Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende dünkü menümü yazayım
sabah
light ekmekte 2 tane tost
2 ceviz

arada
10 tane badem

öğlen
1 kase sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata
2 parça patates
ayran

akşam(saat 16,30 da gündeydim:18:)
1 tane şal böreği:18:
1 kase börülce salatası
1 tane üzümlü ve cevizli büyük kurabiye:18:
çay

arada
2 tane kivi

3,5 lt su gün içinde bol çay içtim spor yok

Cok guzeldiii ben cok yaparim firinda balikli makarna ama bu somonluydu biraz vasatti tadi..makarnada en sevdigim bol peynirli bi cesit var formaggi diye geicyor o muthiiiissss

Günayyyddııınnn kısslaarrrr. kendimi bugün çok enerjik ve deli dolu hissediyorum. bide şu sağlı sollu avon reklamı olmayaydı iidi. nefes alcak yer kalmamış bu ne bbbbbbbeeeeeeeeeeeeeee

Günayyyddııınnn kısslaarrrr. kendimi bugün çok enerjik ve deli dolu hissediyorum. bide şu sağlı sollu avon reklamı olmayaydı iidi. nefes alcak yer kalmamış bu ne bbbbbbbeeeeeeeeeeeeeee

Gunaydiiinnnnn aaa cok enteresan bir durum cok sevindim mmmmmm genelde sessiz sakin akilli uslusun yaaa sasirdim ciddeeen hehehe

ÇİLEEEKKKK
menüm
sabah 1 kae nesfit
ara 1 türk kahvesi
öğle: 1 tabak kurufasulye, 1 dilim ekmek, salata
ara: nescafe
akşam : tam buğday ekmekle yapılmış tost, light limonata, 2 çay kaşığı nutella
su 2 lt
afiyet olsun. acaba limonatanın fücudumuzdaki yeri ne? bide hergün düzenli olarak mineralli su içiyorum acaba onun etkisi ne
hoşgellddinnnn bis bıraktığın gibiyiz sen nasılsın. nasıl gidiyo hamilelik. bizde seni özledik arada gel çok açıyosun mesafeyi feystende katılmıyosun hiç. ben mi yok hiç düşünmüyorum mezun olmayı ii böle hobi olarak diyetteyim farkettimde benim ideal kilom 54 müş 55 te olabilir ama 54 ii o yüzden takılıyorum öle işte diyetten çok formumu koruyorum desek daha doğru olur çünkü hala bi ileri iki geri yapıyorum

Akşam gerçekten çok ağır olmuş.Keşke pilav yaptıysan baklagil yapmasaydın baklagil yaptıysan pilav yapmasaydın
ivit eşimin gazına geldim. yemek yedikten sonra kalktık bide hamburger yaptık utanıyorum kendimden cezasını çektim zaten.
hayal kırıklığına urattım dimi. ama bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam yeni yıla fit girmek istiyorum
afiyet olsun. nescafe sütlümü aradan sayılmaz yoksa.. aslında çok güzel olmuş ama nesfiti hem akşam hem sabah tüketmek nasıl olur onu mimiorum işte.
çok geçmiş olsun canım. bir önce sağlığına kavuşursun inşallah. ilaçların ağır geldiyse tekrar doktorunla konuş bence alternatifleri vardır. birazda int. araştır senin yapabileceğin neler var diye eminim çok faydalı şeyler bulabilirsin.
öğle çok az diilmi yaa. bi tabak yiyebilirdin bence fasulyeyi. of offff akşama bakkk cıkksss ton balığı hariç hiç olmamış ferhan zeeyynneeep ferhanada ceza ver bananneee bananeee. hem makarna hem pizza hem kola. bence sadece koladan bile ceza almalı
slm kızlarrr

midemde acayip bi şişlik var anlayamadığım

üşüttüm sonunda galibaa
kafayı da vücududaa
geçmiş olsun
yok dimi hepinizi mezun edim sona bende kapanışı yapim diorum hihihihihihiiiii. tahin pekmeze benide özendirdiniz aslında kışın daha iyi bişi düşünemiyorum. ama biraz abartırım die almıyorum bile çok seviyorum çünkü.

afiyet bal şeker olsun kaptanımmmm :))))) anaaa yine pizza. yine makarna siz ferhanla akşam yemeğinde berabermiydiniz hihihihi.. öğle ile akşam arası ara yapmamışsın akşam o yüzden çok yemişsin. sana göre çok deilde pizza olmasaymış iimiş. örnek menü istiyorummm

almamışki zaten
günaydııııııııııııııınnnnn tatlı kuşlar
günayyyddııınnn
10-11 aralık buraya mı yazalım zeynep
10 aralık 7 msj +
11 aralık 6 msj +
vaayy sporlarda yapılmış
günaydın 12.12.12 hepimize uğurlu gelsin
saaanaddddaaaa

hani ceza yaa ben görmedim hani hani nerde

afiyet olsun. çok gibi görünyo bakalım şimdi bir bir. sabah kahvaltısı diğer öğünlere göre bence daha fazla olmalı öğle ona göre daha az akşam en az. şimdi bu durumda diğer öğünlere bakıldığında kahvaltı az bile kalmış ama normalde 1-1,5 tost yeterli gibi. öğle 2 parça patates fazladan olmuş. senin bu günlerden çektiğin nedir ya. çalışan bi insanın bu kadar günde ne işi var kalori değerini bilemicem ama emziren bi anne olarak bunların yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirdin börülce salatası hariç bakim başka bişe kalmışmı

Gunaydın kızlar
Telefondan gırdım alıntı yapamıyorum .
Cok tesekkur ederm hepınızee ..
Ins agrısından kurtulcm .
Ilaclar cıddı manada uykumu getryr.

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek (uno premium) çok beğendim kolay kolay vazgeçicemi sanmıyorum.
yarım domates
2 yeşil zeytin
bi kk süzme peynir
1 çk bal

ara
1 mandelina

öğle
bir kase k fleks light sütle
iki avuç yulaf ezmesi attım içine

ara
1 kepekli galeta

akşam
etli patates yemeği bi tabak

ara
2 mandelina

veeee 200 mekik cezam. sevgiler saygılar zeynepçim

bu ne biçim yorum be hiç hoşuma gitmedi sabah light ekmekle yaptım 2 tostumu kalorisi gayet uyguna geliyor. öğlen öğünümde gayet sağlıklı bence ekmek bile yemedim salatam ayranım köftem çorbam hepsi çok sağlıklı şeyler, 2 parça patestes derken 2si serçe parmak büyüklüğünde. sadace akşamda problem var ondada yediğim börek kıymalıydı sadce kurabiye problem gibi o kadarcıkta olsun omu battı gözüne börülce salatasıda yeşillikli gayet salıklı bi salataydı niye sorun olsunki

cadı nurgül ne olcak mis gibi menüyü beyenmedi

Son düzenleme:

benim menümü beyenmeyenede bakın hele şimdi inceleyelim sabah güzel gibi ama öğlende besleyici bişey yok diyebiliriz hele akşam benim 2 parça patatesimi çok bulan 1 tabak patates yemeği yemiş olmadı beyenmedim hıh sebze bile yok menünde

afiyet olsun ben beyendim menünü
bu enerjini spor yaparken kullansan ne kadannnnnn mutlu olurdum:111:

Gunaydın kızlar
Telefondan gırdım alıntı yapamıyorum .
Cok tesekkur ederm hepınızee ..
Ins agrısından kurtulcm .
Ilaclar cıddı manada uykumu getryr.
uyu birazda vücudun toparlansın zaten.

öptüm şekerim.afyet olsun

Ayy ben site hala bakımda sanıyodum hahahahahhahaha Girip bakmak aklıma gelmemiş
yalancı yalancı sana kimse inanmaz

Kurabiş canavarı seniiiiii

Ayy ben site hala bakımda sanıyodum hahahahahhahaha Girip bakmak aklıma gelmemiş

o fotoyu gördükten sonra zaten bütün söylediklerimi geri alıyorum istediğin herşeyi yiyebilirsinn
menülerimize böle yorumlar almak için illa öle yorum yapmak gerekiyomuş demekki
afiyet olsun ben beyendim menünü
bu enerjini spor yaparken kullansan ne kadannnnnn mutlu olurdum:111:

uyu birazda vücudun toparlansın zaten.

öptüm şekerim.afyet olsun

yalancı yalancı sana kimse inanmaz
ahh ahhh diyorum zaten patronlarıma şurda bi odayı spor odası ve duş yapalım die ama dinnemiyorlar
12.12.12 iyi geçsin derken öğlen olmadan ofsayt

noldu bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…