Kızlar bu arada bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadı. Tahmin bekliyorum sizdenİçine doğan var mı?
Canım inşallah sağlığım ve şartlarda izin verirse bende normal doğum isterim.Ayyy ne guzeeeelll...bende cok severim öyle kalabalik ailerle..simdide oyle sayiliriz cok sukur
Ayyy deliiiiii eti tarif ederken öyle dedim icimden :))))) deliiiiii dedim :))
Beni anarsin zeynepcim bu günlerini bile özluyceksin
Änääää sen bandirmadamisinnnnnnn ben bandirmayi cooooooookkkk severimmmmmmmmm
Ordami sel varrrrrr:0
Kiz yaseminnnnnnnn önce su bayram muhabbetine laf atimmmmm bayramin tadi tuzu kiz onlarrrrr olsun getir götur yaparken muhabbbette olmuyor muuuu tab sevdiklerinle olursa guzel luyor pek tanimadigin kimseler olunca haklisin biraz sinir bozucu oluyor ama yakinlarsa allllllaaaaaaaahhhhhh 1 ton bulasiga raziyimmmmmm yeterki huzur muhabbbet olsun...genciz evelllahhh her seyi yaprizzz kizzz
Ayol biraz geziyim:))) bi arkadasim tatile gitmisti .. O aradi bi kahve icip cene yapalim dedi..ama pek iyi geldi..aslinda sik yapiyoruz biz bunuda iste bana az mi geliyo ne? Ayy cok olsa o zamanda arkadaslarimi terslerim istemem...harbi dengesizim ben
Ama hep beraber bi gezssek ne guzel olurrrrrr hayali bile guzellllllll
Simciiiikkkkk en kidemliniz olarak dogum olayinada giriyim :)))) tabiki kesinlikle NORMAL doguuuuummmmm
Dunyada öyle bir haz
Öyle bir duyguuuuu
Öyle bir mutluluk yoooookkkk
Haticecim allah bunu nasip ederse asla farkli bir yol arama..bir sorun olur tabiki herturlu kolayliktan yararlanilir ama mumknse kesinlikle normal dogum...1 saat bile surmuyor normal hayatina donuyorsun...en son bebegimde 22 saat sanci cekmis olmama ragmen bunu söyluyorum
Diger(diyet) meseleye gelince haticecimmmmmmm beraber yapalim miiiiiiiii bayramdan sonra ?... He ortim? He. Esim? He fistikim yapam mi beraber yapam mi. Yapam mi Yapam mmmiiiiiii
Ne diyon senEbrucum hosgeldin
2 dk meditasyon yaptim :) kiz mi erkek mi diye hic bir his gelmedi ..bana gelmediyse his kimseye gelmez ,,hele haticeye hiiiicccc hehe
Allah hayirlisini nasip etsin saglik birsekilde tamamlatsin ins canm
Afiyet şeker olsun canım.Bende bugün salçalı makarna yedim:18:menüm
sabah:3 dilim ekmek
domates
peynir
zeytin
ara.neskafe
öğle:büyük 2 dilimle tost
akşam:mantarlı sıpagettiiiiiiiiii
brokoli
su:1 litre
spor:yok
Hoşgeldin canım.Ameliyat yok yani çok sevindim. Düzenli olarak hareketlerini yap inşallah geçer de hiçbirşey kalmazBen Geldim kızlar
Bugün doktora gittim
mr çektirdik mr çok korkunçtu Sesleri falan
Doktor iltihap var dedi bu yaşta çok yüklenmişşin dedi . krem bide ilaç verdi spor ağır yapma dedi koşu bandı sert zemin dedi . kasların çok güçsüz kuvvetlendir dedi bir kaç hareket verdi...
Hoşgeldin canım.Ameliyat yok yani çok sevindim. Düzenli olarak hareketlerini yap inşallah geçer de hiçbirşey kalmaz
Ben Geldim kızlar
Bugün doktora gittim
Doktor iltihap var dedi bu yaşta çok yüklenmişşin dedi . krem bide ilaç verdi spor ağır yapma dedi koşu bandı sert zemin dedi . kasların çok güçsüz kuvvetlendir dedi bir kaç hareket verdi...
menüm
sabah:3 dilim ekmek
domates
peynir
zeytin
ara.neskafe
öğle:büyük 2 dilimle tost
akşam:mantarlı sıpagettiiiiiiiiii
brokoli
su:1 litre
spor:yok
Canım inşallah sağlığım ve şartlarda izin verirse bende normal doğum isterim.
Ortim,tatlım,irmik helvamyapalım birşeyler. Sen daha iyi bilirsin şöyle bizim duraksamaya iyi gelecek bir menün varsa paylaşta birşeyler yapalım.
Ne diyon sencadı Bi kerem okuldaki arkadaşa erkek dedim.Diğer arkadaşlara benimle idaaya girmek istedi .Kesinlikle kızdır falan diye bende inat ettim.Dün erkek olduğunu öğrendik yaaaa
Afiyet şeker olsun canım.Bende bugün salçalı makarna yedim:18:Çok güzeldi
Dünkü menüm :
Sabah + ögle :
1 simit
peynir
1 haslanmış yumurta
domates
3 siyah zeytin
Akşam :
1 simit
1 ayran
Bugün :
Sabah :
1 simit
zeytin
domates
salatalık
peynir
1 haslanmış yumurta
Akşam :
1 kase sütlü nesfit
Tatlım kendini hasta edeceksin böyle sakın haaabak o kiloları biz 1 günde almadık,tabiki yavaş yavaş gidecek
Canım burda bazı velilerim hala yapıyor. Satan kişilerden almaya çalışıyorum. Bu kadar sağlıklısı bulunmaz
İyi geceler Semine
Afiyet olsun.Güzel olmuş.
Canım,şekerim bitanem,tatlı cadım o kadar izinde ne oluyor.Çarşambadan itibaren bayram iznimiz var.29 Ekim günü hepimiz burdayız. Şok diyetlere karşıyım ama kafana koymuşsun.99 olana kadar istediğini dene ancak burdan gitmeden yap lütfen. Bende 62 ye takıldım kaldım bende isyanlardayım ama çaktırmamaya çalışıyorum. . Beraber aşacağız. 2. bir emre kadar bayram hariç izinler kaldırılmıştır. BENİ DELİ ETMEYİN ULEEEYYYYYYYYYYYNNNNNNNNN.Yeterince sinirli görünmüşümdür umarım
Ben Geldim kızlar
Bugün doktora gittim
evet canım halen agrım var dizimde ... ilaç verdi ama bakalım :/Gecmis olsun kurtuldun hadi ameliyattan.diz ameliyatida sans biraz
Bazen cok kotu sonuclarda olabiliyor korkutmamak icin soylememisti :)
Afiyet olsun canim
Ya iste bu 5 gun diyetini:26: bayramdan sonraki pazartesi ? Ya surekli yaptigimiz bisey degil bence..kimileri böyle surekli yapiyo..o sekilde elbette tehlikelidirde bize bisi olmaz :))ben belki 5 yil once fln yapmisimdir zirt pirt yapmadigimiz icin bisi olmaz yaaa
Benim begenip not aldigim cok diyet listesi var da biz zaten neredeyse ( ben okadardegilde ,sen) öyle besleniyoruz..o yuzden onlari hic yapmak icimden gelmiyor...combo arkadasimizda bir hafta biraktim demisti sonra diyete dondugunde etkili oldugunu soLemisti.ben onuda denedim sayilir..ben bayramdan sonra dusunuyorum
Canim eksikler var hic sebze meyve yok yemek yok ins durmaz kilo vermen
Benim menum
Sabah
1 kase yulaf gevregi light sutle
Ara
4 kuru siyah erik
Ögle
Yumurtali,marullu, peynirli sandivic
Aksam
2 yk sade makarna yarim tavuk gögsu
18:00 de 7-8 üzüm,1/4 muz,ceyrek nar
Spor yok :/
Afiyet olsun da az olmuş ve olmamış gibi :44:Dünkü menüm :
Sabah + ögle :
1 simit
peynir
1 haslanmış yumurta
domates
3 siyah zeytin
Akşam :
1 simit
1 ayran
Bugün :
Sabah :
1 simit
zeytin
domates
salatalık
peynir
1 haslanmış yumurta
Akşam :
1 kase sütlü nesfit
Sonuç olarak ne yapalım :44:Gecmis olsun kurtuldun hadi ameliyattan.diz ameliyatida sans biraz
Bazen cok kotu sonuclarda olabiliyor korkutmamak icin soylememisti :)
Afiyet olsun canim
Ya iste bu 5 gun diyetini:26: bayramdan sonraki pazartesi ? Ya surekli yaptigimiz bisey degil bence..kimileri böyle surekli yapiyo..o sekilde elbette tehlikelidirde bize bisi olmaz :))ben belki 5 yil once fln yapmisimdir zirt pirt yapmadigimiz icin bisi olmaz yaaa
Benim begenip not aldigim cok diyet listesi var da biz zaten neredeyse ( ben okadardegilde ,sen) öyle besleniyoruz..o yuzden onlari hic yapmak icimden gelmiyor...combo arkadasimizda bir hafta biraktim demisti sonra diyete dondugunde etkili oldugunu soLemisti.ben onuda denedim sayilir..ben bayramdan sonra dusunuyorum
Canim eksikler var hic sebze meyve yok yemek yok ins durmaz kilo vermen
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Benim menum
Sabah
1 kase yulaf gevregi light sutle
Ara
4 kuru siyah erik
Ögle
Yumurtali,marullu, peynirli sandivic
Aksam
2 yk sade makarna yarim tavuk gögsu
18:00 de 7-8 üzüm,1/4 muz,ceyrek nar
Spor yok :/
İdare ederiz canım taammcanım benim derdim artık bir an önce 3 hanelilerden kurtulmak
ufff amaa ben 2sinden itibaren yazcam menülerimi napıimmmmm yaaaaa, idare edin azcık kaptanım örtmenim olma mıııı
çok sevindim beybi ameliyat yokk, oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyinşallah kısa sürede de toparlanırsın
Afiyet olsun da az olmuş ve olmamış gibi :44:
Sonuç olarak ne yapalım :44:
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
canım benim derdim artık bir an önce 3 hanelilerden kurtulmak
ufff amaa ben 2sinden itibaren yazcam menülerimi napıimmmmm yaaaaa, idare edin azcık kaptanım örtmenim olma mıııı
çok sevindim beybi ameliyat yokk, oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyinşallah kısa sürede de toparlanırsın
Nasıl 8 kez çıktın yavkızlarr metabolizmayı şaşırtma günleri sona ermiştirrrsanırsam çok şaşırttım, boşaltma sistemimde sorun vaarrr dün ve bugün toplamda 8 defa çıktım tuvalete ahahaaaaaaa ne var ne yoksa boşalttım yemin ederimm, oh beee kendime geldimmmmm arada yapmak lazım demek kiii bunu yarın pirinç lapası günleri başlıo bakalım nası gitcekk, tam bayram üstü olcak ama napiimmmmm artıkk bu 2 gün yediklerime sayarım. ekmek yemedim bu 2 gün ama, çikolatanın dibine vurdum resmen bir de lahana sarmasının ay ama mutluyum yaaaaaaaaaaa kg da almamışım 2 günde ama karnımda şiişlik var haliyleee neyse bölecimine işte. bu arada okuldan gelince uyudum biraz, onu gördüm rüyamdaa off off sevgili olmuştukkkk ama rüyalar tersine çıkar, traş olmuştu ay ne tatlıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tamam bildir.ben bu durumdan çok sıkıldım.pöfffffkızlar ben pirinç lapası ve 5 gün 5 kg diyetlerini bi yapıim size bildiririm 1ine kadar olur mu? gerçi bnm kgm kaptanım snnki kadar sabit kalmadı ama bakarsınız. yrn başlıcam 103'le. bakalım sonuç nolcak 7 günde.
Nasıl 8 kez çıktın yavİlaç falan mı kullandın.Bende çıkmak istiyooommmm. Bu arada bende düngece rüyamda eşofmanımın içine giren yılan gördüm.Isırmasın diye dışardan kafasını tuttum,o daha da yukarı çıktı.Çok kötü bir rüyaydı. Bugün yorumlara baktım düşmandan gelecek mal varlığına işaretmiş.İsabet o ki bugün 1,5 yıldır sonuçlanamayan yolluk davam sonuçlanmış ve KAZANMIŞIM
Tamam bildir.ben bu durumdan çok sıkıldım.pöfffff
Afiyet olsun da az olmuş ve olmamış gibi :44:
Sonuç olarak ne yapalım :44:
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?