Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar

Sabah erkenden randevularim vardi ancak gelebildim

Aksam 7. den sonra yemege gidicektik arkadaslarla 7 cok gec benim icin ama o saat uygun oldu:/
Italyan restorani malum pizza ve makarna var hangisini tercih edeyim? Yemek yiyip orda saltayla mi idare edeyim :/

haşhaşlı çörek bizde böyle olmaz.saydıkların baya çok aslında yeter gibi.

pizzanınn kalorisi daha yüksektir diye düşünüyorum.sosu az yağlı,kremasız bir makarna olabilir,bence.:44:

Bencede kilona göre normal aliyorsun canim..zaten daha öncede söylemistin kilo verdikce guluk kaloriyi dusurecegini..saniyorum arkadaslarin gozunden kacti

Ogleden sonraki aralardan urini cikarip aksam yemegini biraz daha erkene alabilirsin canim

Guzel lmus afiyet olsun

Ahhh öyle iyi anliyorum kiii seni..benim kuzucumda hala ugrasiyor disleri icin..com zahmet cektigini hissediyorum..ama buyuk kizimda cok gec cikarmisti dislerini
Gecmis olsun sabirla bekleyip bebeklerimizi rahatlatmaya calismaktan baska yapacak birsey yok

Bence yufka li boregi iptal edip hashasli cörek yapabilirsin,,birde karisik yesil bi salata ilave edebilirsin .. Bu yufka ve milföy dedigin börekte her ikisi birlikte mi kullaniliyor? Kulaga ilginc ve guzel bi fikir gibi geliyor..deglse ile ben deneyeblirim yufka ve milföy karistirip

Canım kronik bir rahatsızlığın mı var geçmiş olsun baş ağrısını bilirim yani insanı deliye çeviriyor

][/B]

Yok cok sükür hatta uzun zamandir basim agrimiyor diye gecenlerde dusunmustum..cunku eskiden cok agrirdi..simdi neredeyse yilda bir iki...dun gercekten sasirdim unutmusu bas agrisini

hımmmm buda bi alternatif tabiki ama ben daha hafif olan bulguru yoğurtta ıslatarak yapılan salatayı düşünmüştüm akşam daha hafif olur gibime geldi, sence nasıl olur

Ilk defa duyuyorum.tarifini verirmisin canm

Ay cok guzzeeeelll diye gecirirken icimden dooonnnkkkkk hamburger..ohhhhhh cek bakalim sidmi cezani hehe

Aferim söz dinle uslu kiz ol hehe

Ha zeynepcim unutmadan

Ben eminim ebru bana soylemisti sen gruba 67 ile girmis sayiliyosun dedi...ordaki kilo sayiliyomus..ben 74 ile baslamistim ama o degil 4 yil onceki sayilacakmis

Ve birkere karne alan baska almiycakmis... O yuzden benim aslinda mezun gibi sorunum yok..onceden oldugum icin ..hatta ebru buraya karnemin linkini koymustu hatirlamiyomusun? Sen 67 den hesaplarmisin hedef te 60

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Cuma CUMARTESİ TOPLAM
Kbra 10 12 29 14 0 0 65 4.
cumbo 13 4 13 3 11 2 46 6.
lafraise 12 0 4 5 15 1 37 8.
mersinli42 22 11 12 14 8 7 74 3.
goncagüll 7 9 26 7 6 0 55 5.
yenidnbaşla 17 23 22 13 42 7 124 1.
Pia 6 24 13 14 14 13 84 2.
nurgulguney0 0 10 10 13 5 38 7.
yasminyaso 0 0 0 0 0 0 0
ferdici 0 0 0 0 0 0 0

SPOR LİSTESİ

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Cuma CUMARTESİ TOPLAM
Kbra - - - + + - 2+
cumbo + - + + + + 5+:)
lafraise - - - - - -
mersinli42 - - - + - + 2+
goncagüll - - + + - - 2+
yenidnbaşla + + + - + + 5+:)
Pia + + + + + + 6+:)
nurgulguney - - - - - -
yasminyaso - - - - - -
_ferdici_ - - - - - -

kızlar mesaj sayılarını göndermeyenler sıfır geçti.birde gerçekten sıfır mesaj olanlar var.semineyi bu ara göreniniz oldu mu?sanki hiç uğramıyor.spora gelince,artık tekrar spora başladığım çin gönül rahatlığıyla fırça çekebilirm.spor yapmayanlar ,artık spor yapmaya başlasa iyi olacak. spor yapmayanlarada ceza uygulaması getirelim mi,görüşlerinizi yazın.eda,ferhan,dilek bu hafta hem sporda hemde mesajda iyisinizartık toparlanıp diğer takımların tozunu attırma zamanı gelmedimi sizce:128:

mezun olmuyorsan istediğin zaman ayrılma olmuyor mu,diploma olmaz zaten.:111:yılbaşı diyorum gene,gelsin soralım.neyse hedefinin %80 i 61.4 oluyor ferhan.

önümüzdeki 3 haftanın mesaj listesini hazırladım.bir yere not etmeyi unutmayın.
10-11 aralık :kbra23
12-13 aralık:yenidenbaşla
14-15 aralık:Queend
17-18 aralıkia
19-20 aralık :cumbo
21-22 aralık:lafraise
24-25 aralık:goncagull
26-27 aralık:nurgulguney
28-29 aralık:mersinli42

Ferhancim okuldan 17:30da cikiyorum
O zamana kadar okuldakilerden yemek durumunda kaliyorum.
Ogle yemeginden sonra meyve saati ve ikindi kahvaltisi var, onlardan yiyorum.

Bu aralar herkesin menusunde bur asure var, biri asure hakkinda faydalidir gibi bi yazi koymus telden girdigim icin okuyamadim hepsini, diyetteyken de yenebilir bir sey mi yani??

eline sağlık baya uğraşmışsın. ben her türlü ceza sistemine varım başka türlü iş yapmıyoruz çünkü. semine dün uğramıştı bi mesaj attı gitti. misafirleri varmış ama gitmişler artık gelir heralde.

semine ve yasemin yok.

Ayyy kimler gelmiş kimler Nasılsın canım benim? Uzun zaman oldu görüşmeyeli.

Aşure diyette yenmemeli bence Hemen kendine pay çıkarma

Naber kızlar? Ne var ne yok? Özlemişim sizleri. Bu arada birsürü yeni üye gelmiş. Zeynep'cim canım hayırlı olsun kaptanlığın.

Bu arada Nurgül'ü görüyorum aşağıda Kız sen hala mezun olamadın mı

Su içmen çok güzel ama geçmemişsin ama aklında bulunsun 4 litreyi geçmemeye çalış.

Gayet hafif ve bol çeşitli olmuş.Böreği ve aşureyi az miktarda tüketip bırakabilmende büyük başarı

Birde bakmışsın bir gün boyunu geçmiş.

Aklıma birşey gelmiyor yeterli gibi geldi bana.Aman canım dikkat et tozutma hafta sonu tadımlık tüket hepsinden

Akşam gerçekten çok ağır olmuş.Keşke pilav yaptıysan baklagil yapmasaydın baklagil yaptıysan pilav yapmasaydın

hımmmm buda bi alternatif tabiki ama ben daha hafif olan bulguru yoğurtta ıslatarak yapılan salatayı düşünmüştüm akşam daha hafif olur gibime geldi, sence nasıl olur
ben fikir beyan edene kadar yapmışsındır zaten...hem de nefis yapmışsındır...bu dediğin nasıl hiçbilmiyorum ben tarif etsene accık
aaaaa süper gidiyor derkeneeeeeee o yediğin de nedir kiiii
buraya da hele şükür AVM açlıdı veee burger king vaaarrr.. inşallah 59 görünce steak buger yiyceeem ben de
makarna yiyebilirsin kremasız ama

cezaaaa cezaaaa cezaaaa

aşkımmm 28inde yanımızda olacaaaaakkk yaşasııınnnn.. bir türlü geçmiyor zaman..buraya geleli 91. günüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…