Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tesekkür ederim arkadaslar ama tıcker den yapıp dedğiniz yere yapıstırıyorum kaydet dememe rağmen olmuyor neyse artık

Bir ara birlikte yaparız çizelgeyi, ben yardımcı olurum sana şuan iş yerindeyim bağlantım çok yavaş ve bugün yoğun biraz boş boş bir vakitte anlatmaya çalışırım.

Buaralar takım biraz karışık canım. Geçmişte bazı problemler yaşanmış. Zamanla düzelecek inşallah. Zamanla öğrenirsin zaten çokklu alıntılama yapmayı hepimiz zamanla öğrendik. Sende öğrenirsin zamannla.

Tesekkür ederim Ebru hanım...

gunaydın gunaydın hanımlar
buz gıbı bı ankaradan selam olsun....
bugun cocoukları servıse goturdum bırazda parkda dolandım geldım ılk usudum ama hareket ettıkce ısındım..

nasılsınız hanımlar...

günaydın kızlar.bugün kızımda bende hastayız.eşimden bulaştı sanırım sabahı sabah ettik.ben neyse nede kızın ki ilerlemez inşallah ollmadı akşama götrürm doktora.

Nurgul-/-
Semine-/-
Betul 18/11/
Kubra 12/-/
Dilek 9/11/
Ecem 8/10/
Cubukkraker -/-
Katerina -/-
Tugba -/20
Gulcin -/18/
Nermin 10/12/
pazartesiyi unutmuşsun canııım. 13-10-12 ok.

Menüm
Sabah
Domates salatalık biber
1 dlim ekmek

Ögle
1 domates

Ara 1 mandalina

Aksam
Hamsi
2 dilim ekmek

Suyu ne kadar ictim bilmiyorum ımm sey sanırm bugün hicc

menün güzel olmuş ama susuz olurmu:)

canınmı sıkılıyor betüş genelde can sıkıntısına abartılır bu kadar :)

afiyet olsun kaçamak dışında gzel sporunda güzel

Günaydın canım çok iyi olmuş. Bence herzaman dolan parkta Konya'da soğuk bu arada.

günaydın kızlar.bugün kızımda bende hastayız.eşimden bulaştı sanırım sabahı sabah ettik.ben neyse nede kızın ki ilerlemez inşallah ollmadı akşama götrürm doktora.

Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. Bol bol c vitamini alın. Ben öyle atlattım hastalığı. İlaç kullanmadan

Kubraa?? Bana gitmemelisin diyordun? Bence su anda sende gitmemelisin duzeliyor hersey yavas yavas tabiki senin kararina saygida duyuyorum

Bu arada Dilek'cim gözümden kaçmadı. Dünkü menünü yazmadın. Yada ben görmedim. Neler yaptın partide onuda anlatmadın ? Çok mu meraklıyım?

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda uğramaya çalışırım yine. İmkanı olan boş bırakmasın burayı olur mu? Bu arada unutmayın yarın cuma, menülerimize bugün dikkat edelim ödem yapacak şişkinlik yapacak gıdalardan uzak duralım. Yeşil çay içebilenler bol bol yeşil çay ve su içsin. Yarın inşallah listede güzel yerlerde oluruz.

Gunayydinnn
Size bisey daha itiraf etmeliyim dun kendime 36 beden elbise aldim icine girdim fermuari gayet kapandi gobek ve basenden hafif skti yakinda giyer koyarim resmini albume :)) hedefim o elbisenin birazcik bol olmasi odama astim sabah kalktigimda onu gorup hirs yapicam bugunde yarin cuma oldugu icin 5 ten sonra yemek yemicem

oh ne guzel ay bende 38 bedene gırsem ne ısterım ama umudum cok artık .....
konya merama geldımydım cok severım konyayı ebru ........

Ne güzel bir duygu dimi, insan havalara uçuyor böyle olunca. Tebrik ederim seni. Darısı diğer isteyenlerin başına inşallah

bende kapalıyım ama paspal değilim ya allahtan bir tarzım var yani biz eşimle aynı kilodayız sadece o benden 5 cm uzun tabi ben sürekliliğimi devam ettirebilseydim ara ara firar etmeden şimdiye 75 görmüştüm de kısmeet önümüzdeki maçlara bakacağız artık birde şu var tabiki verilen her kiloda insanın kendine güveni geliyor ve zayıfladıkça otomatikmen giyim kuşam değişiyor tabiki.

hoppala kübra sana ne oldu iyi gidiyorduk halbuki.tabi karar senin kararın amaa hedefine az kalmışken bırakıp gitmemliydin bence ne olursa olsun.

nice mutlu senelere kızının doğum günü kutlu olsun.

Aaa benim 2 kapalı arkadasım var ikiside o kadar sıklarrrr kii hemde sartlara uygun olarak kapalılar mesela sallar var ya simdi kapalı olsaaamm kesin sal takardımm bayılıyoruumm cok sık duruyorrrrr

oh ne guzel ay bende 38 bedene gırsem ne ısterım ama umudum cok artık .....
konya merama geldımydım cok severım konyayı ebru ........

Girdimde 36 ya kalıbımı büyük diyede düsünmüyo degilim normalde 38 olmalıyım :)) hadi darısı basınaa

Ne güzel bir duygu dimi, insan havalara uçuyor böyle olunca. Tebrik ederim seni. Darısı diğer isteyenlerin başına inşallah

Coookkk cokk dün eve her gelene giydimm :)) ama icimde suphede var acaba kalıbımı büyük fln.. Normalde 38 olmalıyım cünkü :) birde söyle sıkıntım varyaaa sıkı bi spor yapmalıyım sıkılasmalıyım beden olarak evet bedenim 42 den 38 e düstü sırada 36 ama vücudum sıkılasırsa o zaman incecik olurum su an incecikk görünmüyorum
Ama ayın 11ine kadarda finallerim var su an yapacagım 1 saat spor bile zaman kaybı benim icin ( cünkü vizelerim düsük geldi (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…