geçmiş olsun.parol içmiyor musun?ben çok hasta olunca içiyordum.
ben sert görünsemde kimse kırılmasın diye uğraşıyorum.sonunda ben çekiyorum acısını.aslında haklısın kurallar uygulanmak içindir.iyilikten maraz doğuyor.
Kizlarr hadi gerilmeyelim artik toparlanacakk bu takimmm :))
Hepimiz de biraz suc var demek ki takimin bu hale gelmesinde, gerci ben daha yeni geldim ama 1 haftadir tam olmasi gereken gibi giremedim.
Hepimiz de biraz suc var demek ki takimin bu hale gelmesinde, gerci ben daha yeni geldim ama 1 haftadir tam olmasi gereken gibi giremedim.
Hadi o zaman el birliğiyle toparlanmaya :))
Senin cizelgende 55 gordum hedefini bende mi 55 yapsam diye dusunmeye basladım hahahaha :))
19 aralık 20 aralık
Mersinli 42 : 6+ 11-
Cumbo: 8+ 7+
Lafraise: 8 + 12-
Hello girlsssss
Ben geldimmm:))
Okulun yemegi vardi, veliler fln da geldi cok hos bi yemek oldu.
Ecem benim boyum 160 fln
tas catlasa 163
57yi gormustum izne ayrilmadan once onda bile cok iyi hissediyorum kendimi 55 olmasa bile olur.
Sana nasil olur bilmiyorum belki de cok zayif olursun ama nasil vucut tipinden hoslandigina baglii
Ebrucumm beni bilmiyor daha burdaki arkadaslar:)))
Dugun haziranda canim ins dusundukce haziranda oldugunu cok heyecanlaniyorummm :))
Kubra menun guzel kaymak ve simit ilk etapta goze batiyor ama sonra dengelemissinn afiyet olsunn
Menum
Sabah-ogle
Menemen
2 dilim ekmek
1 dilim peynir 3 kozlenmis biber
6-7 tane yulafli biskuvi
Ara
2 mandalina
Aksam
Tavuk
Pilav
Patates puresi
Salata
Pporsiyonlar cook kucuktu:))
afiyet olsun canım aç mı yatıcan yaaaaMenüm :
Sabah:
1 yk kaymak
1 simit
4 adet siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ögle :
1 portakal
Akşam :
1 tabak yumurta salatası
mesaj alınmıştır kaptannneline sağlık dilek.bu hafta mesaj listesi yapmayacağım.zaten doğru dürüst mesaj atan kaç kişi vardı.pazartesiden itibaren burda olmak isteyenler kurallara uyarak mesaj atacaklar,2 günde bir mesaj sayılarını bildirecekler.yani sözün özü ,pazartesi yeni bir başlangıç yapacağız.herkes o zamana kadar şapkasını önüne koysun düşünsün.
afiyet olsun canım.. ben de yarın menemen mi yesem.. çok canım çekti akşam akşamMenum
Sabah-ogle
Menemen
2 dilim ekmek
1 dilim peynir 3 kozlenmis biber
6-7 tane yulafli biskuvi
Ara
2 mandalina
Aksam
Tavuk
Pilav
Patates puresi
Salata
Pporsiyonlar cook kucuktu:))
yok tokummm aç deilmafiyet olsun canım aç mı yatıcan yaaaa
mesaj alınmıştır kaptannn
afiyet olsun canım.. ben de yarın menemen mi yesem.. çok canım çekti akşam akşam
menüm
sabah 1 kase nesfit
ara nescafe
öğle 1 dilim ekmek salata, ayran çorbası, azıcık da te yemeği
ara 1 bardak nar suyu
akşam 2 dilim tam buğday ekmeği iel yapılmış tost, nescafe, minicik 1 tane hamur kızartması
su 2 lt
spor yürüyüş 40 dk
hadi bakalım o zaman..
55 miiiii.. sen 60 olsan yetecek zaten.. boyun çok uzunnnn
Hello girlsssss
Ben geldimmm:))
Okulun yemegi vardi, veliler fln da geldi cok hos bi yemek oldu.
Ecem benim boyum 160 fln
tas catlasa 163
57yi gormustum izne ayrilmadan once onda bile cok iyi hissediyorum kendimi 55 olmasa bile olur.
Sana nasil olur bilmiyorum belki de cok zayif olursun ama nasil vucut tipinden hoslandigina baglii
Ebrucumm beni bilmiyor daha burdaki arkadaslar:)))
Dugun haziranda canim ins dusundukce haziranda oldugunu cok heyecanlaniyorummm :))
Kubra menun guzel kaymak ve simit ilk etapta goze batiyor ama sonra dengelemissinn afiyet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?