Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosba ve zenim sanırım diyet listelerinizi yayınlamışsınız..yaklaşık olarak hangi sayfalardaydı..ben de faydalanmak istiyorum da...:kedi:

canım hatırlamıyorum ( bu yüzden senin için tekrar yazabilirim
sahur----->
1 yumurta
30 gr beyaz peynir vaya 20 gr kaşar
3 zeytin
1 t.k. reçel
50 gr ekmek (2 ince dilim )
1 cup süt
domates salatalık

iftar------->
2 hurma
1 cup çorba (domates,tarhana,şehriye,sebze,kırmızı mercimek----et suyu ve bulyon yasak)
3 köfte(90 gr) veya biftek veya light ton balık
1/2 cup sebze yemeği
1/2 cup yoğurt
50 gr pide
salata

ara------->
2 porsiyon meyve
2 ceviz
1 galeta

canım cup yaklaşık olarak 1 su bardağına eşit
salata da 3 tatlı kaşığı zeytinyağ kullanabiliyorsun
sebze yemeklerini 2 kaşık zeytinyağ ile pişiriyorsun
etleri pişirmeden tartıyorsun ve ızgara (teflon tavada) pişiriyorsun
bi de mümkünse eve dijital mutfak tartısı alıyorsun :))
meyvelerin porsiyonlarını tartıyorum genelde tam bi meyve yiyemiyorum :))

canım çok tenks hemen kaydettim..şimdi oruçlu değilim ama 3-4 gün sonra tekrar başlayacağım...

sabah 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 çk bal yarım ceviz
öğle 1 kase lebeniye(soğuk çorba)

dosbacım ben dün yürüyemedim (( kayınvalidemle eşima rasında hafiften bir kırgınlık vardı onu halletmek için kayınvalideme gitmem gerekiyordu akşam çaya ee öle olunca 23.30 da döndük eve ve yürümedim bu akşam da 24 saat nöbetteyim..yürüyemiycem yani canım ama telafi ederim inşaallah:1hug:

kızlar benim tansiyonum sürekli değişiyor öğlen 9*6 ydı akşam 9*8 şimdi yine düştü yemek yiyemiyorum öğlen sadece yarım tabak tavuk sote yiyebildim pilavımı yiyemedim böyle giderse oruç tutamayacam

canın saolsun tatlım ...yarın telafi dersin... hem nöbette çok yoruluyorsundur...

canım çok tenks hemen kaydettim..şimdi oruçlu değilim ama 3-4 gün sonra tekrar başlayacağım...

sabah 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin 1 çk bal yarım ceviz
öğle 1 kase lebeniye(soğuk çorba)

rica ederim canım... ramazan öncesi diyetimi de yazmıştım

geçmiş olsun canım... benimde iftar saatine yakın tansiyonum çok düşüyor senin ki yine ii...
zaten benim normalde 9*6 dır

ah canım yaa dikkat et baya düşükmüş tansiyonun..oruç da iyi gelmez tansiyona..pek tutma istersen..eğer istersen kış geldiğinde kısa günlerde kazasını yaparsın..sonuçta hasta olduğumuzda bu kolaylık verilmiş yerimseniben

merhaba arkadaşlar hemen dersin başına dönmem lazım 4 ünite daha bekliyor beni bu arada siteye girmeden önce tartıldım tahmin ettiğim gibi tartıda yine 80 leri aşmış bi şişkoyla karşılaştım üzülerek yazıyorum kilom 80.6 nerdeyse bir kilo fazla çıktım :gitme: regl olduktan sonra tekrar ineceğimi umuyorum zaten sporada başlayacağım haftaya şimdi bunu kafama takıp strese girmek istemiyorum akşama yine yazmaya çalışırım kızlar görüşürüz...

canım sınav haftanda hiç kafana takma...
sınavların geçsin hepsini verirsin... i çalışmalar

eveet bende tartıldım veee kilom 68.1
yanii 300 gr vermişm kızlar (
neyseki yarın tartı günüm... diyetimde değişiklik istiyeceğim bakalım... yada başka tavsiyeler... çünkü 2 haftadır yerimde sayıyorum

baharcım sen sınavlardan bi kurtul önce.insan sitresliyken daha çok yiyor..haftaya hepimiz bu kiloları verip 1.liği alalım kaydirigubbakcemile3

dosbacım bana bakıp kendini iyi hissedebilirsin..bir ara ikimiz de 71 kilolardaydık..ben 76 kilo oldum sen 68 kilo oldun..yani arada 8 kilo fark olmuş..300 gr vermek de çok iyii..sakın unutma..

yerine geçer mi bilmiyorum canım ama sorarım... ama diyetisyenim mümkün olduğunca hazır poşet çaylardan uzak durmamı istemişti... benim kullandığım tarif şöyle;

1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su

elma ve limonları 4 eşit parçaya bölüp(kabuk ve çekirdekleriyle beraber)içine karabiber,tarçın karanfil eklenir.2 veya 3 litre suda kaynatılır.sonra karşım iyice süzülür ve yemeklerden sonra sıcak içilir.

ben diyet listemi ayrı bir topik yağtım canım yapan birkaç arkadaş ve hep olumlu sonuçlar aldılar... oruç tutanlar içinde liste almıştım onu da sanırım 3. sayfada mı ne yazmıştım, bak istersen...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...diyetisyen-tavsiyeli-listem-deneyimlerim.html

( canım önemli olan senin sağlıüın, lütfen ihmal etme düzenli olarak mümkünse hep aynı saatlerde ölçtür tansiyonunu...

dosbacım ebnde yürüyüşlerime rağmen ve eskiye göre çok çok az yememe rağmen 300 gram vermişim (

sakın 300 gram verdim diye üzülme canımcım, almadın ya :)))

Son düzenleme:
dosbacım bana bakıp kendini iyi hissedebilirsin..bir ara ikimiz de 71 kilolardaydık..ben 76 kilo oldum sen 68 kilo oldun..yani arada 8 kilo fark olmuş..300 gr vermek de çok iyii..sakın unutma..

canım gayret edesen tatil kilolarını çabuk verirsin bende tatilde 2 kilo almıştım çabuk verdi

offf kızlar ya diyetisyene gitmeye karar verdim ya burdaki özel hastane diyetisyen bölümünü kapatmış hiçbir şey yaptıramadım bu kadar da mahrumiyet bölgesi olunmaz yaaa((regl olduğum için 2kg fazla çıkıyorum nerdeyse yani 71kg,daha önce anlatmıştım bu baskül hikayemi aklıma geldikçe hala sinir oluyorum,birde bu sınavların stresi hepten dengem bozuldu,şu sınavlarım bi geçsin kendime yapacağımı biliyorum ben,görenler şaşırmasın nolur bide utandım yaaa hemde çok baskül 2k fazla tartıyo diye biliyodum ama meğersem doğruymuş:Süzerinede birazda kilo aldım verdiklerimi yerleştirmeden offfffff,anlatırken bile bana bişeyler oluyo,ama başarıcam ve başardığımı herkeze kanıtlıycam,bide sevdiceğimin doğumgünüsüydü bugün ve yanında değilim herşey üst üste geliyo ve beni buluyo.daha çok şişirmiyim başınızı haftasonu na kadar bakamayabilirim topiğe haberiniz ola sebebi ise sınavlar ( ama sizi seviyorum kızlara.s.

sizin şu sınavlarınız bitsin sonra rahat rahat verirsiniz canım
hepimizin başına geldi böle durumlar...

sınavlar bitince tekrar koçluk sistemine dönelim

sonra daha iyi olacak emin ol...
reg sınavlar birde tartının azizliği derken üstüste geldi hepsi, ben inanıyorum ki sen ekim başında belkide eylül sonunda manken gibi olacaksın :))

zenimcim ayrıntılı bilgiler için çok sağol canım..birazdan inceleyeceğim..
hepinize iyi geceler kızlar..yarın kilo bildirimini unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…