Canim cocuk 5 yasinda daha pisikologlarin sordugu sorulara verdigi cevaplardan inanmslar yoksa 8 yasinda olsaymis egitim aldiklari icin inanmayip delil gerekebilrmis fln fln ...dusunebiliyormusun..3 cocukta ayni seyianlatinca evine fln baskin yapilmis ozel esyalari alinmis..iclerinden birsey cikarsa ne ala yoksa yapacak birsey yokmus..adam serbest suanda..bende tesadüf ugradim o kisiye girgiryaarken hian durdu ve anlatti yasafiklarini ..gunerdir uyuyamadigini soyledi..,ben bile 3 4 gun kabus gördum dilim tutuldu neredeyse..ama sayet birsey bulunup cezalandirilmazsa allah kimseye yasatmasin amaaaaaaaa ben onun cezaini keicek insanlar bulurdum..bukadar acik soyluyorum ne dusunurseniz dusunun ben birini hulur adami anadindan dogduguna pisman ettirirdim.. 1dk tereddüt etmeden
kızlarrr facebookta yemek tariflerini gördümmmmm
aman yarabbimmmmmmmmmmfenalardayımmmmmm
akradaslar dunki yediklerimi yazim cikicam
sabah bi bardak su
oglen cornfleks ve yogur
aksam doner
aksam yemeginden sonra bi bardak sirkeli su ictim
oglum atesli isali de var virus kapmis sanirim
hastaneye gidicez bugun giremicem kusura bakmayin cok optum sizleri
bende elbise almak istiyom banene yaaaa70 in altına bi ineyim ozamen başlıcam elbiselere
geçmiş olsun canım, menüsküsmü oldun yoksa
kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı
aaaa enteresan ama bence mantıklı çünkü japonlara çinlilere felan baktığımız zaman hep haşlanmış pirinç yiyorlar ve kg problemi olan yok. ama onların uygulamaları şöyle ekmek kültürleri yok onun yerine yiyorlar. bi yere yemeğe gittiklerindede hep yemeklerin vs lerin yanında ekmek yerine haşlanmış pirinç geliyor. bence mantıklı ama detaylarını bilmiyorum
dünkü menüm
sabah 11.00:3 dilim ekmek
patlıcan salatası
2 yumurta
peynir
ara:1 dilim ekmek,2 kaşık patlıcan salatası
akşam:kıymalı yeşil mercimek
2 kaşık makarna
yoğurt
ara:3 minik gofret(tatlı diye beynim döndü)
su:1 litre
spor:15 d twister
Aaa geçmiş olsun. Eşimde de vardı yırtık ama ameliyat dememişti doktor.
Bakıcı falan mı bu neci?
annemler gelmişler nihayet. Kayınvalidem evine dönecek demektir bu. Akşam yemeklerim sadeleşecek. Dizim de iyileşti gibi oldu artık. Spor salonuna tekrar başlayabilirim. Bayram geçsin
kızlar çok sinirim bozuk.telefonda teyzemle kavga ettik.hiç haketmedğim bir sürü laf işittim.üstüne üstlük telonu suratıma kapattı.
teyzem ve annaannem aynı ilçedeler.onlar ilgileniyor.bayramda kurbanlık alıyormusnuz dedm.anneannen 900 e aldı dedi.çok değilmi dedim.taksitle dedi.daha küçük bişey alsaydınız keşke dedim.evde bol olunca iyi oluyor dedi.bu kadar faiş fiat vereceğinize kurbanın eti bitince dışarıdan et almak daha ucuz değilmi dedim.vay ben laf sokuyormuşum.bidaha anneannemde kesmesinmiş.paramı yolluyon konuşuyon demeye getirdi.maaşları hep azdır.hiç yetmez.bizde şuanda tek maaşız.para biriktiriyoruz.kira veriyoruz.sen nasıl kazanıyorsun diyen yok.eşimi ben her sabah allaha emanet edip yolluyorum.kendileri bikere gelemediler korkudan.gene başladım ağlamaya....
Selam kızlar nasılsınız? Ben geldim ancak biraz geçmişe bakıp çıkacağım.Bugün yine bir öğrenci ziyareti yapacağız.Geç kalmamaya çalışırım.
ameliyat oldum ,doğum yaptım gelen olmadı.hep görümcem baktı.eşimin ailesine başımı eğdirdiler.çalışırken ne isteseler alırdım.evlendim değişti herşey.babam derdri,bunlar parana dost diye.yok derdim.körmüşüm....
sende ısrarcı davranmışsın ama. aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama öyle anlamakta haklılar gibi geldi bana. ayrıca 900 e çok gerçekten en azından 700-600 e danaya ortak girebilirlerdi.
keçimi yok artık. bak kardeş gibi büyüdük felan diyosun. sen küçüksün. şeytanın aranıza daha fazla girmesine izin verme bence. bu en çokta senin için çünkü takıcaksın kafaya çok sıcağı sıcağınayken hallet bence meseleni özür dile demiyorum tabi ama yanlış anlaşılma oldu felan de bence. hayatta en nefret ettiğim söz ve hep duymak zorunda kaldığım söz sen küçüksün oldu. ama gerçekten senin için rahat ediceksin.
aradım meşkule aldı.kendi bilir.neyse,kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın.daha fazla konuşmıycam.
bayramın 3. günü evde parti var.kızımın ve arkadaşın doğum gününü kutlıycaz.mercimek köftesi,patatesli börek yapcam:111:böreği hemide kendim açcam.
Kızlar geç oldu ama bende unutmuşum. Lütfen listeyi not alalım.Böyle bir durumda hatırlatın olur mu
MESAJ LİSTESİ
22-23 EKİM nurgulguney
24-25 EKİM yasminyaso
26-27 EKİM ferdici
29-30 EKİM limpida
31 ekim-1 KASIM UZAYIM
2-3 KASIM Kbra
5-6 KASIM mersinli 42
7-8 KASIM goncagull
9-10 KASIM pia
keşkeeeeeeeeeeeeeeee .ne güzel olurdu.1 günlük diete dur derdik.kahkahalar havada uçuşurdu.muhteşem olurdu
Bakma kaç ordan hemen hihihiihiihhiihi
merhaba nurgülcüm memnun oldum , ben 35 yaşındayım 3.5 yaşında oğlum var,kendi ailem istanbulda ,ben de aslında bursada yaşıyorum, doktorum ve siirtte görev yapıyorum ama eşim yanımda değil karışık benimki de yanimersü bebeim
teşekkürederim. merhaba bu arada. ben nurgül. 28 yaşındayım. muhasebeciyim. kilo durumum aşağıdaki gibi :)))) yarışmaya katılalı 2 yada 3 ay oldu. çok güzel dostluklar edindik. genelde öğretmen ve sağlık sektörü iyi denk gelmiş yaa. aslen izmirliyim daha doğrusu doğma büyüme 7-8 yıl kadar manisada yaşadım. sonrada evlilik nedeniyle 6 yıldır istanbuldayım. eşim samsunlu olduğu için kimlikte samsun terme yazıyoçok karışık yani. kısaca senide tanıyabilirmiyim. şimdiden memnum oldum.
çok geçmiş olsun canım bazen operasyon gerekmiyor sanırım mr sonucuna göre karar verir doktorunKızlar doktordan geliyorum
Geçen sene karadenizde dizkapağım çok agrımıştı ve sürekli agrısını hissediyordum ama doktora gitmemiştim bugünlerde yürürken ayağım dönecek gibi hissetmeye başladım ...
Doktor muayene oldum yırtık var dedi dizinde.
yarın mr ve röntgen çekilecek ona göre tekrar konuşucam .
amlyt olmak zorundayım sanırım ve çok korkuyorum
çok morelim bozukk ..
benim eşim mühendis olduğundan yapılmıyor eş durumu, tekrar TUS çok zor kazanması çok zor bir kere ve onu bitirince yine mecburi hizmeti var ne kadar okursan o kadar ceza yani.. mecburi hizmetini yapmadan hiç biryerde doktorluk yapamıyorsun ancak görevin bitince istersen öezlde çalıaşbiliyorsun.. adı üstünde mecburum burada kalmayaoffff benim komşum da aynı durumda kalmıştı ve onun çocuğu da seninle yaşıt. Bi şekilde hallettiler ama. Kadın başka bi hastanede acil doktoru olarak çalışıyo şimdi ve hamile tekrar. TUS'a girip tekrar başka bir bölüm okuyamıyor musun? Ya da özel hastane falan neden düşünmedin? Çok zor bir durum biz de babamsız bir yıl Diyarbakır'da kalmak zorunda kalmıştık. Çok kızıyorum ben bunlara ya. Eş durumu diye bişey var. Bi kere anayasaya aykırı.
adalet falan yok bunlara,ispatlansa bile cezası 5-6 yıl. bence herkes senin gibi düşünüyordur bunlar insan olamaz zaten ,ölmeyi bile haketmiyorlar hadım edicen bunlarıCanim cocuk 5 yasinda daha pisikologlarin sordugu sorulara verdigi cevaplardan inanmslar yoksa 8 yasinda olsaymis egitim aldiklari icin inanmayip delil gerekebilrmis fln fln ...dusunebiliyormusun..3 cocukta ayni seyianlatinca evine fln baskin yapilmis ozel esyalari alinmis..iclerinden birsey cikarsa ne ala yoksa yapacak birsey yokmus..adam serbest suanda..bende tesadüf ugradim o kisiye girgiryaarken hian durdu ve anlatti yasafiklarini ..gunerdir uyuyamadigini soyledi..,ben bile 3 4 gun kabus gördum dilim tutuldu neredeyse..ama sayet birsey bulunup cezalandirilmazsa allah kimseye yasatmasin amaaaaaaaa ben onun cezaini keicek insanlar bulurdum..bukadar acik soyluyorum ne dusunurseniz dusunun ben birini hulur adami anadindan dogduguna pisman ettirirdim.. 1dk tereddüt etmeden
geçmiş olsun canım bol su içirakradaslar dunki yediklerimi yazim cikicam
sabah bi bardak su
oglen cornfleks ve yogur
aksam doner
aksam yemeginden sonra bi bardak sirkeli su ictim
oglum atesli isali de var virus kapmis sanirim
hastaneye gidicez bugun giremicem kusura bakmayin cok optum sizleri
haltetmiş o.. kıskanıyor mu neOkuldaym suan kızlar canım ...
Arkadasım sapur supur cıbs yıyor cok gzl dıyor bu cıbs saka gıbı ya
Bılerek yapıyor sankı ...
Sınırlerm tavan yaptııı ...
Incecık olmamı ıstemıyor sen boyle ıyısın daha fazla kılo verme dıyor sureklı bana.
Yuzun cok cırkın oldu dıyor
Insan zayıflynca cırkın olurmu ya .
kızlar çok sinirim bozuk.telefonda teyzemle kavga ettik.hiç haketmedğim bir sürü laf işittim.üstüne üstlük telonu suratıma kapattı.
canım yaa üzülme, yanlış anlamış seni bayram öncesi küslük de neymişteyzem ve annaannem aynı ilçedeler.onlar ilgileniyor.bayramda kurbanlık alıyormusnuz dedm.anneannen 900 e aldı dedi.çok değilmi dedim.taksitle dedi.daha küçük bişey alsaydınız keşke dedim.evde bol olunca iyi oluyor dedi.bu kadar faiş fiat vereceğinize kurbanın eti bitince dışarıdan et almak daha ucuz değilmi dedim.vay ben laf sokuyormuşum.bidaha anneannemde kesmesinmiş.paramı yolluyon konuşuyon demeye getirdi.maaşları hep azdır.hiç yetmez.bizde şuanda tek maaşız.para biriktiriyoruz.kira veriyoruz.sen nasıl kazanıyorsun diyen yok.eşimi ben her sabah allaha emanet edip yolluyorum.kendileri bikere gelemediler korkudan.gene başladım ağlamaya....
kaçç ordan kaaaaaaççççççkızlarrr facebookta yemek tariflerini gördümmmmm
aman yarabbimmmmmmmmmmfenalardayımmmmmm
bugünkü menü
sabah 2 yumurta
1 küçük domates
çeyrek salatalık
1çatal bal
ara 5-6 badem
öğlen 1.5 kase tarhana çorbası
1 tabak salata
1 dilim ekmek
akşam 1 kase çorba
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1,5 lt su
spor:25dk jillian
200 twester
merhaba nurgülcüm memnun oldum , ben 35 yaşındayım 3.5 yaşında oğlum var,kendi ailem istanbulda ,ben de aslında bursada yaşıyorum, doktorum ve siirtte görev yapıyorum ama eşim yanımda değil karışık benimki de yani
menün çok güsel afiyet olsun
ameliyat oldum ,doğum yaptım gelen olmadı.hep görümcem baktı.eşimin ailesine başımı eğdirdiler.çalışırken ne isteseler alırdım.evlendim değişti herşey.babam derdri,bunlar parana dost diye.yok derdim.körmüşüm....
teyzem benden 11 yaş büyük.kardeş gibi büyüdük.allah aşkına nurgül,keçiye 900 verilirmi,ben vermem.o lafı bi tarafından anlamaya meraklı sadece.ne halleri varsa görsünler.bayramda bile aramam daha.
halt etmiş o arkadaşın,kıskanç fesat.sen zayıflada memleket çıtır görsün.
Ne güzel evin pırıl pırıl olmuştur. Hayırlı evlat seniiii
Kız bayramlıklar hemen giyilmez. Onları yastığının altına koyman gerekiyordu.Şu yeni nesilde hiçbirşeyi bilmiyor yav
Çokta duygusalmış kıyamam sana. Neyse az kaldı yavru kuşuna yakında kavuşacaksın
Allah kavuştursun . Senin için ve özellikle oğlun için zor ancak sayılı zaman çabuk geçer .
Canım benim çok geçmiş olsun.Umarım çok kötü durumda değildir. Yarın haberlerini bekliyoruz.
Hiçbirbilgim yok.Öğrenirsen bizede söyle.
Allah rahmet eylesin.Ruhunu Fatiha
Ayyy boşversene ya kıskanç.Böyle uyuzlarda heryerde olur mu diyeceğim ama var. Biz resimlerini görüyoruz canım maşallah zayıfladıkça daha da bir güzelleştin.Hiç kafana takma.
Zeynep çim bayram arifesi yaşadığınız durum kötü olmuş.Birde geçmişte birikenler akla gelince durum daha da içinden çıkılmaz oluyor.Sen yinede büyüklük yap konuş. Anneannen üzülmesin.
ah yasocum keşke olsaaanerdeeeee
ah bebeğim kıyamammçok geçmiş olsun, inşallah ameliyatsız atlatırsın dicem ama pek sanmıorum, yine de inşallah seviorum seni
2 gün üst üste olduğunu biliyorum ben, hatta dün araştırdım ve çarşamba-perşembe uygulucam ben. yazıorum:
işte 2 gün uygulayacağınız pirinç lapası diyeti :
1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su haşlamak için
Üzeri için
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.yanı sıra meyve ve salata da tüketebilirsiniz.
Gün içinde 2Litre su içilecek.
Ayrıca isterseniz şekersiz kahve ve bitki çayları da içebilirsiniz. Hatta diyet kola bile!
o arkadaşınııı.........
geçmişi okuyodum beybii, sen napıonnnn
Canım bende oldum menüsküs ameliyatı 1996 yılıydı, o zaman doktorum ilk lazeri bende uygulamıştı devlet hastanesinde. aynı gün ayağa kalkıyorsun ama 20 gün ev istirahatı gerkiyor aman dikkatli ol canım. Geçmiş olsun.
merhaba nurgülcüm memnun oldum , ben 35 yaşındayım 3.5 yaşında oğlum var,kendi ailem istanbulda ,ben de aslında bursada yaşıyorum, doktorum ve siirtte görev yapıyorum ama eşim yanımda değil karışık benimki de yani
çok geçmiş olsun canım bazen operasyon gerekmiyor sanırım mr sonucuna göre karar verir doktorun
benim eşim mühendis olduğundan yapılmıyor eş durumu, tekrar TUS çok zor kazanması çok zor bir kere ve onu bitirince yine mecburi hizmeti var ne kadar okursan o kadar ceza yani.. mecburi hizmetini yapmadan hiç biryerde doktorluk yapamıyorsun ancak görevin bitince istersen öezlde çalıaşbiliyorsun.. adı üstünde mecburum burada kalmaya((
adalet falan yok bunlara,ispatlansa bile cezası 5-6 yıl. bence herkes senin gibi düşünüyordur bunlar insan olamaz zaten ,ölmeyi bile haketmiyorlar hadım edicen bunları
geçmiş olsun canım bol su içir
haltetmiş o.. kıskanıyor mu ne
canım yaa üzülme, yanlış anlamış seni bayram öncesi küslük de neymiş
kaçç ordan kaaaaaaçççççç
menün çok güsel afiyet olsun
yeni aldğm eteğin resmini atıyorummm kızlar albümüme
yulaf kepekli pırasa mücveri yapıorum, bakalım neye benziceekkk:44::44::44::44:
pırasa mücveri miii onu nasıl yaptın kızzz rendeledin mi nettin pırasalarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?