Kübracım senin bu kaçamağından sonra benimki devede kulak kaldı yafuuMenüm :
Sabah :
2 3 çatal sucuklu yumurta
2dilim kepekli ekmek
ögle :
1 kase sütlü nesfit
akşam :
4 dilim pizza ( bayagı abartmışım
6 7 8 9 tane patates kızartmasıdır ketçap mayonezle ..
1 fanta
sıcak cikolata
günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr
çok mutluyuummm
geçen hafta kilom 62.9
bu hafta 61.5
giden 1.4
% 2,22
bende bu hafta mutlu olanlardanım:
geçen hafta:67.0
bu hafta:66.0
fark:1.0
%1.49
Gecen hafta 64
Bu hafta 63.5
Fark 0,50
Oran %0,79
tebrik ederim kızlarGÜNAYDIN
geçen haftaki kilom 70.9
bu hafta 70,2
giden 700 gr
yüzde 0.99
bende yapim diorum ya. ama bi türlü vakit bulamıyorum. off offf. niye aynı kaldın bu hafta kaçamak yaptım diyodun ondanmı ?Geçen Hafta:76
Bu Hafta:76
Aradaki Fark: 0
Yüzde:%0
Bu hafta sınıfta kaldık. Jillan abla beni adam etcekmiş bu akşam onla buluşuyoz
Zeynep sabah geç kalkınca ölçü almayı unuttum kuşum. Akşama alır eklerim buraya olur mu??
selam betül bende nurgül. 28 yaşındayım. ist. yaşıyorum evliyim. muhasebe sorumlusuyum. her yıl bi kilo ekledi bana 48 dim 18 yaşında sonra 49 sonra 50 sonra 51 derken 57 ye kadar çıktım baktım gidişat ii diil bi dur demek istedim. 54-55 te kendimi çok iyi hissediyorum. ama 53 olup korumaya çalışıyorum. çalışma saatlerimiz yakın. bende sabah 8,30 akşam 6 çalışıyorum. iş yerinde kurulu bi düzenim var istediğimi yiyip içiyorum. ama çekmecemde sürekli bişiler bulundurma alışkanlığımdan zor vazgeçtim. şimdi kahvaltımı ara öğünlerimi sağlıklı öğle yemeği ve hafif akşam yemeği yemeye çalışıyorum. şimdilik bu kadar. zamanla dahada iyi tanışacağımıza inanıyorum. en kısa zamanda hedefine kavuşman dileğiyle. hazrinda bi düğün için ocakta gelinlik bakmak çok erken deilmi?Bu arada ben Betul.
İstanbuldayimm
Okul oncesi ogretmeniyim.
26 yasindayim.
Takima girdigimde 69.3 kiloydum
58e kadar inmistim
Sonra izne ayrildim bu arada soz ve nisanim oldu, sozden sonra kilo aldim su an 64 kg yum.
Asil hedefim 55 ama 58de de gayet mutlu oluyorum:))
Bu ilk ay icerisinde 60a ulasmak istiyorum. Ocaktan sonra zaten gelinlik bakmaya basliycam haziranda dugunum var :)))
Bu ay okulda 08:00-17:30 arasi calisiyorum sabah bir seyler yemezsem tamamen okulda cikanlara mahkumum anlayacaginizz.
Simdilik bu kadarr
Daha ne olsun di mi, bir suru sey yazdim.
Konusmayi, eglenceyi severim ama gezenteligim daha agir bastigindan buraya cok yansitamiyorum
Kizlaaarrrrr gunaydinnnn kilom 63,9 hic beklemiyoduuuummmm
tebrik ederim kızlarçok ii kilo vermişsiniz hepinize maşallaahhh
bende yapim diorum ya. ama bi türlü vakit bulamıyorum. off offf. niye aynı kaldın bu hafta kaçamak yaptım diyodun ondanmı ?
selam betül bende nurgül. 28 yaşındayım. ist. yaşıyorum evliyim. muhasebe sorumlusuyum. her yıl bi kilo ekledi bana 48 dim 18 yaşında sonra 49 sonra 50 sonra 51 derken 57 ye kadar çıktım baktım gidişat ii diil bi dur demek istedim. 54-55 te kendimi çok iyi hissediyorum. ama 53 olup korumaya çalışıyorum. çalışma saatlerimiz yakın. bende sabah 8,30 akşam 6 çalışıyorum. iş yerinde kurulu bi düzenim var istediğimi yiyip içiyorum. ama çekmecemde sürekli bişiler bulundurma alışkanlığımdan zor vazgeçtim. şimdi kahvaltımı ara öğünlerimi sağlıklı öğle yemeği ve hafif akşam yemeği yemeye çalışıyorum. şimdilik bu kadar. zamanla dahada iyi tanışacağımıza inanıyorum. en kısa zamanda hedefine kavuşman dileğiyle. hazrinda bi düğün için ocakta gelinlik bakmak çok erken deilmi?
vaauuvv menüye bak. ne kadar kararlı olduğun dünden belli olmuş zaten. afiyet olsun çok beğendim. yaptınmı cezanı?Sabah: kepekli domatesli beyaz peynirli yağsız tost, 1 fincan çubuk tarçınlı yeşil çay
ara: 2 badem, 2 kuru kayısı
öğle: yarım kase yuvalama çorbası, 1 porsiyon karnıbahar haşlama, 2 yemek kaşığı yoğurt
ara: kaçamak: capiçinooooooo
akşam:ızgara tavvvuukk, ayran
ara: 1 elma, 1 mandalina
Su: 2 lt
Spor : yok
Ceza var: 400 hareket(200 mekik, 100 twister,100 yanbel)(capiçinonun bedeli)
Kizlaaarrrrr gunaydinnnn kilom 63,9 hic beklemiyoduuuummmm
Bu hafta çok dengesiz beslendim, sizinde moralinizi bozmamak için yazmıyodum farkettiyseniz. Sabah kahvaltı etmedim öğle yedim akşam yemedim gibibugün itibariyle düzeltiyorum tüm yanlışlarımı
günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr
çok mutluyuummm
geçen hafta kilom 62.9
bu hafta 61.5
giden 1.4
% 2,22
Bu arada ben Betul.
İstanbuldayimm
26 yasindayim.
58e kadar inmistim
Sonra izne ayrildim bu arada soz ve nisanim oldu, sozden sonra kilo aldim su an 64 kg yum.
Bu ilk ay icerisinde 60a ulasmak istiyorum. Ocaktan sonra zaten gelinlik bakmaya basliycam haziranda dugunum var :)))
Bu ay okulda 08:00-17:30 arasi calisiyorum sabah bir seyler yemezsem tamamen okulda cikanlara mahkumum anlayacaginizz.
Simdilik bu kadarr
Konusmayi, eglenceyi severim ama gezenteligim daha agir bastigindan buraya cok yansitamiyorum
GÜNAYDIN
geçen haftaki kilom 70.9
bu hafta 70,2
giden 700 gr
yüzde 0.99
Sabah: kepekli domatesli beyaz peynirli yağsız tost, 1 fincan çubuk tarçınlı yeşil çay
öğle: yarım kase yuvalama çorbası, 1 porsiyon karnıbahar haşlama, 2 yemek kaşığı yoğurt
jilliena ne zaman başlıcaksın?
merhaba betül, ben dilek memnun oldumGunaydiiinnnn:))
Cumbo cok tebrik ederimm. İsmin neydi bu arada, tanimadigim uyelerle de tanisayimm
Ben tartildim sabah
Kilom 64.0
tebrikler zeyneppp süper gidiyorsunbende bu hafta mutlu olanlardanım:
geçen hafta:67.0
bu hafta:66.0
fark:1.0
%1.49
aaa sen tam eceme (lafraise) göresin , o da haziranda evlenecek ve aynı kilodasınız ..Bu arada ben Betul.
İstanbuldayimm
26 yasindayim.
58e kadar inmistim
Simdilik bu kadarr
tebrikler ecemmmmmGecen hafta 64
Bu hafta 63.5
Fark 0,50
Oran %0,79
GÜNAYDIN
geçen haftaki kilom 70.9
bu hafta 70,2
giden 700 gr
yüzde 0.99
dün pizzaları götürmeseydin vermiş bile olurdunnn,, yine de almadığın için tebrikelrSelam kızlar bu hafta kılom aynı .. Iyıkı almadm cok sevndm sabıt kaldıgıma :)
fizik tedavi veya ortopediye görünebilrisin.. bel, sırt ve bacak ağrılarından ve beslenmende kalsiyum eksikliği olduğundan bahset .. belki kemik ölçümü yapılabilir..benim tartım yatak odamda sabah üstümü değiştiriken çıkıveriyorum hooooppp 15 saniye
zedeleme yok canım darbede yok zaten öyle olsa iki bacağımda aynı ölçüde ağrımazdı diye düşünüyorum. benim bacaklarımda kramp çok olur ama bu ara az oluyo zaten bende yorgun bacak sendromu da var. spordaki hocam spordan olsa kasın ağrırdı dedi benimki kemili kısım ağrıyo. bel sırt ağrımdan daha öncede bahsetmiştim ama ben bunun çocuk taşımadan olduğunu düşünüyordum, belkide yanlış yorumladım buda kemiklerle ilgili olabilir. diş çürümem yok tırnaklarımda kırılmıyor.
2 sene önce parmağımda bi sorun vardı ve çıkıkçıya gitmiştim. (doktorlar sevmez gerçi böyle şeyleri) kadın bana senin kemiklerin çok yumuşak demişti belli sen yemiyosun demişti evet dedim bende. böyle garip bi olay yaşadım yani.
şimdi son 2 gündür sabah akşam süt içiyorum ve öğlen akşam yoğurt yiyorum, kendimi böyle bi gözlemliyeceğim.
bu rahatsızlık için hangi doktora çıkmam gerekiyo ve ne demem lazım çünkü ciddiye almıyolar yaşımı genç görünce. teşekkürler canım.
Geçen Hafta:76
Bu Hafta:76
Aradaki Fark: 0
Yüzde:%0
Bu hafta sınıfta kaldık. Jillan abla beni adam etcekmiş bu akşam onla buluşuyoz
Zeynep sabah geç kalkınca ölçü almayı unuttum kuşum. Akşama alır eklerim buraya olur mu??
KAÇAMAK DEDİĞİN CAPUÇİNO MUUUU NEW OLCAK Kİ ONDAN HEM DE ARA ÖĞÜN OLMUŞSabah: kepekli domatesli beyaz peynirli yağsız tost, 1 fincan çubuk tarçınlı yeşil çay
TEBRİKLEEERRRRRKizlaaarrrrr gunaydinnnn kilom 63,9 hic beklemiyoduuuummmm
geçen hafta 54,8
bu hafta 54,5
giden 0,3
fark 0,55
ooo iyisin hafta basinda biraz cosmustun hemen toparlamisssin canim süpper
ööööffff bulamadimmmmm
arayinca bulunmaz zaten 64 5 miydim gecen hafta?
Ööööffff bulamadimmmmm
Arayinca bulunmaz zaten 64 5 miydim gecen hafta?
fizik tedavi veya ortopediye görünebilrisin.. Bel, sırt ve bacak ağrılarından ve beslenmende kalsiyum eksikliği olduğundan bahset .. Belki kemik ölçümü yapılabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?