Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım ancak okuyabildim geçmişi herkese merhabaaaa a.s.
kilo veren arkadaşları tebrik diyorum kendim de dahil darısı veremeyenlerin başına diye de eklemek istiyorum :roflol:
1 hafta sonra ben de başlıyorum spora şu haftayı da atlatayım bi bakalım sonra düzenli sporla vermeye ve incelmeye başlayacak mıyım hihoyyyt

benim de çok dökülüyor her gün evi süpürmem lazım bi de doğumda kısaydı ondan sonra hiç kestirmedim kestirsem iyi olacak.
Hayırlı olsun seninki de canım. Resim çek de görelim canım msn e ya da facebooka ekle merak ederim.

merhaba canım. Ben 200 grcık verdim tebriği aldım yine de :)

5.TAKIM **119.ETAP***

canzi3445 ( 75.2 / 72.3 / 2.9 / 3.86% )
bijoux ( 64.2 / 64.1 / 0.1 / 0.16% )
xTABU ( 94.0 / 94 / 0.0 / 0.00% )
mersa ( 77.0 / 77.0 / 0.0 / 0.00% )
olu_gelin ( 55.5 / 55.5 7 0.0 / 0.00% )
asya25 ( 73.5 / 73.5 / 0.0 / 0.00% )

5.takım toplam kilo ( 439.4 / 436.4 / 3.0 / 0.68% )

melisim canım buyur :)))

merhaba kızlar moralim çok bozuk... geçmişi okuyamadım
salı 68.3 idim şimdi 100gr almışım yani 68.4üm yani 1 hafta da hiç kilo veremedim (

salı 68.3 idim şimdi 100gr almışım yani 68.4üm yani 1 hafta da hiç kilo veremedim (

canım moralini bozma.
Her hafta kilo verememen çok doğal 2-3 haftadır üst üste veiyorsun bırak da biraz duraklama olsun. Hem ramazndan dolayı da metebolizma yavaşladı sakın azmini kaybetme.

çok güldüm sana :)) nasıl yani evde yer deiştirmiyormusun ben varya her hafta evin şeklini deiştiririm hatta odaları bile taşıyorum :))

takıma sahip çıkmak adına ne yapmamız gerekirse söyle meliscim, elimizden geleni yaparız :))

sakın kapanmasın bizim takım ben sizlerle çok mutluyum :))

kilo bilgilerini bana göderirsen ben yaparım canım çizelgeni :)
ne bileyim ilk kez yazıyordum ya belki ondan hanım dedim :)) yoksa artık kızlar alıştı ler benim canımcımlarıma falan :))

zenim yaa canımcım sen her hafta çok güzel kilo veriyorsun?hoşuma gidiyor ..canım senin kiloların yenimiydi yerleşik diilmiydi?

canım ben de birşey eklemek istiyorum sorularına.
Zenincim sadece sayfanda verdiğin diyeti mi yapıyorsun hiç dışına çıkmadan başka sırrın var mı?

shopaholic ve melis canlarım benim kilolar yerleşik ötesiydi.
yaklaşık 2 senedir benimleler ama öncesinde de 70 civarındaydım bi 2 sene kadar...
yani bendeniz 4 yıl önce manken gibi kızdım da...
düzensiz beslenme ile kilo aldım, 65 iken hormon ilaçları aldım ve hoppala 80oldum.
diyet yapayım kilo vereyim derken ben bi baktım 4 temmuz 2009 akşamı tamı tamına 88 kiloyum...

daha önce lahana çorbası içtim, tavsiyederim diyetini değil çorbasını ama çünkü çok yağ yakıyor, isveç diyetiyle 6 kilo kadar verdim sonrasında da yazılı listeyi uyguluyorum.
tabii ki ilk zamanlar haftada 5 bazen 4 kilo veriyordum ama şimdi listeyle yavaşladı hemde metabolizmam yavaşladı...

dışında yaptığım özel hiçbirşey yok. günde en az 3,5 lt su tüketiyorum ama haberniz ola :))

ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım kızlar :)
bide malumuuz bendeniz alkol almayı seviyorum biraz, ramazan dolayısıyla 1 ay tatil verdim kendime... ramazanda alkol olmadığından kaçamakta olmayacak...

ben gerçekten çok inandım kilo vereceğime.
şuana kadar 5 arkadaşım iddayı kaybetti.
bana 3 kilo ver sana tüm filmlerimi vereceğim diyen arkadaşımın film arşivi bende :)
80 ol diyen beni sinemeya götürdü hemde taa istanbulda :) bulunduğum yer sineması gıcıkta :)

77 olduğumda beni 87 iken gören aradaşımdan 3 kitap aldım :)

75 iken ise iki kız arkadaşım özür diledi :)) evet dediler yapabiliyormuşsun... kesinlikle en keyiflisi bu idi :)

önümde daha çok iddaa var ama. ama en güzeli annemden geldi ödül gibi 60 kilo olduğumda ve bu kiloyu 2 hafta koruduğumda bana 500 lira verecek, ee yeni kıyafetler gerekli değil mi :))

bu hafta sanırım benden çok veren bir arkadaş var, bende elimden gelen destekte bulunurum canlarım :))

şişşt hiç bozma lütfen moralini, haftaya çok daha iyi olacaksın bundan eminim :))

Son düzenleme:
canım moralini bozma.
Her hafta kilo verememen çok doğal 2-3 haftadır üst üste veiyorsun bırak da biraz duraklama olsun. Hem ramazndan dolayı da metebolizma yavaşladı sakın azmini kaybetme.

tamam canım... biraz eşimle de konuştum saolsun o da rahatlattı... çok moralim bozuk gelmiştim ve bugün kaçamak yapmaya karar vermiştim ama eşim saolsun çok motive etti akşam diyete devam yani... neyse bugün biraz daha yürüsem ii olcak
yarın misafirim var bugün temizlik yapayım yarında yemekleri yaparım artık

canım geçmiş olsun dikkat etmelisin diyet yaparken vitamin takviyesi yapman gerekiyor demekki

selam kızlar..yarım saat yürüyüş yapıp geldim ama sıcaktan başım agrıdı sanki..
dosbacım üzülme umutsuzlğa kapılma tatlım ya..yürüyüşlere devam dimi şekerim

kızlar bişiy dikkatimi çekti..sanırım çok önemli bir detay...
7:takımdaki sağlık orucu yapan arkadaşlarımız çok kısa sürede çok güzel kilolar vermişlerdi.ama hepside yaklaşık 10 kilo alarak geri dönmüşler.ben bu tarz diyetleri başaramıyorum irademe sahip olamıyorum ,elma diyeti zaman zaman zihnimi kurcalıyor sık dişini 2 hafta ve en azından 10 kilodan kurtuk diyorum ama görüyoruzki şok diyetler hemen artıya geçiriyor insanı

merhaba canım. Ben 200 grcık verdim tebriği aldım yine de :)

olsun canım sen de hakettin tabi ki tebriği 200 gram 200 gramdır alınca o 200 gramı nasıl bozuluyosa moralimiz verince de sevinmesini bilelim di mi ama yerimseniben

canım hemen moralini bozma doktorun da sanırım bunun normal olduğunu söylemiştir üstelik ramazandayız ve 6 öğün beslenirken en fazla 3 öğün beslenebiliyoruz metabolizmanın yavaşlaması çok normal :teselli:

aynen öyle canım zaten eğer o şekilde yağ kaybı olacak olsa dünyada obezlik diye bi hastalık olmazdı değil mi fisfisfis

zenimcim aynı dertten ben de muzdaribim o hormon ilaçları vücudun dengesini alt üst ediyo ben de kullandım ve şu an bu haldeyim umarım ben de senin gibi kilo veremeyeceğimi düşünen insanları şaşkına çeviririm :Saruboceq:

baharcım hoşgeldin..canıms ende başla spora bak biz dosbayla başladık söz verdik birbirimize...sende katıl hadi aramıza?vereliniortak

kızlar dersin başından kalkar kalkmaz buraya attım kendimi hihoyyyt artık başım ağrıyo bıraktım birazdan mutfağa geçip iftar yemeklerine başlayacağım öpüyorum hepinizi şekerler yine yazarım fırsat bulursam :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…