Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr
çok mutluyuummm
geçen hafta kilom 62.9
bu hafta 61.5
giden 1.4
% 2,22

Gunaydiiinnnn:))

Cumbo cok tebrik ederimm. İsmin neydi bu arada, tanimadigim uyelerle de tanisayimm

Ben tartildim sabah
Kilom 64.0

En son görüştüğümüzde nikaha bir hafta var demişti. Okulu dondurmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım şimdi o evli bir kadın

Gidisat oyle gosteriyordu zaten
Umarim mutludur ya, gorusursn cok selam soylee

Bu arada ben Betul.
İstanbuldayimm
Okul oncesi ogretmeniyim.
26 yasindayim.
Takima girdigimde 69.3 kiloydum
58e kadar inmistim
Sonra izne ayrildim bu arada soz ve nisanim oldu, sozden sonra kilo aldim su an 64 kg yum.
Asil hedefim 55 ama 58de de gayet mutlu oluyorum:))
Bu ilk ay icerisinde 60a ulasmak istiyorum. Ocaktan sonra zaten gelinlik bakmaya basliycam haziranda dugunum var :)))
Bu ay okulda 08:00-17:30 arasi calisiyorum sabah bir seyler yemezsem tamamen okulda cikanlara mahkumum anlayacaginizz.
Simdilik bu kadarr
Daha ne olsun di mi, bir suru sey yazdim.
Konusmayi, eglenceyi severim ama gezenteligim daha agir bastigindan buraya cok yansitamiyorum

benim tartım yatak odamda sabah üstümü değiştiriken çıkıveriyorum hooooppp 15 saniye

zedeleme yok canım darbede yok zaten öyle olsa iki bacağımda aynı ölçüde ağrımazdı diye düşünüyorum. benim bacaklarımda kramp çok olur ama bu ara az oluyo zaten bende yorgun bacak sendromu da var. spordaki hocam spordan olsa kasın ağrırdı dedi benimki kemili kısım ağrıyo. bel sırt ağrımdan daha öncede bahsetmiştim ama ben bunun çocuk taşımadan olduğunu düşünüyordum, belkide yanlış yorumladım buda kemiklerle ilgili olabilir. diş çürümem yok tırnaklarımda kırılmıyor.
2 sene önce parmağımda bi sorun vardı ve çıkıkçıya gitmiştim. (doktorlar sevmez gerçi böyle şeyleri) kadın bana senin kemiklerin çok yumuşak demişti belli sen yemiyosun demişti evet dedim bende. böyle garip bi olay yaşadım yani.
şimdi son 2 gündür sabah akşam süt içiyorum ve öğlen akşam yoğurt yiyorum, kendimi böyle bi gözlemliyeceğim.
bu rahatsızlık için hangi doktora çıkmam gerekiyo ve ne demem lazım çünkü ciddiye almıyolar yaşımı genç görünce. teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…