Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaa ben dünkü menümü yazmadımm

sabah 3 adet galeta
öğlen kurufasulye pilav turşu
akşam ekmeksiz yarım adana salata ayran

sabah 3 adet galeta

Gülşahhhhhhhh :)) ne zaman adana galeta pilav (pide bugünn yok ama yazayım dedim) bunların olmadığı bir menü görcez kız senden. Menülerin olmuyoooo

Gülşahhhhhhhh :)) ne zaman adana galeta pilav (pide bugünn yok ama yazayım dedim) bunların olmadığı bir menü görcez kız senden. Menülerin olmuyoooo

kız pilav daha yeni yedim normalde hiç pilav yemem ben.. Galeta konusunda haklısın Ama bugün yemedim

Adanaya gelince benim kız sadece pilav makarna kaşık maması ve haşlanmış yumurtanın beyazını yer başka hiçbir şey yemez. Et namına tek yediği şey adana. Önceki gün bayramda 10 gün kapalı kebapçı(sadece tek bir kebapçının adanasını yer diğerlerini de yemez) diye bi gidelim de yesin dedik. Zıbıdı dün de ağladı adana yiycem diye. İlk defa kızım hayatında yemek için ağladı. Tekrar gittik yarısını ona yedirdim. Kalanını da ekmeksiz ben yedim. Öğlenki menüm sadece ekmek gurubu olduğu için ekmek almadım akşam. Yine de öğlen fazla kaçırdım sanırım ki 100 g almışım.

Ya ama şunu da düşün öğlen yarım tavuk dürüm yemedim Hizmetli eşine yaptırmış jest yaptı bize dün.

memleket kebap memleketi olunca ister istemez yeniyor dimi :)kurban kesilir kesilmez burada ilk iş kahvaltı bile etmeden kebap yapıp yeniyor sert mert demeden yutu yutuveriyorlar ben daha alışamadım ama geçen sene çiğ miğ yutmuştum valla

bazen drlar kantarı topuzunu kaçırıyorlar.menün iyi olmamış.sirke beni daha kötü yapar.

no şok dietakşam azlmuş ferhan.afiyet olsun.

bayılırım helvaya.irmik,un..ama yemeeeeeeeeee
sabah tartıldım 64 kiloyummmmmm yuppiiiiiiiiiiiii daha diyete başlamadım hemi de
ohh maşallah
Kizlar kankislerimden telefon geldiiiii miskin miskin oturma kalk dedilerrrr cikiyorum ben simdiiiiiiii yasasin gezmekkkkkkk
ferhan beni gezmeye götür:111:

kızlar dünden beri burada afet var, sel su götürdü heryeri, zaiyat büyük
başak nerdeydin sen:44:

sabah 3 adet galeta
kız ben bıktım galeta görmekten sen bıkmadın mı?olmamış canım...

Son düzenleme:

bizde ilk gün kavurma yaparlar kebap ya akşamına ya da ertesi güne kalır :) benim de bi huyum var eti yanmış yerim normal işmiş et bile çiğ gelir bana

tekrar geçmiş olsun.bazı doktorlar ilgilenmiyor gibi görünüyor ama ilaçları yarıyor bazılarıda o kadar inceler ilaçlar yaramaz o nedenle 3 gün bekle ilaçların etkisi 3 günde belli olur zaten çokta içine sinmezse iyi bir hastaneye götür çocukların hastalanması annenin hayatının durması demek valla allah şfalar versin

Son düzenleme:

iviitt:) farkettimm:)) pide de yemedin

bizde ilk gün kavurma yaparlar kebap ya akşamına ya da ertesi güne kalır :) benim de bi huyum var eti yanmış yerim normal işmiş et bile çiğ gelir bana

kurban kesilir kesilmez eti pişmez aslında dinlenmesi lazım ki iyi pişsin ama yapıyorlar burada çiğ miğ gidiyor:=) bizim oralardada kavurma yapılır o daha lezzetli oluyor bence etin tadı çıkıyor ooohhh mis gibi burnuma kokusu geldi :111:

bandırma canım.........

Bi bayram daha geldi işte inşallah hasarsız atlatabiliriz, yani tamamen hasarsız atlatamayız mutlakada az hasarla atlatabiliriz diye umuyorum

canim bi konuda haklisin ama soyle birseyde var benim egzersize vaktim yok sabah calisiyorum oglen eve geliyorum 10 aylik bebegim var onunla ilgileniyorum yemeklerini hazirla evi topla cart cirt derken aksam oluyor yoruluyorum soyle yandan dusun sen diyetini abuk subuk yap ver kilonu veya guzel bi diyet listesi ile guvenli saglikli ver kilonu sonra ideal kilona in indigin gibi lop lop ye nasilsa zayifladim diye ee nolcak o liste o egzersizler siirlimi ki o kilo sabit kalicak bizde boyle seyler yazip motivasyonumuzu kircana soyle yazabilirsin arkadaslar dengeli ve saglikli beslenip kilo verin verincede lop lop yemeyin dikkat edin resmen diyetimi cirslattin ne yani ben abuk subuk kafama gore diyet yapip veriyorum diyetin sonundada cok cok dikkat edicem genede alicammi kilolarimi geri abuk subu yaptimda egzersiz yapamadim diye ee niye ugrasip ac kalim ye gitsin lutfen yaa

geçmiş olsun tekrar canım, eğer doktora güvenemediysen hastaneye götür bence de.. en azından gayta tahlili yapılır sıvı desteği sağlanır, antibiyotik alıyormuydu kuzun , o da ishal yapabilir

hayir burda antibiyotik almak mucize doktorlar vermiyo antibiyotik simdi iyi yemegini iyi yedi dun gece bikere yukseldi bida ates cikmadi bu saat oldu bekliyorum eger ciakrda direk hasstaneye zaten asla bekletmem enfeksiyon sorunumuz var cunku

Canım değiştirin doktorunuzu. Boşver onu sen. Çok küçük bir yerde mi yaşıyorsun?[/QUOTE]

hyr canim buyuk sehirde yasiyorum bide dilinden anladigim turk doktor tercih ettim aile doktoru ariyorum hosuma giden bi turlu bulamadim bizimki evlenip hollandaya gitmis boyle giderse yabanci doktor tercih edicem bu ne yaa bide googleye yaziyolar sorunumuzu translate ediyolar bi siteye yapistirip suyun var buyun var diyolar nasi doktor ki bunlar

ilacta vermedi ki isal ilaci tek baska bisi yazmadi 2 ay once hasta oldu agir ucuk oldu azim burnum yuzum sisti cenem sisti lenf bezlerim sisti ucuk yuzunden doktor ne yaptin kendine boyle dedi normal bi hastlaik bu fdedi ama iste insan uzuluyo iki gecedir zor uyuyom durmadan kalkiyom

ilk gün dinlendirin diyorlar ama kim dinler.ben etçil bir organizmayım.kesilir kesilmez kavurma yapıp yemem lazım.taze kesilmiş etin pişerkenki kokusuna bayılırım.sert olsun hiiiç sorun değil.anlatırken bile ağzımın suyu aktı.
mangalda kuru etide hiç sevmem.kanlı değil ama sulu olacak.en son mangalda eşime isyan ettim.bırak etleri yakıyorsun dedim.ben yaptım.parmaklarını yediler.of of.bayramada az kaldı

kızlarrr sporumu yapıcam şimdide

sonra biraz evi toplayıpp karşıya anneme geçicemmmm

yarın da dönücem bayramın 2,günü edirneye gezmeye gidicez inşşş oyüzden 1,gün pasta börek çörekk yapacağummm

aöf ders listeme baktımmm 9 dersss güz dönemindeee şimdiden çalışmaya başlasam ancaa yetişir heraldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…