işte ben geldım tsk ederım canım cagırdıgın ıcın daha oncede 6 takımda zayıflamıstım 15 kılo vermıstım t75 den 60 a dusmustum ama kısın etkısıyle 65 oldum yıne ve ben bu kıloları kolay vermedım ıste tamda bu yuzden basladım yenıden dıyete ... ay ıyı geldı valla sımdıden...
sabah kepek ekmekle beyaz peynırle tost
kayısılı form cay
1 bardak su malesef
arada 1 elma 5 tane badem
oglen de kabak hasladım sarmısaklı yogurtla 1 dılım kepekle yuttum resmen
zaten en buyuk hatamda bu hızlı yıyorum ve ok ozenıyorum su agzında lokmayı 20 defa cıgneyıp yutanlara ben daha 3 cevırmede kut hemen yenısı...
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
13.Takım Kaptanı UZAYIM
Umarım misafirlere ikram ettiklerinden kendinede ikram etmiyorsundur.
Harputu biliyorum canım çok güzel bir yer. İyi eğlenceler. Dikkat et kendine havalar soğuk hasta olma.
işte ben geldım tsk ederım canım cagırdıgın ıcın daha oncede 6 takımda zayıflamıstım 15 kılo vermıstım t75 den 60 a dusmustum ama kısın etkısıyle 65 oldum yıne ve ben bu kıloları kolay vermedım ıste tamda bu yuzden basladım yenıden dıyete ... ay ıyı geldı valla sımdıden...
sabah kepek ekmekle beyaz peynırle tost
kayısılı form cay
1 bardak su malesef
arada 1 elma 5 tane badem
oglen de kabak hasladım sarmısaklı yogurtla 1 dılım kepekle yuttum resmen
zaten en buyuk hatamda bu hızlı yıyorum ve ok ozenıyorum su agzında lokmayı 20 defa cıgneyıp yutanlara ben daha 3 cevırmede kut hemen yenısı...
hoşgeldin aramıza ben nermin evliyim 1 tane kızım var evde oturanlardanım:)inşallah güzel güzel veririz kiloları.
hos bulduk nermın bende tugba 2 oglan annesıyım ve sayelerınde kılolarım oldu Rabbım yokluklarını gostermesın ...
bende evde oturanlardanım ama ıse gırmeyı cok ama cok ıstıyorum...
bırı 5 dıgerı 3 yasında bende 29 yasındayım canım ıkısıde krese gıdıyolr saban 8 den aksam 7 ye kadar yoklar bende calısmak ıcın caba harcıyorum ama ıs bulamıyorum malesf...
evde oturmak ıstemıyorum artık hayatıma yenı hedefler koymak ıstıyorum bunada ısle ve kıloyla baslamak ıstıyorum ınsallah basarılı olurum hepımız ınsallah .. :)
çokta büyük değillermiş ya ama kreşe gidiyorlarsa vaktin var.bende 29 um kızım 2.5 yaşında meslek var ama çalışmaya izin yok malesef bende isterdim çalışmayı evde oturmak yaramıyor insana elinde imkanın varsa değerlendir inşallah bulıursun istediğin gibi bir iş.
esın mı ızın vermıyo nermın ... bende aslında cok zor ızın aldım ama ıs bulamıyorum benım de meslegım muhasebe... ogullarımın ıkısıde Rabbım yokluklarını vermesın tam bır yaramazdır cok zorlandıgım zamanlar oluyodu esımde bu sene ıkısınıde gonderdı krese ...... ah bıde ıs bulsam hayırlısı ıle ınsallah.. ben ankarada oturuyorum ve koca sehırde ıs yok...
Tugba merhaba
Hosgeldin takima
Ben betul, 26 yasindayim, okul oncesi ogretmeniyim. İstanbuldayim.
resimlerde daha küçük gösteriyorsun ben seni 22-23 falan sanıyordum:)
okudum kabul ettım canım
hosbulduk buarada sevındım ebru bende tugba ınsallah basaracagıma ınanıyorum bı kere yaptım yıne yaparım ...
kılo vermenın zor olmadıgını aslında kafada bıten bır durum oldugunu cok ıyı bılıyorum ve ona gore davranacagım...
hedef kılom oncekı kılom hepsını yazdım uste ınsallah da basaracagım ......
etmedim edemedim edemiyorum
ebru msj larımı kendım sayıp mı betule yollıcam cuma gunu sabah herhalde demı
ah ebru ah becerebılsem cok ugrastım bendemı sorun yoksa lınkdemı anlamadım ınankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?