Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olayı tam olarak anlamadım ama gerçekten vahim bir durum var ortada. Zeynep'cim takımın durumu ne?

Nermin'cim sizede hayırlı uğurlu olsun :)

selam kızlar.Bugün net gidip gidip geliyor sinir oldum. listeyi paylaştım ama sonuçta yanlışlık varsa düzeltilebilir. bir baksanız. 5. takımda kapanmış çoook üzüldüm
9. Takım Cuma zayıflama yarışması 288. Etap

zehra_s 62,2/61,5/0,7/%1,13
fadime02 96,5/98/-1,5/-%1,55
NoRaaa 70,1/68,5/1,6/%2,28
hoppidicik 91/90,7/0,3/% 0,33
TrulyScrumptious 78,2/76,7/1,5/%1,92
ozdemi 68/67/1/%1,47 yeni üye hedef kilo 64
butterfly_0809 91/88,8/2,2/2,42 yeni üye hedef kilo 80

9. takım toplam yüzdesi %1,14

Benimde reglim iki gun leke leke geldi ve arkasi yok..ilk defa boylebisey yasadigim icin aliskinda degilim ne yapicagimida bilmiyorum..hic stres yapma canim sakin bukadar takicak hisey yok..sonra gulersin
Ben ve yasemin ayriliyoruz sadece aslinda..diger ayrilmayan arkadaslarin takipsizligimi var bilmiyorum
Benim öyle piskopat bi huyum var kalsam yazmadan duramam görev aski :))))
Ama zamaninda karar verdigimi dusunuyorum cunku catlayip ikiye ayrilsamda su siralar bu regl bozukluguyla veremiycek veremedikce stres olucak ve cok yipranicaktim

Anlaşılan hiç bişey bıraktığımız gibi gitmemiş. Şuan bunu şok olmuş bir şekilde yazıyorum. Demek ki biz varken burda olan arkadaşlar hiç örnek almamış bizleri. Zeynep'cim bu konuyu konuşalım seninle böyle kestirip atmakla hiç bişey olmaz. Sonuçta sen bu takım sayesinde kilo verdin ve buralara kadar geldin. Bayrak yarışında şuan bayrak senin elinde. Kendinden sonraki kaptanı yetiştirmeden çekip gitmek olmaz zaten. Ben benden öncekilerde bunu gördüm, aynını uyguladım. Madem sıra sana geldi bayrağı en iyi bir şekilde teslim etmen. Umarım anlatabildim. :44:

kalmak ve gitmek isteyenler kesin bir şey söylesin.bende ona göre kalmak isteyenleri püsküüte söylerim.grubu kapatırız.reemen batan geminin kaptanıyım,çok sıkıldım.

Bu sözleri senden duyduğum için çok üzüldüm Zeynep. Bu kadar kolaymı pes edecektin. Ben burdayken 13. takıma hiç bişey olmaz. Buyrun gitmek isteyenin yolu açık. Bir kaptanın hele ki 13. takım kaptanının böyle konuşması olacak şey değil. Çok üzüldüm gerçekten.

ebru olayları çok bilmiyorsun .kimsenin kaptan olmaya niyeti yok.önce diğer gruplardan bazıları yazılanları okuyup değişik yorumladı.sonra face olayı başladı.orda muhabbet iyi hoşta,ben orda diet modunda olamıyorum.bende buranın kapanmasını istemiyorum.yeni üyeler aldık.tam toparlandık derken onlarda habersiz çekip gittiler.

beni bu şekilde itham etmen beni daha çok üzdü ebru.ben elimden geleni yaptım.insanları zorla kulaklarından tutup getiremem ya.

Kimseyi zaten burda zorla tutamazsın canım. Şuan sende beni yanlış anlamışsın. Sadece senin bu kadar çabuk pesetmen üzdü beni. Birileri gider birileri gelir buraya ve bu hep böyle devam etti edecekte. Önemli olan senin sorumluluğunu bilip gerçekten hakeden birisine takımı emanet edip gitmen lazım. Hatırlarsan ben mezun olduğum halde haftalarca kaldım burda. Hatice olmasa ben yine gitmezdim. Bir şekilde bu takımın ayakta kalması lazım çünki ben burda çok şeyler kazandım. Asla sırtımı çevirip iyi öyleyse takım kapansın demedim dememde. Bunu seninde düşünmen lazımdı. Beni üzen bu oldu.

Ebrucum Zeyneplik bir durum yok burda, ben kendi adıma konuşmam gerekirse zamanında Püsküüt ve Akrepin bana yaptığı haksızlık sonrası zaten yarışmadan bir soğuma olmuştu. Burda birilerini egosunu tatmin ettiğimi düşünmeye başladım. Ardından burda sürekli diğer takım üyelerinin bir ajan gibi gelip burdaki mesajlarla ortak alanda bizi çekiştiriyor olması, biri bizi gözetliyor moduna soktu bizi. Durum böyle olunca herşeyimizi burda konuşamaz olduk, haliyle burada yazma isteğimiz kalmadı.Açıkçası biz zaten birbirimizi bulduk bizi motive eden bu yarışma değildi zaten, burdaki kendi içimizdeki samimyetimiz ve arkadaşlığımız, bunu da bu yarışma olmadan sürdürüyoruz. Yani bir bakıma benim bu yarışmadan ayrılma sebebim protesto.Alsınlar yarışmalarını kendi egolarıyla devam etsinler modu yani. Ben kimseyle yarışmıyorum zaten, kendi bir amacım var. 1.5 yılda 35 kilo verdim. Benim yarıştığım tek kişi kendim. Yoksa takım 1. olmuş yada listede 1. olmuşum, bu değil önemli olan. Kendi sistemimden şaşmadan amacıma ulaşmak.Onun için kaptanım Zeynebime haksızlık etmeyelim.

Zeynep face olayi ney?
Orda ayri bir grup fln mi oldu??

Olayı tam olarak anlamadım ama gerçekten vahim bir durum var ortada. Zeynep'cim takımın durumu ne?

Nermin'cim sizede hayırlı uğurlu olsun :)

sağol ebrucuğum.umarım bebeğininde seninde keyfiniz yerindedir.
takımın durumunun ne olursa olsun bu hale geleceğini tahmin etmiyordum sanırım fazla gevşek davrandık başta ben kendimide suçlular listesine ekleyeyim..ama ne olursa olsun sonuna kadar işi götürebilmek önemli bence.inşallah toparlanır takım.

kızlar o zaman kalacaklar kesinleşsin.beraber 1 ay idare edelim.sembolik bile olsa ben de mezun olmadan gitmek istemiyorum.
ben burdayımmm
heee kabull....

hoşgeldinnnnnn.. tam dataze kana ihtiyacımız varkeeenn

bence zeynep zaten elinden geleni yaptı yapıyor da , onun problemi değil ki bu.. zaten isteyen gidebilir , kimse zorla tutulmuyor burda..zeynep bize fikrimizi sordu, sonuçta kendisi mezun olmak isteyebilir hakkı da var ve takıma yeni bir kaptan gerekir, ancak kimse olmak istemiyor, bu durumda zorlamayla zeynepkaptan kalcak değil ya

Ortada bir haksızlık yok zaten Yasemin'cim. Ayrıca ben yarışmadan ayrılanlara niçin neden ayrılıyorsunuz diyede birşey demedim. Bu herkesin kendi hür iradesi. Sonuçta biz hepimiz birbirimizi burda tanıdık. Sohbeti daha sonra başka platformlara taşıdık ama burda tanıştığız gerçeğini göz ardı etmez. Olaylar nasıl gelişti bilmiyorum ama ortada bir haksızlık varsa eğer o haksızlığın üstüne gidip kendinizi temize çıkarmanız lazımdı. Pireye kızıp yorgan yakmak hiç hoş değil bence. Hadi onuda geçtik, takımın kapanması diye bir söz asla söylenmemeli bence. Takımdaki herkesinde bu konuda hemfikir olması lazımdı ama demek ki zaten ortada takım diye bir durum kalmamış. Şimdi sil baştan yeniden başlamak lazım herşeye. Bilmem anlatabildim mi? Umarım yine yanlış anlaşılmam. Ayrıca şuan grip olmuşum kızlar ölüyorum baş ağrısından. İlaçta içemiyorum. O yüzden anlatmak istediklerimi tam anlatamamış olabilirim. Ama şu konuda kesin kararlıyım ben kadınlar klübünde olmaya devam ettiğim sürece hep 13. takımdayım ve bu takım asla kapanmayacak.

Zeynep face olayi ney?

Evet Betül'cüm face tede bir grup var.

Zeynep Hatice'den hangi şartlarda kaptanlığı devraldı bilmiyorum ama daha önce iki kaptan gördü. Birisi ben birisi Hatice. Benim hangi şartlarda bırakıp gittiğimi kendisi biliyor. O zaten benim demek istediğim şeyi anladı. Kaptan olmayı kabul eden kişi kendinden sonraki kaptanı yetiştirip gitmeyide bir nevi kabul etmiş sayılır.

hoşgeldin kaçak.bir gittin gidiş o gidiş.durum ortada,emin ol grubun toparlanmasını bende çok istiyorum.gelirsen memnun olurum.
Zeynep face olayi ney?
evet canım...

kaç kilosun,aldın mı?

Sonuc olarak öyle ya da böyle ortada bir motivasyon bozuklugu var cogu kiside o da gitti bende gidiyorum geliyorum kimse yok eski ortam yok modu olustu bunu söyleyenler zaten buraya bi kaç bisey yazmıs olsaydı bana göre cogunluk zaten saglanırdı
ben yaklasık olarak 1.5 aydır burdayım benden sonra 2 üye geldi birde misafir olayı baslatıldı ama ne üyeler bir daha geldiler ne de misafirler birde gidenler olunca motivasyon iyice bozuldu bu takımaa girmeden önce kurallar özellikle okutulup anladım kabul ediyorum deniltiliyor bence gercekten okunmus olunsaa herkes üstüne düseni yapar.. bu hale gelinmezdi
O zaman el ele verelim düzeltelim bu durumu facete bir grubunuz olabilir özel alanınız kimse karısamaz ama zayıflamayla ilgili olanları burda paylassanız orada paylasmak yerine belki yine bir hareketlenme olabilir

Ve son olarak ben daha yüksek katılım ve motivasyon icin elimden geleni yapmaya hazırım.. Birlikten kuvvet dogar..

Son düzenleme:

ebru ,şu anda takım senin bize bırakıp gitiğin takım gibi değil.yasemin ve ferhan ayrıldı tamam ama ayrılmayanlarda dooğru dürüst yazmıyor.sürekli yazın uyarısı yapmaktan ben sıkıldım.kaç gündür kafam dağınık,eşim ne oluyor diyor.madem bu kadar geriliyorsun neden bırakmıyorsun diyor sürekli.ben sorumsuz bir insan olsam çoktan çeker giderdim.biliyorsun ki ben en başınan kendi sistemimi oluşturdum,diette.burda olmasamda devam ederim.ancak beim gibi dostluklar kazansınlar diye gitmedim.emin ol burası çok gergin.eski tadı yok.kapatalım dediğimde rest çektim.ya kalın ,adam gibi sorumluluklarınızı yerine getirin yada gidin demekti.bu konuda daha fazla konuşmayacağm.ben burdayım,kalanlarla birlikte elimden geldiğince devam edeceğim.

Sorma canım yaaaa hastayım bugün onun haricinde herşey yolunda allaha şükür ama bugün gerçekten kötü bir gün benim için. Hafta sonu inşallah dinlenip iyileşirim pazartesiye. Yoksa hamile hamile hastalık hiç çekilmiyor.

Ben zaten seni bildiğim için bu kadar çok afalladım. Ama unutma sen kaptansın. Uyarını yaparsın uymazsa eğer diskalifiye edersin. Yerine yenisini alırsın. Kendini bu kadar kasmana sıkmana gerek yok. Kafanıda çok dağıtma. Bende geldim artık alırız buranın gerginliğini döneriz yine eski günlerimize. Kurallar belli kabul eden kurallara uyan kalır uymayanda özgür bir şekilde istediğini yapar.

geçmiş olsun.parol içmiyor musun?ben çok hasta olunca içiyordum.
ben sert görünsemde kimse kırılmasın diye uğraşıyorum.sonunda ben çekiyorum acısını.aslında haklısın kurallar uygulanmak içindir.iyilikten maraz doğuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…