- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
evet biliyorm ama işte gececi olunca böyle oluyor okul akşam
Ecem gitmemelisn ...
kahvaltımıda yaptımmm
İkinci öğretim olduğunu bilmiyordum. Yarasa dicez o zaman sana. Kaçta başlıyor kaçta bitiyor derslerin?
genelde 5.30 ile 10 arasında değişiyor canım ..
ama eve gelip ders çalışıp uyuyana kadar gece 2 3 oluyor :)
ondan geç uyanıyorm
Normaldir ama böyle olması. Peki zararı yokmu sana bu düzenin. Kilo vermeni engelliyor mu diyeyim kısacası.
sabundan meyveler yapıyoruz harika oluyo misgibide kokuyo bayılıyorum ebru uğraşmakda stres attırıyo eşim onada kafayı taktı gitmemme için herşeyi söylüyo ama dinlmiyorum bilgisayar ve çocuk gelişiminede ocakda başlıycamBende gereksiz kilo almamaya çalışıyorum canım. Doktorumda uyarıyor zaten her seferinde. Şeker yükleme yaptırdım allaha şükür sorun yok. Güzel yapmışsın sporu. Ama miktarını yavaş yavaş artır. Abartma olur mu
Aynen katılıyorum canım sana takımın bendeki yeride çok büyük zaten öyle olmasa şuan hamile hamile bir sürü işin arasında burda olmazdım.
Diğer zamanlarda telafi ettiğimn sürece sorun yok canım ama bu dönem elimizden geldiğince burda bulunmaya çalışalım yeni düzen oturana kadar. Çizelgeni görünce bende üzüldüm zaten ama sen veririsin yeterki burayı ihmal etme
Sabun kursunu merak ettim? Anlatsana biraz neler yapıyorsun?
ebru pedegogada götürdüm olabi,lir bunlar tüm çocuklarda oluyo ne hastalarım var falan diyo çok önemli yalanlar söylemiyo ama küçükde olsa beni çok huzursuz ediyoBu konuda ne diyeceğimi bilemedim profesyonel yardım al derim ne desek boş. Yanlış fikirler vermeyelim. Benim kızmda 1. sınıfa başladı. Ayrı resim öğretmenimi var sizde?
Ecem'cim bu konuda en doğru kararı yine sen verirsin kendini nasıl mutlu hissedeceksen o şekilde davran. Kalırsanda seviniriz. Ama tabiiki senin tercihin. Mezun olmakta en doğal hakkın. Umarım hakkında herşeyin en iyisi olur.
ufak tefek her konuda diyebilirim bebeğimi ben kırmadım kardeşime ben vurmadım,kalemimi ben kırmedım sabah da dün okulda düşmüş çorabını giyerken farkettim hayır düşmedim düşmedim diye ısrar ediyo çamur izlerini gösterince düştüğünü ağlıyarak bağırarak söylediYa yemege inince baktim mesaj gitmemis gibi gozukuyordu.
Gulcin hangi konuda yalan soyluyor kizin ve vazgecirmek icin neler yaptin?
Ayrintili bilgi verirsen belki aklimiza br sey gelir. Ama ciddi bir sorunsa pedagogtan yardim alinmali
bence engelliyor canım okul başlamadan önce daha çok kilo veriyordum
sabundan meyveler yapıyoruz harika oluyo misgibide kokuyo bayılıyorum ebru uğraşmakda stres attırıyo eşim onada kafayı taktı gitmemme için herşeyi söylüyo ama dinlmiyorum bilgisayar ve çocuk gelişiminede ocakda başlıycam
ebru pedegogada götürdüm olabi,lir bunlar tüm çocuklarda oluyo ne hastalarım var falan diyo çok önemli yalanlar söylemiyo ama küçükde olsa beni çok huzursuz ediyo
ufak tefek her konuda diyebilirim bebeğimi ben kırmadım kardeşime ben vurmadım,kalemimi ben kırmedım sabah da dün okulda düşmüş çorabını giyerken farkettim hayır düşmedim düşmedim diye ısrar ediyo çamur izlerini gösterince düştüğünü ağlıyarak bağırarak söyledi
karşıma alıp defalarca sakin sakin yalanın ne kadar kötü olduğunu anlattım
yeri geldi kızdım bağırdım korkutmaya bile çalıştık
bilmeden söyledim ağzımı tutamıyorumanne deyip duruyor
dr a göre 12 yaşına kadar çocuklarda bu durumlar olabilirmiş
ben endişe ediyorum kalıcı olacak korkusu var bendede
kızlar bugünde iyi gidiyorum inşallah misafi,rlikdede bozmam ben şimdi gidiyorum akşam anca uğrarım buraları boş bırakmayın
menü olmasada sporun gayet güzel olmuş canım:)Menümü begenmeyeceksiniz ama yarın itibariyle düzgün olacak inş
Menüm
Sabah
2 dilim kepek ekmğyle light diyet peynirle tost
3 adet siyah zeytin
Akşam :
1 köfte dürüm
1 bardak ayran
ara:
maden suyu
1 bardak capy atom
spor:
15 dk yüksek hızda koşma ( koşu bandında )
15 dk zumba
100 twister
100 yan bel hareketi
Menüm
Sabah
Tost
Ögle
1 mandalina
1 elma
Aksam
Ciger
Salata
Ayran
Jillian 18 dk
2 lt su
kızlar kısmetim buraya kadarmış.ebru kaptanlığı bırakmakta bir art niyet arıyor.açıkçası ben böyle bir ortamda daha fazla kalam.işin buraya gelmesini istemezdim.ama geldi.bu saatten sonra yapacak tek birşey kalıyor.çekip gitmek.hakkınızı helal edin,inşallah kimsenin kalbini kırmamışımdır.benden yana helal olsun .hoşçakalın.cumaya adımın yanına istediğinizi yazın.
Sorun yok kızlar resmi olarakta kaptan olabiliyorum. Önemli olan o listede olmak değil zaten Ecem kaptanın görevide zaten sadece cuma günleri liste yapmak değil. Zaten zamanla daha iyi öğreneceksiniz. Eskiler iyi bilir.
Betül'cüm yine kurtulamadın yaaa benden, üzüldüm senin adına
Ve unutmayın ki burda hepiniz kendiniz için bulunuyorsunuz, kimsenin verdiği 1 gramın bir diğerine faydası yok. Eğer gerçekten zayıflamak için burdaysanız bu sitenin ve bu takımın önemini iyi anlarsınız. Çünki ben hayatımda ilk defa diyet yaptım ve herkesin gözü önünde 6 ay içerisinde yaklaşık 25 kilo verdim. Bu nedenlede sırtımı çeviremedim takıma çevirememde.
Şuan takımda bulunan herkestende aynı özveriyi bekliyorum. (Betül diyordur yine çok ciddiye aldın Ebru diye.) Ama ciddiye alınmadığı zamanda takımın ne hale geldiğini hepimiz gördük. Allahtan tam zamanında yetiştim.
Avusturya, viyana canim
Tesekkür ederim canim umarim kilo verdirici bir listedir :)
Gayett güzel bir menü , balik krakerler benimde dikkatimi cekti :) cubuk kraker oldugum icin olabilir
Off izledim cok fena görünüyor kadin. bunu izledikten sonra bir mandalina yedim
takimin eski hali nasildi bilmedigim icin yorum yapamayacagim.. ama sinirlerinin yipranmis oldugu belli yazdiklarindan zeynep. umarim biraz sakinlesip kendine geldiginde aramiza tekrar katilirsin... Takim kaptanligini birakabilirsin sorumluluk agir geliyorsa ama takimdan küsüp diyete yalniz devam etme. simdiye kadar cok güzel kilo vermissin bunda eminim buranin katkisi büyük...sakin tekrar gelmemezlik yapma
gayet güzel bir menü, ama bu ara lari nasil yaptin canim ? hepsi birlesik bir münü gibi mi yoksa mandalina ile elma arasinda mesela saat farki varmi ? ara larin amaci ögünler arasinda vücudu cok ac birakmadan kitlik gibi acligin olmayacagi sinyalini vermek ?
resimlere bayildim... darisi basimiza diyorum. azmin zaferi dedikleri olay bu olsa gerek masallah !!!
ayrica tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim gülüm dediklerini uygulayacagim
süper süper süpeerrrcok gipta ettim walla :)
sen hakkini helal et gülüm.. lütfen tekrar gel diyorum.. sakinlesince normal üye olarak geri gel zeynepp !!!
memnun oldum kübra, yasemin bende.. yasim senden büyük27. hayata oldukca gec kalmis hissettim yasini söyleyince
Zeynebin kaptanligi birakmasina gercekten üzüldüm ama bu isi iyi bilen ,cok iyi yapacagina inandigim birinin gecmesine de cok sevindim...Allah isini kolaylastirsin Ebru.. Umarim bize ugur getirirsin sirlarini söylersin de bizde senin gibi karneler aliriz
katilim konusunda bastan söyledim günde 1 kez gelirim gecmisi okurum.. olabildigince herkese cvp yazmaya calisip menümü aciklarim. malesef bundan fazlasini yapmayi cok istiyorum ama zaman bulamiyorum. kac gündür gözümden uyku aka aka bu mesajlari yaziyor olsamda sorumlulugumu aksatmamaya calisiyorumdaha önce dedigim gibi lütfen beni böyle kabul edin.. en azindan 7 Ocaga kadar... sonra 1 ay daha rahat olacagim. is olayi bitecek.
hayirli ugurlu olsun canim sana da bize de
mesaj sayisi böyle bir mesajin icinde yapilan alintilamalar da sayiliyor dimi ? bir de hangi günler bildiriliyor mesaj sayisi ?
selam kızlar misafirim var bugün bir bakayım dedim. geçmişi okuyayım :)
Bakamadm yazdklrnıza cnm arkdslrla harputa gıdıyorz . Elazıgın bır ılcesı . Arkdsm foto cekımı yapacak . Gece evde olmayacam haberınız olsn optum sızı menumu gece grp paylasırm
her ne kadar sert uslup görünsede senin yaklaşımını bana ters gelmiyor.bu şekilde motive ediyorsun.kendi adıma söyleyeyim ciddiye alıyorum ve görevmiş gibi hissediyorum ve gerçektende işe yarıyor gevşemeye izin vermiyorsun yani.hilal zamanındada da öyleydi o da iyi gaza getiriyordu onun gazıyla ilk hafta 3 kilo vermiştim kulakları çınlasın:)bu arada kaptanlığının tekrardan hayırlı olsun.
öğün arası elma ve mandalinayı aynı zamanda yiyorum.ama senin dediğin yöntemde bana mantıklı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?