Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öncelikle hoşgeldin diyeyim. Ben Ebru takım kaptanıyım. Yukarda da yazdığım gibi şimdi çıkmam lazım. Çok detaya giremiyorum. Takımın eb başında kurallarımız yazılmış durumda onu okuyup sana uygunsa alıntı yapıp kabul edersen sevinirim. Eski üye olduğun için bazı formaliteler olabilir akşamda ben onları anlatırım sana. Bu arada kendinide tanıtırsan sevinirim. Şimdilik hoşçakal.

okudum kabul ettım canım
hosbulduk buarada sevındım ebru bende tugba ınsallah basaracagıma ınanıyorum bı kere yaptım yıne yaparım ...
kılo vermenın zor olmadıgını aslında kafada bıten bır durum oldugunu cok ıyı bılıyorum ve ona gore davranacagım...
hedef kılom oncekı kılom hepsını yazdım uste ınsallah da basaracagım ......

hoşgeldin aramıza ben nermin evliyim 1 tane kızım var evde oturanlardanım:)inşallah güzel güzel veririz kiloları.

hoşgeldin aramıza ben nermin evliyim 1 tane kızım var evde oturanlardanım:)inşallah güzel güzel veririz kiloları.

hos bulduk nermın bende tugba 2 oglan annesıyım ve sayelerınde kılolarım oldu Rabbım yokluklarını gostermesın ...
bende evde oturanlardanım ama ıse gırmeyı cok ama cok ıstıyorum...

hos bulduk nermın bende tugba 2 oglan annesıyım ve sayelerınde kılolarım oldu Rabbım yokluklarını gostermesın ...
bende evde oturanlardanım ama ıse gırmeyı cok ama cok ıstıyorum...

iki çocuk annesisin maşalalh allah bağışlasın.küçük mi çocukların çalışmak istediğine göre büyüttün heralde bebeleri:)

bırı 5 dıgerı 3 yasında bende 29 yasındayım canım ıkısıde krese gıdıyolr saban 8 den aksam 7 ye kadar yoklar bende calısmak ıcın caba harcıyorum ama ıs bulamıyorum malesf...
evde oturmak ıstemıyorum artık hayatıma yenı hedefler koymak ıstıyorum bunada ısle ve kıloyla baslamak ıstıyorum ınsallah basarılı olurum hepımız ınsallah .. :)

çokta büyük değillermiş ya ama kreşe gidiyorlarsa vaktin var.bende 29 um kızım 2.5 yaşında meslek var ama çalışmaya izin yok malesef bende isterdim çalışmayı evde oturmak yaramıyor insana elinde imkanın varsa değerlendir inşallah bulıursun istediğin gibi bir iş.

esın mı ızın vermıyo nermın ... bende aslında cok zor ızın aldım ama ıs bulamıyorum benım de meslegım muhasebe... ogullarımın ıkısıde Rabbım yokluklarını vermesın tam bır yaramazdır cok zorlandıgım zamanlar oluyodu esımde bu sene ıkısınıde gonderdı krese ...... ah bıde ıs bulsam hayırlısı ıle ınsallah.. ben ankarada oturuyorum ve koca sehırde ıs yok...

meslektaşmışız canım ya :) eşim izin vermiyor malesef ancak memur olursammış.kendisi pek emir altında çalışmayı sevmediğinden benide çalıştırmak istemiyor.zaten kızada bakacak kimse yok.ankara gibi bir yerde de iş bulamıyosan vay ki vay.bu arada bende gaziantepteyim.

Tugba merhaba
Hosgeldin takima
Ben betul, 26 yasindayim, okul oncesi ogretmeniyim. İstanbuldayim.

hos bulduk betulcum saolasın ınsallah...
nermın yaslrda tuttu masallah kılo kac kızlar ben gerıye donmedım bı bakıyım sızlerın kılosunada bı....
gazıantep guzelmıs gorumcem dedıydı yemeklerıde cok guzelmıs..

Tekrar hoşgeldin o zaman aramıza Tuğba'cım. Başarmanın yarısı bence başaracağına inanmaktır. Eğer inanıyorsan emin ol başaramayacağın hiç bişey yok.

Normalde iki hafta deneme süremiz var. Ama ben sadece bu haftaya özel cumaya kadar paylaşımlarını yeterli görürsem yeni üyeleri listeye almayı düşünüyorum. En az 5 mesaj kuralımız var. Gün sonunda mesajlarımızı sayıp bu haftalık Betül'e özel mesaj olarak yolluyoruz. Oda günlük mesaj sayısı listesini yayınlıyor. Cuma günkü liste için mesaj sayıları oldukça önemli çünki paylaşımın fazla olması motivasyonunda artmasını sağlıyor. Umarım burda hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız.

etmedim edemedim edemiyorum

Etme canım etme Aferin sana bugün menünün sonuna reddettiklerinide yazmayı unutma.

Tuğba'cım sende kendine kilo çizelgesi yapsana. Hem bizim için hemde senin motivasyonun için

ebru msj larımı kendım sayıp mı betule yollıcam cuma gunu sabah herhalde demı

Hayır canım günlük olarak sayacaksın. Mesela bugün saat 24:00 e kadar olan mesajlarını sayıp hemen ertesi gün mesaj atacaksın. Günlük sayılacak mesajlar. Herkes kendi mesajını sayıyor. Daha sonra sadece bu haftalık Betül hazırlıyor listeyi. Daha sonraki haftalarda herkes sırayla liste yapacak. Onuda daha sonra detaylı olarak anlatacağım zaten. Bugünlerde takımdaki bazı değişikliklerden dolayı böyle oldu. En kısa zamanda eski düzene döneceğiz.

ah ebru ah becerebılsem cok ugrastım bendemı sorun yoksa lınkdemı anlamadım ınankı

Yardım ederiz canım biz sana. Birazdan yapalım birlikte. Sen şimdi daha önce nasıl yarıştın anlatabilir misin? Mezun oldun mu? Yoksa başka türlü mü ayrıldın? Listede bunlar önemli çünki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…