tesekkür ederim arkadaslar ama tıcker den yapıp dedğiniz yere yapıstırıyorum kaydet dememe rağmen olmuyor neyse artık
Ebru hanım biraz isim özürlüyüm pardon mesajları sayıp mesaj atacağım elimden geldiğince paylaşım yapıyorum ama bir kaç arkadas dışında yazan olmuyor(tabi ben yine yazmaya devam edicem) bir de sizin gibi çok alıntılama yani birden fazla alıntılama yapamadım denedim ama...
Bir ara birlikte yaparız çizelgeyi, ben yardımcı olurum sana şuan iş yerindeyim bağlantım çok yavaş ve bugün yoğun biraz boş boş bir vakitte anlatmaya çalışırım.
Buaralar takım biraz karışık canım. Geçmişte bazı problemler yaşanmış. Zamanla düzelecek inşallah. Zamanla öğrenirsin zaten çokklu alıntılama yapmayı hepimiz zamanla öğrendik. Sende öğrenirsin zamannla.
Tesekkür ederim Ebru hanım...
pazartesiyi unutmuşsun canııım. 13-10-12 ok.Nurgul-/-
Semine-/-
Betul 18/11/
Kubra 12/-/
Dilek 9/11/
Ecem 8/10/
Cubukkraker -/-
Katerina -/-
Tugba -/20
Gulcin -/18/
Nermin 10/12/
Menüm
Sabah
Domates salatalık biber
1 dlim ekmek
Ögle
1 domates
Ara 1 mandalina
Aksam
Hamsi
2 dilim ekmek
Suyu ne kadar ictim bilmiyorum ımm sey sanırm bugün hicc
canınmı sıkılıyor betüş genelde can sıkıntısına abartılır bu kadar :)Sira menumde yine kotu yine kotu
Bir suru ekmek yemisimmm
Sabah evden cikmadan 7de
1 kepce corba, 1 mandalina
Okulda 9:30ta
2 tane recelli ekmek
1 bardk sut
Oglen 12:30
1 kepce makarna
1 kepce sulu kofte
2 -3 kasik yogurt
Salata
1 dilim un helvasi
Ara meyve saati 13:45
Ceyrek elma
İkindi kahvaltisi 16:30
2 tahin pekmezli ekmek
Aksam yemegi yine okulda 18
Tavuklu pilav - porsiyon az-
Ayran
1 dilim kabak tatlisi
Bence rezil bir menu
Tatlilar ekmekler havada ucusuyoo
iyi akşamlar arkadaslar menümü yazayım:
Kalkınca 1 bardak elma sirkeli,ballı ılık su...
Sabah:2 yumurtalı,yulaf kepekli krep,az peynir,5 zeytin,cay
Ara:splendalı sütlü nescafe
Öğle:misafirlikteydim 1 tane börek,1 dilim kek maalesef
Akşam:kıymalı yumurta,yoğurt
40 dakika hidrolik ve minderde spor...
gunaydın gunaydın hanımlar
buz gıbı bı ankaradan selam olsun....
bugun cocoukları servıse goturdum bırazda parkda dolandım geldım ılk usudum ama hareket ettıkce ısındım..
nasılsınız hanımlar...
günaydın kızlar.bugün kızımda bende hastayız.eşimden bulaştı sanırım sabahı sabah ettik.ben neyse nede kızın ki ilerlemez inşallah ollmadı akşama götrürm doktora.
Selam kızlar ..
cuma bildirimde bulunmayacm .
Diskalifye edilmek istiyorum
Burası sayesinde bayagı kilo verdim.. ama artık yeterli motivasyon vs burda olamaz..
buraya devam etmeme kararı aldım .
zaman ayıramıyorum zaten .
herkese başarılar ..
Gunayydinnn
Size bisey daha itiraf etmeliyim dun kendime 36 beden elbise aldim icine girdim fermuari gayet kapandi gobek ve basenden hafif skti yakinda giyer koyarim resmini albume :)) hedefim o elbisenin birazcik bol olmasi odama astim sabah kalktigimda onu gorup hirs yapicam bugunde yarin cuma oldugu icin 5 ten sonra yemek yemicem
Gunayydinnn
Size bisey daha itiraf etmeliyim dun kendime 36 beden elbise aldim icine girdim fermuari gayet kapandi gobek ve basenden hafif skti yakinda giyer koyarim resmini albume :)) hedefim o elbisenin birazcik bol olmasi odama astim sabah kalktigimda onu gorup hirs yapicam bugunde yarin cuma oldugu icin 5 ten sonra yemek yemicem
Benim çevremde beyler hep kilolu bayanlar aksine zayıf ve bakımlı sanki beyler çirkin olsun kimse bakmasın biz güzel olalım der gibi...biz ise esimle yeni evlendiğimizde çok kilo aldık ama esim son 2 yıldır çok fit ben de fena değildim ama dedim ya vitaminlerden aldım ve yanında güzel durmamaya basladım önce kendi sağlığım için sonra da esim için zayıflamak istiyorum,diğer konuya gelince her zaman bakımlı olmaya çalışırım kapalıyım bir de kilo olunca hoş olmuyor maalesef zayıflamam eskisi gibi olmam sart
hoppala kübra sana ne oldu iyi gidiyorduk halbuki.tabi karar senin kararın amaa hedefine az kalmışken bırakıp gitmemliydin bence ne olursa olsun.Selam kızlar ..
cuma bildirimde bulunmayacm .
Diskalifye edilmek istiyorum
Burası sayesinde bayagı kilo verdim.. ama artık yeterli motivasyon vs burda olamaz..
buraya devam etmeme kararı aldım .
zaman ayıramıyorum zaten .
herkese başarılar ..
kızlar günaydın geldim ve hemen çıkmam lazım haber veriyim dedim kızımın bugün doğum günü var okulda, dün gece1 e kadar pasta börek yaptım 1 pasta daha yapıcam şimdi ve mutfağıma girmek bile istemiyorum bulaşık ve dağınık gece yapamadım çok soğuktu işlerim bitince uğrayacağım herkese kolay gelsin diyetede bir türlü adepte olamıyorum toplanmaya çalışıyorum sizin sayenizde yeme düzenim normale girecek inşallah
Benim çevremde beyler hep kilolu bayanlar aksine zayıf ve bakımlı sanki beyler çirkin olsun kimse bakmasın biz güzel olalım der gibi...biz ise esimle yeni evlendiğimizde çok kilo aldık ama esim son 2 yıldır çok fit ben de fena değildim ama dedim ya vitaminlerden aldım ve yanında güzel durmamaya basladım önce kendi sağlığım için sonra da esim için zayıflamak istiyorum,diğer konuya gelince her zaman bakımlı olmaya çalışırım kapalıyım bir de kilo olunca hoş olmuyor maalesef zayıflamam eskisi gibi olmam sart
oh ne guzel ay bende 38 bedene gırsem ne ısterım ama umudum cok artık .....
konya merama geldımydım cok severım konyayı ebru ........
Ne güzel bir duygu dimi, insan havalara uçuyor böyle olunca. Tebrik ederim seni. Darısı diğer isteyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?