ben 30 yaş sendromundayım arkadaşlar yaşımıda söylemiş bulunayım 30 olacam kocaman bir otuz
canım benim inşallah ben de çabuk verebilirim tatil kilolarını..daha pek motive olamadımpatbori canım meliste sölemiş diyetisyene başvurdum... tsh hormonlarım biraz yavaş çalışımuş
gayet ii bi diyetim var hiç açkalmıyorum ama son 2 haftadır veremiyorum da(
tatil kiloları çabuk verilio canım hemen gayret et ver sonra kaldığıız yeren devam ederiz :))
kızlar albümüme fotoğraflarımı koydum kısa saçlı hallerim bakında nasıl kötü olduğunu görün şekerler zuzu albümümde
KIZLAR OKUDUM DA YAZAMIYORUM İFTARA DAKİKALAR KALDI telafi ederim. caps lock açık kalmış silmiyorum da :)
2 mesaja cevap vermeden geçemeyeceğim. Melzeyitim harikasın gerçekten çok genç göstermiş çok yakışmış.
dosbam hayır çok şey istemiyorsun her ikisi de hakkın ve alacaksın inşallah.
canım pko rahatsızlığın mı var bende de kist vardı o yüzden kullanmıştım hormon ilaçlarını dün endokrin uzmanıyla görüştüm adetlerimin düzenini sordu bu ay geciktim baya onun verdiği bi stres ve şişkinlik var düzenli değil dedim bana kaç yıl kullandın o ilacı demesin mi ben tabi şokkkkk :1shok: çünkü 7 ay kullandım doktorum ilaçları bırakmamı söyledi yani anlayacağın tedavimi tamamlamamış bakalım şimdi guatr için testler yaptırıyorum arada tekrar onu da çıkarıcam sana da tekrardan geçmiş olsun canım :teselli:
gerek yok canım ben ekledim hemen seni de listeye :))zenimcim geçmiş olsun.bu kadınların çektiği nedir bu yumurtalardan yawww kaydirigubbakcemile
bu arada bana gönderdiğin mesajin cevabını yollamıştım.ayrıca sayfaya eklemem gerekir mi?istersen ekleyebilirim
zenimcim geçmiş olsun canım..
biricisi geçmiş olsun canım
tabi ben internete giremediğim için herşeyi kaçırmaya başladım kayıvalideciğim bende akşam giremiyorum gündüzdeşube dışındayım bu hafta haftaya tam gaz geliyorum ayrıca birkaçgündür tansiyonum yükseliyor yarın doktora gidecem bizde tansiyon malesef ırsi ve 30 dan sonra ortaya çıkıyor şurda 30 olmama ne kaldı hım bide 30 yaş sendromundayım sormayın gitsin
bozma moralini 2 sene zsyıfsız yüksek notlarla geçen ben bu sene 3.sınıfta tek ders geçtim oda nasıl oldu bilmiyorum ilk defa sınıf tekrarı yapacam vallahi takma ben takmıyorum öyle yada böle biter
dosbacım üzülme canım..bu akşma telafi ederiz yaprak dökümü eşliğindekaydirigubbakcemile2
melzeyit canım fotolarına baktım şimdi..hiç de kötü diil..hem saçlarının dalgası da çok hoş..bende zayıflıyım kısaltamyı düşünüyorum saçlarımı ..
baharcım moralini bozma canım..kendine 2 günlük bir plan hazırla ve onu uygulamaya çalış başarılı olucagına eminim canımcımŞeniz
canım sen elinden geleni yapıyorsun bu kadar sıkma kendini... rahat bırak eminim çok ii geçecek...
bu arada 40dk tempolu yürüyüşümü yaptım... yaprak dökümü eşliğinde....
yarında aşkı memnu ile yürürüm herhalde :)) bu sene diziler bana yarayacak sanırım :))
ramazan geçsin yürüyüşlerimi sabah yapacağım
canlarım geççmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
ben bu rahatsızlığı 1,5 sene evvel yaşadım tedavi oldum ve geçti
ancak bana bıraktığı fazlalığım olan kilolar ve sol yumurtalığımı pataloji laboratuarına göndermem oldu(
şimdi vücudumda sadece sağ yumurtalık var ve onunda etrafı kist olmuş.... doktorumla görüştüm, yarın yurtdışına gidiyor ama haftaya gelcekmiş ve görüşcem.
o tablonun o kadar kötü olamayacağını söyledi, içim rahat yani... ama doktorcumla görüşene dek yaptıklarım.........
tüm cezalara razıyım ama bugün çok ağladım ve canım sıkıldı, korktum... bende epey bi yedim(( magnum yemeyi özlemişim :))
diyetisyenimde yanımdaydı magnum yerken ama halimi görünce hiç ses etmedi yada edemedi...
herşeyin başı sağlık bunu hep derim ama başa gelince başka birşey oluyor...
bu hafta takımı batıracağım galiba( özür dilerim canlarım....
ama akşam eve geldiğimde biraz toparlanmıştım ve spora gittim sırf hava değişimi olsun diye...
selam kızlar gelemedim bugün..hiç sabah evdeydim temizlik yaptım ..spor niyetineeee yarasınnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dosbacım yeni avatarın çok cici...
dün 70 dakika yürüyüşümü yaptım ama bugün henüz sadece 10 dak yürüdüm..akşam telafi edicem..
veee dün akşam kaçamak yaptım hem de ciddi ciddii.ne geçti sanki elimeeeekaydirigubbakcemile
kızlar albümüme fotoğraflarımı koydum kısa saçlı hallerim bakında nasıl kötü olduğunu görün şekerler zuzu albümümde
canımhadi bakem iftarını yapmadın mı daha..bu gün de az yiyebildin mi merak ediyorum
ancak bana bıraktığı fazlalığım olan kilolar ve sol yumurtalığımı pataloji laboratuarına göndermem oldu(
şimdi vücudumda sadece sağ yumurtalık var ve onunda etrafı kist olmuş.... doktorumla görüştüm, yarın yurtdışına gidiyor ama haftaya gelcekmiş ve görüşcem.
o tablonun o kadar kötü olamayacağını söyledi, içim rahat yani... ama doktorcumla görüşene dek yaptıklarım.........
tüm cezalara razıyım ama bugün çok ağladım ve canım sıkıldı, korktum... bende epey bi yedim(( magnum yemeyi özlemişim :))
diyetisyenimde yanımdaydı magnum yerken ama halimi görünce hiç ses etmedi yada edemedi...
ama akşam eve geldiğimde biraz toparlanmıştım ve spora gittim sırf hava değişimi olsun diye...
zenimcim geçmiş olsun... sıkma canını bak doktorun güzel mesaj vermiş
moral bozukluğunda çikolata ve dondurma çok ii geliyo... arada yemek lazım...
bende bu hafta sonu yemeğe gitmek istiyorum ama kilo vermedim durum ne olcak bilmiyorum
teşekkür ederim canlarım bugün böyle oldu artık yarın telafi edeceğim inşallah sınava az kaldı ya henüz konuları tam kafamda oturtamadım onun verdiği gerginlik sanıyorum :enbuyukkk:
ii sahurlar hanımlar..
yaptım sahurumu içiyorum çayımı....
kimsecikler yok(
yediklerimi yazayım
1 yumurta
30gr beyaz peynir
3 zeytin
1 tk reçel
domates salatalık
50gr pide
1 bardak süt
gerek yok canım ben ekledim hemen seni de listeye :))
zenimcim liptonun elmalı tarçınlı poşet çayı var.acaba onun yerine geçer mi merak ettim?canlarım kendimi daha iyi hissediyorum sanırım ilk şokun etkisiyle dün dağıttım.
bugün normale döndüm, ama anlamadığım gram gram giden kilolar neden gelirken çok çok geliyor :)
tartıda sabah canım sıkıldı biraz ama bakalım yarın bende hedefimde olamayacağım ama haftaya kesin diyorum şimdiden :))
önemli olan sağlığımız, bu arada meliscim elmalı tarçınlı limonlu bir karışım demiştin ya bana o birçok yerde metabolizma hızlandırıcı olarak geçiyor, diyetisyen arkadaşa sordum su yerine içebilrsin metabolizmana çok faydası olmasa da cildin çok hoş olur dedi :)) bu akaşam yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?