Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy ne biçim insanlar bunlar yaaa, içim bir kötü oldu. Hayvan yapmaz bunların yaptığını. bende senin gibi Ferhan yaptığını yanına bırakmazdım şerefsizin eşşek sudan gelene kkadar yer misin yemez misin yaptırırdım, kanun hiçbişey yapmıyor

Gecmis osun

bende elbise almak istiyom banene yaaaa 70 in altına bi ineyim ozamen başlıcam elbiselere

geçmiş olsun canım, menüsküsmü oldun yoksa

Bende cok seviyorum elbse..turkyede siz cok saznslisiniz

kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı

Bende yillar obce yapmstm özel purincler bulgurla almistim amasonucun hatirlamyorm

Dengelemissin ..guzel lms canimm

Aaa geçmiş olsun. Eşimde de vardı yırtık ama ameliyat dememişti doktor.

Bakıcı falan mı bu neci?

Anaokul ögretmeni,,erkek

annemler gelmişler nihayet. Kayınvalidem evine dönecek demektir bu. Akşam yemeklerim sadeleşecek. Dizim de iyileşti gibi oldu artık. Spor salonuna tekrar başlayabilirim. Bayram geçsin

Hehe guzunaydin..ama yine kadincagiz epey yardimci galiba sana

kızlar çok sinirim bozuk.telefonda teyzemle kavga ettik.hiç haketmedğim bir sürü laf işittim.üstüne üstlük telonu suratıma kapattı.

Selam kızlar nasılsınız? Ben geldim ancak biraz geçmişe bakıp çıkacağım.Bugün yine bir öğrenci ziyareti yapacağız.Geç kalmamaya çalışırım.

sende ısrarcı davranmışsın ama. aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama öyle anlamakta haklılar gibi geldi bana. ayrıca 900 e çok gerçekten en azından 700-600 e danaya ortak girebilirlerdi.

Ay canimmm ben seni tanidigim kadariyla hic lafini eirgemezsin ..kötü niyyet tadidiginida hic dusunmedm birlikte huyudugunburi seni tanimazmi gibi niyeoyleyapmisski..sen birsey demek ustemezsin dersin direk soylemen gerekiyorsa bence..fikrinide demissin..sanki bendesylerdi. Yabanci degil diye...ama nurgul de cok hakli bayram gunu seytana izin vermee
Ama aramssin cvp vermiyorsa bir keredahadeneve birak..bukadar basit oldu artik( sözlerineatilyorum canim bende ne nankörlüker gördüm :)) inan banagulup geciyorum:))
Canini sikan herseyden herkesten uzak dur..zaten zr sartlarda gurbettesin..birde bunara kafayitakma

Ayyyy bebegim benimmmmm benide lsteye yazmisssss..cikamscandan umit kesilmez hesabi:))
Aslinda fikrim axniydida gecen eski arkadaslar su mezun olur buolur diye konusmuslar
O zaman buraz hirslanmafim degil ..ben mezun oacam llk dye...ama bidaha gei donusu yok diye susuyorum bekliyorum bayramdan sonra mecbur netlesicek8)

Melegm benim

bugünkü menü

sabah 2 yumurta
1 küçük domates
çeyrek salatalık
1çatal bal

ara 5-6 badem

öğlen 1.5 kase tarhana çorbası
1 tabak salata
1 dilim ekmek

akşam 1 kase çorba
1 tabak salata
1 dilim ekmek

1,5 lt su

spor:25dk jillian
200 twester

merhaba nurgülcüm memnun oldum , ben 35 yaşındayım 3.5 yaşında oğlum var,kendi ailem istanbulda ,ben de aslında bursada yaşıyorum, doktorum ve siirtte görev yapıyorum ama eşim yanımda değil karışık benimki de yani

çok geçmiş olsun canım bazen operasyon gerekmiyor sanırım mr sonucuna göre karar verir doktorun

benim eşim mühendis olduğundan yapılmıyor eş durumu, tekrar TUS çok zor kazanması çok zor bir kere ve onu bitirince yine mecburi hizmeti var ne kadar okursan o kadar ceza yani.. mecburi hizmetini yapmadan hiç biryerde doktorluk yapamıyorsun ancak görevin bitince istersen öezlde çalıaşbiliyorsun.. adı üstünde mecburum burada kalmaya((

adalet falan yok bunlara,ispatlansa bile cezası 5-6 yıl. bence herkes senin gibi düşünüyordur bunlar insan olamaz zaten ,ölmeyi bile haketmiyorlar hadım edicen bunları

geçmiş olsun canım bol su içir

haltetmiş o.. kıskanıyor mu ne

kızlar çok sinirim bozuk.telefonda teyzemle kavga ettik.hiç haketmedğim bir sürü laf işittim.üstüne üstlük telonu suratıma kapattı.

canım yaa üzülme, yanlış anlamış seni bayram öncesi küslük de neymiş

kızlarrr facebookta yemek tariflerini gördümmmmm

aman yarabbimmmmmmmmmm fenalardayımmmmmm
kaçç ordan kaaaaaaçççççç

menün çok güsel afiyet olsun

hoşgeldin canım bende semine:))

21 yaşındayım öğrenciyim evliyim ev hanımıyım hepsi bi arada anlican

iyi akşamlar......
3. olmuşsunuz tebrikler..
öncelikle hasta arkadaşlara geçmiş olsun..hasta bebeklerimize acil şifalar ..
taciz olayını okuyunca fena oldum..ah yavrum ah..bu tür şeytanın oyuncağı pislikleri paramparça etseler az..
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..

teyzem benden 11 yaş büyük.kardeş gibi büyüdük.allah aşkına nurgül,keçiye 900 verilirmi,ben vermem.o lafı bi tarafından anlamaya meraklı sadece.ne halleri varsa görsünler.bayramda bile aramam daha.

Saka gibi ya takma canım .. olur böyle şeyler :44:
halt etmiş o arkadaşın,kıskanç fesat.sen zayıflada memleket çıtır görsün.

Bencedeee İnsanlardaki bu çekememezlik ne cok merak ediyorum ..

İnsallah canım yarın sonucu bende merakla bekliyorumm :44:
Yani zayıfladıkça çirkin oluyorsun diyor resmen .. zayıflayacam işte hıhhh
Ve bende kendimi güzel hissediyorumm teşekkürler canım

İnşallah canımm bende seniii seviyorum
Pirinç Lapasını bendemi yapsam diye düşünüyorum :44:

Canım öyle birşey olursa 20 gün evde kalamam kalabileceğim dersler olabilir devamsızlıktan :44:
İnsallah amlyt olmam ... :44:

İnsallah canımm gerek kalmaz umarımda benim geçen seneden beri olan birşey sanırım durumu kötü

PIRASA MÜCVERİ

Mücver hem sebze hem kepek hem de protein içeriğiyle çok doyurucu ve dengeli bir Dukan öğünü tercihi.Pırasalı versiyonu ise kabağın tahtını sallayacak lezzette.Her yemeğe burun kıvıran bebeğim bile bayıla bayıla yediyse bu tarif mutlaka denenmeli:))

MALZEMELER:
-2-3 adet pırasa
-3 yumurta(2 tam-1 beyaz)
-3 yk lor
-1 yk yulaf kepeği
-1/2 çay bardağı yağsız süt
-çeyrek demet maydanoz
-az tuz
-karabiber
-toz kırmızı biber

Pırasa ve maydanoz incecik doğranır.Tüm malzeme derin bir kap içine alınarak iyice karıştırılır.
5 dk.kadar dinlendirildikten sonra kaşıkla iyice ısınmış yapışmaz tavaya istenen büyüklükte dökülür.Ateşin altı kısılarak her iki tarafı da kızartılır.(yüksek ateşte dışı hızlı pişecek içi çiğ kalacaktır.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…