Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canımmmmm mezun oluyormuş senin adına çok ama çok sevindim yaaa.bizleri unutma bak ama sık sık uğra.inş bizde mezun oluruz yaa..:Saruboceq:
bize başlangıcından mezun oluncaya kadar ki hikayeni de hyazarsın artık

geçmiş olsun canım :teselli:

teşekkür ederim canım benim...

kızlar nasıl iştir anlamadım yaaa verdiğim kiloları aynen aldımm:gitme:

( üzüldüm ama galiba arkadaşında dediği gibi giden su imiş, ama sakın yılma daha düzenli beslenerek ve daha düzenli spor yaparak yağ yakacağına eminim...
inandığın sürece kesin verirsin kilolarını...

kızlar akşamüstü çok kötüydm şuana kadar uyudum...
yarın işe nasıl gitcem bilmiyorum çünkü bu saatten sonra uyuyamam ben (

canım gçmiş olsun... diş zordur bende çocukluğumdan beri alışkınımdır dişçilere.... hiçte bilmem ağrı sızı... ama yine de insan stres oluyo okoltuğa oturunca (

geçmiş olsun canım ya bayramdan sonrada benim bi dolgum var.diş işi zor ama çokta önemliii.

teşekküler canlar, zenincim, adcım sizlere de teşekkürler opuyorumnanaktan dün biraz ağrım vardı bugüm iyiydim.

insanın giremediği kıyafetlerine girebilmesi gibisi yok nasıl motive olmuşsunzdur şimdi emeklerinin karşılığını alıyorsun.
verdiğin ramazan listeleri çok güzel, teşekkürler.

adcım biraz zor olacak ama alışacaksın en zoru da oğlşu bırakmaktır ama geçecek. İnternet olursa iş yerinde çok güzel olur tabi, yokluğun çok belli oluyor.

haklısın canım yarım bir sor bakalım.

inşallah iyi gelir canım.

ramazanda diyet biraz zor oluyor tatlım dediğin gibi, dikkat edip abur cubur yemesen de bir şeydir. Ezanın geç okunması bir dezavantaj tabi, burada 8de okunuyor, yemek meyve falan çok geç saatler oluyor.

ben çok şanslıyım canım aşağı katımız muayenehane, akşam kimse olmuyor.

dün gece üşüttüğüm için şuan kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. bana bugünlük izin lütfen...

canım umarım daha iyisindir, spor yaparken biraz dikkat etmek lazım, terli oluyorsundur.a.s.

ne yazakki suymuş canım, biraz yiyince geri geldi.

kızlar akşamüstü çok kötüydm şuana kadar uyudum...
yarın işe nasıl gitcem bilmiyorum çünkü bu saatten sonra uyuyamam ben (

biraz daha erken gelseymişim yakalacakmışım, ben de gece kuşuyum bugün.

kızlar bugün de işe gittim oldukça yoğun bir gündü. Bir de ilk 1 hafta yol beni çok yorar sonra alışırım kolay değil dünyanın yolunu gidiyorum hergün göztepeden beyazıta. Akşam iftardan sonra sızmışım.
Dişim iyi, kızım iyi herşey yolunda galiba. ışyerinde biraz aç kalıyorum oruçlular var az da olsa bir şey yiyemiyorum doğru düzgün. Akşam işten gelince yemek yedim, biber, patlıcan, domates etli dolma. ıftarda eşimle yemek için kendime koca bir kase semizotu dereotu yoğurtlu hazırladım ama yarısını yedim.
Bu ay reglim çok fazla o da beni çok halsiz bırakıyor.
Hepinizi öpüyorum.

ii geceler kızlar
yazılanları okudum dün giremedim..(
diyetteyim diye bu sene iftara kimseye gitmemeye ve haliyle kimseyi almamayı düşündüm ama cumartesi eşimin bekar arkadaşlarını alcam :))
meliscim ii olmana sevindim
adcım demek mezun ediyoruz seni çok sevindim ama bizi bırakma
zenim geçmiş olsun

günaydın bayanlar doktordan şimdi geldim ultrasona girdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar bakalım inş. iyi sonuçlar alırım :Saruboceq:
ramazan iyi gidiyor gibi bir de şu sağlık sorunlarımı ve sınavlarımı atlatırsam kafamı toparladıktan sonra herşey daha yoluna girecek diye düşünüyorum yordu beni bu hayat yorduuuuu :1no2:

dilerim sonuçlar iyi çıkar :)
canım sen açıköğretimd mi okuyorsun? sınavlar deyince yakında onun sınavları var diye düşündüm? bölüm ne?

teşekkür ederim canım,misafirlerine en sevdiğin yemekleri yap bence, eğer benim gibi yaptığın yemekten yiyemiyor koku ile doyuyorsan süper olur :))

iftara gitmeden misafir almadan ramazan olmaz hayatım.şugüzel ayın tadını çıkar. misafir hem ol hem al. dimi ama. yalnız yapabilirsen az yiyiver olsun bitsin.ben bu hafta çıksın başlıyorum çalıştığım için pek misafir alamam ama bol bol misafir olmayı düşünüyorum. opuyorumnanaktan

canım kusura bakma kaçırdığım bişey oldu sanırım geçmişolsun rahatsızlığın neydi umarım önemli değildir. ya neden yoruldun şimdi. üzüldüm bak. :teselli:

teşekkür ederim canım,misafirlerine en sevdiğin yemekleri yap bence, eğer benim gibi yaptığın yemekten yiyemiyor koku ile doyuyorsan süper olur :))

zenimcim evet canımcım bekarlık sultanlık çoook haklısın,ama onsuzda olmuyorki yaw. :kedi:

bu arada herkeslere günaydın. güzel,mutlu,huzurlu,aydınlık dolu sağlık dolu bir gün diliyorum. opuyorumnanaktan a.s.

hayırlı olsun bacıım kaydirigubbakcemile3 üzülme hayatım. tekrar veririsin. opuyorumnanaktan
dün gece üşüttüğüm için şuan kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. bana bugünlük izin lütfen...

geçmişolsun hayatım.sonbahar arefesindeyiz dikkat edin kızlar. valla benim koca dün şifayı kaptı.

sağol balım.inşallah sizlerde olacaksınız tabi. tamam yazarım hayatım hatta birara resimlerimide koymak istiyorum ama diyete başlamadan önceki halimin netbir fotosu yok daha doğrusu doğru dürüst resmim yok ama şimdiki halimi çektirip koyabilirim.en müsait zamanda yapıcam.

yol insanı çok yoruyor,iyi olmanıza sevindim. bazen bende yemekten sonra sızıyorum,sevmiyorum ama ne yapayım koltukta kalıyorum.

canım bekar arkadaşlara et kızartsan yeter :)

inşallah iyi çıkar hayatım dua edeceğim.

adcım dikkat et çok misafirlik çok yemek demektir :)

bu arada herkeslere günaydın. güzel,mutlu,huzurlu,aydınlık dolu sağlık dolu bir gün diliyorum. opuyorumnanaktan a.s.

sana günaydın şekerim, bakıyorum da netin var.

canım inşallah faydası olur,ne kadar sevinirim bilemezsin. bak benim yer boşalıyor sen gel bari yabancıya gitmesin. :roflol:
amin hayatım inşallah. a.s.

meliscim evet hayatım net işi çok şükür halloldu. artık gelebilirim tabi başım kalabalık olmadığı sürece.
iftar konusundada melisim inan çok fazla yiyemiyorum,yediğimi görsen kim doyar bunla dersin.cokacimcoook ama tatlıda yiyorum. kendime dur demesini şaka maka öğrenmişim kaydirigubbakcemile5 sanırım o yüzden iftarlara gitmekten korkmuyorum. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…