Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun Kübra hemencicik iyileşirsin inşallah.

Çok hafif olmuş özellikle öğle yemeğin çok çok hafif geldi biraz daha enerji almalıydın.

Su içimin harika gün geneli hafif olduğu için akşamı görmezden gelelim.

100 ünü üst 100 ünü alt karın için yapsaydın canım.

Hahahaha isyan ettirmişsin Başağı Nurgül

Geçmişte bulamadım biri 1 avuç fındıkmı cevizmi ne 630 kalori demişti.Mantiken düşününce böyle bir tabir nasıl olabilir herkesin avucu farklıdır hadi 600 de 630 tam net

100 gr kuruyemiş 500-600 kaloridir.
1 avuca ortalama 20 gr kadar girer buda 100-125 kalori ortak hesap 100 kalori yani.Tabiki avucunu deli gibi doldurmaya çalışmadan

Birde vücuttan atılıcak su kalmadı yazmıştı birisi gene çok geçmişteydi okadar inemedim geçmişe.Vücudunuz kas kemik ve yağlardan oluşur.Kaslarında %75 i sudur.Yani düzensiz beslenme ve bilinçsiz spor ile kas kaybı yaşadığınızda %25 lik kas dokusu kaybederken %75 su kaybedersiniz.Kas ve su kaybı tabiri bu yüzdendir.Yani vücudunuzda 45-50 kilo kas olduğunu varsayarsak çok fazla miktarda atılıcak suyunuz var daha

tatlımmm çok begendimmmm ya süperler
ve sen süper biryerde yaşıyorsun cidddennn

çok güzelmiş ferhan gerçekten cennette yaşıyorsun sanki

fotoğraflar süper.sen nasıl güzel bir yerde yaşıyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa.bu arada bu yaz tatile gelecekmisiniz?belkim tatil yerlerimiz kesişir

Evet aslinda cok yesil biyerde yasiyorum kuzeyimde guneyimde dogumda batimda yuruyus mesafesiyle 15 dk böyle parklar var:))) al iste bunuda kiskan nugüüüüllll hepsi farkli tabi böyle guzel. Degiller ama sinirsiz duz hali gibi bi yesil bende cok seviyorumda ama iste deniz yok ahh istanbul..simdi atlama nurgül hehe istanbulu dunyalara degismem

Zeynepcim suan icin planimiz 7. aylarda bayramda

ben vereyim 10 kilo, hiç bişey de istemem.

karnımda doydu ohhh çok şükür.

Ohhh Ne guzel afiyet olsn

Çok hafif olmuş özellikle öğle yemeğin çok çok hafif geldi biraz daha enerji almalıydın.
Bide bana ceza veriyorlar edaaaa neymis efendim kola icmisim neymis efendim pizza makarna yemisim..kiz onlara :))
Edacim coklu alintida yapabiliyosun bu alitili cevaplayi degilde yorum yapmak istedigin mesajlari yanindaki kucuk kutucugu isaretliyosun cvplamaya tiklatiginda isaretledigin msjlarin hepsi cikiyor..öyle daha rahat lur senin icinde bizim icinde

afiyet olsun canımm. aferin güne gitmişsin ama kaptırmamışsın kendini..
Günayyyddııınnn kısslaarrrr. kendimi bugün çok enerjik ve deli dolu hissediyorum. bide şu sağlı sollu avon reklamı olmayaydı iidi. nefes alcak yer kalmamış bu ne bbbbbbbeeeeeeeeeeeeeee
enerjini doğru yerde kullan haaa , mesela yemek yerken değil de spor yaparkeneeee

afiyet olsun canımm güzel menün.. tam tahıllı ekmeği ben de deniycemmm
91 gün olmuş canım 16 günde su gibi akar geçer hemen
orası öyle de 1 hafta kalacak .. sonra biz yine başbaşa.. geçer mi ki 500 gün
Çok hafif olmuş hani spor :44:
spor da yaptımm, 1 saat yürüyüş, akşam da jillian yaptım heryerim ağrıyor

kısmetse temmuz 20 si itibariyle antalyanın herhangi bir ilçesinde olma ihtimalim yüksek.tatile gelen tüm arkideşlerimi beklerim

eda az yemişsin demişsin ya,pizzayı komşum getirdi dayanamadım yedim.yoksa menümde gözüme batan yegane şey o.ve ben cidden dün çok yediğimi düşünüyorum.son kilolar kolay kolay gitmiyor.eskiden haftada 1-1.5 kilo verdiğim oluyordu.şimdi 2 haftada 1kilo verirsem seviniyorum.

Zeyneppp ben antalyayi sevmiyorum yaaa bikere gitttim sevmedim birdaha gitmem demistim..simdi bilmiyorum
Ama tam o tarihlerde biz yola cikicaz

Kizlar kardan adamimi yaptim emrinz uzere yuvarlandim yuvarladim yuvarlandik hehe

Face yazamiyorum niye bilmiyorum hersey normal yamak icn tikladigimda olmuyor yazilar basilmjyor
Fotoda cektim:)

hah şöyle yola gel bi foto sorunlarımı çözdü yaşasınnnnnnnnnnnnnn

şimdiden kolay gelsin o zaman.
ben vereyim 10 kilo, hiç bişey de istemem.

karnımda doydu ohhh çok şükür.
ne yedin zeyneeppp
Selamlar nasılsınız 12-12-12

100 ünü üst 100 ünü alt karın için yapsaydın canım.
selam edaa hoşgeldin. aynen öyle yaptım.
Allahhh bammmmm e iste bana az ceza verdi diye kiskandin
ben ceza verdiğini bile görmedim yaa

şiddetle tavsiye ediyorum dur bak fotosunu koyim. yemesi çok eğlenceli bırakması zor ama sabahları 2 dilim beni baya tok tutuyor. böle içinde çekirdek çörek otu vs vs bir sürü şey var sürprizlerle dolu

Geçmiş olsun Kübra'cım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Bu arada ihmal etmişsin kendini. Keşke daha önce gitseydin doktora.

Artık daha sık uğrarım gibi geliyo Yakında zaten ben yine gelirim kilo vermeye sen gitme dur buralarda

kısmetse temmuz 20 si itibariyle antalyanın herhangi bir ilçesinde olma ihtimalim yüksek.tatile gelen tüm arkideşlerimi beklerim
ahhhh o zamanlar gelecek miii.... inşallah yolumuz oraya düşerse görüşürüz
kendimden çok oğluma deniycemmm.. ben zaten tüm ekmekleri severim
canım yaa.. heyecanlı mısın merak ediyor musun bebişini.allah ağ salim kauştursun bebişine ... benim oğlum da 7 nisan doğumlu o günler geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…