Sizede hayırlı olsun Betül'cüm.
Kübra naptın sen yaaa o nasıl bir menü öyle
Sizede hayırlı olsun Betül'cüm.
Kübra naptın sen yaaa o nasıl bir menü öyle
Zeynep su an 63 veya 64 kiloyum
Yarin sabah tartilip bildiririmm
Kubra baya cozutmussun:))
İyi geceler herkesee
bende o videolarla motive oluyorum cidden ..
maşallahları var ...
bizde başarabiliriz :44:
Canm tesekkur ederimm:)
Hilal ne yapti hic haberin var mi?
kısmen basardıktaa sayılabilir bizim verdigimiz kilolarda azınmayacak gibi..
günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr
çok mutluyuummm
geçen hafta kilom 62.9
bu hafta 61.5
giden 1.4
% 2,22
En son görüştüğümüzde nikaha bir hafta var demişti. Okulu dondurmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım şimdi o evli bir kadın
Gunaydiiinnnn:))
Cumbo cok tebrik ederimm. İsmin neydi bu arada, tanimadigim uyelerle de tanisayimm
Ben tartildim sabah
Kilom 64.0
bende bu hafta mutlu olanlardanım:
geçen hafta:67.0
bu hafta:66.0
fark:1.0
%1.49
günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr
çok mutluyuummm
geçen hafta kilom 62.9
bu hafta 61.5
giden 1.4
% 2,22
bende bu hafta mutlu olanlardanım:
geçen hafta:67.0
bu hafta:66.0
fark:1.0
%1.49
Gecen hafta 64
Bu hafta 63.5
Fark 0,50
Oran %0,79
GÜNAYDIN
geçen haftaki kilom 70.9
bu hafta 70,2
giden 700 gr
yüzde 0.99
ben o huyumu çok seviyorum yaa. hiç tartıyla aram yok. kronik diyetteyim ama tartıya bağımlı deilim. aklıma bile gelmiyo. sabah tartılacak olsam hep servise geç kalıyorum koştur koştur tartıyı kim düşünüyo akşam geliyorum hem unutuyorum hemde tok olmuş oluyorum hiç çıkmıyorum morelim bozulur diye. bazen pazar günleri geç kalkıyorum çok acıkmış oluyorum ya hep olduğumdan çoookkk düşün çıkıyorum
süppeeerrr tebrikler , ben de güzel vermişim...
bence zedelemiş olabilrisn, kalsiyum ve magnezyum eksikliğinde önce kaslarda kramp olur,, kemik ağrısı hissedilmez , ileri dönemlerinde ise öce bel ve sırt ağrısı gelişir..bir de diş çürümelerin, dişeti bozukluğu, çarpıntı, tırnak kırılması da kalsiyum eksikliğinde görülebilri, bunlar var mı sende
be de senin gibiydim üniversitede yoğurt yemeye başladım. süt hala içemiyorum yalnızca nesquikli olursa... ama peyniri severim.. süt ürünleri dışında bildiğim kadarı ile yeşil yapraklı sebzelerde, baklagiller ve ceviz, badem gibi kuruyemişlerde de kalsiyum var, yani en azından bunlaı tüketebilirsin.
bir yere çarpmış olabilirsin morarma falan var mı, ağrı kesici içtin mi, calcium eksikliğin varsa ağrıkesici ile geçmeyecektir.. bence bir dr görünüp grafi çektirmelisin... kalsiyum eksikliği kan tahlil ile çıkmaz , eğer kalsiyumu besinlerle alamıyorsan takviye almaya çalış
eveeetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?