Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ii geceler kızlar
sahurumu yapıp yatacağım
menümü veriyorum
1 yumurta
20gr tulum
3 zeytin
1 tk bal
50 gr pide
domates slatalık
1 cup süt

sabah kontrolüm var kilo bildirimimi yaptım
gelince görüşürüz
hepinizi öptüm

kızlar şöyle geçmişe baktım da herkes kilo verememektan ya da almaktan şikayetçi olsun hiç canınızı sıkmayın bu hafata toparlanma haftası diye düşünün. Biz eskisi gibi yeniden motive olduk güzel bir takım haline geldik. Bu azim ve motivasyon haftaya baskülde hepimizi güldürecek ve eminim 1. olacağız. Dosbacım ve shopaholicim 300 gr çok iyi hiç moralinizi bozmayın sakın kaydettim kilolarınızı.
Zenincim çayın etkisi oldu mu?ben de eğer ödem varsa hepsini boşaltmama yardımı oluyor kuş gibi hafifliyorum bir ara her çarşamba perşembe yapardım cuma öncesi ::)
melzeyitim tansiyonun düşüyorsa ve seni etkileyecek düzeyde ise tutma hayatım orucunu sonra kısa günlerde telafi edersin.
bhrcım kaydettim kilonu haftaya telafi edersin üzülme.

biz de iftardaydık dün annemlerde. Yemekte hiç abartmadım ama sonrasında kadayıf dolması yedim 3 tane (ama çok küçük yapar annem)
yemekte yediklerim: 1 kase çorba, 2 yk pilav, 1 baget, 5 çok minik etli yaprak sarması (3 ver dedim anneme 5 verdi), 1 dilim börek yine bunları baya aralıklı yedim kızımı yedirdim hizmet ettim falan. (az da yememişim)

sahurda şimdi herzamanki gibi yedim ama süt yoktu bitmiş almamışım da.

haberi sona bırakayım tartıldım iftardan önce 60.5 kiloyum yani tam 1 kilo vermişim.

dosbacım merhaba nasılsın şekercim

iiyim canım sahurumuyaptım yatacağım... yarın bakalım neler olcak... diyetim belki değişir

1 kilo değişmiş 800 grmış. Geçen haftaki kilom 61.3 müş.

canım harikasın... bak tatil kiloları hemen gidiyo... bende 800 gr vermiş olmak isterdim
tebrik ederim canım

canlarım kaçamaklar haftası benden 600 gram götürmüş tamı tamına 72.0 gösteriyor tartım...

meliscim çayın faydasını gördüm, diyetisyen metabolizmayıda hızlandırıyor dedi ki ben bu çayı hep yaparım :))

merhaba kızlar bende yarın belki geç gekirim diye kilo bildiriminde bulunayım dedim 61.1 gram

canım bak girtmeye başlamış bile can sıkmana değdi mi?

tebriler canım. Demek kaçamak olmasaydı 1 kilo giderdi. Olsun arada da olacak o kadar.
bana da iyi geliyor çay bayadır yapmadım ama.

günaydın arkadaşlar şuan ki kilom78.4 500 gr gitmiş onada şükür herkesler azda olsa vermiş bu iyi bişey
bugün orucuma başladım diyırum ama daha niyetlenmedim sabah tansiyonum iyiydi 10*8 tabi ilerleyen zamanda füşmez ise no problem

Herkese günaydın,

Ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan su sınavlar bir gecse 1 gün boyunca uyuyacagım sabah 8 de iş başı yapıyorum,6 da çıkıyorum eve gitmem 7 oluyor sporumu yapıyorum iftara kadar iftardan sonra derse oturuyorum 12 ye kadar sahura kalkınca hafif spor sonra sahur sonra uyumadan yine derse oturuyorum 3-4 saat uykuyla duruyorum anlayacagınız,
Kilo durumuma gelince artık kas yapıcı program uyguluyor sayılırım bu alıştırma evrem 20sindne sonra dikkat kas agırlıklı beslenme yapacagız + agırlık istasyonu ekleyecegim sporuma, kilo cizelgemi de vucuttaki yag kütlesi kaybından yapacagım hedefim vucutta 10-12 kg yağ kütlesi olması:lepi:

Bu hafta kilo olarak aynıyım ama vucut ölçümlerim farklı;

Yağ kütlesi:-300 gr
Kas kütlesi:+300 gr
Kilo :65 kg

Not: bu hafta bana anlayış gösterdiğiniz hepinize tesekkür ederim kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederimalkisalkisalkis

bu arada günaydınlar herkese, patborim merakla seni ve kilonu bekliyorum :)

ya meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissss çok utanıyorummmmmmmmmmmmm
:kedi:senağlama
76.5 kilo geldim sabah
gitmeden 71 .5 mişim

yani -5 kilooo

şu an bütün 13 .takım üyeleri önünde söz veriyorum ..haftaya 3 kilosunu vermiş olacağım

harika canım. düşmez inşallah.

canım inşallah iyi geçer sınavların. 2 günde mi var?
önemli olan yağların gidip kasların artması çok inceldiğine eminim.

canımmm bunun için bekliyordum. kötükedihüso
melankoli de 5 kilo fazla artık ikinizden haftaya bireyselde birincilik bekliyorum. Ama sakın stres yapmayın aç gezmeyin güzel program uygulayın.

bu kadar uzun bir tatilin sonu o kadar güzel yemekler yine az almışsın şeker verirsin takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…