aaa ben dünkü menümü yazmadımm
sabah 3 adet galeta
öğlen kurufasulye pilav turşu
akşam ekmeksiz yarım adana salata ayran
Gülşahhhhhhhh :)) ne zaman adana galeta pilav (pide bugünn yok ama yazayım dedim) bunların olmadığı bir menü görcez kız senden. Menülerin olmuyoooo
kız pilav daha yeni yedim normalde hiç pilav yemem ben.. Galeta konusunda haklısınAma bugün yemedim
Adanaya gelince benim kız sadece pilav makarna kaşık maması ve haşlanmış yumurtanın beyazını yer başka hiçbir şey yemez. Et namına tek yediği şey adana. Önceki gün bayramda 10 gün kapalı kebapçı(sadece tek bir kebapçının adanasını yer diğerlerini de yemez) diye bi gidelim de yesin dedik. Zıbıdı dün de ağladı adana yiycem diye. İlk defa kızım hayatında yemek için ağladı. Tekrar gittik yarısını ona yedirdim. Kalanını da ekmeksiz ben yedim. Öğlenki menüm sadece ekmek gurubu olduğu için ekmek almadım akşam. Yine de öğlen fazla kaçırdım sanırım ki 100 g almışım.
Ya ama şunu da düşün öğlen yarım tavuk dürüm yemedimHizmetli eşine yaptırmış jest yaptı bize dün.
bazen drlar kantarı topuzunu kaçırıyorlar.menün iyi olmamış.sirke beni daha kötü yapar.Kizlar bugun hic yazamadim kusura bakmayin oglusu doktora goturduk doktor ilgilenmedi hic cok sinirliyim yarinda ates olursa hadtaneye randavu alcam gunde kac kere isal gidiyo onu bile sormadan isal kesici verdi ates dusurucu sormasam ad soylice yok resmen sallladi bebek ya bebek bu neyi var onu bile demedi 2 ay once agir enfeksiyon gecirdi dedim 1 ay ates icinde yandi dedim umru deil kimlerin eline kaldik yarabbim gene ates yukselmek uzere tetikteyim bugunki menum kocam yuzunden sabotaj edildi
Sabah kahvalti yok hicbisi yiyemedim telastan gece uyumadim ruh gibiydim
Oglen adana kebab 2 tanecik yaninda haslama pilav salata
Aksam iki kiymali minik gul bogreyi iki tane minicikkkkk
Tatli tiremisu likorluuu oda minikti
Miyde ageisindan geberiyom miydem bulaniyo cokk
Simdi sirkeli su ictim miydem yatismaya basladi iyi geceler
no şok dietAy bende menulei okuyorum okyorum yazmyorum izin tatil mdundaim suan..haticem bana izin verdi az dur dinlen dedi:)
Ama sanmaxinki acamak yapiyorum ..spor disinda am tersi cok dikkat ediyorum.spor yapamyorum reglimden sanki yapsam icim arnim aka verecekmis gibi :s bir acaip zaten bel ahimda fok var
Ama yazayim tabi menumu
Sabah
Saganda yumurta ve 1 dilim ekmek
Ara 1 aktivia
Ögle
Firinda somon ve salata
Aksam
4 bulgurlu lahana dolmasi
Canim neler istiyooo,,,nadil tutuyorum endimi anlatamamm
bayılırım helvaya.irmik,un..ama yemeeeeeeeeeeingilizceyi okunduğu gibi yazılan bi dil haline getirmeye çalışıyoruz ne varki bundahani biz bayanlar hastalanınca canımız tatlı felan fişman ister ya. benim o nöbetlerim çok yoktur ama son hastalanmamda yani bi iki hafta önce canım bi irmik helvası çektiki sorma sonra o katlanarak devam etti taaa ki akşama kadar. saat 11 kalktım yaptım aman allahım o koku o renk bi kez daha anladım canımın ne kadar çok istediğini bide ben sıcak severim. o kadar çok oldu ki önce gözüm doydu sonra soğumadan oturup yarım tencereyi yiyim dedim ama iki üç çay kaşığı kadar aldım. şimdi iş yerinede getiredim burdakilere vericem yada veremicem bilemiyorum çok muallakta kaldım. güladiyeyide arayıp ben akşam eve gelmeden onu yiyin daıtın verin veriştirin diim bari dimi. yoksa hiç acımam hepsini yerim yaaaa
ohh maşallahsabah tartıldım 64 kiloyummmmmm yuppiiiiiiiiiiiii daha diyete başlamadım hemi de
ferhan beni gezmeye götür:111:Kizlar kankislerimden telefon geldiiiii miskin miskin oturma kalk dedilerrrr cikiyorum ben simdiiiiiiii yasasin gezmekkkkkkk
başak nerdeydin sen:44:kızlar dünden beri burada afet var, sel su götürdü heryeri, zaiyat büyük
kız ben bıktım galeta görmekten sen bıkmadın mı?olmamış canım...aaa ben dünkü menümü yazmadımm
sabah 3 adet galeta
öğlen kurufasulye pilav turşu
akşam ekmeksiz yarım adana salata ayran
memleket kebap memleketi olunca ister istemez yeniyor dimi :)kurban kesilir kesilmez burada ilk iş kahvaltı bile etmeden kebap yapıp yeniyor sert mert demeden yutu yutuveriyorlar ben daha alışamadım ama geçen sene çiğ miğ yutmuştum valla
Kizlar bugun hic yazamadim kusura bakmayin oglusu doktora goturduk doktor ilgilenmedi hic cok sinirliyim yarinda ates olursa hadtaneye randavu alcam gunde kac kere isal gidiyo onu bile sormadan isal kesici verdi ates dusurucu sormasam ad soylice yok resmen sallladi bebek ya bebek bu neyi var onu bile demedi 2 ay once agir enfeksiyon gecirdi dedim 1 ay ates icinde yandi dedim umru deil kimlerin eline kaldik yarabbim gene ates yukselmek uzere tetikteyim bugunki menum kocam yuzunden sabotaj edildi
Sabah kahvalti yok hicbisi yiyemedim telastan gece uyumadim ruh gibiydim
Oglen adana kebab 2 tanecik yaninda haslama pilav salata
Aksam iki kiymali minik gul bogreyi iki tane minicikkkkk
Tatli tiremisu likorluuu oda minikti
Miyde ageisindan geberiyom miydem bulaniyo cokk
Simdi sirkeli su ictim miydem yatismaya basladi iyi geceler
kız pilav daha yeni yedim normalde hiç pilav yemem ben.. Galeta konusunda haklısınAma bugün yemedim
Adanaya gelince benim kız sadece pilav makarna kaşık maması ve haşlanmış yumurtanın beyazını yer başka hiçbir şey yemez. Et namına tek yediği şey adana. Önceki gün bayramda 10 gün kapalı kebapçı(sadece tek bir kebapçının adanasını yer diğerlerini de yemez) diye bi gidelim de yesin dedik. Zıbıdı dün de ağladı adana yiycem diye. İlk defa kızım hayatında yemek için ağladı. Tekrar gittik yarısını ona yedirdim. Kalanını da ekmeksiz ben yedim. Öğlenki menüm sadece ekmek gurubu olduğu için ekmek almadım akşam. Yine de öğlen fazla kaçırdım sanırım ki 100 g almışım.
Ya ama şunu da düşün öğlen yarım tavuk dürüm yemedimHizmetli eşine yaptırmış jest yaptı bize dün.
bizde ilk gün kavurma yaparlar kebap ya akşamına ya da ertesi güne kalır :) benim de bi huyum var eti yanmış yerim normal işmiş et bile çiğ gelir bana
bazen drlar kantarı topuzunu kaçırıyorlar.menün iyi olmamış.sirke beni daha kötü yapar.
No şok dietakşam azlmuş ferhan.afiyet olsun.
Bayılırım helvaya.irmik,un..ama yemeeeeeeeeee
Ohh maşallah
Ferhan beni gezmeye götür:111:
Başak nerdeydin sen:44:
Kız ben bıktım galeta görmekten sen bıkmadın mı?olmamış canım...
Cok gecmis lsun canim menu baya kötü olmus
Sirke mudenimi yatistiriyo :0
arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin fakat şunu söylemeliyim ki bu egzersizleri her gün yada düzenli yapmazsanıoz ve düzenli bir beslenme programınız yoksa yine kiloları alırsınız bu yüzden bunları az miktarda yapıp yaşam biçimi haline getirmenizi öneriyorum
tekrar geçmiş olsun.bazı doktorlar ilgilenmiyor gibi görünüyor ama ilaçları yarıyor bazılarıda o kadar inceler ilaçlar yaramaz o nedenle 3 gün bekle ilaçların etkisi 3 günde belli olur zaten çokta içine sinmezse iyi bir hastaneye götür çocukların hastalanması annenin hayatının durması demek valla allah şfalar versin
memleket kebap memleketi olunca ister istemez yeniyor dimi :)kurban kesilir kesilmez burada ilk iş kahvaltı bile etmeden kebap yapıp yeniyor sert mert demeden yutu yutuveriyorlar ben daha alışamadım ama geçen sene çiğ miğ yutmuştum valla
bizde ilk gün kavurma yaparlar kebap ya akşamına ya da ertesi güne kalır :) benim de bi huyum var eti yanmış yerim normal işmiş et bile çiğ gelir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?