Cok guzeldiii ben cok yaparim firinda balikli makarna ama bu somonluydu biraz vasatti tadi..makarnada en sevdigim bol peynirli bi cesit var formaggi diye geicyor o muthiiiisssscezalar iyidir zeynep ver gitsin
valla söz konusu aşure olunca tadımlık olurmu emin değilim
yok canım cumartesi yapacağım daha yapılmış bişey yok sadece plan yapıyordum dün. tabi biraz tarif edeyim. bulguru 1 gece önceden yoğurda yatırıyosun(çok komik oldu ama anladın sen onu) dolapta kalıyor zaten şişmiş oluyo sanra yoğurda birazda mayonez koyuyon ama konmasada olur. içinede gönlüne göre salatalık malzemeler koyuyorsun, ne biliyim kornişon turşudan tutta mısıra havuca salatalık falan gibi işte elinin altında ne varsa. işte daha hafif olur diye bunu yapayım dedi.
afiyet olsun gayet hafif olmuş
çok geçmiş olsun, istirahat et dikkat et kendine
afiyet olsun, balıklı makarna nasıldı çok severim böyle tatları
afiyet olsun sendemi pizza yedin
Günayyyddııınnn kısslaarrrr. kendimi bugün çok enerjik ve deli dolu hissediyorum. bide şu sağlı sollu avon reklamı olmayaydı iidi. nefes alcak yer kalmamış bu ne bbbbbbbeeeeeeeeeeeeeee
ÇİLEEEKKKKmenüm
sabah:1 dilim ekmek
peynir
domates
zeytin
ara:1 bardak sütlü neskafe
1 incir
2 cevz
öğle:1 kase yoğurt çorbası
domates
ara:2 bisküvi
akşam:1 tabak havuçlu karnıbahar
2 kaşık yoğurt
salata
ara:10 çilek
spor:25 d jillian.
afiyet olsun. acaba limonatanın fücudumuzdaki yeri ne? bide hergün düzenli olarak mineralli su içiyorum acaba onun etkisi nemenüm
sabah 1 kae nesfit
ara 1 türk kahvesi
öğle: 1 tabak kurufasulye, 1 dilim ekmek, salata
ara: nescafe
akşam : tam buğday ekmekle yapılmış tost, light limonata, 2 çay kaşığı nutella
su 2 lt
hoşgellddinnnn bis bıraktığın gibiyiz sen nasılsın. nasıl gidiyo hamilelik. bizde seni özledik arada gel çok açıyosun mesafeyi feystende katılmıyosun hiç. ben mi yok hiç düşünmüyorum mezun olmayı ii böle hobi olarak diyetteyimNaber kızlar? Ne var ne yok? Özlemişim sizleri. Bu arada birsürü yeni üye gelmiş. Zeynep'cim canım hayırlı olsun kaptanlığın.
Bu arada Nurgül'ü görüyorum aşağıdaKız sen hala mezun olamadın mı
ivit eşimin gazına geldim. yemek yedikten sonra kalktık bide hamburger yaptık utanıyorum kendimden
Akşam gerçekten çok ağır olmuş.Keşke pilav yaptıysan baklagil yapmasaydın baklagil yaptıysan pilav yapmasaydın
hayal kırıklığına urattım dimi. ama bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam yeni yıla fit girmek istiyorumben fikir beyan edene kadar yapmışsındır zaten...hem de nefis yapmışsındır...bu dediğin nasıl hiçbilmiyorum ben tarif etsene accık
aaaaa süper gidiyor derkeneeeeeee o yediğin de nedir kiiii
buraya da hele şükür AVM açlıdı veee burger king vaaarrr.. inşallah 59 görünce steak buger yiyceeem ben de
makarna yiyebilirsin kremasız ama
cezaaaa cezaaaa cezaaaa
afiyet olsun. nescafe sütlümü aradan sayılmaz yoksa.. aslında çok güzel olmuş ama nesfiti hem akşam hem sabah tüketmek nasıl olur onu mimiorum işte.anaaaaa herkeşler nirdeeeeee
menüm
sabah: 1 kase nesfit
ara:nescafe
öğle:1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 1 tabak et kavurma gibi bişey
ara yarım avuç çekirdek
akşam 1 kase nesfit
ara yeşil çayın yanında 2 tane bisküvi
çok geçmiş olsun canım. bir önce sağlığına kavuşursun inşallah. ilaçların ağır geldiyse tekrar doktorunla konuş bence alternatifleri vardır. birazda int. araştır senin yapabileceğin neler var diye eminim çok faydalı şeyler bulabilirsin.sabah doktora gittim dünde yoğunluktan giremedim dış kulak iltihabı varmış ama bayagı kötüymüş lenf bezlerim bile ilthplıymş
çok halsz ve yorgunum
birsürü ilaç verdi günde 2 kez 1000mg lık ilaç bgn çok ağır geldi .
bide kulak damlaları verdi
1 hafta sonra tüp takabilirler ..
pek girebileceğimi sanmyrm
2 gn diyet dışı davrandım ayrıca.
öğle çok az diilmi yaa. bi tabak yiyebilirdin bence fasulyeyi. of offff akşama bakkk cıkksss ton balığı hariç hiç olmamış ferhan zeeyynneeep ferhanada ceza ver bananneee bananeee. hem makarna hem pizza hem kola. bence sadece koladan bile ceza almalıBende menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir,2-3 tatli kasigi tahin pekmez
Ara
Sütlü kahve
Ögle
3 yk etli taze fasulye, 2 yk pilav
Ara
Bir parca bitter
Aksam
Yarim pizza, yarim porsiyon balikli makarna, 1 bardak light cola
geçmiş olsunslm kızlarrr
midemde acayip bi şişlik var anlayamadığım
üşüttüm sonunda galibaa
kafayı da vücududaa
yok dimi hepinizi mezun edim sona bende kapanışı yapim diorum hihihihihihiiiii. tahin pekmeze benide özendirdiniz aslında kışın daha iyi bişi düşünemiyorum. ama biraz abartırım die almıyorum bile çok seviyorum çünkü.semineyi göremedim pek,yaseminde muallakta ondan yazmadım.
sağol canım,bizde özledik seninurgülde mezun olacak göz var mı hiç
tahin pekmezi benden mi özendnnnn.o kolayı hiç beyenmedim ferhan.100 mekik ceza...ok
sende hastalanma,çocuklarla kim ilgilrnecek sonra.mesajları bana yollayın,tamam.
menüm
sabah:1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
domates
öğle:yarım porsiyon karnıbahar yemeği
2 kaşık yoğurt
akşam:1 parça pizza,
2 kaşık kıymalı taze fasulye
2 kaşık makarna
salata
spor:25 d jillian
su.2 litre
almamışki zatenkübracım çokk geçmiş olsun rabbim şifalar versin
ilaçların gerçekten ağır sürekli uyku yapar
dikkat et kendine canımmm
zeynepcim geçmişe bi göz attımm
msj sayılarını paylaşmışsın
ama söylemiştim ya sana msj listesine beni alma 1-2 hafta diye
unuttun muu
günayyyddııınnngünaydııııııııııııııınnnnn tatlı kuşlar
vaayy sporlarda yapılmış10-11 aralık buraya mı yazalım zeynep
10 aralık 7 msj +
11 aralık 6 msj +
saaanaddddaaaagünaydın 12.12.12 hepimize uğurlu gelsin
Gunaydin kizlar
Öyle oldu dilekcim..dayanamadim :)
Lightti ama zeyneeeppp ama zaten sabah cekmeyi dusunmustum hehe cunku sabah dusa girerken cektigim mekiklerin faydasini gördüm ne t bi sekilde ..devam ediyim dedim kendi kendime sende ceza vermissin :))
Gunaydiiinnnnn aaa cok enteresan bir durum cok sevindim mmmmmm genelde sessiz sakin akilli uslusun yaaa sasirdim ciddeeen hehehe
bende dünkü menümü yazayım
sabah
light ekmekte 2 tane tost
2 ceviz
arada
10 tane badem
öğlen
1 kase sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata
2 parça patates
ayran
akşam(saat 16,30 da gündeydim:18:)
1 tane şal böreği:18:
1 kase börülce salatası
1 tane üzümlü ve cevizli büyük kurabiye:18:
çay
arada
2 tane kivi
3,5 lt su gün içinde bol çay içtim spor yok
nerdesiniz kıslaarr yaa.
afiyet olsun. çok gibi görünyo bakalım şimdi bir bir. sabah kahvaltısı diğer öğünlere göre bence daha fazla olmalı öğle ona göre daha az akşam en az. şimdi bu durumda diğer öğünlere bakıldığında kahvaltı az bile kalmış ama normalde 1-1,5 tost yeterli gibi. öğle 2 parça patates fazladan olmuş. senin bu günlerden çektiğin nedir ya. çalışan bi insanın bu kadar günde ne işi varkalori değerini bilemicem ama emziren bi anne olarak bunların yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirdin börülce salatası hariç bakim başka bişe kalmışmı
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek (uno premium) çok beğendim kolay kolay vazgeçicemi sanmıyorum.
yarım domates
2 yeşil zeytin
bi kk süzme peynir
1 çk bal
ara
1 mandelina
öğle
bir kase k fleks light sütle
iki avuç yulaf ezmesi attım içine
ara
1 kepekli galeta
akşam
etli patates yemeği bi tabak
ara
2 mandelina
veeee 200 mekik cezam. sevgiler saygılar zeynepçim
afiyet olsun ben beyendim menünübende dünkü menümü yazayım
sabah
light ekmekte 2 tane tost
2 ceviz
arada
10 tane badem
öğlen
1 kase sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata
2 parça patates
ayran
akşam(saat 16,30 da gündeydim:18:)
1 tane şal böreği:18:
1 kase börülce salatası
1 tane üzümlü ve cevizli büyük kurabiye:18:
çay
arada
2 tane kivi
3,5 lt su gün içinde bol çay içtim spor yok
bu enerjini spor yaparken kullansan ne kadannnnnn mutlu olurdum:111:Günayyyddııınnn kısslaarrrr. kendimi bugün çok enerjik ve deli dolu hissediyorum. bide şu sağlı sollu avon reklamı olmayaydı iidi. nefes alcak yer kalmamış bu ne bbbbbbbeeeeeeeeeeeeeee
uyu birazda vücudun toparlansın zaten.Gunaydın kızlar
Telefondan gırdım alıntı yapamıyorum .
Cok tesekkur ederm hepınızee ..
Ins agrısından kurtulcm .
Ilaclar cıddı manada uykumu getryr.
öptüm şekerim.afyet olsundünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek (uno premium) çok beğendim kolay kolay vazgeçicemi sanmıyorum.
yarım domates
2 yeşil zeytin
bi kk süzme peynir
1 çk bal
ara
1 mandelina
öğle
bir kase k fleks light sütle
iki avuç yulaf ezmesi attım içine
ara
1 kepekli galeta
akşam
etli patates yemeği bi tabak
ara
2 mandelina
veeee 200 mekik cezam. sevgiler saygılar zeynepçim
yalancı yalancı sana kimse inanmazAyy ben site hala bakımda sanıyodum hahahahahhahahaGirip bakmak aklıma gelmemiş
bu ne biçim yorum be hiç hoşuma gitmedi sabah light ekmekle yaptım 2 tostumu kalorisi gayet uyguna geliyor. öğlen öğünümde gayet sağlıklı bence ekmek bile yemedim salatam ayranım köftem çorbam hepsi çok sağlıklı şeyler, 2 parça patestes derken 2si serçe parmak büyüklüğünde. sadace akşamda problem var ondada yediğim börek kıymalıydı sadce kurabiye problem gibi o kadarcıkta olsun omu battı gözüne börülce salatasıda yeşillikli gayet salıklı bi salataydı niye sorun olsunki
cadı nurgül ne olcak mis gibi menüyü beyenmedi
Kurabiş canavarı seniiiiii
Ayy ben site hala bakımda sanıyodum hahahahahhahahaGirip bakmak aklıma gelmemiş
bu ne biçim yorum be hiç hoşuma gitmedi sabah light ekmekle yaptım 2 tostumu kalorisi gayet uyguna geliyor. öğlen öğünümde gayet sağlıklı bence ekmek bile yemedim salatam ayranım köftem çorbam hepsi çok sağlıklı şeyler, 2 parça patestes derken 2si serçe parmak büyüklüğünde. sadace akşamda problem var ondada yediğim börek kıymalıydı sadce kurabiye problem gibi o kadarcıkta olsun omu battı gözüne börülce salatasıda yeşillikli gayet salıklı bi salataydı niye sorun olsunki
cadı nurgül ne olcak mis gibi menüyü beyenmedi
menülerimize böle yorumlar almak için illa öle yorum yapmak gerekiyomuş demekkibenim menümü beyenmeyenede bakın heleşimdi inceleyelim sabah güzel gibi ama öğlende besleyici bişey yok diyebiliriz hele akşam benim 2 parça patatesimi çok bulan 1 tabak patates yemeği yemiş olmadı beyenmedim hıh sebze bile yok menünde
ahh ahhh diyorum zaten patronlarıma şurda bi odayı spor odası ve duş yapalım die ama dinnemiyorlarafiyet olsun ben beyendim menünü
bu enerjini spor yaparken kullansan ne kadannnnnn mutlu olurdum:111:
uyu birazda vücudun toparlansın zaten.
öptüm şekerim.afyet olsun
yalancı yalancı sana kimse inanmaz
12.12.12 iyi geçsin derken öğlen olmadan ofsayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?