Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aym okey tudey hihhihihihiihihihhi kız çılgııın böyle konuşmaya devam ettikçe bize delüüüüü diyecekler hihihihihihi

Ne yedin hihihiih

ingilizceyi okunduğu gibi yazılan bi dil haline getirmeye çalışıyoruz ne varki bunda hani biz bayanlar hastalanınca canımız tatlı felan fişman ister ya. benim o nöbetlerim çok yoktur ama son hastalanmamda yani bi iki hafta önce canım bi irmik helvası çektiki sorma sonra o katlanarak devam etti taaa ki akşama kadar. saat 11 kalktım yaptım aman allahım o koku o renk bi kez daha anladım canımın ne kadar çok istediğini bide ben sıcak severim. o kadar çok oldu ki önce gözüm doydu sonra soğumadan oturup yarım tencereyi yiyim dedim ama iki üç çay kaşığı kadar aldım. şimdi iş yerinede getiredim burdakilere vericem yada veremicem bilemiyorum çok muallakta kaldım. güladiyeyide arayıp ben akşam eve gelmeden onu yiyin daıtın verin veriştirin diim bari dimi. yoksa hiç acımam hepsini yerim yaaaa

Yarın arife ya komşulara dağıtırsın sevap olur Helvacı Nurgül

Nurgül ben akşam dersten çıktığımda oyuncakçılar , bir milyoncular kapanmıştı ühühühühühü öğlen gidip o ketılı semaveri bulmam lazım

zamanın azaldı inşallah halledersin. fazlada stres yapma ama çünkü böylede çok güzel.

piknik tüp öksüz kalmasın dimi :)))))) hihihiihh öğlen yakında bir avm var gitcem alcam oyucakçıdan hihihhihhhi hiç bulamadım oyuncak çaydanlık alırım üzerine aslında bu semaverdi içine cin kaçmışta alaaddinin sihirli lambasımı olmuş nedir yazarım hihiihihihihihi

arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin fakat şunu söylemeliyim ki bu egzersizleri her gün yada düzenli yapmazsanıoz ve düzenli bir beslenme programınız yoksa yine kiloları alırsınız bu yüzden bunları az miktarda yapıp yaşam biçimi haline getirmenizi öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…