5 gun diyetini istiyorum ben..ama daha vaktimiz var bir arastiralim daha istersen...ama ben cok bakindim..digerleri hep uzun vadeli
Birde isves diyeti diye bsey var 13 gunluk fln heralde ama listesini hatirlamiyorum
yok ferhoşum isveçi yapmayın çok zararlı :S bnm bi arkadaş sürekli yapıodu, kız sonunda romatizma oldu :S doktoru diyetine bağlamış. ya olacağı da vardır da vücudu çok dirençsiz kaldığı için hzlandırmış sonuçta durumu.
ben de gece çok kötü bi rüya gördüm yabnm de rüyalarım çıkar genelde, taksimde bomba patlıodu ablam ve ben ordaydık. böle pasaj gibi bi yerdeydik, en üst katına çıkıp saklanıoduk. polisler vs geliodu işte. bgn de bzm burda eylem yapıldı, polisler panzerlerden su falan sıktılar. karışıktı yani ortalık ben de minibüsteydim. taş falan atarlar die tırstım baya :S
Canım sana bırakıyorum o zaman.Pazartesiden itibaren birkaç günlük birşeyler yapalım sonra sağlıklı beslenmeye devam.Uzun süreli olmasın zaten.5 gun diyetini istiyorum ben..ama daha vaktimiz var bir arastiralim daha istersen...ama ben cok bakindim..digerleri hep uzun vadeli
Birde isves diyeti diye bsey var 13 gunluk fln heralde ama listesini hatirlamiyorum
Canım hayırlısı olsun diyelim. İyiliğe yorup geçelim.Bugün rüyadan açıldı bir şey daha anlatayım. Akşam üstü annecimle konuşuyoruz. Benim küçük ablam 8 aylık hamileZaten 2 gunde yediginde kilo geri almadiysan sorun yok banucum..ins istedigin gibi verirsin canim
Gözunaydin haticeeee bende okurken iyiye yorumlamistimmm ki sende devaminda yazmissin...basini tutmussunya,,o iyiye isaret
Bende benzer bir ruya görmustum yillar oldu unutamiyorum
Ama gecen hafta ust uste 3 gece cok kotu ruyalar gordum
Canım sana bırakıyorum o zaman.Pazartesiden itibaren birkaç günlük birşeyler yapalım sonra sağlıklı beslenmeye devam.Uzun süreli olmasın zaten.
Canım hayırlısı olsun diyelim. İyiliğe yorup geçelim.Bugün rüyadan açıldı bir şey daha anlatayım. Akşam üstü annecimle konuşuyoruz. Benim küçük ablam 8 aylık hamileDayımın kızı ki bizden büyük.Ablama evin hayırlı olsuna gitmişti(Ablam evi alalı 2 yılı geçti neyse.). Ablama ben seni rüyamda beyazlar içinde gördüm, korktum o yüzden seni göreyim dedim geldim,başka birini gördüğümde hamileydi rahatsızlandı falan demiş.Ya hamile insana böyle birşey söylenir mi nasıl sinir oldum Yabancı söylese geçer gidersinde insanın yakını böyle birşey der mi.İnsan anlatmaz, çok gıcık oldum.
Hemde zevkleÇocukları seviyorum ben Bugün bebek muhabbeti açıldı.Artık bende istiyorum biliyorsunuz. Arkadaşlardan normal doğum yapan 1 kişi var gerisi sezeryan. Bende normalin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ancak biraz korkmadım da değil:44: Bunları düşünmek için çok erken bakalım bebek sahibi olmak nasip olacak mı ama biryandan da insanın aklından geçmiyor değil.
Trde olam bende korkardim ama burda cok guzel oluyo jakuziye sokup rahatlatiriyolar bileooo seninki kötü olmuş canım.Ölümden dönmüşsün Allah korusun,bir daha yaşatmasın. Bir kez daha korktum.
epidural sezeryanla yaptım,normal şansım yoktu.bidaha olursa kesinlikle tamamen uyumak istiyorum.ölüyordum nerdeyse.bebeğe gelince kızım 1yaşıda bin kere maşallah sadece 1 defa hasta oldu,geçen kış.ameliyat izi falanda yok sayılır.göbekten korkuyordum.kilo verdikçe oda kayboluyor.
aşığım, aşıksın, aşıkkkkkkkkkkkk
Grup aşıklar grubu oldubnde asığımmmmmmmmmmmmmmmm
Allah bağışlasın.Darısı bizim başımıza inşallahBen normal yaptim cok guzeldi kucama verdiler kordonu babamiz kesti biraz cok ikindim iriydi erken aldilar doguma gunu beklersek 4 bucuk olcakti 37 bitince dogurdum 3 kilo 750 gram cok zor cikti bir dis dikisim oldu dogumdan sonra cektim popodan okadar
Kızlar bu arada bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadı. Tahmin bekliyorum sizdenİçine doğan var mı?
Grup aşıklar grubu olduHani Yasemin nerde o da gelsin Bende aşığım nolcak.Aşkımı çok seviyommm taam mı Bak size nispet öperim siz öpemezsiniz hehehehe
Allah bağışlasın.Darısı bizim başımıza inşallah
vaaaauuuvvvv orası neresi öyle :44: Bende doğumu orda yapayım hem çifte vatandaş olurTrde olam bende korkardim ama burda cok guzel oluyo jakuziye sokup rahatlatiriyolar bile
Grup aşıklar grubu olduHani Yasemin nerde o da gelsin Bende aşığım nolcak.Aşkımı çok seviyommm taam mı Bak size nispet öperim siz öpemezsiniz hehehehe
Allah bağışlasın.Darısı bizim başımıza inşallah
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmazkiiiiiiiiiiiiiiii bntam 1 hafta sonra bugün hatta bu saatlerde sevdiğimle olacammmmmm çok özledmmmmm
benim sarılma umudum bile yoköküz-tren, kedi-ciğer ilişkisi içindeyiz bizz
oy kıyamammm ölürümmmmmm herşeyin hayırlısı bebegim takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?