Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
domates
6 zeytin

ara: 1 neskafe

öğle:1 kaşık makarna
1 kaşık kabak
1 tavuk but

ara:2 kuru incir

akşam:1 tabak mercimek
yarım kase çorba
az yoğurt

ara:2 mandalina

su:1 litre
spor:20 d twister

Tatlım kendini hasta edeceksin böyle sakın haaa bak o kiloları biz 1 günde almadık,tabiki yavaş yavaş gidecek

Bugünkü menüm
her türlü cezaya razıyım dermişim(hehehe azıcık heyecan yaratalım)
Sabah:1yulaf kepeği ile yapılmış lorlu poğaça,çayyy şekersiz
Öğle:1kase mercimek çorbası(kıymalıydı unlu terbiyeli değil),1porsiyon ıspanak,1kaşık yoğurt
Akşam:1kepekli tost ayran

Hihihihi ceza deyince menüyü dikkatli okudunuz dimi heheheyaşasın kötülük
Su1.5lt
Spor yok

Bu kadar

pırasaya bayılırımda şu kepeğe alışamadım ya.

afiyet olsun.eskiden bizde de olurdu ev bulguru.eskidendi,çok eskiden.
Canım burda bazı velilerim hala yapıyor. Satan kişilerden almaya çalışıyorum. Bu kadar sağlıklısı bulunmaz

yeni listeyi kaydettim kaptişim

veee artık ben çıkıyorum öpüyorumm sizleriiii
İyi geceler Semine

Afiyet olsun.Güzel olmuş.

Canım,şekerim bitanem,tatlı cadım o kadar izinde ne oluyor.Çarşambadan itibaren bayram iznimiz var.29 Ekim günü hepimiz burdayız. Şok diyetlere karşıyım ama kafana koymuşsun.99 olana kadar istediğini dene ancak burdan gitmeden yap lütfen. Bende 62 ye takıldım kaldım bende isyanlardayım ama çaktırmamaya çalışıyorum. . Beraber aşacağız. 2. bir emre kadar bayram hariç izinler kaldırılmıştır. BENİ DELİ ETMEYİN ULEEEYYYYYYYYYYYNNNNNNNNN.Yeterince sinirli görünmüşümdür umarım

afiyet olsun.büryan olsada yesek.:111:

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş

Sen ne cadı ve şekersin öyle ya Valla yakaladım Yasemin seni, ceza vereceğim dedim ve dikkatli okudum.Bişey bulamadım

sahtekar tosbağaaaaaaaaaaa

Kizlar bugun hic yazamadim kusura bakmayin oglusu doktora goturduk doktor ilgilenmedi hic cok sinirliyim yarinda ates olursa hadtaneye randavu alcam gunde kac kere isal gidiyo onu bile sormadan isal kesici verdi ates dusurucu sormasam ad soylice yok resmen sallladi bebek ya bebek bu neyi var onu bile demedi 2 ay once agir enfeksiyon gecirdi dedim 1 ay ates icinde yandi dedim umru deil kimlerin eline kaldik yarabbim gene ates yukselmek uzere tetikteyim bugunki menum kocam yuzunden sabotaj edildi
Sabah kahvalti yok hicbisi yiyemedim telastan gece uyumadim ruh gibiydim
Oglen adana kebab 2 tanecik yaninda haslama pilav salata
Aksam iki kiymali minik gul bogreyi iki tane minicikkkkk
Tatli tiremisu likorluuu oda minikti
Miyde ageisindan geberiyom miydem bulaniyo cokk
Simdi sirkeli su ictim miydem yatismaya basladi iyi geceler

Hihihi bu kadar katıştırsam benimde midem fena olurdu.

Bazen biz anneler fazla endişeleniyoruz,doktoruna güven canım

Tabiki senide seviyom Ferhan'ım

Son düzenleme:
Cok gecmis lsun canim menu baya kötü olmus
Sirke mudenimi yatistiriyo :0

Ay bende menulei okuyorum okyorum yazmyorum izin tatil mdundaim suan..haticem bana izin verdi az dur dinlen dedi:)
Ama sanmaxinki acamak yapiyorum ..spor disinda am tersi cok dikkat ediyorum.spor yapamyorum reglimden sanki yapsam icim arnim aka verecekmis gibi :s bir acaip zaten bel ahimda fok var
Ama yazayim tabi menumu

Sabah
Saganda yumurta ve 1 dilim ekmek

Ara 1 aktivia

Ögle
Firinda somon ve salata

Aksam
4 bulgurlu lahana dolmasi

Canim neler istiyooo,,,nadil tutuyorum endimi anlatamamm

Yime yimeeee:))) tut kendini hihihi
Şu kiloları vereyim bi daha kilo almak mı

---------bu 5 gunluk diyetten bende yapmak istiyooorrrummmmm-----

Bakin bir aydir ayni yerdeyim gram oynamiyorum sonra regl de hepsi geri gelio
Dogumdan oncede uzun sure bu kilolarda oldugum icin bence direniyor vucudum..bu yediklerimden daha fazla ne kisabilirim bilmiyorum kiiii,,,bari degik bsey yaaim ac kaldigimin karsiligini göreyim((( inanin suan öyle acim kiiii
Benim kizim cok hareketli basimi donduruyor..en cokta o aciktiriyor beni cunku neredeyse hc oturmzyorum ...yinede yememeye calsiyorum...yine acimm zaten ß....hhadiiiiiii bende deniyeyim miiiiii bu 5 gunluk dyetiiiii lütfen ltfennnn lütfeeeeeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…