Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

genelde 5.30 ile 10 arasında değişiyor canım ..
ama eve gelip ders çalışıp uyuyana kadar gece 2 3 oluyor :)
ondan geç uyanıyorm

Normaldir ama böyle olması. Peki zararı yokmu sana bu düzenin. Kilo vermeni engelliyor mu diyeyim kısacası.

Son düzenleme:
sabundan meyveler yapıyoruz harika oluyo misgibide kokuyo bayılıyorum ebru uğraşmakda stres attırıyo eşim onada kafayı taktı gitmemme için herşeyi söylüyo ama dinlmiyorum bilgisayar ve çocuk gelişiminede ocakda başlıycam

ebru pedegogada götürdüm olabi,lir bunlar tüm çocuklarda oluyo ne hastalarım var falan diyo çok önemli yalanlar söylemiyo ama küçükde olsa beni çok huzursuz ediyo

Ya yemege inince baktim mesaj gitmemis gibi gozukuyordu.

Gulcin hangi konuda yalan soyluyor kizin ve vazgecirmek icin neler yaptin?
Ayrintili bilgi verirsen belki aklimiza br sey gelir. Ama ciddi bir sorunsa pedagogtan yardim alinmali
ufak tefek her konuda diyebilirim bebeğimi ben kırmadım kardeşime ben vurmadım,kalemimi ben kırmedım sabah da dün okulda düşmüş çorabını giyerken farkettim hayır düşmedim düşmedim diye ısrar ediyo çamur izlerini gösterince düştüğünü ağlıyarak bağırarak söyledi
karşıma alıp defalarca sakin sakin yalanın ne kadar kötü olduğunu anlattım
yeri geldi kızdım bağırdım korkutmaya bile çalıştık
bilmeden söyledim ağzımı tutamıyorumanne deyip duruyor
dr a göre 12 yaşına kadar çocuklarda bu durumlar olabilirmiş
ben endişe ediyorum kalıcı olacak korkusu var bendede

kızlar bugünde iyi gidiyorum inşallah misafi,rlikdede bozmam ben şimdi gidiyorum akşam anca uğrarım buraları boş bırakmayın

bence engelliyor canım okul başlamadan önce daha çok kilo veriyordum

Peki şöyle bişey yapsan akşam okuldan gelince ders yapmayıp normal vaktinde uyusan sabah erken kalkıp hem derslerini hem şlerini yapsan. Çünki metabolizmanında bir düzeni var. İster istemez gece geç vakitte yattığın için bütün düzenin bozuluyor. Eğer yapabilirsen dene derim. Çünki az kilon kaldı. Ne kadar kısa zamanda kurtulursan kilolardan o kadar iyi olur senin için. Çünki biliyorsun zaman uzadıkça insanın şevki kırılıyor.

Bence çok güzel oluyordur. Çalışınca bizimde öyle imkanlarımız olmuyor işte. Sevindim senin adına. Bişeylerle uğraşmak iyi gelir insana.

Akşam gelirsen daha detaylı konuşalım derim bu yalan meselesini. Çünki anlatacağım paylaşacağım şeyler var. Şuan uzun uzun yazamıyorum. Akşam detaylı anlatırım inşallah.

kızlar bugünde iyi gidiyorum inşallah misafi,rlikdede bozmam ben şimdi gidiyorum akşam anca uğrarım buraları boş bırakmayın

Misafiirlikte iyi eğlenceler sana umarım bozmazsın diyetini.

menü olmasada sporun gayet güzel olmuş canım:)

Menüm

Sabah
Tost

Ögle
1 mandalina
1 elma

Aksam
Ciger
Salata
Ayran

Jillian 18 dk
2 lt su

hafif bir menü olmuş afiyet olsun.

böyle bırakıp gitmene üzüldüm canım ya kimsenin kalbini kıracak bir şey yaptığını sanmıyorum karar senin kararın elbetteki inşallah herşey istediğin gibi olur.

her ne kadar sert uslup görünsede senin yaklaşımını bana ters gelmiyor.bu şekilde motive ediyorsun.kendi adıma söyleyeyim ciddiye alıyorum ve görevmiş gibi hissediyorum ve gerçektende işe yarıyor gevşemeye izin vermiyorsun yani.hilal zamanındada da öyleydi o da iyi gaza getiriyordu onun gazıyla ilk hafta 3 kilo vermiştim kulakları çınlasın:)bu arada kaptanlığının tekrardan hayırlı olsun.

öğün arası elma ve mandalinayı aynı zamanda yiyorum.ama senin dediğin yöntemde bana mantıklı geldi.

Son düzenleme:
Bakamadm yazdklrnıza cnm arkdslrla harputa gıdıyorz . Elazıgın bır ılcesı . Arkdsm foto cekımı yapacak . Gece evde olmayacam haberınız olsn optum sızı menumu gece grp paylasırm

selam kızlar misafirim var bugün bir bakayım dedim. geçmişi okuyayım :)

Umarım misafirlere ikram ettiklerinden kendinede ikram etmiyorsundur.

Bakamadm yazdklrnıza cnm arkdslrla harputa gıdıyorz . Elazıgın bır ılcesı . Arkdsm foto cekımı yapacak . Gece evde olmayacam haberınız olsn optum sızı menumu gece grp paylasırm

Harputu biliyorum canım çok güzel bir yer. İyi eğlenceler. Dikkat et kendine havalar soğuk hasta olma.

Teşekkürler Nermin'cim umarım hep beraber takımı yine eski haline getireceğiz.

Kızlar bende kaçıyorum biraz. Mesaim bitmek üzere hazırlanıp eve gideceğim. Akşama evde görüşmek üzere. Boş bırakmayın takımı arada bir bakın

işte ben geldım tsk ederım canım cagırdıgın ıcın daha oncede 6 takımda zayıflamıstım 15 kılo vermıstım t75 den 60 a dusmustum ama kısın etkısıyle 65 oldum yıne ve ben bu kıloları kolay vermedım ıste tamda bu yuzden basladım yenıden dıyete ... ay ıyı geldı valla sımdıden...

sabah kepek ekmekle beyaz peynırle tost
kayısılı form cay
1 bardak su malesef

arada 1 elma 5 tane badem

oglen de kabak hasladım sarmısaklı yogurtla 1 dılım kepekle yuttum resmen

zaten en buyuk hatamda bu hızlı yıyorum ve ok ozenıyorum su agzında lokmayı 20 defa cıgneyıp yutanlara ben daha 3 cevırmede kut hemen yenısı...

bu arada

boyum 160
baslangıc kılom 75
sımdıkı kılom 65
hedefım ve elınde sonunda gorecegım kılom 55 hadı bısmıllah.....

adım tugba kızlar bu arada......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…