Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kuzum nasılsın bakalım coktanır görüşemedık ben türkiyedeyım tatil iyi geçiyor

ablacım hoşgelmişin vatanımızaa
evet baya oldu ben iyiyim ablacım sen nasılsın iyimisinn Şeniz

öyle canımcım ya çokda rahat bırakmam gülüümmm kaydirigubbakcemile3
gelirim canımm ne demek uğrarım ara ara

merhaba canımm bende çok özledim valla hepinizi
ben ve benim fit vücudummm :kedi:
çok kibarsın canım çok incesinn kalp kırmıyon valla
ama yok öle bişi en iyisimi görmeyinn :kedi:
iş için bişey diyemicem valla yani allah yardımcım olsun

evet sizler ne yapıyonuz a.s.

aynı fkirdeyiğm ben de.

canım çok geçmiş olsun..çok zor diş ağrısı ve acısı..hele kanal tedavisi:gitme:

teşekkğür ederim canım. benim dişçilerle ve kanal tedavileriyle yakınlaşmam küçükken başladı kaydirigubbakcemile3o yüzden alışığım.
çok dayanıklıyımdır aslında ama dün canım çok azdı regl olduğum için olabilir eşim de şaşırdı doktorum da uyuşturmadan bile bir çok işlemimi yapmıştır çünkü. Ama daha sonra eşime dedimki dayanıklı olmaktan bıktım artık benim de canım kıymetli delikafadulden

inanmıyorum kilo mu aldın yoksa takıma geri alırız bak seni her cuma strese sokarız.
biz de ne yapalım tatlım. Herkes tatilden yeni yeni döndü takımı oturtmaya çalışıyoruz. Ben kilo aldım tatilde onları vermeye çalışıyorum.

canım gçmiş olsun... diş zordur bende çocukluğumdan beri alışkınımdır dişçilere.... hiçte bilmem ağrı sızı... ama yine de insan stres oluyo okoltuğa oturunca (

aaa olmaz mı ben kilolu diyetsyen gördüm :)) ideali böle diodu :))
ama kilolu spor hocası görmedim ne yalan söleyeyim... benim spor salonundaki hocam 36 bedendi evlendi çocuk doğrdu 27 kilo aldı :)) ama o kadar çok kas yapısı vardıki 6 ay içinde tekrar 36 beden oldu hemde çılgınlar gibi yemek yiyerek... bu işin sırrı bence hormonlar vee spor spor spor.....

canım çok geçmiş olsun geçen yılda ben bi dişimi kaybettim böyle benimkini de o kadar zor çekti ki doktor yardımcısını çağırmak zorunda kaldı o plastik eldivenler bi saat dişimle uğraştıkları için ağzımın kenarını hep alerji yapmıştı bir hafta öyle gezmiştim bak hatırladım sinirlendim şimdi klava:

bende diyet yapanlara değil de yiyip yiyip hiç gram bile almayanlara sinir oluyorummm

kesinlikle haklısın canım bu işin sırrı spor biz de bi yaşam tarzımız haline getirebilseydik şu spor denilen mucizeyi kaydirigubbakcemile2

ben bu takıma geldiğimde konuları okumakta zorlanırdım o kadar çok mesaj olur du ki... ne kısmetsiz bedeviyim ya ben, burayı da kuruttum ((

hanımlar canlarım nerdesiniz?
canım ramazan ya o yüzden sessizdir..bi bayram geçsin sen gör burayı..
ay birde oğluş izin versede ben başlasam göbek var bende de yaaaaaa

geçmiş olsun canım ya bayramdan sonrada benim bi dolgum var.diş işi zor ama çokta önemliii.

dün biraz yemek yedim inanın kendime geldim..bu ramazan benim için iyi geçecek gibi ama kas ve sıvı kaybı olsun istemiyorum.inş olmazzzz....bayramdan sonrada plates yaparsam inş yılbaşına mezun olurum(ayyy hayal kuruyorum yaaaaaa.ne güzel olurdu dimi ama

işte bu :))
teprik ederim seni, spor yaptıkça emin ol kendine olan güvenin artacak :))

çok geçmiş olsun canım...

kilolu diyetisyen olmaz ya :)) hoş benimkinin de fazla kiloları var ama yeni doğum yapmış normal yani,
o zayıf olup diyet yapanları ve herşeye karışanları gün içinde o kadar çok görüyorum ki ve hepsini boğmak istiyorum :))

ben diyete devam ediyorum, gram gram gidiyor ama gidiyor, yürüyüşler falan derken sıkılaştığımı da hissediyorum.
kendimi daha çok sevdim bugün, iş yerinde bazen forma giyiyorum ve benim formam uzun zamandır olmuyordu bana önünü ilklemek mümkün değildi çünkü kavuşmuyordu bile..
ama bugün tüm düğmeler kapandı ve içinde rahat hareket ettim :)) öyle sevindim ki, kendime hemen bir kupa yeşil çay ısmarladım :))

arkadaşlar belki biliyorsunuz belki bilmiyorsunnuz, kendi diyet listemi ve diyetisyenin tavsiyeleri için bir topik açtım ve orda yaıyorum ancak ramazan hakkında bugün aldığım bilgileri oraya yazdım ama sizlerle de paylaşmak istedim :)

şimdi arkadaşlar bugün diyetisyenden yeni menüler ve ramazan tavsiyeleri istedim.

şimdi ramazanda kilo vermek elbet mümkünmüş ancak malumunuz günde 16 saat süren açlık var, sahurda kilo vereceğim diye az yemek sağlıklı değilmiş.

sahurda yapılması gerekenler...

tamtahıllı ekmek hem kalorisi az olduğundan, hemde lifli olduğu için uzun süre tokluk hissi veriyormuş.
sahurda 2 dilim ekmek yemek şart :)
bir haşlanmış yumurta,
kibrit kutusundan daha büyük peynir
domates salatalık az zeytinyağlı
3-5 yeşil zeytin
2 adet hurma :) gülmeyin çok enerji veriyormuş bende iftarda değilmiydi o dedim ama :))
siyah çay kesinlikle yasak, susatıyor diye yerine meyve suyu yada ayran için dedi
ayran hem uyku getirir :)
tabii bi bardak yeşil çay zaten içileceği için söylemeye gerek duymuyorum :)

gelelim iftara;

1 bardak ılık su içerek oruç açılır, bir hurma yenilebilir
en az 10 dakika sonra bir kase sebze çobası

çorbayı içtiğinizde zaten bir süre tıkanacaksınız, misafirlikte falan bu iş zor olacak ama mümkünse en az yarımsaat beklemelisiniz, sonrasında

menü 1
salata bol yeşillikli
4 kaşık az yağlı bakliyat ( fasulye, nohut, mercimet vs.)

menü2
salata bol yeşillikli
1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği ( 6-7 kaşık kadar)

menü 3
salata bol yeşillikli
tavuk haşlama iki baget

menü4
salata bol yeşillikli
eti bir yemekten 3-4 kaşık kadar ( mümkünse yağsız olduğu yerlerden) ama mesela yarım karnıyarık :))

menü5
salata bol yeşillikli
bir tabak makarna yada yarım tabak bulgur pilavı

arkadaşlar tatlı isteğiniz için en az 1 saat beklemek zorundasınız, abartmadan sütlü bir porsiyon tatlı yiyebilirsiniz :))

ama iftar ile sahur arasında 2 porsiyon meyve yemek şart :)) artık mecburen yiyeceksiniz...

iftar ve sahur arasında bol su içilmesi gerekiyor en az 2 lt.
yeşil çay yada beşi biryerde olarak tüketilmeli...

ramazanda spor için ise, iftardan 1 saat önce başlanılan ve 30 dk süren hafif bir yürüyüş önerdi, iftardan sonra tatlıdan önce tempolu bir yürüyüş yada fıtness gibi kardio tarzı spor yapabilirsiniz dedi.
ama çok tok iken spora başlanmaz biliyorsunuz, iftar sonrası işiniz zor yani zamanı ayarlamak biraz sıkıntılı...

polycim elimden geldiği kadarıyla gelmeye çalışıcam hayatım.sağol.
meliscim prensesin iyi olmasına sevindim hayatım. benim zibidime babaannesi bakıyor.idare ediyoruz işte. bu arada hala aramadım seni.dediğin gibi alışasıya kadar biraz zorlanıcam ama ondan sonra yoluna girer dilerim.
bhr cım sende mezun olursun hayatım merak etme.
meliscim dişin için çok geçmişolsun üzüldüm hayatım.ama kurtuldun en azından.

ve de diğer yol arkadaşlarım.

dosba,melankoli,shopaholic,acıbiber,emirel,karamanlım,ve zenim.
yazıların hepsini okuyamadım kızlar. bir başına bir sonuna baktım ortası kaldı. anacım sizde çok yazmışsınız baktım olmıcak,ortayı esgeçiverdim.işyerindeki bilgisayarlar sanırım hallolacak.ozaman rahat gelebilirim. bu hafta mezun olduktan sonra sıksık gelirim inşallah. yani fırsat buldukça.
geçen hafta 4.olmuşuz yine iyi fena değil. kilo veren veremeyen,alan,çaba sarfeden,çabalayıp kilo aldığını gören tüm yol arkadaşlarıma sevgilerle.
hepinizi öpüyorum. a.s.

ii akşamlar kızlar... ancak geldim yeni yürüyüş yaptım valla alt komşum rahatsız oldumu bilmem... çok huzursuzum yarın bi tabak bişi alıp gideceğim eğer rahatsız olduysa özür dilerim yok olmadıysa ve müsade ederse rahat rahat sporumu yaparım
böle huzursuz bişi anlamadım (

merhaba canlarım bu akşam spor yapamadım ama iş yerinde çok yorulmuştum bugün spor yaptım saydım kendimi...
arkadaşlarımla dışardaydım ve yeşil çay içtim sadece ve bol bol muhabbet ettik, çok mutluyum :))

merhaba arkadaşlar ben iyiyim burada hastalıgım için bio enerjı uzmanına gidiyorum daha şimdilik iki kere gittim daha 3 kere daha gidecem bakalım inş faydası olur benım dayımın kızı vardı ondada aynı hastalık vardı o iyi oldu şimdi hiçbirşei yok allahım inş bende de birşey kalmazda tekrardan sizlerin arasına katılırım ve kilolar veririm bayagı yeni arkadaşlar gelmiş galiba
adcım sende mezun oluyormuşun darısı bizlerin başına
kemndinize iyi bakın

geçmiş olsun.. dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun :))

canım inş. faydasını görürsün ve en yakın zamanda aramızda olursun

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım?
bu aralar çok fazla uyuyamıyorum sahurda da bir saat oyalanıyorum hemen ye yat olmasın diye erken de yatmıyorum ama yetiyo uyuduğum kadarı demek ki insan ne kadar çok uyursa o kadar uyuyası geliyomuş ve uyuşukluk yapıyo çok uyumak lmaz:
ramazanda çok fazla diyet uygulayamıyorum mecburen sofraya ne geliosa onu yemek zorundayım azar azar yemeye çalışıyorum zaten iftarda su içince direk yiyecek yer kalmıyo midede kaydirigubbakcemile3
ben de şu sınav maratonunu atlatayım direk başlıyorum yürüyüşlerime şimdi spor yapmaya çıksam hem zaman kaybı üstelik açlıkla birlikte yürüyüş halsizlik yapıyo direk gelir yatarım ne ders çalışabilirim ne başka bişey :1no2:

mrb canım seninle tanışmamıştık sanırım a.s.
çok geçmiş olsun inşallah faydasını görürsün :Saruboceq:

zenimcim diyet listeni inceledim çok rahat uygulanabilir ne de olsa hepimizin her gün yediği alternatifler konulmuş menü örneği olarak deneyeceğim bunu yerimseniben

kızlar merabaopuyorumnanaktan
bugün nöbetçiyim sabahtan beri çok yogundum ancak girebildim..
dosbacım canım ..sanırım koşu bandı aşşa kata çok ses yapmıyor..çünkü ben de ara ara alt komşuma sorarım ses geliyor mu die..oda hiç gelmiyor der hep..ki benim çoğu zaman akşam 11 den sonra ve sabah erken saatlerde yürümüşlüğüm vardır canımcımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…