Tatlım kendini hasta edeceksin böyle sakın haaakızlar ben 1 haftadan fazla 103-104 arası gidip geliyorum ve dün gece 2 gün fazla yiyerek metabolizmayı şaşırtmaya, sonrasındaki iki gün pirinç lapası diyeti, sonrasındaki 5 gün de şok diyetyapmaya karar verdim. çünkü bnm artık şu 100den aşağı inmem gereko yüzden kaptanım beni 9-10 gün izinli yazabilir misin? ya da ne kadar oluosa, 2 hafta mıydı:44::44: ama zaten bayramda izinli mi oluoduk?
yapacağım diyetler şunlar:
2 GÜNLÜK PİRİNÇ LAPASI DİYETİ
1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su haşlamak için
Üzeri için
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.yanı sıra meyve ve salata da tüketebilirsiniz.
Gün içinde 2Litre su içilecek.
Ayrıca isterseniz şekersiz kahve ve bitki çayları da içebilirsiniz. Hatta diyet kola bile!
5 GÜNDE 5 KG DİYETİ
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. Patateslere baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor.Sabahtan itibaren hangi sebzelerle başlıyorsanız onunla devam ediyorsunuz. İsterseniz 40 çeşit sebze yiyebilirsiniz.Ama bu sebzelerin sabahki tabağınızda olması gerekiyor. Yani güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor. Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin. Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
5. gün: Yalnızca yumurta. Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
bu diyet 5 günde 5 kg verdirmez belki ama 2-3 versem kardır.
Canım burda bazı velilerim hala yapıyor. Satan kişilerden almaya çalışıyorum. Bu kadar sağlıklısı bulunmazpırasaya bayılırımda şu kepeğe alışamadım ya.
afiyet olsun.eskiden bizde de olurdu ev bulguru.eskidendi,çok eskiden.
İyi geceler Semineyeni listeyi kaydettim kaptişim
veee artık ben çıkıyorum öpüyorumm sizleriiii
Afiyet olsun.Güzel olmuş.henüz aktif olarak diyete başlamadım ama bugünkü menümü yazayım
sabah: yarım dilim ekmek,1 kk peynir,domates,5 az tuzlu zeytin
ara: sütlü nescafe
öğle:büryan (siirte özel bir yemek kuzuyu kuyuda pişiriyorlar),domates biraz da ekmek
akşam: yoğurtlu makarna
ara:1 avuç siirt fıstığı (bu da antep fıstığının biraz da irisi)
Canım,şekerim bitanem,tatlı cadım o kadar izinde ne oluyor.Çarşambadan itibaren bayram iznimiz var.29 Ekim günü hepimiz burdayız. Şok diyetlere karşıyım ama kafana koymuşsun.99 olana kadar istediğini dene ancak burdan gitmeden yap lütfen. Bende 62 ye takıldım kaldım bende isyanlardayım ama çaktırmamaya çalışıyorum. . Beraber aşacağız. 2. bir emre kadar bayram hariç izinler kaldırılmıştır. BENİ DELİ ETMEYİN ULEEEYYYYYYYYYYYNNNNNNNNN.Yeterince sinirli görünmüşümdür umarımkızlar ben 1 haftadan fazla 103-104 arası gidip geliyorum ve dün gece 2 gün fazla yiyerek metabolizmayı şaşırtmaya, sonrasındaki iki gün pirinç lapası diyeti, sonrasındaki 5 gün de şok diyetyapmaya karar verdim. çünkü bnm artık şu 100den aşağı inmem gereko yüzden kaptanım beni 9-10 gün izinli yazabilir misin? ya da ne kadar oluosa, 2 hafta mıydı:44::44: ama zaten bayramda izinli mi oluoduk?
yapacağım diyetler şunlar:
2 GÜNLÜK PİRİNÇ LAPASI DİYETİ
1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su “haşlamak için”
Üzeri için
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.yanı sıra meyve ve salata da tüketebilirsiniz.
Gün içinde 2Litre su içilecek.
Ayrıca isterseniz şekersiz kahve ve bitki çayları da içebilirsiniz. Hatta diyet kola bile!
5 GÜNDE 5 KG DİYETİ
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. Patateslere baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor.Sabahtan itibaren hangi sebzelerle başlıyorsanız onunla devam ediyorsunuz. İsterseniz 40 çeşit sebze yiyebilirsiniz.Ama bu sebzelerin sabahki tabağınızda olması gerekiyor. Yani güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor. Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin. Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
5. gün: Yalnızca yumurta. Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
bu diyet 5 günde 5 kg verdirmez belki ama 2-3 versem kardır.
henüz aktif olarak diyete başlamadım ama bugünkü menümü yazayım
sabah: yarım dilim ekmek,1 kk peynir,domates,5 az tuzlu zeytin
ara: sütlü nescafe
öğle:büryan (siirte özel bir yemek kuzuyu kuyuda pişiriyorlar),domates biraz da ekmek
akşam: yoğurtlu makarna
ara:1 avuç siirt fıstığı (bu da antep fıstığının biraz da irisi)
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuşmenüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
domates
6 zeytin
ara: 1 neskafe
öğle:1 kaşık makarna
1 kaşık kabak
1 tavuk but
ara:2 kuru incir
akşam:1 tabak mercimek
yarım kase çorba
az yoğurt
ara:2 mandalina
su:1 litre
spor:20 d twister
Sen ne cadı ve şekersin öyle yaBugünkü menüm
her türlü cezaya razıyım dermişim(hehehe azıcık heyecan yaratalım)
Sabah:1yulaf kepeği ile yapılmış lorlu poğaça,çayyy şekersiz
Öğle:1kase mercimek çorbası(kıymalıydı unlu terbiyeli değil),1porsiyon ıspanak,1kaşık yoğurt
Akşam:1kepekli tost ayran
Hihihihi ceza deyince menüyü dikkatli okudunuz dimi heheheyaşasın kötülük
Su1.5lt
Spor yok
Bu kadar
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş
Sen ne cadı ve şekersin öyle yaValla yakaladım Yasemin seni, ceza vereceğim dedim ve dikkatli okudum.Bişey bulamadım
sahtekar tosbağaaaaaaaaaaaBugünkü menüm
her türlü cezaya razıyım dermişim(hehehe azıcık heyecan yaratalım)
Sabah:1yulaf kepeği ile yapılmış lorlu poğaça,çayyy şekersiz
Öğle:1kase mercimek çorbası(kıymalıydı unlu terbiyeli değil),1porsiyon ıspanak,1kaşık yoğurt
Akşam:1kepekli tost ayran
Hihihihi ceza deyince menüyü dikkatli okudunuz dimi heheheyaşasın kötülük
Su1.5lt
Spor yok
Bu kadar
Bende seni seviyooooommmmmm.Hepinizi çok seviyomHihihihi işte sırf bu nedenleçok seviyom kız seni
sahtekar tosbağaaaaaaaaaaa
Hihihi bu kadar katıştırsam benimde midem fena olurdu.Kizlar bugun hic yazamadim kusura bakmayin oglusu doktora goturduk doktor ilgilenmedi hic cok sinirliyim yarinda ates olursa hadtaneye randavu alcam gunde kac kere isal gidiyo onu bile sormadan isal kesici verdi ates dusurucu sormasam ad soylice yok resmen sallladi bebek ya bebek bu neyi var onu bile demedi 2 ay once agir enfeksiyon gecirdi dedim 1 ay ates icinde yandi dedim umru deil kimlerin eline kaldik yarabbim gene ates yukselmek uzere tetikteyim bugunki menum kocam yuzunden sabotaj edildi
Sabah kahvalti yok hicbisi yiyemedim telastan gece uyumadim ruh gibiydim
Oglen adana kebab 2 tanecik yaninda haslama pilav salata
Aksam iki kiymali minik gul bogreyi iki tane minicikkkkk
Tatli tiremisu likorluuu oda minikti
Miyde ageisindan geberiyom miydem bulaniyo cokk
Simdi sirkeli su ictim miydem yatismaya basladi iyi geceler
TabikiBeni beniiiiiii
Cok gecmis lsun canim menu baya kötü olmusKizlar bugun hic yazamadim kusura bakmayin oglusu doktora goturduk doktor ilgilenmedi hic cok sinirliyim yarinda ates olursa hadtaneye randavu alcam gunde kac kere isal gidiyo onu bile sormadan isal kesici verdi ates dusurucu sormasam ad soylice yok resmen sallladi bebek ya bebek bu neyi var onu bile demedi 2 ay once agir enfeksiyon gecirdi dedim 1 ay ates icinde yandi dedim umru deil kimlerin eline kaldik yarabbim gene ates yukselmek uzere tetikteyim bugunki menum kocam yuzunden sabotaj edildi
Sabah kahvalti yok hicbisi yiyemedim telastan gece uyumadim ruh gibiydim
Oglen adana kebab 2 tanecik yaninda haslama pilav salata
Aksam iki kiymali minik gul bogreyi iki tane minicikkkkk
Tatli tiremisu likorluuu oda minikti
Miyde ageisindan geberiyom miydem bulaniyo cokk
Simdi sirkeli su ictim miydem yatismaya basladi iyi geceler
Yime yimeeee:))) tut kendini hihihiAy bende menulei okuyorum okyorum yazmyorum izin tatil mdundaim suan..haticem bana izin verdi az dur dinlen dedi:)
Ama sanmaxinki acamak yapiyorum ..spor disinda am tersi cok dikkat ediyorum.spor yapamyorum reglimden sanki yapsam icim arnim aka verecekmis gibi :s bir acaip zaten bel ahimda fok var
Ama yazayim tabi menumu
Sabah
Saganda yumurta ve 1 dilim ekmek
Ara 1 aktivia
Ögle
Firinda somon ve salata
Aksam
4 bulgurlu lahana dolmasi
Canim neler istiyooo,,,nadil tutuyorum endimi anlatamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?