Hemde zevkleNurgül kız adımız çıktı hihihih çılgııınn delüüüü diye
Gelin gelin yardıma gelin, hiç değilse kızımı oyalarsınız
gurbet bana en çok bayramlarda zor geliyor.eskiden,çocukken çok güzel bir ailemiz vardı.öyle kalabalık olurduk.eğlence,cümbüş geçerdi bayram.kurbanlarda anneannem bahçede ateş yakar,dev gibi bakır tavayı üzerine koyar,kavurma yapardı.sofrrada 15-20 kişi ağız tadıyla yemek yerdik.burda iki aileyiz ,allahtan onlar var.yoksa hiç çekilmezdi bayramlar.
Hemde zevkleÇocukları seviyorum ben Bugün bebek muhabbeti açıldı.Artık bende istiyorum biliyorsunuz. Arkadaşlardan normal doğum yapan 1 kişi var gerisi sezeryan. Bende normalin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ancak biraz korkmadım da değil:44: Bunları düşünmek için çok erken bakalım bebek sahibi olmak nasip olacak mı ama biryandan da insanın aklından geçmiyor değil.
Hemde zevkleÇocukları seviyorum ben Bugün bebek muhabbeti açıldı.Artık bende istiyorum biliyorsunuz. Arkadaşlardan normal doğum yapan 1 kişi var gerisi sezeryan. Bende normalin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ancak biraz korkmadım da değil:44: Bunları düşünmek için çok erken bakalım bebek sahibi olmak nasip olacak mı ama biryandan da insanın aklından geçmiyor değil.
Normal doğum yapan arkadaşta aynısını söyledi ama hem anne için hemde çocuk için sağlıklı olan o diyorlar. Sezeryan bir nevi ameliyat ve çocuğu uyurken almaları sakıncalı,kolay hasta oluyor vs de deniyor. Annelik ne zor iş :44:Ben normal doğum yaptım canım, şahsen bir daha çocuğum olursa(ki düşünmüyom, büyük konuşmmamak lazım kısmet) normal doğum hayatta yapmam:18::18::18::18:
Sen erkenci çıktın canımEeee hadi bakalım hani birlikte hamile olacaktık. Ben aldım başımı gidiyorum yetiş arkamdan
12 saat sancı ve ardından 6 saat yoğun bakımda kaldım(kanamamı durduramadılar) bu nedenle düşünmüyom canım, alttan attıkları kesilerde caba. Herkes aynı olacak diye bir kural yok tabiNormal doğum yapan arkadaşta aynısını söyledi ama hem anne için hemde çocuk için sağlıklı olan o diyorlar. Sezeryan bir nevi ameliyat ve çocuğu uyurken almaları sakıncalı,kolay hasta oluyor vs de deniyor. Annelik ne zor iş :44:
Normal doğum yapan arkadaşta aynısını söyledi ama hem anne için hemde çocuk için sağlıklı olan o diyorlar. Sezeryan bir nevi ameliyat ve çocuğu uyurken almaları sakıncalı,kolay hasta oluyor vs de deniyor. Annelik ne zor iş :44:
Sen erkenci çıktın canımBenim daha vaktim var
12 saat sancı ve ardından 6 saat yoğun bakımda kaldım(kanamamı durduramadılar) bu nedenle düşünmüyom canım, alttan attıkları kesilerde caba. Herkes aynı olacak diye bir kural yok tabi)
Ebrucum kendimizce çocuğun zamanını planlıyoruz.Tabii Allah kısmet eder mi bilmem. Bizim isteğimize göre Haziran-Temmuz gibi hamile kalmam ve şubat mart gibi doğum yapıp okulun 2. dönemini tamamen kapatmak istiyorum.Yazla beraber çocuk 6-7 aylık olursa bakıcıya veya annemlere kolay bırakırım.Hem öğrencilerimide yarım dönem bırakmış olurum.Bunlar hayalimizde kısmette ne var bilmem.Ben sezaryanla doğum yaptım isteyerek ve bilerek ama hiç pişman olmadım. Ayrıca çocuğumda hiç bir sorun olmadı allaha şükür. Normal doğum daha sağlıklı ve mantıklı ama günümüzde Yasmein'inde dediği gibi pek normalliği kalmadı. Onunda bir sürü riski var.
Daha neyi bekliyorsun merak ettim
Normal doğum yapan arkadaşta aynısını söyledi ama hem anne için hemde çocuk için sağlıklı olan o diyorlar. Sezeryan bir nevi ameliyat ve çocuğu uyurken almaları sakıncalı,kolay hasta oluyor vs de deniyor. Annelik ne zor iş :44:
Çok geçmiş olsun.İnşallah çok sürmez iyileşir.
Menüye gelince amanın yenenlere bak. Şimdi ben sana ceza vermeyimde ne yapayımYasemin cezayı sen verir misin?
Afiyet şeker olsun canım.
Bende aynı durumdayım ne yapsak :44::44:
Götürdün dimi cadaloz. Yalnız irmik helvası öyle sade yenmez.Sıcakken kase içine koyup,ortasına sade dondurma koyup üstünü tekrar sıcak irmikle kapatıp ters çevireceksin.1 kaşık aldın mı dondurma ordan erimeye başlayacak.Ay o nasıl bir lezzettir. Ben dondurmalı irmik helvası istiyooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm..
Değil misiniz yani
Yazık sana :)
Maşallah ne güzel
Beni neden aramadınızKüstüm.
Geçmiş olsun canım.
Balıkesir Bandırma . Benim çok sevdiğim canım bitanem Ali cim Bandırma sporda oynuyor
Mideye de zarar veriyor.O yüzden dikkatli içmek lazım.
Edirnem canım memleketim.Ben uzaktayım gidemiyorum sen git bariİyi gezmeler memleketime burdan selamlar
Yardıma gelelim
Sende bendensin
epidural sezeryanla yaptım,normal şansım yoktu.bidaha olursa kesinlikle tamamen uyumak istiyorum.ölüyordum nerdeyse.bebeğe gelince kızım 1yaşıda bin kere maşallah sadece 1 defa hasta oldu,geçen kış.ameliyat izi falanda yok sayılır.göbekten korkuyordum.kilo verdikçe oda kayboluyor.
ah canım biz hepimiz garbanız galiba)
bu arada bebek için artık vakit geldi zaten canım 2013 te güzel haberlerini alırız artık.ben normal doğum diye gittim 7 saat sancı çektm ettim geberiyorum sandım artık doktor geldi sezeryana aldı hemen.memnumusun desen memnunum birde o sancıları çekmeseydim daha güzel olacaktı tabi:)
Ebrucum kendimizce çocuğun zamanını planlıyoruz.Tabii Allah kısmet eder mi bilmem. Bizim isteğimize göre Haziran-Temmuz gibi hamile kalmam ve şubat mart gibi doğum yapıp okulun 2. dönemini tamamen kapatmak istiyorum.Yazla beraber çocuk 6-7 aylık olursa bakıcıya veya annemlere kolay bırakırım.Hem öğrencilerimide yarım dönem bırakmış olurum.Bunlar hayalimizde kısmette ne var bilmem.
Ebrucum kendimizce çocuğun zamanını planlıyoruz.Tabii Allah kısmet eder mi bilmem. Bizim isteğimize göre Haziran-Temmuz gibi hamile kalmam ve şubat mart gibi doğum yapıp okulun 2. dönemini tamamen kapatmak istiyorum.Yazla beraber çocuk 6-7 aylık olursa bakıcıya veya annemlere kolay bırakırım.Hem öğrencilerimide yarım dönem bırakmış olurum.Bunlar hayalimizde kısmette ne var bilmem.
Orası öyle canım. Biz öyle planlayıp duruyoruz da Allah kısmet eder mi bilmem:44:bu düşüncelerinin aynısının tıpkısını br zamanlar biz düşünüyorduk.güzel allahım senin palnın varsa benimkde var dedi.hiç düşünmediğimiz bir zamanda,düşünmediğimiz şekilde,düşünmediğimiz yerde doğdu
Kızlar bu arada bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadı. Tahmin bekliyorum sizdenİçine doğan var mı?
Teşekkürler canım benimHayırlısı olsun canım benim. Tabii ki senin zaman ayarı yapman lazım. Sizin meslekte şart. Allah gönlüne göre verir inşallah.
Bence erkekKızlar bu arada bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadı. Tahmin bekliyorum sizdenİçine doğan var mı?
gurbet bana en çok bayramlarda zor geliyor.eskiden,çocukken çok güzel bir ailemiz vardı.öyle kalabalık olurduk.eğlence,cümbüş geçerdi bayram.kurbanlarda anneannem bahçede ateş yakar,dev gibi bakır tavayı üzerine koyar,kavurma yapardı.sofrrada 15-20 kişi ağız tadıyla yemek yerdik.burda iki aileyiz ,allahtan onlar var.yoksa hiç çekilmezdi bayramlar.
bandırma canım.........
kızlar dünden beri burada afet var, sel su götürdü heryeri, zaiyat büyük
Benide götür Ferhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?