kuzum nasılsın bakalım coktanır görüşemedık ben türkiyedeyım tatil iyi geçiyor
canım herşeyde bi hayır vardır... olacağına varır çokta takma :))
rahat bırak hayatı zorlama... ama elinden kaçacak kadar da rahat diil...
canım madem iştesin maden netin var takılsana bize özledik senii....
canım ne iyi yaptın da geldin çok özledik seni. Sein çok fit bir vucudun var canım kiloyu takma artık kafaya kaydirigubbakcemile5
işin için de sevindim ama ayrılsaymışım keşke diyince de üzüldüm, idare et be gülüm yerimseniben
kızlarr yaaa böle gram fazlalığı olmayıpta habire diet yapar gibi gösterenlere kızıyorum..bide çevresindekileri sürekli uyarmıyorlar mı?kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
tabi dosbacım diyetisyen olmak ayrı bişiy..onun mesleği gereği kupkuru olması gerek lülülülülülükilolu bir diyetsiyen düşünemiyorum
canım çok geçmiş olsun..çok zor diş ağrısı ve acısı..hele kanal tedavisi:gitme:
merhaba canımm bende çok özledim valla hepinizi
ben ve benim fit vücudummm :kedi:
çok kibarsın canım çok incesinn kalp kırmıyon valla
ama yok öle bişi en iyisimi görmeyinn :kedi:
iş için bişey diyemicem valla yani allah yardımcım olsun
evet sizler ne yapıyonuz a.s.
kızlar gelelim bana.
yıllardır kurtarmaya çalıştığım bir dişim vardı, 2. azı en köklülerden yani. Kanal tedavisi falan yıllardır çektirmemeye uğraştık ama olmadı apsa yaptı falan artık sorunlu oldu. Tatilde antibiyotik kullanmıştım dün çektik, çok zor oldu 3 dikiş atıldı. Dün işte ilk günümdü tatil sonrası sonra da dişçiye gittim, akşam gelemedim, erken uyudum ağrım vardı.
Yemem fena değil ama basküle yansımıyor sebebini anladım dün regl oldum herhalde iner şişkinlikler.
kızlarr yaaa böle gram fazlalığı olmayıpta habire diet yapar gibi gösterenlere kızıyorum..bide çevresindekileri sürekli uyarmıyorlar mı?kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
tabi dosbacım diyetisyen olmak ayrı bişiy..onun mesleği gereği kupkuru olması gerek lülülülülülükilolu bir diyetsiyen düşünemiyorum
kızlar gelelim bana.
yıllardır kurtarmaya çalıştığım bir dişim vardı, 2. azı en köklülerden yani. Kanal tedavisi falan yıllardır çektirmemeye uğraştık ama olmadı apsa yaptı falan artık sorunlu oldu. Tatilde antibiyotik kullanmıştım dün çektik, çok zor oldu 3 dikiş atıldı. Dün işte ilk günümdü tatil sonrası sonra da dişçiye gittim, akşam gelemedim, erken uyudum ağrım vardı.
Yemem fena değil ama basküle yansımıyor sebebini anladım dün regl oldum herhalde iner şişkinlikler.
aaa olmaz mı ben kilolu diyetsyen gördüm :)) ideali böle diodu :))
ama kilolu spor hocası görmedim ne yalan söleyeyim... benim spor salonundaki hocam 36 bedendi evlendi çocuk doğrdu 27 kilo aldı :)) ama o kadar çok kas yapısı vardıki 6 ay içinde tekrar 36 beden oldu hemde çılgınlar gibi yemek yiyerek... bu işin sırrı bence hormonlar vee spor spor spor.....
canım ramazan ya o yüzden sessizdir..bi bayram geçsin sen gör burayı..ben bu takıma geldiğimde konuları okumakta zorlanırdım o kadar çok mesaj olur du ki... ne kısmetsiz bedeviyim ya ben, burayı da kuruttum((
hanımlar canlarım nerdesiniz?
ay birde oğluş izin versede ben başlasam göbek var bende de yaaaaaagünaydın arkadaşlarrrrzemuszemus
çok mutluyum çokkk çünkü spora başladım:lepi:sporun beni bu kadar rahatlatacağını hiç düşünmemiştim..dün ve bugün bantta yarımşar saat yürüdüm..tartıda kilo almış gözüküyorum..hemde 2 kilo kadar ama olsun gene de üzülmedim çünkü sporla işimin daha kolay olacagına inanıyorum
dosbacım sana söz vermiştim ve başladım spora..koşu bandımın tozunu aldım güzelce kurdum..hatta başını bile okşadımkaydirigubbakcemile3bundan sonra sen benim en iyi arkadaşım ol diidim:teselli:
kızlar gelelim bana.
günaydın arkadaşlarrrrzemuszemus
çok mutluyum çokkk çünkü spora başladım:lepi:sporun beni bu kadar rahatlatacağını hiç düşünmemiştim..dün ve bugün bantta yarımşar saat yürüdüm..tartıda kilo almış gözüküyorum..hemde 2 kilo kadar ama olsun gene de üzülmedim çünkü sporla işimin daha kolay olacagına inanıyorum
dosbacım sana söz vermiştim ve başladım spora..koşu bandımın tozunu aldım güzelce kurdum..hatta başını bile okşadımkaydirigubbakcemile3bundan sonra sen benim en iyi arkadaşım ol diidim:teselli:
kızlar gelelim bana.
merhaba arkadaşlar ben iyiyim burada hastalıgım için bio enerjı uzmanına gidiyorum daha şimdilik iki kere gittim daha 3 kere daha gidecem bakalım inş faydası olur benım dayımın kızı vardı ondada aynı hastalık vardı o iyi oldu şimdi hiçbirşei yok allahım inş bende de birşey kalmazda tekrardan sizlerin arasına katılırım ve kilolar veririm bayagı yeni arkadaşlar gelmiş galiba
adcım sende mezun oluyormuşun darısı bizlerin başına
kemndinize iyi bakın
merhaba arkadaşlar ben iyiyim burada hastalıgım için bio enerjı uzmanına gidiyorum daha şimdilik iki kere gittim daha 3 kere daha gidecem bakalım inş faydası olur benım dayımın kızı vardı ondada aynı hastalık vardı o iyi oldu şimdi hiçbirşei yok allahım inş bende de birşey kalmazda tekrardan sizlerin arasına katılırım ve kilolar veririm bayagı yeni arkadaşlar gelmiş galiba
kemndinize iyi bakın
kemndinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?