vaauuvv menüye bak. ne kadar kararlı olduğun dünden belli olmuş zaten. afiyet olsun çok beğendim. yaptınmı cezanı?
600grm mı vermiş oldun bence çok iyi.
jilliena ne zaman başlıcaksın?
Zeyneppp dileeek tebriklerrr
Betul magazin haberleri icin bunlarda malzeme cok bak,,özellikle yasemin hehe entrikalarla dolu bi hayati var hehehehe kubranin su siralar istikrarli bi iliskisi olsada yine de malzeme verebilir saclariyla fln oynuyor surekli cok suslu,,sonra nurgul bunlarin arasindan siyrilip haber olmayi basarabilir
Ecemin nisanlisiyla arasi bozuktu onunla bi röpörtaj yapabilirsin son haberleri ögreniriz
Ooo iyisin hafta basinda biraz cosmustun hemen toparlamisssin canim süpper
Alllah iyiligini versin kacamak dedigin bumuyduuuuuuuuuu
Evet ne zaman ?
Gecen hafta kactim animsayamadimbenim böyle hep gramli oldugu icin,,,hesaplayamadim da ..listeyi bulim
ben 64,5 diye hatırlıyorum canım. zeynepte liste var ona göre düzeltirÖöööffff bulamadimmmmm
Arayinca bulunmaz zaten 64 5 miydim gecen hafta?
hhihihihiiii bak sen benim arada böle atağa geçtiğime iki ayda burda takılı kalırım hihihiiii.KAÇAMAK DEDİĞİN CAPUÇİNO MUUUU NEW OLCAK Kİ ONDAN HEM DE ARA ÖĞÜN OLMUŞ
TEBRİKLEEERRRRR
NURGÜL AZ KALDI MEZUN OLMANAA TEBRİKLER
Tabiki yaptım, sen yaptın mı bakim cezanı
tonight
ivit , bir capiçino kaç kalori biliyon muuuuçok kalori
bu gece bu gece
Eki Görüntüle 576491
Ööööffff bulamadimmmmm
Arayinca bulunmaz zaten 64 5 miydim gecen hafta?
ben 64,5 diye hatırlıyorum canım. zeynepte liste var ona göre düzeltir
geçen hafta 64,5
bu hafta 63,9
giden 0,6
fark 0,93
bildirimini böyle yap bence.
hhihihihiiii bak sen benim arada böle atağa geçtiğime iki ayda burda takılı kalırım hihihiiii.
ama yaaa. banane haksızlık bu sende sidisi var ben netten yaparız diodum nerden aldın onune kadar sürüyo 30 dk mı. benim rahatsızlığım var biliyosun gül hastalığı daha tam anlamıyla geçmedi vücudum çok ısınınca artıyo. o yüzden direk hareketlere geçmeden ısınma yapmam gerekiyor varmı ısınma hareketleri.
almadığına şükret.Selam kızlar bu hafta kılom aynı .. Iyıkı almadm cok sevndm sabıt kaldıgıma :)
artık toparlanma zamanı yasemin.Geçen Hafta:76
Bu Hafta:76
Aradaki Fark: 0
Yüzde:%0
Bu hafta sınıfta kaldık. Jillan abla beni adam etcekmiş bu akşam onla buluşuyoz
Zeynep sabah geç kalkınca ölçü almayı unuttum kuşum. Akşama alır eklerim buraya olur mu??
afiyt olsun.daha kaçamak yok.Sabah: kepekli domatesli beyaz peynirli yağsız tost, 1 fincan çubuk tarçınlı yeşil çay
ara: 2 badem, 2 kuru kayısı
öğle: yarım kase yuvalama çorbası, 1 porsiyon karnıbahar haşlama, 2 yemek kaşığı yoğurt
ara: kaçamak: capiçinooooooo
akşam:ızgara tavvvuukk, ayran
ara: 1 elma, 1 mandalina
Su: 2 lt
Spor : yok
Ceza var: 400 hareket(200 mekik, 100 twister,100 yanbel)(capiçinonun bedeli)
tebriklerKizlaaarrrrr gunaydinnnn kilom 63,9 hic beklemiyoduuuummmm
hadi bakalımBu hafta çok dengesiz beslendim, sizinde moralinizi bozmamak için yazmıyodum farkettiyseniz. Sabah kahvaltı etmedim öğle yedim akşam yemedim gibibugün itibariyle düzeltiyorum tüm yanlışlarımı
tebriklr nurgülgeçen hafta 54,8
bu hafta 54,5
giden 0,3
fark 0,55
tebrikler semineKizlar bu hafta 67
Gram gram gidiyor
Hala yataktayim çok uykum varr
Kizlar bu hafta 67
Gram gram gidiyor
günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr
çok mutluyuummm
geçen hafta kilom 62.9
bu hafta 61.5
giden 1.4
% 2,22
bende bu hafta mutlu olanlardanım:
geçen hafta:67.0
bu hafta:66.0
fark:1.0
%1.49
Bu arada ben Betul.
İstanbuldayimm
Okul oncesi ogretmeniyim.
26 yasindayim.
Takima girdigimde 69.3 kiloydum
58e kadar inmistim
Sonra izne ayrildim bu arada soz ve nisanim oldu, sozden sonra kilo aldim su an 64 kg yum.
Asil hedefim 55 ama 58de de gayet mutlu oluyorum:))
Bu ilk ay icerisinde 60a ulasmak istiyorum. Ocaktan sonra zaten gelinlik bakmaya basliycam haziranda dugunum var :)))
Bu ay okulda 08:00-17:30 arasi calisiyorum sabah bir seyler yemezsem tamamen okulda cikanlara mahkumum anlayacaginizz.
Simdilik bu kadarr
Daha ne olsun di mi, bir suru sey yazdim.
Konusmayi, eglenceyi severim ama gezenteligim daha agir bastigindan buraya cok yansitamiyorum
Gecen hafta 64
Bu hafta 63.5
Fark 0,50
Oran %0,79
tebrikler canım ben seni beklyrmGÜNAYDIN
geçen haftaki kilom 70.9
bu hafta 70,2
giden 700 gr
yüzde 0.99
Kübracım senin bu kaçamağından sonra benimki devede kulak kaldı yafuu
Geçen Hafta:76
Bu Hafta:76
Aradaki Fark: 0
Yüzde:%0
Bu hafta sınıfta kaldık. Jillan abla beni adam etcekmiş bu akşam onla buluşuyoz
Zeynep sabah geç kalkınca ölçü almayı unuttum kuşum. Akşama alır eklerim buraya olur mu??
Sabah: kepekli domatesli beyaz peynirli yağsız tost, 1 fincan çubuk tarçınlı yeşil çay
ara: 2 badem, 2 kuru kayısı
öğle: yarım kase yuvalama çorbası, 1 porsiyon karnıbahar haşlama, 2 yemek kaşığı yoğurt
ara: kaçamak: capiçinooooooo
akşam:ızgara tavvvuukk, ayran
ara: 1 elma, 1 mandalina
Su: 2 lt
Spor : yok
Ceza var: 400 hareket(200 mekik, 100 twister,100 yanbel)(capiçinonun bedeli)
Kizlaaarrrrr gunaydinnnn kilom 63,9 hic beklemiyoduuuummmm
geçen hafta 54,8
bu hafta 54,5
giden 0,3
fark 0,55
Kizlar bu hafta 67
Gram gram gidiyor
fizikmi ortepedimi kemik ölçümü yapıyor yoksa farketmezmi
Nurgülüm yapmis
okurmu ki kopyasını alabiliyomusun korsancı olduk yaa hihihihiiii.Sana kopya DVD yapayımkargooooo
tişikkürlerrralmadığına şükret.
tebriklr nurgül
tebrikler semine
Tebrikler canımmm
Tebrikler canımmmm
Tebrikler canımmmm
tebrikler canım ben seni beklyrm
tebrikler canım iyimisn
Bu arada ben Betul.
İstanbuldayimm
Okul oncesi ogretmeniyim.
26 yasindayim.
Takima girdigimde 69.3 kiloydum
58e kadar inmistim
Sonra izne ayrildim bu arada soz ve nisanim oldu, sozden sonra kilo aldim su an 64 kg yum.
Asil hedefim 55 ama 58de de gayet mutlu oluyorum:))
Bu ilk ay icerisinde 60a ulasmak istiyorum. Ocaktan sonra zaten gelinlik bakmaya basliycam haziranda dugunum var :)))
Bu ay okulda 08:00-17:30 arasi calisiyorum sabah bir seyler yemezsem tamamen okulda cikanlara mahkumum anlayacaginizz.
Simdilik bu kadarr
Daha ne olsun di mi, bir suru sey yazdim.
Konusmayi, eglenceyi severim ama gezenteligim daha agir bastigindan buraya cok yansitamiyorum
Betul magazin haberleri icin bunlarda malzeme cok bak,,özellikle yasemin hehe entrikalarla dolu bi hayati var hehehehe kubranin su siralar istikrarli bi iliskisi olsada yine de malzeme verebilir saclariyla fln oynuyor surekli cok suslu,,sonra nurgul bunlarin arasindan siyrilip haber olmayi basarabilir
Ecemin nisanlisiyla arasi bozuktu onunla bi röpörtaj yapabilirsin son haberleri ögreniriz
aaa sen tam eceme (lafraise) göresin , o da haziranda evlenecek ve aynı kilodasınız ..
tebrikler ecemmmmm
ı
***13. TAKIM 287. ETAP ***
cumbo (62.9 /61.5/1.4/%2.23)
_ferdici_ ( 67.4 / 67/0.4 / %0.59 )
Kbra23 ( 68.2 /68.2 /0/%0)kilosu sabit
goncagulll ( 70.9/70.2 /0.7 / %0.99)
mersinli42 ( 67 /66 /1.0/ %1.49)
nurgulguney ( 54.8 / 54.5/0.3/ %0.55 )
pia ( 64.5/63.9 /0.6 / %0.93 )
yasminyaso ( 76/76/0 /%0)kilosu sabit
lafraise(64/63.5 /0.5 /%0.78 )
betuld(58.3/64 /+5.7 /-%0.43 )265. etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 23 e bölündü.
13.TAKIM ORTALAMASI:% o.71 bu hafta iyiyizkontrol edin bakalım doğru mu?edayı listeye alacaktım ama bu saat oldu gelmedi.bugün bildirim günü olduğunu biliyor ve gelmiyorsa listeye giremez,yanlışmıyım.
***13. TAKIM 287. ETAP ***
cumbo (62.9 /61.5/1.4/%2.23)
_ferdici_ ( 67.4 / 67/0.4 / %0.59 )
Kbra23 ( 68.2 /68.2 /0/%0)kilosu sabit
goncagulll ( 70.9/70.2 /0.7 / %0.99)
mersinli42 ( 67 /66 /1.0/ %1.49)
nurgulguney ( 54.8 / 54.5/0.3/ %0.55 )
pia ( 64.5/63.9 /0.6 / %0.93 )
yasminyaso ( 76/76/0 /%0)kilosu sabit
lafraise(64/63.5 /0.5 /%0.78 )
betuld(58.3/64 /+5.7 /-%0.43 )265. etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 23 e bölündü.
13.TAKIM ORTALAMASI:% o.71 bu hafta iyiyizkontrol edin bakalım doğru mu?edayı listeye alacaktım ama bu saat oldu gelmedi.bugün bildirim günü olduğunu biliyor ve gelmiyorsa listeye giremez,yanlışmıyım.
bisey söylemeliyimmmmmmmmmmm ben bi kac gündür tuvalet problemi yasıyordum az önce gidebildimm sonra bi daha tartıldımm 63.2 cıktım 63.5 mu kalsın düzeltiyim miii
Semine? Hasta fln misin ? Sadece yataktayim ,, usuyorum,,soguk yazip cikiyorsun? Neyin var kuzum sen izinlimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?