Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kübracım senin bu kaçamağından sonra benimki devede kulak kaldı yafuu

Geçen Hafta:76
Bu Hafta:76
Aradaki Fark: 0
Yüzde:%0
Bu hafta sınıfta kaldık. Jillan abla beni adam etcekmiş bu akşam onla buluşuyoz
Zeynep sabah geç kalkınca ölçü almayı unuttum kuşum. Akşama alır eklerim buraya olur mu??

Sabah: kepekli domatesli beyaz peynirli yağsız tost, 1 fincan çubuk tarçınlı yeşil çay
ara: 2 badem, 2 kuru kayısı
öğle: yarım kase yuvalama çorbası, 1 porsiyon karnıbahar haşlama, 2 yemek kaşığı yoğurt
ara: kaçamak: capiçinooooooo
akşam:ızgara tavvvuukk, ayran
ara: 1 elma, 1 mandalina

Su: 2 lt
Spor : yok
Ceza var: 400 hareket(200 mekik, 100 twister,100 yanbel)(capiçinonun bedeli)

günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr
çok mutluyuummm
geçen hafta kilom 62.9
bu hafta 61.5
giden 1.4
% 2,22

bende bu hafta mutlu olanlardanım:
geçen hafta:67.0
bu hafta:66.0
fark:1.0
%1.49

Gecen hafta 64
Bu hafta 63.5
Fark 0,50
Oran %0,79

GÜNAYDIN
geçen haftaki kilom 70.9
bu hafta 70,2
giden 700 gr
yüzde 0.99
tebrik ederim kızlar çok ii kilo vermişsiniz hepinize maşallaahhh
bende yapim diorum ya. ama bi türlü vakit bulamıyorum. off offf. niye aynı kaldın bu hafta kaçamak yaptım diyodun ondanmı ?
selam betül bende nurgül. 28 yaşındayım. ist. yaşıyorum evliyim. muhasebe sorumlusuyum. her yıl bi kilo ekledi bana 48 dim 18 yaşında sonra 49 sonra 50 sonra 51 derken 57 ye kadar çıktım baktım gidişat ii diil bi dur demek istedim. 54-55 te kendimi çok iyi hissediyorum. ama 53 olup korumaya çalışıyorum. çalışma saatlerimiz yakın. bende sabah 8,30 akşam 6 çalışıyorum. iş yerinde kurulu bi düzenim var istediğimi yiyip içiyorum. ama çekmecemde sürekli bişiler bulundurma alışkanlığımdan zor vazgeçtim. şimdi kahvaltımı ara öğünlerimi sağlıklı öğle yemeği ve hafif akşam yemeği yemeye çalışıyorum. şimdilik bu kadar. zamanla dahada iyi tanışacağımıza inanıyorum. en kısa zamanda hedefine kavuşman dileğiyle. hazrinda bi düğün için ocakta gelinlik bakmak çok erken deilmi?

Bu hafta çok dengesiz beslendim, sizinde moralinizi bozmamak için yazmıyodum farkettiyseniz. Sabah kahvaltı etmedim öğle yedim akşam yemedim gibibugün itibariyle düzeltiyorum tüm yanlışlarımı

vaauuvv menüye bak. ne kadar kararlı olduğun dünden belli olmuş zaten. afiyet olsun çok beğendim. yaptınmı cezanı?
Kizlaaarrrrr gunaydinnnn kilom 63,9 hic beklemiyoduuuummmm

600grm mı vermiş oldun bence çok iyi.

günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr
çok mutluyuummm
geçen hafta kilom 62.9
bu hafta 61.5
giden 1.4
% 2,22

Zeyneppp dileeek tebriklerrr

Betul magazin haberleri icin bunlarda malzeme cok bak,,özellikle yasemin hehe entrikalarla dolu bi hayati var hehehehe kubranin su siralar istikrarli bi iliskisi olsada yine de malzeme verebilir saclariyla fln oynuyor surekli cok suslu,,sonra nurgul bunlarin arasindan siyrilip haber olmayi basarabilir
Ecemin nisanlisiyla arasi bozuktu onunla bi röpörtaj yapabilirsin son haberleri ögreniriz

GÜNAYDIN
geçen haftaki kilom 70.9
bu hafta 70,2
giden 700 gr
yüzde 0.99

Ooo iyisin hafta basinda biraz cosmustun hemen toparlamisssin canim süpper

Alllah iyiligini versin kacamak dedigin bumuyduuuuuuuuuu

Gunaydiiinnnn:))

Cumbo cok tebrik ederimm. İsmin neydi bu arada, tanimadigim uyelerle de tanisayimm

Ben tartildim sabah
Kilom 64.0
merhaba betül, ben dilek memnun oldum

bende bu hafta mutlu olanlardanım:
geçen hafta:67.0
bu hafta:66.0
fark:1.0
%1.49
tebrikler zeyneppp süper gidiyorsun
aaa sen tam eceme (lafraise) göresin , o da haziranda evlenecek ve aynı kilodasınız ..
Gecen hafta 64
Bu hafta 63.5
Fark 0,50
Oran %0,79
tebrikler ecemmmmm
GÜNAYDIN
geçen haftaki kilom 70.9
bu hafta 70,2
giden 700 gr
yüzde 0.99
tebrik ederim başakçımmm
Selam kızlar bu hafta kılom aynı .. Iyıkı almadm cok sevndm sabıt kaldıgıma :)
dün pizzaları götürmeseydin vermiş bile olurdunnn,, yine de almadığın için tebrikelr
fizik tedavi veya ortopediye görünebilrisin.. bel, sırt ve bacak ağrılarından ve beslenmende kalsiyum eksikliği olduğundan bahset .. belki kemik ölçümü yapılabilir..

olsun yasminnn almamak bile başarıııı

KAÇAMAK DEDİĞİN CAPUÇİNO MUUUU NEW OLCAK Kİ ONDAN HEM DE ARA ÖĞÜN OLMUŞ
Kizlaaarrrrr gunaydinnnn kilom 63,9 hic beklemiyoduuuummmm
TEBRİKLEEERRRRR
geçen hafta 54,8
bu hafta 54,5
giden 0,3
fark 0,55

NURGÜL AZ KALDI MEZUN OLMANAA TEBRİKLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…