Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben üniversiteye hazırlanıyorum bu yıl 19 yasındayım. 1.74 boyum var 61 kiloyum fakat vücudum biçimsiz yağ oranı fazla . bu yüzden toparlanabilmesi için 5 kilo en az vermem şart. ama 8 kilo hedefim var.

tekirdağda oturuyorum ben. :)

spor için şuanlık evimde koşu bandım yatay kondisyon bisikletim mekik sehpam ve 1.5 kglık dambıllarım var . inş 3 aya toparlarım.

çoğu kişi yemekten şikayetçi ama ben akşamları pek bişey yiyemiyorum sabah kahvaltsını çok kuvetli yapıyrum en acıktıgım kahvaltı saatım oluyor. oglende aclık duyuyorum ama o kadar değil . aksam yemesemde olur gibi çok zararlı farkındayım zorlada olsa çorba yapıyorum yada az bişi sulu yemeklerde koyuyorum. ben tek derdim çikolata farkında olmadan bağımlısı olmuşum sanki :/

Son düzenleme:
Sende hoşgeldin canım benim Senide bekliyoruz aramıza Ayrıca sanırım ben bu kez temelli geldim çünki yine kaptanlığı aldım Sende takılsana bize

hayırlı olsun kaptanım sen el attınsa olay tamamdır.. şu an 60 ım 2 kilo daha verip 58 de bitireceğim ..siz geldiniz ya katılırım

afiyet olsun canım akşam hafif olmuş güzellll
aksam yemegımıde yazıyım hemen

kapuska bır tabak yogurt bır dılım ekmek ve 1 tanecık ekler pasta..
merhaba tuğba hoşgeldin ben de dilek..
ekler pasta mııııııııı nımmm nımmmmm.. reglyim zaten hatırlatmayın pastaaaaaa

yaaa inceciksindir zateeennn ne 8 kilosuuuu ...tekridağda annemlerin yazlığı var çok severim orayıııı....

ecceeeeemmm nereyeeeeeeee gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2008 yilinin ilk 3 ayiyla, 2007 yilinin son 9 ayinda doganlar
Sene olarak ayirmadik seneye hepsi mecburen okula gidecek diye boyle bir gruplama yaptik.

Yaa ECem gitmeee .
Gercek diyorum, cok uzulurum..

evet biliyorm ama işte gececi olunca böyle oluyor okul akşam

Ecem gitmemelisn ...

Kizlar su anda gidemiyorum zaten cagiran hic bir takim yok :) tesekkur ederim :) mezun olmadanda gitmek istemiyorum zaten

Menum

Sabah
1 mandalina
1 kk peynir

Ogle
2 yk taze fasulye
Yarim dilim ekmek

Aksam
4 cigkofte
Azicik lavas
Ayran

1.5 lt su
Henuz spor yapmadim

kızlar ben azcık uyucam gözlerimi zor açıyorum kendime gelemicem yoksa

bu arada size bişey sormak istiyorum ben aksamları cok yorgun oluyorum derstır uyksuzluktur vuruyor sporu eve gelınce yaparım diyordumda imkanı yok.. sabah daha dincim o zaman 30*35 dk vücut egzersizleri ve mekik çekiyim hafta sonuda buna ek olarakta bisikletimi ve koşu bandımı 15er dk kullanıyım diyorum cuma günüde spor için dinlenme günüm olsun sizce kızlar uygun mu siz az çok bnden daha bilgilisinizdir ?

ve sporumu kalkınca yapıpta sonra bi güzel kahvaltımı etsem zararlı olur mu çünkü anca hazırlanııyım kahvaltımı eder dershaneye giderim yürüyerek gidiyorum 10 dkda?

Gidemiyorumm ki zaten kimse cagirmadi bi tek Ebru buraya yeni uye cagiriyo o kadar :)) anlasilan burdayimm :))
eveet eveeeett kaalll kaallll..
söz bak menülerini hep beğeneceğimmmm
Menum

Sabah
1 mandalina
1 kk peynir

Ogle
2 yk taze fasulye
Yarim dilim ekmek

Aksam
4 cigkofte
Azicik lavas
Ayran

1.5 lt su
Henuz spor yapmadim

nefis bir menü olmuşşşş, afiyet olsun

tabii ki olur,hem de çok güzel olur. güzel kalori de yakarsın ,

eveet eveeeett kaalll kaallll..
söz bak menülerini hep beğeneceğimmmm

nefis bir menü olmuşşşş, afiyet olsun

Hahahahah ay cok guldum iyi pazarlik vallaaaa bunun icin kalirim iste hahaha ohhh ohh benimde menulerim begeniliyo artikk hahahaha :))

betülcümm mesaj kutun dolu olduğu için mesaj gönderemiyorum
pazartesi msj sayım 9

Betulcum tamda sana bunu yazacaktim bende gonderemiyorun

inşalahh bu sefer yarıda bırakmıcam sonunu görücem kararlıyım.. ben birazcık uyuyımda kızlar tekrar gelicem foruma iyi paylaşımlar herkese :)

ben de yazayım menümü bol ekmekli bir gün oldu maalesef
sabah 1 kase nesfit
öğle 2 parça et (toplasan yarım avuçiçi), 2 dilim ekmek, salata,
akşam 2 dilim ekmek 1 kk peynir, 2 çay kaşığı diyet reçel, 1 tatlı kaşığı salça, nescafe
kaçamak: 2 çay kaşığı nutella... reglyim ve tatlıya susamış vaziyetteyim ..eskiden olsa kavanozun yarısı bitmişti vallaa

kızlaaarrr eşim gelecek cuma günü çok heyecanlıyımm.. çok özledim 2 ay oldu görmeyeliiiii... biz 17 yaşından beri birlikteyiz, üniversiteler ayrı şehirdeydi, evlerimiz ayrı şehirlerde, tam okul bitti, ben mecburi hizmete gittim, sonra o askere gitti,evlendik tayinim olmadı istifa edip uzmanlık sınavına çalıştım kazandım uzman olunca yine mecburi hizmet..yani 16 senemizin 6 yılı aynı çatı altındaydıı... allahım bu son olsun lütfeeeennnn
içim içime sığmıyor ,liseliler gibi oldummm
kuzum da çok özledi babasınıııı

Ecemm cok sevindim gidememeneeee hihihihi :))

Dilek not ettim senin pazartesi gunku mesaj sayini

Kizlar eve gidince bosaltacagim simdi cepten giriyorum.

Derya hosgeldinn:)) guzel oluyor arada sirada olsa da eskilerden birilerini gormek.

Dilek ya nerdeyse gozlerim doldu okuyuncaa ins dedigin gibi bu soon olurr amiin

konuşalım valla ebru canım çok sıkılıyo bu konuya

Bakamadm yazdklrnıza cnm arkdslrla harputa gıdıyorz . Elazıgın bır ılcesı . Arkdsm foto cekımı yapacak . Gece evde olmayacam haberınız olsn optum sızı menumu gece grp paylasırm
elazığ çok özledim oraları çok güzeldir harput kalesi

afiyet olsun canım

bu arada

boyum 160
baslangıc kılom 75
sımdıkı kılom 65
hedefım ve elınde sonunda gorecegım kılom 55 hadı bısmıllah.....

adım tugba kızlar bu arada......
tekrardan hos geldin tuğba

hos bulduk nermın bende tugba 2 oglan annesıyım ve sayelerınde kılolarım oldu Rabbım yokluklarını gostermesın ...
bende evde oturanlardanım ama ıse gırmeyı cok ama cok ıstıyorum...
ne güzel benimde 2 çocuğum var çok zor anne olmak

inşallah hayatımızda herşey istediğimiz gibi olur çocukların küçükmüş daha

Buna sevindimm:))
Ben de bazen inanamuyirum ama zaman hizla geciyoor:)) 86liyimm
aaaaaaaaaaaaa gerçekten mi çok daha genç gösteriyorsun bende 87 liyim ve çok yaşlanmış hissediyorum

afiyet olsun çok güzel olmuş

ne güzel aslında bende bir defter alıp yazmayı düşünüyordum yarın baslayım sayende

kızlar sporumu aksam 5 demiştim ama derslerden dolayı çok yorgun oluyorum. en dinç halim sabah kalkınca oluyor. sizce sporumu kahvaltıdan öncemi sonramı yapsam bilemedim ben.?
kahvaltıdan sonra uygun olur canım

aksam yemegımıde yazıyım hemen

kapuska bır tabak yogurt bır dılım ekmek ve 1 tanecık ekler pasta..
pastayı görmedim gerisi gayet güzel olmuş
çok güzel bilgi teşekkürler

merhaba 13. takım gülçin gelmiş betul gelmiş epru kaptiş burda nasılsınız arkadaşlar..
Allahdan başka şey dilesem olacakmış deryacım ne çok özlemişim

o çikolata herkesin derdi galiba

hayırlı olsun kaptanım sen el attınsa olay tamamdır.. şu an 60 ım 2 kilo daha verip 58 de bitireceğim ..siz geldiniz ya katılırım
çok mutluyum deryamda geldi

Kizlar su anda gidemiyorum zaten cagiran hic bir takim yok :) tesekkur ederim :) mezun olmadanda gitmek istemiyorum zaten
gitme zaten mutluysan seninle olmak çok hoş

Menum

Sabah
1 mandalina
1 kk peynir

Ogle
2 yk taze fasulye
Yarim dilim ekmek

Aksam
4 cigkofte
Azicik lavas
Ayran

1.5 lt su
Henuz spor yapmadim
maşallah çok güzel menü

nutellamı aklıma sahip ol Allahım gerisi gayet iyi olmuş afiyet olsun

allah kavuştursun tatlım

menümüde yazıyım
-sabah-
-1 çay bardağı süt
-1 elma

-öğle-
-tavuk
-1 kase çorba
-yoğurt 3 yk
-10 tane küçük sarma
-2 dilim ekmek kepekli

-misafirlikte çok yemedim arkadaşda sarma yapmış
-2-3 tane sarma
-1 dilimin yarısı kek
-yarım sıkım o kadar yani mercimek köfte

-akşam-
-yine sarma
-yoğurt
-salata
3 tanade ceviz
çok yiyorum gibi geliyor ama doymuyorumda sabretmem lazım galiba midem küçülür herhalde
-spor
-50 dak plates
-su 3 lt olmuştur
2 bardak yeşil çay

kızlar yiyorum yiyorum doymuyorum açım ama midem değil ,elim, aklım, iştahım akıl verin biryol gösterin şu bitmeyen iştahımı durduruyum.
şimdi bile savaşıyorum kendimle gidiyim bolca yiyim nasılsa telafi ederim dye geçiyo aklımdan ve biliyorum bu düşüncenin sonu yok hiç bu kadar zorlanmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…