Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pırasadan nefret ederm ama baska bse kullanablrmM :) deneyeblrm cnm

güzeldi canım ya, her zamanki gibi:) snn nasıldı?
Her zamanki gibi yorucu.Bugün 2. harfimizi öğrendik
Bayramda izinli değil miyiz hihihihihihihihih
Aslında izinliyiz.Herkes gibi bende zor girerim.Listeyi hazırladım ama tarihleri değiştirsem iyi olacak.

[
QUOTE=yasminyaso;27008848]Pişt Haticeeeee nereyeeee:)))) bayram mesaj hihihihiihihihih[/QUOTE]
Veli ziyareti yaptık canım.veli toplantısı gibi oldu

Ben kaçıyom kızlar, derse geç kalmayayım:)) Öpüldünüz
İyi dersler canımcım

Afiyet olsun sporda menüde çok güzel.

kızçelerrrr

nerdesinizzzz sizler bakayımmm

darbe diye 2009 yapımı bi filmi izliyorummm
İyi seyirler

yulaf kepekli pırasa mücveri yapıorum, bakalım neye benziceekkk:44::44::44::44:
Afiyet şeker olsun canım.Benimde beslenme çantamı hazırladın değil mi

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
Nohut yemeği
3 kaşık bulgur pilavı

AKŞAM
1 tane ızgara küçük balık
Yine biraz bulgur pilavı(Bulguru kendi değirmenlerinde çekip yapmışlar çok lezzetliydi)
Salata

KIZLAR MESAJ LİSTESİNİ TEKRAR DÜZENLEDİM.Bayramda izinliyiz ancak 29 ekimde eksiksiz hepimiz burdayız tamam mı? YENİ LİSTEMİZ ŞÖYLE ;

MESAJ LİSTESİ
22-23 EKİM nurgulguney
29-30 EKİM yasminyaso
31 ekim-1 KASIM ferdici
2-3 KASIM limpida
5-6 KASIM UZAYIM
7-8 KASIM Kbra
9-10 KASIM mersinli 42

bende istiyommmmmmmm

afiyetler olsun canımm

saol canımmmmmmm, gel beraber yiyelimmmmm

[
QUOTE=yasminyaso;27008848]Pişt Haticeeeee nereyeeee:)))) bayram mesaj hihihihiihihihih[/QUOTE]
Veli ziyareti yaptık canım.veli toplantısı gibi oldu

İyi dersler canımcım

Afiyet olsun sporda menüde çok güzel.

İyi seyirler

Afiyet şeker olsun canım.Benimde beslenme çantamı hazırladın değil mi
[/QUOTE]

hazırladım beybiiiiiiiiii

kaptanım ben izin istemiştimmmmmmm

İşte süper kaptan budur işte

hoşgeldin canım bende semine:))

21 yaşındayım öğrenciyim evliyim ev hanımıyım hepsi bi arada anlican
hoşbulduk canım memnun oldum

yeni aldğm eteğin resmini atıyorummm kızlar albümüme
güle güle giy canım
yulaf kepekli pırasa mücveri yapıorum, bakalım neye benziceekkk:44::44::44::44:
tadı güzel olursa ben de yapayım bayılırım pırasaya
afiyet olsun,

Doktor rapor yazar canım,ben şubat tatiline denk getirmiştim.sende sabredebilirsen ilaçlarla şubat tatiline yaptırırsın.sakın korkma bak ben 16 yıl önceki teknolojiyle oldum ameliyatımı,şimdi oooo belki iyileşme süresi daha kısadır

ilkinde acemilik çektim, ikinci tavadakiler daha iyi oldu bu malzemeden 10 tane mücver çıkıo
pırasaya bayılırımda şu kepeğe alışamadım ya.

afiyet olsun.eskiden bizde de olurdu ev bulguru.eskidendi,çok eskiden.

henüz aktif olarak diyete başlamadım ama bugünkü menümü yazayım
sabah: yarım dilim ekmek,1 kk peynir,domates,5 az tuzlu zeytin
ara: sütlü nescafe
öğle:büryan (siirte özel bir yemek kuzuyu kuyuda pişiriyorlar),domates biraz da ekmek
akşam: yoğurtlu makarna
ara:1 avuç siirt fıstığı (bu da antep fıstığının biraz da irisi)

Ne izni görmedim ben :44:

kızlar ben 1 haftadan fazla 103-104 arası gidip geliyorum ve dün gece 2 gün fazla yiyerek metabolizmayı şaşırtmaya, sonrasındaki iki gün pirinç lapası diyeti, sonrasındaki 5 gün de şok diyetyapmaya karar verdim. çünkü bnm artık şu 100den aşağı inmem gerek o yüzden kaptanım beni 9-10 gün izinli yazabilir misin? ya da ne kadar oluosa, 2 hafta mıydı:44::44: ama zaten bayramda izinli mi oluoduk?

yapacağım diyetler şunlar:

2 GÜNLÜK PİRİNÇ LAPASI DİYETİ

1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su “haşlamak için”

Üzeri için
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.yanı sıra meyve ve salata da tüketebilirsiniz.
Gün içinde 2Litre su içilecek.
Ayrıca isterseniz şekersiz kahve ve bitki çayları da içebilirsiniz. Hatta diyet kola bile!

5 GÜNDE 5 KG DİYETİ

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. Patateslere baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor.Sabahtan itibaren hangi sebzelerle başlıyorsanız onunla devam ediyorsunuz. İsterseniz 40 çeşit sebze yiyebilirsiniz.Ama bu sebzelerin sabahki tabağınızda olması gerekiyor. Yani güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor. Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin. Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

5. gün: Yalnızca yumurta. Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

bu diyet 5 günde 5 kg verdirmez belki ama 2-3 versem kardır.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…