Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İstanbul Ticaret üniversitesi canım aslında gerçek ismi dış ticaret bölümü ama ben avrupa birliği programına katılıp oradan da sertifika aldım, sen istanbul üniversitesinde ögretim üyesisin degil mi hangi bölüm?

vallahi melisciğim tatilde biliyorsun bi dokuz gün izmirde kalmıştım o bölümü çok güzeldi deniz kum gerçi kum yoktu sahilde güneş sakinlik denizin sesi insan olmayınca daha iyi anlıyor sonra ankaraya gittim 10 gün orda kaldım ama çok sıkıldım kimse yok ailemden başka evden dışarı çıkmadım desem yeridir bide alışveriş yaptım burası gerçekten çok pahalı orda en azından outletler var rahat ediyiorum sonra eşimin memleketine gittim 5 gün orda kaldık o kısmını sormayın çok sıkıcıydı acayip hemde sonrada ramazan başladı bi 4-5 günde evde geçirdim anlayacağın busenem boşa gitti tabi bunun asıl sebebi ekonomik kriz busene hem ev hem araba alınca biraz zorlandık aslınd biyerlere gidebilirdik ama sonrasında geri dönüşümü bizi sıkıntıya sokar diye düşündük vaz geçtik artık hayırlısı seneye kadar bekleyeceğiz ama busene bir planım var yarıyıl tatilinde gitmeyi planlıyorum birhafta 10 bakalım olursa hem kızıma karne hediyesi olur hede biz dinleniriz denize giremeyeiz gerçi ama olsun kafamızı dağıtırız hım buarada kiloda aldım bugünde mensimin ilk günü dün akşam tartıldım 78.9 geldim sabah kabus gibiydi acayip terledim ama geceden belliydi hasta olacağım tuhaftı ama kurtuldum bu ramazan gelince gözüne bakıyorum ne zaman mens olacam allahım biranönce olsamda kurtulsam yalan aslında sigarasızlık ve susuzluk acayip bitkin bıraktı beni hele busene dahada kötü benim için acayip yoruluyorum bu arada özlemişim sizi

canım bizde de durumlar aynı geçen sene ev aldık kredi ile 2 yıldır eşimle tatile gidemedik daha öncesinde 1 ay gezerdik. Ben annemlerle gittim hem geçen yıl hem bu yıl yazlığa ama oan eşime oldu. Bizler de seneye beraber tatil yaparız. Ben de bayramda eşimin ailesine zonguldağa gitmeyi düşünüyorum. Bir önceki sene hamileydim, geçen sene bebiş küçüktü 3 yıldır gitmiyorum e ayıp oluyor artık. Bu bayram gidelim dedim eşime bakalım kısmet. Siz de yarıyıl tatiline inşallah gidersiniz. İnsan ailece gidince herşey daha güzel ben eşimi bırakıp gittim aklım kaldı burada.
Seninle ben de haftaya kilo veririz benim de son günü bugün reglimin.
canım biz de özledik sohbetini. Yine planlar yapalım takımın motivasyonu adına dağıttık iyice.

merhabalar hanımlar...
diyetisyenle görüştüm biraz kavga ettik aslında :)) ben bu kilolaı vermek hemen istiyorum diye direttim oda bana izin vermem diye diretti. dyetisyen seçimi kesinlikle önemli insan iş arkadaşından kendisine diyetisyen seçerse böyle, resmen kontrol ediyor, sabahki cevizleri yemeyecektim ve yumurtayı ama nerdeee geldi hadi beraber yapalm kahvaltıyı dedi :)
aldım başıma belayı öğlende yok ama başıma iki tane muhafız dikti :))

polycim kas kütlesinin hesabı cidden çok önemli benim kayıtlı olduğum ve gitmediğim spor salonunda ölçümlerim yapılmış ve hoca uzun uzun anlattı. benim vücudumda kas çok az çıkmıştı bariz yağkütlesiyim yani ( ama pazartesi komşum geliyor yaşasın ki düzenli spor gelyor demek bu... o olmadan gidemiyorum ya ne yapayım (

günaydın tatlı takım arkadaşlarıma.s.
bebek konusundaki destekleriniz için çok tşk ediyorum hepinize..iyi ki varsınız..s,z, seviyorummopuyorumnanaktan
yılbaşına kadar süre verdim kendime ondan sonra olur inşaallah bebişim:CüvCüv:
dosbacım canım ben eylül 7 de 2 yılımı dolduruyorum evliliğimdeŞeniz
hepinizi öpüyorum kızlar..

muhafızlarınla kolay gelsin sana canım az yersen hemen yetiştirirler :)
sporla daha kolay kilo verirsin daha doğrusu vücudun topalanır incelir. Ben kilo olarak fart etmemiştim ama acayip incelmiştim bir ara.

melyezit hanım siz tatilde kaç kilo aldınız, ben sizin var mı bilmiyorum ama kilo çizelgenizi göremiyorum...

1.7 kilo almış canım ben 2 almıştım :kedi:
kilo çizelgen yok bozuldu mu melzeyitim.

biz de seni çok seviyoruz opuyorumnanaktan
tatlım kilon nasıl? yazmışmıydın?

ne güzel bir anne olacaksın sen, diğer tüm anneler gibi...
deal kilona ulaşıp, sağlıklı bir şekilde hamile kalmanı ve sağlıklı bir hamilelik soraı o minik meleği kucağına alman için hergün dua edeceğim...
lütfen sporunu eksik etme...

2 yıl mı? ee daha yeni evlisiniz işte :)))

aceleci ben bekleyemedim bak yazdın işte.
100 grcık canım bir şey olmaz. Bizi bu hafta zenim ve poly kurtaracak sanırım

ŞenizŞeniz
kızlar bu arada dün akşam yarım saat daha yürüdüm ve bu sabah 40 dakika yürüyüşümü yaptım..bi aksilik olmazsa akşama yarım saat daha yürüycem:teytey:

ŞenizŞeniz
kızlar bu arada dün akşam yarım saat daha yürüdüm ve bu sabah 40 dakika yürüyüşümü yaptım..bi aksilik olmazsa akşama yarım saat daha yürüycem:teytey:

ne güzel canım.
ben de çok güzel yürüyordum kızım küçükken akşam 9da uyuyordu 10a kadar yürüyordum şimdi uyuması 10u geçiyor gündüz sürekli peşimde, gündüz uyukularında da gürültüye uyanıyor

canım çok haklısın aslında yeni evliyim,ama benle evlenenlerin bebişleri kucaklarında..tabi bunda benim ilçede yaşıyor oluşum ve insanların bakış açısının dar olması hafiften cevre baskısı var üzerimde..gerçi ben hemen hamile kalma taraftarı diilimdir..evlilik yaşanmalı gezilmeli tozulmalı eşler birbirini tanımalı felan..ama şu anda bebiş isteği kalbime düştü...o yüzden en yakın zamanda (6 ay içinde)2010 da anne olmak istiyorum:CüvCüv::CüvCüvpuyorumnanaktan

meliscim zayıflarken koşu bandının çok faydasını gördün mü? benim çevremde koşu bandı olanlar hiç zayıflayamadı da ben de dahil..elbise askısı yaptık daasırnaşık şeysırnaşık şey

hayırlısı olsun tatlım. İstek kalbine düştükten sonra geri dönülmez bir yola girmişsindir hadi anneliğe. Çok güzel bir anne olursun arkadaşım.
Küçük ilçe ile ilgisi yok tatlım burada da öyle, biz 5 yıl bekleyince ilk zaman herkes sordu sonra olmuyor sanıp sormamaya başladılar rahat ettik. Eşimin amcası oğlum olmuyorsa tedavi falan demişti millet alem yani sürekli karılşırlar.

düzenli ilk yürüyüşüm 2 ay sürdü hergün 1 saat yürüyüş 40 dk nivea body spor. Doğum sonrası vücudum çok bozulmuştusarkmalar selülitler falan 2 ayda 42 bedenden 38 bedene indim, kilom çok farketmedi busüreçte çünkü diyet yapmıyordum ama diyetle birlikte kesin verilir.
Vücudumun gün gün değiştiğine ben de inananmadım spor nelere kadirmiş. Her taraftan bel basen göbek 10ar cm incelmişştim.

canım benim benim birsürü arkadaşım da var, elbise askısı olmaktan çıkartılar, garip yağlar sürüyorlar ve öyle inceldiler ki...
bende spor salonuna gittiğimde ızınmak için 30 dakika yürüyorum koşu bandında... son 10 daikada da koşuyrdum resmen ter damlıyordu heryerimden...

ben senin yerinde olsam koşu bandını tv nin karşısına alır ve öyle yürürdüm inan daha kolay oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…