Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadı. Tahmin bekliyorum sizden İçine doğan var mı?

Ebrucum hosgeldin
2 dk meditasyon yaptim :) kiz mi erkek mi diye hic bir his gelmedi ..bana gelmediyse his kimseye gelmez ,,hele haticeye hiiiicccc hehe
Allah hayirlisini nasip etsin saglik birsekilde tamamlatsin ins canm

Son düzenleme:
menüm
sabah:3 dilim ekmek
domates
peynir
zeytin

ara.neskafe

öğle:büyük 2 dilimle tost

akşam:mantarlı sıpagettiiiiiiiiii
brokoli

su:1 litre
spor:yok

Ben Geldim kızlar
Bugün doktora gittim
mr çektirdik mr çok korkunçtu Sesleri falan
Doktor iltihap var dedi bu yaşta çok yüklenmişşin dedi . krem bide ilaç verdi spor ağır yapma dedi koşu bandı sert zemin dedi . kasların çok güçsüz kuvvetlendir dedi bir kaç hareket verdi...

Canım inşallah sağlığım ve şartlarda izin verirse bende normal doğum isterim.
Ortim,tatlım,irmik helvam yapalım birşeyler. Sen daha iyi bilirsin şöyle bizim duraksamaya iyi gelecek bir menün varsa paylaşta birşeyler yapalım.
Ebrucum hosgeldin
2 dk meditasyon yaptim :) kiz mi erkek mi diye hic bir his gelmedi ..bana gelmediyse his kimseye gelmez ,,hele haticeye hiiiicccc hehe
Allah hayirlisini nasip etsin saglik birsekilde tamamlatsin ins canm
Ne diyon sen cadı Bi kerem okuldaki arkadaşa erkek dedim.Diğer arkadaşlara benimle idaaya girmek istedi.Kesinlikle kızdır falan diye bende inat ettim.Dün erkek olduğunu öğrendik yaaaa

menüm
domates
peynir
zeytin

ara.neskafe

brokoli

Afiyet şeker olsun canım.Bende bugün salçalı makarna yedim:18:Çok güzeldi

Hoşgeldin canım.Ameliyat yok yani çok sevindim. Düzenli olarak hareketlerini yap inşallah geçer de hiçbirşey kalmaz

Dünkü menüm :

Sabah + ögle :
1 simit
peynir
1 haslanmış yumurta
domates
3 siyah zeytin

Akşam :
1 simit
1 ayran

Bugün :

Sabah :
1 simit
zeytin
domates
salatalık
peynir
1 haslanmış yumurta

Akşam :
1 kase sütlü nesfit

Gecmis olsun kurtuldun hadi ameliyattan.diz ameliyatida sans biraz
Bazen cok kotu sonuclarda olabiliyor korkutmamak icin soylememisti :)

menüm
domates
peynir
zeytin

ara.neskafe

brokoli

Afiyet olsun canim

Ya iste bu 5 gun diyetini:26: bayramdan sonraki pazartesi ? Ya surekli yaptigimiz bisey degil bence..kimileri böyle surekli yapiyo..o sekilde elbette tehlikelidirde bize bisi olmaz :))ben belki 5 yil once fln yapmisimdir zirt pirt yapmadigimiz icin bisi olmaz yaaa

Benim begenip not aldigim cok diyet listesi var da biz zaten neredeyse ( ben okadardegilde ,sen) öyle besleniyoruz..o yuzden onlari hic yapmak icimden gelmiyor...combo arkadasimizda bir hafta biraktim demisti sonra diyete dondugunde etkili oldugunu soLemisti.ben onuda denedim sayilir..ben bayramdan sonra dusunuyorum

Canim eksikler var hic sebze meyve yok yemek yok ins durmaz kilo vermen

Benim menum

Sabah
1 kase yulaf gevregi light sutle

Ara
4 kuru siyah erik

Ögle
Yumurtali,marullu, peynirli sandivic

Aksam
2 yk sade makarna yarim tavuk gögsu

18:00 de 7-8 üzüm,1/4 muz,ceyrek nar

Spor yok :/

Tatlım kendini hasta edeceksin böyle sakın haaa bak o kiloları biz 1 günde almadık,tabiki yavaş yavaş gidecek

canım benim derdim artık bir an önce 3 hanelilerden kurtulmak

ufff amaa ben 2sinden itibaren yazcam menülerimi napıimmmmm yaaaaa, idare edin azcık kaptanım örtmenim olma mıııı

çok sevindim beybi ameliyat yokk, oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah kısa sürede de toparlanırsın

evet canım halen agrım var dizimde ... ilaç verdi ama bakalım :/
Evet canım dışardaydım ondan dolayı .. Kilo verdiğimi zannetmiyorum çok kötü hissediyorum pirinç lapasını uygulamak istiyorm

Benim menum

Sabah

Ara
4 kuru siyah erik

Ögle

Aksam

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun da az olmuş ve olmamış gibi :44:

Sonuç olarak ne yapalım :44:
Benim menum

Sabah

Ara
4 kuru siyah erik

Ögle

Aksam

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

kızlarr metabolizmayı şaşırtma günleri sona ermiştirrr sanırsam çok şaşırttım, boşaltma sistemimde sorun vaarrr dün ve bugün toplamda 8 defa çıktım tuvalete ahahaaaaaaa ne var ne yoksa boşalttım yemin ederimm, oh beee kendime geldimmmmm arada yapmak lazım demek kiii bunu yarın pirinç lapası günleri başlıo bakalım nası gitcekk, tam bayram üstü olcak ama napiimmmmm artıkk bu 2 gün yediklerime sayarım. ekmek yemedim bu 2 gün ama, çikolatanın dibine vurdum resmen bir de lahana sarmasının ay ama mutluyum yaaaaaaaaaaa kg da almamışım 2 günde ama karnımda şiişlik var haliyleee neyse bölecimine işte. bu arada okuldan gelince uyudum biraz, onu gördüm rüyamdaa off off sevgili olmuştukkkk ama rüyalar tersine çıkar, traş olmuştu ay ne tatlıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İdare ederiz canım taamm Ya biz hangisini yapsak acep.???

kızlar ben pirinç lapası ve 5 gün 5 kg diyetlerini bi yapıim size bildiririm 1ine kadar olur mu? gerçi bnm kgm kaptanım snnki kadar sabit kalmadı ama bakarsınız. yrn başlıcam 103'le. bakalım sonuç nolcak 7 günde.

İnşallah canımmmmm teşekkürler

Nasıl 8 kez çıktın yav İlaç falan mı kullandın.Bende çıkmak istiyooommmm. Bu arada bende düngece rüyamda eşofmanımın içine giren yılan gördüm.Isırmasın diye dışardan kafasını tuttum,o daha da yukarı çıktı.Çok kötü bir rüyaydı. Bugün yorumlara baktım düşmandan gelecek mal varlığına işaretmiş.İsabet o ki bugün 1,5 yıldır sonuçlanamayan yolluk davam sonuçlanmış ve KAZANMIŞIM
Tamam bildir.ben bu durumdan çok sıkıldım.pöfffff

yok canım ilaç falan kullanmadım, metabolizmamı şaşırttım sadece. ee kolay mı nerdeyse 1 haftanın toplamında yediğim yemeği 2 günde yedim ama cidden şaşırdı metabolizmam yaa ahahah yakamayınca da mecbur tuvalete çıkardı beni, ama iyi oldu cidden. üstümden büyük yük kalktı diyebilirm hadi hayrolsun canım, oh ohh kazanmana da sevindim davanı

5 gun diyetini istiyorum ben..ama daha vaktimiz var bir arastiralim daha istersen...ama ben cok bakindim..digerleri hep uzun vadeli
Birde isves diyeti diye bsey var 13 gunluk fln heralde ama listesini hatirlamiyorum

Zaten 2 gunde yediginde kilo geri almadiysan sorun yok banucum..ins istedigin gibi verirsin canim

Gözunaydin haticeeee bende okurken iyiye yorumlamistimmm ki sende devaminda yazmissin...basini tutmussunya,,o iyiye isaret
Bende benzer bir ruya görmustum yillar oldu unutamiyorum
Ama gecen hafta ust uste 3 gece cok kotu ruyalar gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…