanaktan

ohhh ne güzel valla.. keşke bende düzenli sporumu yapabilsm
sho... söz verdiğim için yürüyüşümü yaptım ama bugün gözüm yemedi...
birazda boğazım ağrıyo gibi

geçmiş olsun tatlım bugün nasılsın?a.s.

ben bu takıma geldiğimde konuları okumakta zorlanırdım o kadar çok mesaj olur du ki... ne kısmetsiz bedeviyim ya ben, burayı da kuruttum ((

hanımlar canlarım nerdesiniz?

canım yaz rehaveti hala bitmedi şimdi de ramazan herkes yeniden sarılacak takıma, eski günlere döneceğiz.

SLM KIZLAR, ve LIDERLER.

BEN 3. takima kancayi attim valla

Herkeze nasip olur inschallah, hadi ben takimima gidim biraz paylasim yapim

hayırlı olsun.

canım ne iyi yaptın da geldin çok özledik seni. Sein çok fit bir vucudun var canım kiloyu takma artık kafaya kaydirigubbakcemile5
işin için de sevindim ama ayrılsaymışım keşke diyince de üzüldüm, idare et be gülüm yerimseniben

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim nasıl gidiyor bakalım kilo vermeler ben aynı kilodayım

sen burada sevdiklerinlesin canım çok mutlusundur herhalde. Nasılsın sağlığın iyi mi?

hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan

tamam canım.

dosbam zayıflar işte bu yüzden zayıf kafamçokkarıştı biz de bu yüzden böyleyiz aradaki fark azim.
hepimizde zayıfların ya da senin diyetisyenin azmi olsun inşallah

kızlar gelelim bana.
yıllardır kurtarmaya çalıştığım bir dişim vardı, 2. azı en köklülerden yani. Kanal tedavisi falan yıllardır çektirmemeye uğraştık ama olmadı apsa yaptı falan artık sorunlu oldu. Tatilde antibiyotik kullanmıştım dün çektik, çok zor oldu 3 dikiş atıldı. Dün işte ilk günümdü tatil sonrası sonra da dişçiye gittim, akşam gelemedim, erken uyudum ağrım vardı.
Yemem fena değil ama basküle yansımıyor sebebini anladım dün regl oldum herhalde iner şişkinlikler.

kızlarr yaaa böle gram fazlalığı olmayıpta habire diet yapar gibi gösterenlere kızıyorum..bide çevresindekileri sürekli uyarmıyorlar mı?kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
tabi dosbacım diyetisyen olmak ayrı bişiy..onun mesleği gereği kupkuru olması gerek lülülülülülükilolu bir diyetsiyen düşünemiyorum

canım çok geçmiş olsun..çok zor diş ağrısı ve acısı..hele kanal tedavisi:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…