Günaydınnn ay geç kaldım bugün
günayddınnnarrrrgünaydın kısçeler
Dün bilgisayarım çöktü, bugün kendini efendim sanan gerizekalı müşterilerle uğraşıyorum. Ne manyak bir hafta bu yaaa, issssyeeeeeeaaaaaannnnnbeni bile çıldırttı adam ya telefonda asılıyo, cevap vermeyince hakarete bağlıyorlar, allahım neydi günahım
günayddınnnarrrr
geçcek geççek boşver. yarın çalışıyomusunuz
Bilmiyom canım yaa, o da daha muallak
sen beni bi patronunla tanıştırsana :))))))
Gunaydin hepinizeee
Nurgül naaPtin sen,,,amabende cok severim helvaa hc yapamamda bulamamdaaayeme bak ne guzel vermissin sakin mahf etmeee diyetini
Yasemin anlamadim ama ammmaaannn anlamadiysam ne yorum yapim demeeee illa bisi diycem..neyß geciyorum tüpün hayirli olsun diyerekten:)
Benim aslinda cok isim var ama dermanim yok yapmaya( ooofffhhhh
Neysehhhh ben biraz bakinayim
canım yaa kargo ile göndereyim sana istersen:)) ben hayatta kuzu eti yemezdim delisi oldum vallaafiyet olsun.büryan olsada yesek.:111:
geçmiş olsun tekrar canım, eğer doktora güvenemediysen hastaneye götür bence de.. en azından gayta tahlili yapılır sıvı desteği sağlanır, antibiyotik alıyormuydu kuzun , o da ishal yapabilirKizlar bugun hic yazamadim kusura bakmayin oglusu doktora goturduk doktor ilgilenmedi hic cok sinirliyim yarinda ates olursa hadtaneye randavu alcam gunde kac kere isal gidiyo onu bile sormadan isal kesici verdi ates dusurucu sormasam ad soylice yok resmen sallladi bebek ya bebek bu neyi var onu bile demedi 2 ay once agir enfeksiyon gecirdi dedim 1 ay ates icinde yandi dedim umru deil kimlerin eline kaldik yarabbim gene ates yukselmek uzere tetikteyim bugunki menum kocam yuzunden sabotaj edildi
Sabah kahvalti yok hicbisi yiyemedim telastan gece uyumadim ruh gibiydim
Oglen adana kebab 2 tanecik yaninda haslama pilav salata
Aksam iki kiymali minik gul bogreyi iki tane minicikkkkk
Tatli tiremisu likorluuu oda minikti
Miyde ageisindan geberiyom miydem bulaniyo cokk
Simdi sirkeli su ictim miydem yatismaya basladi iyi geceler
afiyet olsun canım ,lahana dolmasına bayılırımmmmmAy bende menulei okuyorum okyorum yazmyorum izin tatil mdundaim suan..haticem bana izin verdi az dur dinlen dedi:)
Ama sanmaxinki acamak yapiyorum ..spor disinda am tersi cok dikkat ediyorum.spor yapamyorum reglimden sanki yapsam icim arnim aka verecekmis gibi :s bir acaip zaten bel ahimda fok var
Ama yazayim tabi menumu
Sabah
Saganda yumurta ve 1 dilim ekmek
Ara 1 aktivia
Ögle
Firinda somon ve salata
Aksam
4 bulgurlu lahana dolmasi
Canim neler istiyooo,,,nadil tutuyorum endimi anlatamamm
doğum sonrası kilolarımı verirken ben de aynı sorunla karşılaştım birkaç kez , önce şok diyetler yaptım ama olmadı, sonra 1 hafta diyete ara verip sporu arttırdım daha faydalı oldu , o bir hafta kilo almadım sporu aarttırdığım için ama sonra yeniden diyete başladığımda vermeye başladım tavsiye ederim---------bu 5 gunluk diyetten bende yapmak istiyooorrrummmmm-----
Bakin bir aydir ayni yerdeyim gram oynamiyorum sonra regl de hepsi geri gelio
Dogumdan oncede uzun sure bu kilolarda oldugum icin bence direniyor vucudum..bu yediklerimden daha fazla ne kisabilirim bilmiyorum kiiii,,,bari degik bsey yaaim ac kaldigimin karsiligini göreyim((( inanin suan öyle acim kiiii
Benim kizim cok hareketli basimi donduruyor..en cokta o aciktiriyor beni cunku neredeyse hc oturmzyorum ...yinede yememeye calsiyorum...yine acimm zaten ß....hhadiiiiiii bende deniyeyim miiiiii bu 5 gunluk dyetiiiii lütfen ltfennnn lütfeeeeeennnnn
ingilizceyi okunduğu gibi yazılan bi dil haline getirmeye çalışıyoruz ne varki bundahani biz bayanlar hastalanınca canımız tatlı felan fişman ister ya. benim o nöbetlerim çok yoktur ama son hastalanmamda yani bi iki hafta önce canım bi irmik helvası çektiki sorma sonra o katlanarak devam etti taaa ki akşama kadar. saat 11 kalktım yaptım aman allahım o koku o renk bi kez daha anladım canımın ne kadar çok istediğini bide ben sıcak severim. o kadar çok oldu ki önce gözüm doydu sonra soğumadan oturup yarım tencereyi yiyim dedim ama iki üç çay kaşığı kadar aldım. şimdi iş yerinede getiredim burdakilere vericem yada veremicem bilemiyorum çok muallakta kaldım. güladiyeyide arayıp ben akşam eve gelmeden onu yiyin daıtın verin veriştirin diim bari dimi. yoksa hiç acımam hepsini yerim yaaaa
süpersin valla ,işte azim buduuuurrrrİrmik helvasına bayılırım ama yiiiimeeeemmmmm yimeeeeemmmmm
Okuldaym suan kızlar canım ...
Arkadasım sapur supur cıbs yıyor cok gzl dıyor bu cıbs saka gıbı ya
Bılerek yapıyor sankı ...
Sınırlerm tavan yaptııı ...
Incecık olmamı ıstemıyor sen boyle ıyısın daha fazla kılo verme dıyor sureklı bana.
Yuzun cok cırkın oldu dıyor
Insan zayıflynca cırkın olurmu ya .
Canım 900 çok pahalı burda en iyi koçlar 600tl, danayada 700 e girmiş bizim arkadaşlar.
Üzülme canım, kimse senin derdin ne demez zaten varsayoksa hep banaSorsunlar bakalım sen ne zahmetlerde oralarda yaşıyosun
kızlar oralarda hava nasıl?iki gündür burası soğuk.kızın içine kilotlu çorap giydirdim.bir çorapta üstüne.kaloriferde yanmadı daha.
Anaokul ögretmeni,,erkek
Kizlar bugun hic yazamadim kusura bakmayin oglusu doktora goturduk doktor ilgilenmedi hic cok sinirliyim yarinda ates olursa hadtaneye randavu alcam gunde kac kere isal gidiyo onu bile sormadan isal kesici verdi ates dusurucu sormasam ad soylice yok resmen sallladi bebek ya bebek bu neyi var onu bile demedi 2 ay once agir enfeksiyon gecirdi dedim 1 ay ates icinde yandi dedim umru deil kimlerin eline kaldik yarabbim gene ates yukselmek uzere tetikteyim bugunki menum kocam yuzunden sabotaj edildi
Sabah kahvalti yok hicbisi yiyemedim telastan gece uyumadim ruh gibiydim
Oglen adana kebab 2 tanecik yaninda haslama pilav salata
Aksam iki kiymali minik gul bogreyi iki tane minicikkkkk
Tatli tiremisu likorluuu oda minikti
Miyde ageisindan geberiyom miydem bulaniyo cokk
Simdi sirkeli su ictim miydem yatismaya basladi iyi geceler
hihhihihihi sensin süpercanım yaa kargo ile göndereyim sana istersen:)) ben hayatta kuzu eti yemezdim delisi oldum valla
geçmiş olsun tekrar canım, eğer doktora güvenemediysen hastaneye götür bence de.. en azından gayta tahlili yapılır sıvı desteği sağlanır, antibiyotik alıyormuydu kuzun , o da ishal yapabilir
afiyet olsun canım ,lahana dolmasına bayılırımmmmm
doğum sonrası kilolarımı verirken ben de aynı sorunla karşılaştım birkaç kez , önce şok diyetler yaptım ama olmadı, sonra 1 hafta diyete ara verip sporu arttırdım daha faydalı oldu , o bir hafta kilo almadım sporu aarttırdığım için ama sonra yeniden diyete başladığımda vermeye başladım tavsiye ederim
süpersin valla ,işte azim buduuuurrrr
Kizlar kankislerimden telefon geldiiiii miskin miskin oturma kalk dedilerrrr cikiyorum ben simdiiiiiiii yasasin gezmekkkkkkk
Yüzü gülsün çocuğun azcık dimi hihiihihihhi:))) albume paylaşırım sonra kutuyuözet
yeni diyetin hayırlı olsun banu, pirinç lapasından herkes çok iyi bahsediyordu.
nurgüüüüülllll yeme kız helvayı dağıt sevabına
yasemin demek özgür beye hediye hazırlıyosun haaaa
Bende akşam geç geliyom ya haberleri izleyememiştim, gazeteden gördüm. Yazık yaa tam bayram üstü.kızlar dünden beri burada afet var, sel su götürdü heryeri, zaiyat büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?