ilk gün dinlendirin diyorlar ama kim dinler.ben etçil bir organizmayım.kesilir kesilmez kavurma yapıp yemem lazım.taze kesilmiş etin pişerkenki kokusuna bayılırım.sert olsun hiiiç sorun değil.anlatırken bile ağzımın suyu aktı.
mangalda kuru etide hiç sevmem.kanlı değil ama sulu olacak.en son mangalda eşime isyan ettim.bırak etleri yakıyorsun dedim.ben yaptım.parmaklarını yediler.of of.bayramada az kaldı
Canım değiştirin doktorunuzu. Boşver onu sen. Çok küçük bir yerde mi yaşıyorsun?
hyr canim buyuk sehirde yasiyorum bide dilinden anladigim turk doktor tercih ettim aile doktoru ariyorum hosuma giden bi turlu bulamadim bizimki evlenip hollandaya gitmis boyle giderse yabanci doktor tercih edicem bu ne yaa bide googleye yaziyolar sorunumuzu translate ediyolar bi siteye yapistirip suyun var buyun var diyolar nasi doktor ki bunlar
ilk gün dinlendirin diyorlar ama kim dinler.ben etçil bir organizmayım.kesilir kesilmez kavurma yapıp yemem lazım.taze kesilmiş etin pişerkenki kokusuna bayılırım.sert olsun hiiiç sorun değil.anlatırken bile ağzımın suyu aktı.
mangalda kuru etide hiç sevmem.kanlı değil ama sulu olacak.en son mangalda eşime isyan ettim.bırak etleri yakıyorsun dedim.ben yaptım.parmaklarını yediler.of of.bayramada az kaldı
Benide götür Ferhan
zor canım gerçekten sen başka doktora götür bence.benim babannemler almanyada aile doktoru yabancıymış çok iyi bakıyorlar diyor sende değiştir herşeyden önemlisi sağlık çünkü.ilacta vermedi ki isal ilaci tek baska bisi yazmadi 2 ay once hasta oldu agir ucuk oldu azim burnum yuzum sisti cenem sisti lenf bezlerim sisti ucuk yuzunden doktor ne yaptin kendine boyle dedi normal bi hastlaik bu fdedi ama iste insan uzuluyo iki gecedir zor uyuyom durmadan kalkiyom
Ferhaaaannn hala attaaaaa dasın dimi :))) bende attaya gitmek istiyom banane banane :))
Kızlar hediye gönderildi işlem tamam :) birazdan albüme yüklücem bakarsınız:)) komik komik oldu ama amaç zaten güldürmek
bayram tatilin yokmu bin bir tur otobüsüne gez dur 5 gün boyunca nerde akşam orda sabah eylenceli olur valla değişik insanlar değişik mekanlar :)
Ferhaaaannn hala attaaaaa dasın dimi :))) bende attaya gitmek istiyom banane banane :))
Kızlar hediye gönderildi işlem tamam :) birazdan albüme yüklücem bakarsınız:)) komik komik oldu ama amaç zaten güldürmek
Nerde bende o şans( bayramda köle izaura mıydı o misali, sofra koy, ttalı getir kahve yap ardından çay yap kuryemiş getir seronomisi olacak. Ardından da bulaşıklar offf offf sevmiyom bu bayramları..
ah canım sende bendensin desene vah vah halimize eşime diyorum bayramda ne yapacağız diye kurban keseceğiz ya diyoryani gerisi yok gezmek yok kayınvaldemde gelene gidene hizmet et yedir içir.bayram gelniş neyime anam anam garibeeem
Kayınvalidende mi geçiriyorsunuz bayramı?
kizlar metrobuşteym eşim yanımda yok kendımı kötü hıssedyrum
Çok geçmiş olsun.İnşallah çok sürmez iyileşir.Kizlar bugun hic yazamadim kusura bakmayin oglusu doktora goturduk doktor ilgilenmedi hic cok sinirliyim yarinda ates olursa hadtaneye randavu alcam gunde kac kere isal gidiyo onu bile sormadan isal kesici verdi ates dusurucu sormasam ad soylice yok resmen sallladi bebek ya bebek bu neyi var onu bile demedi 2 ay once agir enfeksiyon gecirdi dedim 1 ay ates icinde yandi dedim umru deil kimlerin eline kaldik yarabbim gene ates yukselmek uzere tetikteyim bugunki menum kocam yuzunden sabotaj edildi
Sabah kahvalti yok hicbisi yiyemedim telastan gece uyumadim ruh gibiydim
Oglen adana kebab 2 tanecik yaninda haslama pilav salata
Aksam iki kiymali minik gul bogreyi iki tane minicikkkkk
Tatli tiremisu likorluuu oda minikti
Miyde ageisindan geberiyom miydem bulaniyo cokk
Simdi sirkeli su ictim miydem yatismaya basladi iyi geceler
Afiyet şeker olsun canımAy bende menulei okuyorum okyorum yazmyorum izin tatil mdundaim suan..haticem bana izin verdi az dur dinlen dedi:)
Ama sanmaxinki acamak yapiyorum ..spor disinda am tersi cok dikkat ediyorum.spor yapamyorum reglimden sanki yapsam icim arnim aka verecekmis gibi :s bir acaip zaten bel ahimda fok var
Ama yazayim tabi menumu
Sabah
Saganda yumurta ve 1 dilim ekmek
Ara 1 aktivia
Ögle
Firinda somon ve salata
Aksam
4 bulgurlu lahana dolmasi
Canim neler istiyooo,,,nadil tutuyorum endimi anlatamamm
---------bu 5 gunluk diyetten bende yapmak istiyooorrrummmmm-----
Bakin bir aydir ayni yerdeyim gram oynamiyorum sonra regl de hepsi geri gelio
Dogumdan oncede uzun sure bu kilolarda oldugum icin bence direniyor vucudum..bu yediklerimden daha fazla ne kisabilirim bilmiyorum kiiii,,,bari degik bsey yaaim ac kaldigimin karsiligini göreyim((( inanin suan öyle acim kiiii
Benim kizim cok hareketli basimi donduruyor..en cokta o aciktiriyor beni cunku neredeyse hc oturmzyorum ...yinede yememeye calsiyorum...yine acimm zaten ß....hhadiiiiiii bende deniyeyim miiiiii bu 5 gunluk dyetiiiii lütfen ltfennnn lütfeeeeeennnnn
ben akşam naptım biliyomusun(
ingilizceyi okunduğu gibi yazılan bi dil haline getirmeye çalışıyoruz ne varki bundahani biz bayanlar hastalanınca canımız tatlı felan fişman ister ya. benim o nöbetlerim çok yoktur ama son hastalanmamda yani bi iki hafta önce canım bi irmik helvası çektiki sorma sonra o katlanarak devam etti taaa ki akşama kadar. saat 11 kalktım yaptım aman allahım o koku o renk bi kez daha anladım canımın ne kadar çok istediğini bide ben sıcak severim. o kadar çok oldu ki önce gözüm doydu sonra soğumadan oturup yarım tencereyi yiyim dedim ama iki üç çay kaşığı kadar aldım. şimdi iş yerinede getiredim burdakilere vericem yada veremicem bilemiyorum çok muallakta kaldım. güladiyeyide arayıp ben akşam eve gelmeden onu yiyin daıtın verin veriştirin diim bari dimi. yoksa hiç acımam hepsini yerim yaaaa
aym okey tudey hihhihihihiihihihhikız çılgııın böyle konuşmaya devam ettikçe bize delüüüüü diyecekler hihihihihihi
Yazık sana :)Dün bilgisayarım çöktü, bugün kendini efendim sanan gerizekalı müşterilerle uğraşıyorum. Ne manyak bir hafta bu yaaa, issssyeeeeeeaaaaaannnnnbeni bile çıldırttı adam ya telefonda asılıyo, cevap vermeyince hakarete bağlıyorlar, allahım neydi günahım
Maşallah ne güzelsabah tartıldım 64 kiloyummmmmm yuppiiiiiiiiiiiii daha diyete başlamadım hemi de
Beni neden aramadınızKizlar kankislerimden telefon geldiiiii miskin miskin oturma kalk dedilerrrr cikiyorum ben simdiiiiiiii yasasin gezmekkkkkkk
Geçmiş olsun canım.kızlar dünden beri burada afet var, sel su götürdü heryeri, zaiyat büyük
Balıkesir Bandırma . Benim çok sevdiğim canım bitanem Ali cim Bandırma sporda oynuyorbandırma canım.........
Mideye de zarar veriyor.O yüzden dikkatli içmek lazım.hem yatistiriyo hemde yaglari eritiyo vucuduma kalori olarak yapismiyo cnm
Edirnem canım memleketim.Ben uzaktayım gidemiyorum sen git barikızlarrr sporumu yapıcam şimdide
sonra biraz evi toplayıpp karşıya anneme geçicemmmm
yarın da dönücem bayramın 2,günü edirneye gezmeye gidicez inşşş oyüzden 1,gün pasta börek çörekk yapacağummm
aöf ders listeme baktımmm9 dersss güz dönemindeee şimdiden çalışmaya başlasam ancaa yetişir heraldeee
Yardıma gelelimNerde bende o şans( bayramda köle izaura mıydı o misali, sofra koy, ttalı getir kahve yap ardından çay yap kuryemiş getir seronomisi olacak. Ardından da bulaşıklar offf offf sevmiyom bu bayramları..
Sende bendensinevet canım ya kayınpederim 4 yıl önce vefat etti.kurbanı köyde kesiyoruz arife dahil bayramın 1 ve 2. günü orda oluyoruz genelde zaten başka gidecek yerimde yok ailem izmitte.bir bayram gidersem 2.bayram gidemiyorum bu sene hiçbir bayram gidemedim.yazın 1 ay yanlarındaydım ama yinede bayramlarda ayrı olunca zor oluyor ya bak duygulandım yine
bayram tatilin yokmu bin bir tur otobüsüne gez dur 5 gün boyunca nerde akşam orda sabah eylenceli olur valla değişik insanlar değişik mekanlar :)
Çok geçmiş olsun.İnşallah çok sürmez iyileşir.
Menüye gelince amanın yenenlere bak. Şimdi ben sana ceza vermeyimde ne yapayımYasemin cezayı sen verir misin?
Afiyet şeker olsun canım.
Bende aynı durumdayım ne yapsak :44::44:
Götürdün dimi cadaloz. Yalnız irmik helvası öyle sade yenmez.Sıcakken kase içine koyup,ortasına sade dondurma koyup üstünü tekrar sıcak irmikle kapatıp ters çevireceksin.1 kaşık aldın mı dondurma ordan erimeye başlayacak.Ay o nasıl bir lezzettir. Ben dondurmalı irmik helvası istiyooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm..
Değil misiniz yani
Yazık sana :)
Maşallah ne güzel
Beni neden aramadınızKüstüm.
Geçmiş olsun canım.
Balıkesir Bandırma . Benim çok sevdiğim canım bitanem Ali cim Bandırma sporda oynuyor
Mideye de zarar veriyor.O yüzden dikkatli içmek lazım.
Edirnem canım memleketim.Ben uzaktayım gidemiyorum sen git bariİyi gezmeler memleketime burdan selamlar
Yardıma gelelim
Sende bendensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?