aşkımmm 28inde yanımızda olacaaaaakkk yaşasııınnnn.. bir türlü geçmiyor zaman..buraya geleli 91. günüm..
anaaaaa herkeşler nirdeeeeee
menüm
sabah: 1 kase nesfit
ara:nescafe
öğle:1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 1 tabak et kavurma gibi bişey
ara yarım avuç çekirdek
akşam 1 kase nesfit
ara yeşil çayın yanında 2 tane bisküvi
herkese iyi geceler.... rüyanızda kendinizi fıstıkkk gibi görün..
sabah doktora gittim dünde yoğunluktan giremedim dış kulak iltihabı varmış ama bayagı kötüymüş lenf bezlerim bile ilthplıymş
çok halsz ve yorgunum
birsürü ilaç verdi günde 2 kez 1000mg lık ilaç bgn çok ağır geldi .
bide kulak damlaları verdi
1 hafta sonra tüp takabilirler ..
pek girebileceğimi sanmyrm
2 gn diyet dışı davrandım ayrıca.
Bende menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir,2-3 tatli kasigi tahin pekmez
Ara
Sütlü kahve
Ögle
3 yk etli taze fasulye, 2 yk pilav
Ara
Bir parca bitter
Aksam
Yarim pizza, yarim porsiyon balikli makarna, 1 bardak light cola
menüm
sabah:1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
domates
öğle:yarım porsiyon karnıbahar yemeği
2 kaşık yoğurt
akşam:1 parça pizza,
2 kaşık kıymalı taze fasulye
2 kaşık makarna
salata
spor:25 d jillian
su.2 litre
bende dünkü menümü yazayım
sabah
light ekmekte 2 tane tost
2 ceviz
arada
10 tane badem
öğlen
1 kase sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata
2 parça patates
ayran
akşam(saat 16,30 da gündeydim:18:)
1 tane şal böreği:18:
1 kase börülce salatası
1 tane üzümlü ve cevizli büyük kurabiye:18:
çay
arada
2 tane kivi
3,5 lt su gün içinde bol çay içtim spor yok
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek (uno premium) çok beğendim kolay kolay vazgeçicemi sanmıyorum.
yarım domates
2 yeşil zeytin
bi kk süzme peynir
1 çk bal
ara
1 mandelina
öğle
bir kase k fleks light sütle
iki avuç yulaf ezmesi attım içine
ara
1 kepekli galeta
akşam
etli patates yemeği bi tabak
ara
2 mandelina
veeee 200 mekik cezam. sevgiler saygılar zeynepçim
bu ne biçim yorum be hiç hoşuma gitmedi sabah light ekmekle yaptım 2 tostumu kalorisi gayet uyguna geliyor. öğlen öğünümde gayet sağlıklı bence ekmek bile yemedim salatam ayranım köftem çorbam hepsi çok sağlıklı şeyler, 2 parça patestes derken 2si serçe parmak büyüklüğünde. sadace akşamda problem var ondada yediğim börek kıymalıydı sadce kurabiye problem gibi o kadarcıkta olsun omu battı gözüne börülce salatasıda yeşillikli gayet salıklı bi salataydı niye sorun olsunki
cadı nurgül ne olcak mis gibi menüyü beyenmedi
kıskanmamam için bir tek sebep göster
tatlımmm çok begendimmmm ya süperler
ve sen süper biryerde yaşıyorsun cidddennn
çok güzelmiş ferhan gerçekten cennette yaşıyorsun sanki
fotoğraflar süper.sen nasıl güzel bir yerde yaşıyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa.bu arada bu yaz tatile gelecekmisiniz?belkim tatil yerlerimiz kesişir
ben vereyim 10 kilo, hiç bişey de istemem.
karnımda doydu ohhh çok şükür.
Bide bana ceza veriyorlar edaaaa neymis efendim kola icmisim neymis efendim pizza makarna yemisim..kiz onlara :))Çok hafif olmuş özellikle öğle yemeğin çok çok hafif geldi biraz daha enerji almalıydın.
afiyet olsun canımm. aferin güne gitmişsin ama kaptırmamışsın kendini..bende dünkü menümü yazayım
sabah
light ekmekte 2 tane tost
2 ceviz
arada
10 tane badem
öğlen
1 kase sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata
2 parça patates
ayran
akşam(saat 16,30 da gündeydim:18:)
1 tane şal böreği:18:
1 kase börülce salatası
1 tane üzümlü ve cevizli büyük kurabiye:18:
çay
arada
2 tane kivi
3,5 lt su gün içinde bol çay içtim spor yok
enerjini doğru yerde kullan haaa , mesela yemek yerken değil de spor yaparkeneeeeGünayyyddııınnn kısslaarrrr. kendimi bugün çok enerjik ve deli dolu hissediyorum. bide şu sağlı sollu avon reklamı olmayaydı iidi. nefes alcak yer kalmamış bu ne bbbbbbbeeeeeeeeeeeeeee
afiyet olsun canımm güzel menün.. tam tahıllı ekmeği ben de deniycemmmdünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek (uno premium) çok beğendim kolay kolay vazgeçicemi sanmıyorum.
yarım domates
2 yeşil zeytin
bi kk süzme peynir
1 çk bal
ara
1 mandelina
öğle
bir kase k fleks light sütle
iki avuç yulaf ezmesi attım içine
ara
1 kepekli galeta
akşam
etli patates yemeği bi tabak
ara
2 mandelina
veeee 200 mekik cezam. sevgiler saygılar zeynepçim
orası öyle de 1 hafta kalacak .. sonra biz yine başbaşa.. geçer mi ki 500 gün91 gün olmuş canım 16 günde su gibi akar geçer hemen
spor da yaptımm, 1 saat yürüyüş, akşam da jillian yaptım heryerim ağrıyorÇok hafif olmuş hani spor :44:
hah şöyle yola gel bi foto sorunlarımı çözdü yaşasınnnnnnnnnnnnnn
şimdiden kolay gelsin o zaman.nurgül ne olduğunu sormuştun ya, 10 gün sonraya ödül töreni yetiştirmemiz gerekiyor ve bugün belli oldu. felaket ötesi yoğun günler beni bekliyor, zaten yıl sonu yoğunluğu var, sı...mış durumdayım
ne yedin zeyneepppben vereyim 10 kilo, hiç bişey de istemem.
karnımda doydu ohhh çok şükür.
Selamlar nasılsınız 12-12-12
selam edaa hoşgeldin. aynen öyle yaptım.100 ünü üst 100 ünü alt karın için yapsaydın canım.
ben ceza verdiğini bile görmedim yaaAllahhh bammmmm e iste bana az ceza verdi diye kiskandin
afiyet olsun canımm. aferin güne gitmişsin ama kaptırmamışsın kendini..
enerjini doğru yerde kullan haaa , mesela yemek yerken değil de spor yaparkeneeee
afiyet olsun canımm güzel menün.. tam tahıllı ekmeği ben de deniycemmm
spor da yaptımm, 1 saat yürüyüş, akşam da jillian yaptım heryerim ağrıyor
sabah doktora gittim dünde yoğunluktan giremedim dış kulak iltihabı varmış ama bayagı kötüymüş lenf bezlerim bile ilthplıymş
çok halsz ve yorgunum
birsürü ilaç verdi günde 2 kez 1000mg lık ilaç bgn çok ağır geldi .
bide kulak damlaları verdi
1 hafta sonra tüp takabilirler ..
pek girebileceğimi sanmyrm
2 gn diyet dışı davrandım ayrıca.
hoşgellddinnnn bis bıraktığın gibiyiz sen nasılsın. nasıl gidiyo hamilelik. bizde seni özledik arada gel çok açıyosun mesafeyi feystende katılmıyosun hiç. ben mi yok hiç düşünmüyorum mezun olmayı ii böle hobi olarak diyetteyimfarkettimde benim ideal kilom 54 müş 55 te olabilir ama 54 ii o yüzden takılıyorum öle işte diyetten çok formumu koruyorum desek daha doğru olur çünkü hala bi ileri iki geri yapıyorum
ahhhh o zamanlar gelecek miii.... inşallah yolumuz oraya düşerse görüşürüzkısmetse temmuz 20 si itibariyle antalyanın herhangi bir ilçesinde olma ihtimalim yüksek.tatile gelen tüm arkideşlerimi beklerim
kendimden çok oğluma deniycemmm.. ben zaten tüm ekmekleri severim
şiddetle tavsiye ediyorum dur bak fotosunu koyim. yemesi çok eğlenceli bırakması zorama sabahları 2 dilim beni baya tok tutuyor. böle içinde çekirdek çörek otu vs vs bir sürü şey var sürprizlerle dolu
canım yaa.. heyecanlı mısın merak ediyor musun bebişini.allah ağ salim kauştursun bebişineGeçmiş olsun Kübra'cım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Bu arada ihmal etmişsin kendini. Keşke daha önce gitseydin doktora.
Artık daha sık uğrarım gibi geliyoYakında zaten ben yine gelirim kilo vermeye sen gitme dur buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?