vallahi melisciğim tatilde biliyorsun bi dokuz gün izmirde kalmıştım o bölümü çok güzeldi deniz kum gerçi kum yoktu sahilde güneş sakinlik denizin sesi insan olmayınca daha iyi anlıyor sonra ankaraya gittim 10 gün orda kaldım ama çok sıkıldım kimse yok ailemden başka evden dışarı çıkmadım desem yeridir bide alışveriş yaptım burası gerçekten çok pahalı orda en azından outletler var rahat ediyiorum sonra eşimin memleketine gittim 5 gün orda kaldık o kısmını sormayın çok sıkıcıydı acayip hemde sonrada ramazan başladı bi 4-5 günde evde geçirdim anlayacağın busenem boşa gitti tabi bunun asıl sebebi ekonomik kriz busene hem ev hem araba alınca biraz zorlandık aslınd biyerlere gidebilirdik ama sonrasında geri dönüşümü bizi sıkıntıya sokar diye düşündük vaz geçtik artık hayırlısı seneye kadar bekleyeceğiz ama busene bir planım var yarıyıl tatilinde gitmeyi planlıyorum birhafta 10 bakalım olursa hem kızıma karne hediyesi olur hede biz dinleniriz denize giremeyeiz gerçi ama olsun kafamızı dağıtırız hım buarada kiloda aldım bugünde mensimin ilk günü dün akşam tartıldım 78.9 geldim sabah kabus gibiydi acayip terledim ama geceden belliydi hasta olacağım tuhaftı ama kurtuldum bu ramazan gelince gözüne bakıyorum ne zaman mens olacam allahım biranönce olsamda kurtulsam yalan aslında sigarasızlık ve susuzluk acayip bitkin bıraktı beni hele busene dahada kötü benim için acayip yoruluyorum bu arada özlemişim sizi
merhabalar hanımlar...
diyetisyenle görüştüm biraz kavga ettik aslında :)) ben bu kilolaı vermek hemen istiyorum diye direttim oda bana izin vermem diye diretti. dyetisyen seçimi kesinlikle önemli insan iş arkadaşından kendisine diyetisyen seçerse böyle, resmen kontrol ediyor, sabahki cevizleri yemeyecektim ve yumurtayı ama nerdeee geldi hadi beraber yapalm kahvaltıyı dedi :)
aldım başıma belayı öğlende yok ama başıma iki tane muhafız dikti :))
polycim kas kütlesinin hesabı cidden çok önemli benim kayıtlı olduğum ve gitmediğim spor salonunda ölçümlerim yapılmış ve hoca uzun uzun anlattı. benim vücudumda kas çok az çıkmıştı bariz yağkütlesiyim yani( ama pazartesi komşum geliyor yaşasın ki düzenli spor gelyor demek bu... o olmadan gidemiyorum ya ne yapayım (
melyezit hanım siz tatilde kaç kilo aldınız, ben sizin var mı bilmiyorum ama kilo çizelgenizi göremiyorum...
günaydın tatlı takım arkadaşlarıma.s.
bebek konusundaki destekleriniz için çok tşk ediyorum hepinize..iyi ki varsınız..s,z, seviyorummopuyorumnanaktan
yılbaşına kadar süre verdim kendime ondan sonra olur inşaallah bebişim:CüvCüv:
dosbacım canım ben eylül 7 de 2 yılımı dolduruyorum evliliğimdeŞeniz
hepinizi öpüyorum kızlar..
meliscim bu arada bu sabahki kilom 74.5((
günaydın tatlı takım arkadaşlarıma.s.
bebek konusundaki destekleriniz için çok tşk ediyorum hepinize..iyi ki varsınız..s,z, seviyorummopuyorumnanaktan
yılbaşına kadar süre verdim kendime ondan sonra olur inşaallah bebişim:CüvCüv:
dosbacım canım ben eylül 7 de 2 yılımı dolduruyorum evliliğimdeŞeniz
hepinizi öpüyorum kızlar..
aceleci ben bekleyemedim bak yazdın işte.
100 grcık canım bir şey olmaz. Bizi bu hafta zenim ve poly kurtaracak sanırım
ŞenizŞeniz
kızlar bu arada dün akşam yarım saat daha yürüdüm ve bu sabah 40 dakika yürüyüşümü yaptım..bi aksilik olmazsa akşama yarım saat daha yürüycem:teytey:
ne güzel bir anne olacaksın sen, diğer tüm anneler gibi...
deal kilona ulaşıp, sağlıklı bir şekilde hamile kalmanı ve sağlıklı bir hamilelik soraı o minik meleği kucağına alman için hergün dua edeceğim...
lütfen sporunu eksik etme...
2 yıl mı? ee daha yeni evlisiniz işte :)))
canım çok haklısın aslında yeni evliyim,ama benle evlenenlerin bebişleri kucaklarında..tabi bunda benim ilçede yaşıyor oluşum ve insanların bakış açısının dar olması hafiften cevre baskısı var üzerimde..gerçi ben hemen hamile kalma taraftarı diilimdir..evlilik yaşanmalı gezilmeli tozulmalı eşler birbirini tanımalı felan..ama şu anda bebiş isteği kalbime düştü...o yüzden en yakın zamanda (6 ay içinde)2010 da anne olmak istiyorum:CüvCüv::CüvCüvpuyorumnanaktan
meliscim zayıflarken koşu bandının çok faydasını gördün mü? benim çevremde koşu bandı olanlar hiç zayıflayamadı da ben de dahil..elbise askısı yaptık daasırnaşık şeysırnaşık şey
meliscim zayıflarken koşu bandının çok faydasını gördün mü? benim çevremde koşu bandı olanlar hiç zayıflayamadı da ben de dahil..elbise askısı yaptık daasırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?