Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5 gun diyetini istiyorum ben..ama daha vaktimiz var bir arastiralim daha istersen...ama ben cok bakindim..digerleri hep uzun vadeli
Birde isves diyeti diye bsey var 13 gunluk fln heralde ama listesini hatirlamiyorum

yok ferhoşum isveçi yapmayın çok zararlı :S bnm bi arkadaş sürekli yapıodu, kız sonunda romatizma oldu :S doktoru diyetine bağlamış. ya olacağı da vardır da vücudu çok dirençsiz kaldığı için hzlandırmış sonuçta durumu.

ben de gece çok kötü bi rüya gördüm ya bnm de rüyalarım çıkar genelde, taksimde bomba patlıodu ablam ve ben ordaydık. böle pasaj gibi bi yerdeydik, en üst katına çıkıp saklanıoduk. polisler vs geliodu işte. bgn de bzm burda eylem yapıldı, polisler panzerlerden su falan sıktılar. karışıktı yani ortalık ben de minibüsteydim. taş falan atarlar die tırstım baya :S

Ayy sen öylediyince aklima geldi..bir akrabam var cok sevdigim..tek ogun beslenip hic kahvalti yapmazdi..kilo sorunundan degil,,aliskanlik..kizardim hep...simdi romatizma hastasi hemde ileri derecede://
Dogrudur canim ben bilmeden konustum ama bakinca hatirladim zaten tercih etmemistim kahvalti yok diye..

Ayyy kiyamam..gecmis olsun..guzel ulkem ins artik düze feraha huzura kavusur..cok uzuluyorum boyle seylere

5 gun diyetini istiyorum ben..ama daha vaktimiz var bir arastiralim daha istersen...ama ben cok bakindim..digerleri hep uzun vadeli
Birde isves diyeti diye bsey var 13 gunluk fln heralde ama listesini hatirlamiyorum
Canım sana bırakıyorum o zaman.Pazartesiden itibaren birkaç günlük birşeyler yapalım sonra sağlıklı beslenmeye devam.Uzun süreli olmasın zaten.

Canım hayırlısı olsun diyelim. İyiliğe yorup geçelim.Bugün rüyadan açıldı bir şey daha anlatayım. Akşam üstü annecimle konuşuyoruz. Benim küçük ablam 8 aylık hamile Dayımın kızı ki bizden büyük.Ablama evin hayırlı olsuna gitmişti(Ablam evi alalı 2 yılı geçti neyse.). Ablama ben seni rüyamda beyazlar içinde gördüm, korktum o yüzden seni göreyim dedim geldim,başka birini gördüğümde hamileydi rahatsızlandı falan demiş.Ya hamile insana böyle birşey söylenir mi nasıl sinir oldum Yabancı söylese geçer gidersinde insanın yakını böyle birşey der mi.İnsan anlatmaz, çok gıcık oldum.

Tamam canim bayramdan sonraya yapalim birseyler..motiveyede ihtiyacimiz var

Beyazlar icinde gormus neguzel iste beyaz cok guzel..ama iste hayatlari negatif olan insanlar hep boyledir ,,beyinleri o sekilde kanalize olms,,cok aciyorum oyle insanlara ablan gulsun gecsin..allah öyle insanlarin yorum,telkin ve temennierine göre hareket etmyor..

Ben normal yaptim cok guzeldi kucama verdiler kordonu babamiz kesti biraz cok ikindim iriydi erken aldilar doguma gunu beklersek 4 bucuk olcakti 37 bitince dogurdum 3 kilo 750 gram cok zor cikti bir dis dikisim oldu dogumdan sonra cektim popodan okadar

Hasta olmuyo diye sevinmicekmisin doktorlar hasta olmayan bebeklere hasta gozuyle bakiyor hasta olan cocuk saglikli cocukmus

aşığım, aşıksın, aşıkkkkkkkkkkkk

bnde asığımmmmmmmmmmmmmmmm
Grup aşıklar grubu oldu Hani Yasemin nerde o da gelsin Bende aşığım nolcak.Aşkımı çok seviyommm taam mı Bak size nispet öperim siz öpemezsiniz hehehehe

Allah bağışlasın.Darısı bizim başımıza inşallah

Son düzenleme:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmazkiiiiiiiiiiiiiiii bn tam 1 hafta sonra bugün hatta bu saatlerde sevdiğimle olacammmmmm çok özledmmmmm

Son düzenleme:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmazkiiiiiiiiiiiiiiii bntam 1 hafta sonra bugün hatta bu saatlerde sevdiğimle olacammmmmm çok özledmmmmm

benim sarılma umudum bile yok öküz-tren, kedi-ciğer ilişkisi içindeyiz bizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…