Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım yaaa ilaç içmedim hiç. Sabahtan beri mandalina, greyfurt bilumum bütün c vitamini depolarını tüketmeye çalışıyorum. Az öncede salep yaptım sıcak sıcak şimdilik idare ediyorum bakalım yarın durum nasıl olacak.

Burda olan insanların belirli sorumlulukları var ve herkes takıma kabul edilirken bu kurallara uyacağını söylüyor. Sonradan eğer uymuyorlarsa bile bile yapılan bişeydir. Demek ki ciddiye alınmayan bir durum var. Kırılması gerekeni kıracaksın. Herşey net ve açık. Kendini üzme sen. Herşey yoluna girer mutlaka. İyilik konusunda da haklısın.

Kizlarr hadi gerilmeyelim artik toparlanacakk bu takimmm :))
Hepimiz de biraz suc var demek ki takimin bu hale gelmesinde, gerci ben daha yeni geldim ama 1 haftadir tam olmasi gereken gibi giremedim.

Hepimiz de biraz suc var demek ki takimin bu hale gelmesinde, gerci ben daha yeni geldim ama 1 haftadir tam olmasi gereken gibi giremedim.

Hadi o zaman el birliğiyle toparlanmaya :))

Senin cizelgende 55 gordum hedefini bende mi 55 yapsam diye dusunmeye basladım hahahaha :))

Son düzenleme:

Yok canım ne gerilmesi Ama üzüldüm bu şekilde görünce takımı. Ayrıca seni biliyoruz zaten hepimiz Sen kaçamak yapma yeter Düğün ne zaman bu arada?

Hadi o zaman el birliğiyle toparlanmaya :))

Senin cizelgende 55 gordum hedefini bende mi 55 yapsam diye dusunmeye basladım hahahaha :))

hadi bakalım o zaman..
55 miiiii.. sen 60 olsan yetecek zaten.. boyun çok uzunnnn

Menüm :

Sabah:
1 yk kaymak
1 simit
4 adet siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates

ögle :
1 portakal

Akşam :
1 tabak yumurta salatası

19 aralık 20 aralık
Mersinli 42 : 6+ 11-
Cumbo: 8+ 7+
Lafraise: 8 + 12-

eline sağlık dilek.bu hafta mesaj listesi yapmayacağım.zaten doğru dürüst mesaj atan kaç kişi vardı.pazartesiden itibaren burda olmak isteyenler kurallara uyarak mesaj atacaklar,2 günde bir mesaj sayılarını bildirecekler.yani sözün özü ,pazartesi yeni bir başlangıç yapacağız.herkes o zamana kadar şapkasını önüne koysun düşünsün.

Hello girlsssss
Ben geldimmm:))
Okulun yemegi vardi, veliler fln da geldi cok hos bi yemek oldu.

Ecem benim boyum 160 fln
tas catlasa 163
57yi gormustum izne ayrilmadan once onda bile cok iyi hissediyorum kendimi 55 olmasa bile olur.
Sana nasil olur bilmiyorum belki de cok zayif olursun ama nasil vucut tipinden hoslandigina baglii

Ebrucumm beni bilmiyor daha burdaki arkadaslar:)))
Dugun haziranda canim ins dusundukce haziranda oldugunu cok heyecanlaniyorummm :))

Kubra menun guzel kaymak ve simit ilk etapta goze batiyor ama sonra dengelemissinn afiyet olsunn

hoşgeldin cnım
dengelemeye çalştm başarmış olmak güzel ..
bnmde boyum 1.65 sanırım 60 kilo ile zayıf görnmeycm :/

Menum

Sabah-ogle
Menemen
2 dilim ekmek
1 dilim peynir 3 kozlenmis biber
6-7 tane yulafli biskuvi

Ara
2 mandalina

Aksam
Tavuk
Pilav
Patates puresi
Salata
Pporsiyonlar cook kucuktu:))

Menüm :

Sabah:
1 yk kaymak
1 simit
4 adet siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates

ögle :
1 portakal

Akşam :
1 tabak yumurta salatası
afiyet olsun canım aç mı yatıcan yaaaa
mesaj alınmıştır kaptannn
Menum

Sabah-ogle
Menemen
2 dilim ekmek
1 dilim peynir 3 kozlenmis biber
6-7 tane yulafli biskuvi

Ara
2 mandalina

Aksam
Tavuk
Pilav
Patates puresi
Salata
Pporsiyonlar cook kucuktu:))
afiyet olsun canım.. ben de yarın menemen mi yesem.. çok canım çekti akşam akşam

menüm
sabah 1 kase nesfit
ara nescafe
öğle 1 dilim ekmek salata, ayran çorbası, azıcık da te yemeği
ara 1 bardak nar suyu
akşam 2 dilim tam buğday ekmeği iel yapılmış tost, nescafe, minicik 1 tane hamur kızartması
su 2 lt
spor yürüyüş 40 dk

afiyet olsun canım aç mı yatıcan yaaaa

mesaj alınmıştır kaptannn

afiyet olsun canım.. ben de yarın menemen mi yesem.. çok canım çekti akşam akşam
yok tokummm aç deilm

afiyet olsn cnm spor güzel

hadi bakalım o zaman..
55 miiiii.. sen 60 olsan yetecek zaten.. boyun çok uzunnnn

Oylee ama su anki kilomla pek zayıf durmuyorum normalde durmam gerek aslında sıkı bir spora ihtiyacım var cunku gobegim yerlesmis oraya gitmiyo deliriyorumm o kadar kilo verdim aptal göbegim sabitt kaldı ona sinir oluyorum
Aslında nisanlım yazdırmıstı beni spora ama aramız bozulunca istemem senin gittigin yeri dedim pismanım ama ona soyleyemem (
Su an sadece jillian yapıyorum

Benimki de 172 yada 73 ama su anki kilomla pek zayıf durmuyorum iste 38 beden giyiyorum mesela ama bazen pantolonlarda 40 giyiyorum degisiyo ben istiyorum ki o 40 ortalıktan bi yok olsun 36 ya alternatif 38 beden olsun.. Yada hep 38 olsun uff ne bliyim öyle bisi istee kalıplarada görede degisiyo

Senin dugun haziranın kacında yer tuttunuz mu? Biz gec kaldık yaa yer tutmaya insallah istedigimiz yerde 22 haziran bostur umudum yok ama yarın bakıcaz (

Son düzenleme:
Menum

Sabah
Yok

Ogle
Sucuklu yumurta 1 yumurtayla
1 krep
Sekersiz cay

Aksam
1.5 krep

Bide ekmegin su ustundeki kıtır yerleri varyaa iste ona hiiiic dayanamam hep yerim bide bi ekmegin kıtırlarını yedim :)

Son düzenleme:
o kadar yorgun ve uykusuzum ki klavye üstüne basim düsebilir heran :) herkese uzun uzun cevap yazmak isterdim ama gücüm yok, bugünlük menümü yazayim en azindan...

Sabah : 100g aborigines weckerl ( tam bugday unundan sebzeli ekmek) + 500ml taze sıkılmıs portakal suyu

Ara : 1 mandalina

Ara : 1 mini dilim gofret

Ögle :1 tabak isirgan otu yemegi + 1 kase yogurt

Ara : 2 dilim Ananas

Aksam : 1 fincan kahve (sekersiz) + 85 gr Topfenstrudel

Ara : 1 mandalina

1 lt kadar su icebildim.. spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…