meliscim listeniz tamamdır canım kontrol ettim.. bende bizimkini toparlıyayım gelen olmayacak sanırım
SAÇ DEMEYİN bana uzun lepiska saçlarımı kısacık yaptırdım aynı sorun bendede var acayip dökülüyordu ilk ve son çare olarak ne yaptım gittim kısacık kestirdim 3 gün oldu bugün ancak alıştım saçlarıma
canlarım ancak okuyabildim geçmişi herkese merhabaaaa a.s.
kilo veren arkadaşları tebrik diyorum kendim de dahil darısı veremeyenlerin başına diye de eklemek istiyorum :roflol:
1 hafta sonra ben de başlıyorum spora şu haftayı da atlatayım bi bakalım sonra düzenli sporla vermeye ve incelmeye başlayacak mıyım hihoyyyt
merhaba kızlar moralim çok bozuk... geçmişi okuyamadım
salı 68.3 idim şimdi 100gr almışımyani 68.4üm yani 1 hafta da hiç kilo veremedim (
meliscim diyet yapmadan bile o kadar etki ettiyse süpermiş tatlım yaa
zenim canım benim biraz düzen takıntım vardır..evde hiçbişeyin yeri değişsin istemem..o yüzden aylarca evin varolan düzeni değişmesin die koşu bandımı tv olmadan yürürken sıkıldıgım için kullanamadım..ama şimdi boş odama koşu bandının karşşısına tv koydum..çok komikim dimi sanki evin düzeni benim şişko oluşumdan önemli imiş gibilülülülülülülülülülülülü
ben de tv karşısında yapıyordum.
bir ara da lost un cdlerini almıştım herbir bölüm 40 dk sürüyordu 2 bölüm izliyordum inanın sabaha kadar yürüyebilirdim.
9. takım kapandı, 6. takımın kaptanı değişti takımlarda tatil sonrası köklü değişiklikler var.
takımımıza sahip çıkalım arkadaşlar
zeninciğim hanım demenede gerek yok komik olmuş biraz melzeyit hanımdelikafaduldendelikafadulden
bu arad kilo çizelgem bozuldu zaten ilk başladığımad adcığım yapmıştı canımcığım senide çok özledim şimdide yapamıyorum yapmak içinde çaba sarf etmiyorum
zenim yaa canımcım sen her hafta çok güzel kilo veriyorsun?hoşuma gidiyor ..canım senin kiloların yenimiydi yerleşik diilmiydi?
canım ben de birşey eklemek istiyorum sorularına.
Zenincim sadece sayfanda verdiğin diyeti mi yapıyorsun hiç dışına çıkmadan başka sırrın var mı?
şu koçluk işini yine devreye sokalım işe yorıyordu.
kurallarımızın en altında yazıyor o hafta kilo veremeyen alan kişi en iyi kilo verenden koçluk alacak tatil dönüşleri bitsin ilk iş uygulamaya koyalım.
salı 68.3 idim şimdi 100gr almışımyani 68.4üm yani 1 hafta da hiç kilo veremedim (
canım moralini bozma.
Her hafta kilo verememen çok doğal 2-3 haftadır üst üste veiyorsun bırak da biraz duraklama olsun. Hem ramazndan dolayı da metebolizma yavaşladı sakın azmini kaybetme.
canım geçmiş olsun dikkat etmelisin diyet yaparken vitamin takviyesi yapman gerekiyor demekkigaliba vucudum vitaminsiz kaldı geçenlerde eczacıma gitmiştim en büyük etkenin yanlış yapılan gelişi güzel diyetler dedi bende ne zaman 1,5 2kilo versem hemen ağzımda birkaç tane aft çıkıyordu herhalde diyet önceside yanlış besleniyordum galiba şimdi çok moralim bozuluyor keşke daha yavaş verseydim arkadaşlara da duyurulur birden kilo vermek çok güzel ama sonrasın da bedelini ödemeye hazır olmak lazaım galiba benim vucud direncim düştü
benim de çok dökülüyor her gün evi süpürmem lazım bi de doğumda kısaydı ondan sonra hiç kestirmedim kestirsem iyi olacak.
Hayırlı olsun seninki de canım. Resim çek de görelim canım msn e ya da facebooka ekle merak ederim.
şöyle güzel bi fotoğraf çekeyim hem fönlü hemde dalgalı ilk tepkiler olumsuzdu ama şimdi iyi şeyler duyuyorum çok yakışmış gibisinden
niye moralini bozuyorsun şekerim aylarca kilo veremedin neler denedin belki bu haftada veremezsin vüut bazen tepki verir durur sonra tekrar birden verir sıkma canını
kilo bilgilerini bana göderirsen ben yaparım canım çizelgeni :)
ne bileyim ilk kez yazıyordum ya belki ondan hanım dedim :)) yoksa artık kızlar alıştı ler benim canımcımlarıma falan :))
tabiki kilo bilgilerimi vereyim 82.küsürle başladım şimdiki malum 78.9 aslında 76yı görmüş biri olarak canım yanıyor
shopaholic ve melis canlarım benim kilolar yerleşik ötesiydi.
yaklaşık 2 senedir benimleler ama öncesinde de 70 civarındaydım bi 2 sene kadar...
yani bendeniz 4 yıl önce manken gibi kızdım da...
düzensiz beslenme ile kilo aldım, 65 iken hormon ilaçları aldım ve hoppala 80oldum.
diyet yapayım kilo vereyim derken ben bi baktım 4 temmuz 2009 akşamı tamı tamına 88 kiloyum...
daha önce lahana çorbası içtim, tavsiyederim diyetini değil çorbasını ama çünkü çok yağ yakıyor, isveç diyetiyle 6 kilo kadar verdim sonrasında da yazılı listeyi uyguluyorum.
tabii ki ilk zamanlar haftada 5 bazen 4 kilo veriyordum ama şimdi listeyle yavaşladı hemde metabolizmam yavaşladı...
dışında yaptığım özel hiçbirşey yok. günde en az 3,5 lt su tüketiyorum ama haberniz ola :))
ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım kızlar :)
bide malumuuz bendeniz alkol almayı seviyorum biraz, ramazan dolayısıyla 1 ay tatil verdim kendime... ramazanda alkol olmadığından kaçamakta olmayacak...
ben gerçekten çok inandım kilo vereceğime.
şuana kadar 5 arkadaşım iddayı kaybetti.
bana 3 kilo ver sana tüm filmlerimi vereceğim diyen arkadaşımın film arşivi bende :)
80 ol diyen beni sinemeya götürdü hemde taa istanbulda :) bulunduğum yer sineması gıcıkta :)
77 olduğumda beni 87 iken gören aradaşımdan 3 kitap aldım :)
75 iken ise iki kız arkadaşım özür diledi :)) evet dediler yapabiliyormuşsun... kesinlikle en keyiflisi bu idi :)
önümde daha çok iddaa var ama. ama en güzeli annemden geldi ödül gibi 60 kilo olduğumda ve bu kiloyu 2 hafta koruduğumda bana 500 lira verecek, ee yeni kıyafetler gerekli değil mi :))
ah ah eşimde kilo başı yüzlira verecekti ne oldi rengim soldi durduğum yerde duruyorum ya beni hiçmi bişey şevke gaza v.s bişeylere getiremez tembelim tembel
merhaba canım. Ben 200 grcık verdim tebriği aldım yine de :)
kızlar bişiy dikkatimi çekti..sanırım çok önemli bir detay...
7:takımdaki sağlık orucu yapan arkadaşlarımız çok kısa sürede çok güzel kilolar vermişlerdi.ama hepside yaklaşık 10 kilo alarak geri dönmüşler.ben bu tarz diyetleri başaramıyorum irademe sahip olamıyorum ,elma diyeti zaman zaman zihnimi kurcalıyor sık dişini 2 hafta ve en azından 10 kilodan kurtuk diyorum ama görüyoruzki şok diyetler hemen artıya geçiriyor insanı
baharcım hoşgeldin..canıms ende başla spora bak biz dosbayla başladık söz verdik birbirimize...sende katıl hadi aramıza?vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?