Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün bilgisayarım çöktü, bugün kendini efendim sanan gerizekalı müşterilerle uğraşıyorum. Ne manyak bir hafta bu yaaa, issssyeeeeeeaaaaaannnnn beni bile çıldırttı adam ya telefonda asılıyo, cevap vermeyince hakarete bağlıyorlar, allahım neydi günahım

Günaydınnn ay geç kaldım bugün

günaydın kısçeler
günayddınnnarrrr

geçcek geççek boşver. yarın çalışıyomusunuz

Gunaydin hepinizeee

Nurgül naaPtin sen,,,amabende cok severim helvaa hc yapamamda bulamamdaaa yeme bak ne guzel vermissin sakin mahf etmeee diyetini

Yasemin anlamadim ama ammmaaannn anlamadiysam ne yorum yapim demeeee illa bisi diycem..neyß geciyorum tüpün hayirli olsun diyerekten:)

Benim aslinda cok isim var ama dermanim yok yapmaya( ooofffhhhh
Neysehhhh ben biraz bakinayim

Hehehehhehe Özgüre doğum günü hediye kutusu yapıyomda hehhehehhe onun bir parçası oyuncak tüp kumbara

afiyet olsun.büryan olsada yesek.:111:
canım yaa kargo ile göndereyim sana istersen:)) ben hayatta kuzu eti yemezdim delisi oldum valla

geçmiş olsun tekrar canım, eğer doktora güvenemediysen hastaneye götür bence de.. en azından gayta tahlili yapılır sıvı desteği sağlanır, antibiyotik alıyormuydu kuzun , o da ishal yapabilir

afiyet olsun canım ,lahana dolmasına bayılırımmmmm

doğum sonrası kilolarımı verirken ben de aynı sorunla karşılaştım birkaç kez , önce şok diyetler yaptım ama olmadı, sonra 1 hafta diyete ara verip sporu arttırdım daha faydalı oldu , o bir hafta kilo almadım sporu aarttırdığım için ama sonra yeniden diyete başladığımda vermeye başladım tavsiye ederim

İrmik helvasına bayılırım ama yiiiimeeeemmmmm yimeeeeemmmmm
süpersin valla ,işte azim buduuuurrrr

Ya kiloluların yüzü hep çok güzel oluyo. Yanaklar falan şiş şiş olunca burun fındık burun oluyo falan çok sevimli ve orantılı duruyo. E zayıflamaya başlayıınca ister istemez değişiyo. Ve arkadaşlara katılıyorum Kıskanılmaya başlamışsın :) Doğru yoldasın devam et. Provakasyonlara gelme

Canım 900 çok pahalı burda en iyi koçlar 600tl, danayada 700 e girmiş bizim arkadaşlar.
Üzülme canım, kimse senin derdin ne demez zaten varsayoksa hep banaSorsunlar bakalım sen ne zahmetlerde oralarda yaşıyosun

Eşimin müdürü yeni almış 1000 liraya keçi. Biz 850'ye dana aldık diye herkes pahalı derken... 2000'e kadar keçi ve koyun varmış. Sanırım cinsine büyüklüğüne beslenme tarzına göre değişiyor...

kızlar oralarda hava nasıl?iki gündür burası soğuk.kızın içine kilotlu çorap giydirdim.bir çorapta üstüne.kaloriferde yanmadı daha.

Güneşli Dün akşam az serinledi gibi oldu ama şimdi iyi.

Anaokul ögretmeni,,erkek

Oooohaaaaaaa

Canım değiştirin doktorunuzu. Boşver onu sen. Çok küçük bir yerde mi yaşıyorsun?

sabah tartıldım 64 kiloyummmmmm yuppiiiiiiiiiiiii daha diyete başlamadım hemi de

hihhihihihi sensin süper

Kizlar kankislerimden telefon geldiiiii miskin miskin oturma kalk dedilerrrr cikiyorum ben simdiiiiiiii yasasin gezmekkkkkkk

özet
yeni diyetin hayırlı olsun banu, pirinç lapasından herkes çok iyi bahsediyordu.
nurgüüüüülllll yeme kız helvayı dağıt sevabına
yasemin demek özgür beye hediye hazırlıyosun haaaa

özet
yeni diyetin hayırlı olsun banu, pirinç lapasından herkes çok iyi bahsediyordu.
nurgüüüüülllll yeme kız helvayı dağıt sevabına
yasemin demek özgür beye hediye hazırlıyosun haaaa
Yüzü gülsün çocuğun azcık dimi hihiihihihhi:))) albume paylaşırım sonra kutuyu

kızlar dünden beri burada afet var, sel su götürdü heryeri, zaiyat büyük
Bende akşam geç geliyom ya haberleri izleyememiştim, gazeteden gördüm. Yazık yaa tam bayram üstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…