Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oy oyyyy onun kavurmasıda bir güzelll olur kiii oh ohhhhhh

yuh artık diyorum böyle doktorluğu bende yaparım. yaz google gör iyiymiş valla, bide üstüne maaş al

Son düzenleme:

aynen güzelim ya, bende bayram sabahı o kavurmayı kahvaltıda yemeliyim yoksa bayramdan falan anlamıyorum bişey. bi dahada aramam ama

Cumhuriyet Bayramı provaları vardı bugün. Araya Kurban Bayramı girince provaları sıkı yapmak gerekti. Hoş sıkı bile yapılsa kaç gün geçecek unutacaklar çocuklar yine bir çok şeyi.

zor canım gerçekten sen başka doktora götür bence.benim babannemler almanyada aile doktoru yabancıymış çok iyi bakıyorlar diyor sende değiştir herşeyden önemlisi sağlık çünkü.

etçil zeyneep.:)sanırım hepimiz kurban kesilmesini sabırsızlıkla bekliyoruz allah şimdiden kabul etsin sonrada hepimize afiyet olsunnn:)

Ferhaaaannn hala attaaaaa dasın dimi :))) bende attaya gitmek istiyom banane banane :))

Kızlar hediye gönderildi işlem tamam :) birazdan albüme yüklücem bakarsınız:)) komik komik oldu ama amaç zaten güldürmek

bayram tatilin yokmu bin bir tur otobüsüne gez dur 5 gün boyunca nerde akşam orda sabah eylenceli olur valla değişik insanlar değişik mekanlar :)

bayram tatilin yokmu bin bir tur otobüsüne gez dur 5 gün boyunca nerde akşam orda sabah eylenceli olur valla değişik insanlar değişik mekanlar :)

Nerde bende o şans ( bayramda köle izaura mıydı o misali, sofra koy, ttalı getir kahve yap ardından çay yap kuryemiş getir seronomisi olacak. Ardından da bulaşıklar offf offf sevmiyom bu bayramları..

Ferhaaaannn hala attaaaaa dasın dimi :))) bende attaya gitmek istiyom banane banane :))

Kızlar hediye gönderildi işlem tamam :) birazdan albüme yüklücem bakarsınız:)) komik komik oldu ama amaç zaten güldürmek

Nerde bende o şans ( bayramda köle izaura mıydı o misali, sofra koy, ttalı getir kahve yap ardından çay yap kuryemiş getir seronomisi olacak. Ardından da bulaşıklar offf offf sevmiyom bu bayramları..

ah canım sende bendensin desene vah vah halimize eşime diyorum bayramda ne yapacağız diye kurban keseceğiz ya diyor yani gerisi yok gezmek yok kayınvaldemde gelene gidene hizmet et yedir içir.bayram gelniş neyime anam anam garibeeem

Kayınvalidende mi geçiriyorsunuz bayramı?

Kayınvalidende mi geçiriyorsunuz bayramı?

evet canım ya kayınpederim 4 yıl önce vefat etti.kurbanı köyde kesiyoruz arife dahil bayramın 1 ve 2. günü orda oluyoruz genelde zaten başka gidecek yerimde yok ailem izmitte.bir bayram gidersem 2.bayram gidemiyorum bu sene hiçbir bayram gidemedim.yazın 1 ay yanlarındaydım ama yinede bayramlarda ayrı olunca zor oluyor ya bak duygulandım yine

gurbet bana en çok bayramlarda zor geliyor.eskiden,çocukken çok güzel bir ailemiz vardı.öyle kalabalık olurduk.eğlence,cümbüş geçerdi bayram.kurbanlarda anneannem bahçede ateş yakar,dev gibi bakır tavayı üzerine koyar,kavurma yapardı.sofrrada 15-20 kişi ağız tadıyla yemek yerdik.burda iki aileyiz ,allahtan onlar var.yoksa hiç çekilmezdi bayramlar.

Çok geçmiş olsun.İnşallah çok sürmez iyileşir.
Menüye gelince amanın yenenlere bak. Şimdi ben sana ceza vermeyimde ne yapayım Yasemin cezayı sen verir misin?

Afiyet şeker olsun canım.

Bende aynı durumdayım ne yapsak :44::44:
ben akşam naptım biliyomusun (

Götürdün dimi cadaloz. Yalnız irmik helvası öyle sade yenmez.Sıcakken kase içine koyup,ortasına sade dondurma koyup üstünü tekrar sıcak irmikle kapatıp ters çevireceksin.1 kaşık aldın mı dondurma ordan erimeye başlayacak.Ay o nasıl bir lezzettir. Ben dondurmalı irmik helvası istiyooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm..

aym okey tudey hihhihihihiihihihhi kız çılgııın böyle konuşmaya devam ettikçe bize delüüüüü diyecekler hihihihihihi

Değil misiniz yani

Yazık sana :)

sabah tartıldım 64 kiloyummmmmm yuppiiiiiiiiiiiii daha diyete başlamadım hemi de
Maşallah ne güzel

Kizlar kankislerimden telefon geldiiiii miskin miskin oturma kalk dedilerrrr cikiyorum ben simdiiiiiiii yasasin gezmekkkkkkk
Beni neden aramadınız Küstüm.

kızlar dünden beri burada afet var, sel su götürdü heryeri, zaiyat büyük
Geçmiş olsun canım.

bandırma canım.........
Balıkesir Bandırma . Benim çok sevdiğim canım bitanem Ali cim Bandırma sporda oynuyor

hem yatistiriyo hemde yaglari eritiyo vucuduma kalori olarak yapismiyo cnm
Mideye de zarar veriyor.O yüzden dikkatli içmek lazım.

Edirnem canım memleketim.Ben uzaktayım gidemiyorum sen git bariİyi gezmeler memleketime burdan selamlar

Yardıma gelelim

Sende bendensin

Nurgül kız adımız çıktı hihihih çılgııınn delüüüü diye
Gelin gelin yardıma gelin, hiç değilse kızımı oyalarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…