Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nurgül kız adımız çıktı hihihih çılgııınn delüüüü diye
Gelin gelin yardıma gelin, hiç değilse kızımı oyalarsınız
Hemde zevkle Çocukları seviyorum ben Bugün bebek muhabbeti açıldı.Artık bende istiyorum biliyorsunuz. Arkadaşlardan normal doğum yapan 1 kişi var gerisi sezeryan. Bende normalin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ancak biraz korkmadım da değil:44: Bunları düşünmek için çok erken bakalım bebek sahibi olmak nasip olacak mı ama biryandan da insanın aklından geçmiyor değil.

aynen canımbizde teyzemler dayımlar çoluk çocuk bir araya gelirdik sizin hesap hemen kavurma yapılırdı ah ah.herşey çocukken güzelmiş ya hele evlendikten ele karıştıktan sonra nasılda değişiyor yaşam şeklin ne oldum demeyecekmişsin zaten ne olacağım diyecekmişsin ah ah

Ben normal doğum yaptım canım, şahsen bir daha çocuğum olursa(ki düşünmüyom, büyük konuşmmamak lazım kısmet) normal doğum hayatta yapmam:18::18::18::18:

Eeee hadi bakalım hani birlikte hamile olacaktık. Ben aldım başımı gidiyorum yetiş arkamdan

Ben normal doğum yaptım canım, şahsen bir daha çocuğum olursa(ki düşünmüyom, büyük konuşmmamak lazım kısmet) normal doğum hayatta yapmam:18::18::18::18:
Normal doğum yapan arkadaşta aynısını söyledi ama hem anne için hemde çocuk için sağlıklı olan o diyorlar. Sezeryan bir nevi ameliyat ve çocuğu uyurken almaları sakıncalı,kolay hasta oluyor vs de deniyor. Annelik ne zor iş :44:

12 saat sancı ve ardından 6 saat yoğun bakımda kaldım(kanamamı durduramadılar) bu nedenle düşünmüyom canım, alttan attıkları kesilerde caba. Herkes aynı olacak diye bir kural yok tabi )

Ben sezaryanla doğum yaptım isteyerek ve bilerek ama hiç pişman olmadım. Ayrıca çocuğumda hiç bir sorun olmadı allaha şükür. Normal doğum daha sağlıklı ve mantıklı ama günümüzde Yasmein'inde dediği gibi pek normalliği kalmadı. Onunda bir sürü riski var.

Sen erkenci çıktın canım Benim daha vaktim var

Daha neyi bekliyorsun merak ettim

12 saat sancı ve ardından 6 saat yoğun bakımda kaldım(kanamamı durduramadılar) bu nedenle düşünmüyom canım, alttan attıkları kesilerde caba. Herkes aynı olacak diye bir kural yok tabi )

ooo seninki kötü olmuş canım.Ölümden dönmüşsün Allah korusun,bir daha yaşatmasın. Bir kez daha korktum.

Ebrucum kendimizce çocuğun zamanını planlıyoruz.Tabii Allah kısmet eder mi bilmem. Bizim isteğimize göre Haziran-Temmuz gibi hamile kalmam ve şubat mart gibi doğum yapıp okulun 2. dönemini tamamen kapatmak istiyorum.Yazla beraber çocuk 6-7 aylık olursa bakıcıya veya annemlere kolay bırakırım.Hem öğrencilerimide yarım dönem bırakmış olurum.Bunlar hayalimizde kısmette ne var bilmem.

epidural sezeryanla yaptım,normal şansım yoktu.bidaha olursa kesinlikle tamamen uyumak istiyorum.ölüyordum nerdeyse.bebeğe gelince kızım 1yaşıda bin kere maşallah sadece 1 defa hasta oldu,geçen kış.ameliyat izi falanda yok sayılır.göbekten korkuyordum.kilo verdikçe oda kayboluyor.

ah canım biz hepimiz garbanız galiba)
bu arada bebek için artık vakit geldi zaten canım 2013 te güzel haberlerini alırız artık.ben normal doğum diye gittim 7 saat sancı çektm ettim geberiyorum sandım artık doktor geldi sezeryana aldı hemen.memnumusun desen memnunum birde o sancıları çekmeseydim daha güzel olacaktı tabi:)

Zeynip ve Nermin Allah evlatlarınızı size bağışlasın. Bakalım bizimkisi nasıl olacak.Hayırlısı bakalım.Fikirleriniz ve deneyimleriniz için teşekkürler

bu düşüncelerinin aynısının tıpkısını br zamanlar biz düşünüyorduk.güzel allahım senin palnın varsa benimkde var dedi.hiç düşünmediğimiz bir zamanda,düşünmediğimiz şekilde,düşünmediğimiz yerde doğdu

Hayırlısı olsun canım benim. Tabii ki senin zaman ayarı yapman lazım. Sizin meslekte şart. Allah gönlüne göre verir inşallah.

Orası öyle canım. Biz öyle planlayıp duruyoruz da Allah kısmet eder mi bilmem:44:

Kızlar bu arada bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadı. Tahmin bekliyorum sizden İçine doğan var mı?

Hayırlısı olsun canım benim. Tabii ki senin zaman ayarı yapman lazım. Sizin meslekte şart. Allah gönlüne göre verir inşallah.
Teşekkürler canım benim
Kızlar bu arada bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadı. Tahmin bekliyorum sizden İçine doğan var mı?
Bence erkek Okuldaki arkadaşıma yaptığım tahmin tuttu bakalım senin ki tutacak mı

Ayyy ne guzeeeelll...bende cok severim öyle kalabalik ailerle..simdide oyle sayiliriz cok sukur
Ayyy deliiiiii eti tarif ederken öyle dedim icimden :))))) deliiiiii dedim :))
Beni anarsin zeynepcim bu günlerini bile özluyceksin

bandırma canım.........

kızlar dünden beri burada afet var, sel su götürdü heryeri, zaiyat büyük

Änääää sen bandirmadamisinnnnnnn ben bandirmayi cooooooookkkk severimmmmmmmmm
Ordami sel varrrrrr:0

Benide götür Ferhan

Kiz yaseminnnnnnnn önce su bayram muhabbetine laf atimmmmm bayramin tadi tuzu kiz onlarrrrr olsun getir götur yaparken muhabbbette olmuyor muuuu tab sevdiklerinle olursa guzel luyor pek tanimadigin kimseler olunca haklisin biraz sinir bozucu oluyor ama yakinlarsa allllllaaaaaaaahhhhhh 1 ton bulasiga raziyimmmmmm yeterki huzur muhabbbet olsun...genciz evelllahhh her seyi yaprizzz kizzz

Ayol biraz geziyim:))) bi arkadasim tatile gitmisti .. O aradi bi kahve icip cene yapalim dedi..ama pek iyi geldi..aslinda sik yapiyoruz biz bunuda iste bana az mi geliyo ne? Ayy cok olsa o zamanda arkadaslarimi terslerim istemem...harbi dengesizim ben
Ama hep beraber bi gezssek ne guzel olurrrrrr hayali bile guzellllllll

Simciiiikkkkk en kidemliniz olarak dogum olayinada giriyim :)))) tabiki kesinlikle NORMAL doguuuuummmmm
Dunyada öyle bir haz
Öyle bir duyguuuuu
Öyle bir mutluluk yoooookkkk
Haticecim allah bunu nasip ederse asla farkli bir yol arama..bir sorun olur tabiki herturlu kolayliktan yararlanilir ama mumknse kesinlikle normal dogum...1 saat bile surmuyor normal hayatina donuyorsun...en son bebegimde 22 saat sanci cekmis olmama ragmen bunu söyluyorum

Diger(diyet) meseleye gelince haticecimmmmmmm beraber yapalim miiiiiiiii bayramdan sonra ?... He ortim? He. Esim? He fistikim yapam mi beraber yapam mi. Yapam mi Yapam mmmiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…