Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uluslararası ilişkiler okuyorum canım

ooo güzel meslek seçmişsin ismi havalı bir kere:)

afiyet olsun.öğlen akşam kıymalı yumurta olmuş:)menün hafif güzel.

yavaşmı kilo veriyorsun kimi bünye hızlı verir kimde uğraşır durur zor verir ama çok bir şey kalmamış 1 aya hedefine ulaşırsın :)

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek,sahanda yumurta,azıcık salça,peynir,5 adet zeytin,1 çay kaşığı pekmez ,şekersiz çay
ara: 1 tane mandalina,1 fincan yeşil çay
öğlen: 1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt,1 kaşık makarna
ara: küçük kahve fincanında sütlü türk kahvesi şekersiz.1 tane elma
akşam:1 tabak lahana yemeği
2.5 litre su
30 dakika bisiklet
30 dakika egzersiz

Sen niye burdasın masallah boyun da iyi ben 170 im 68 kg da bile zayıf oluyorum :))

Canım su anda nasıl görünüyorum bilmiyorum acıkcası :) bana göre hala kiloluyum ama zayfladkca daha once ne kadar kilolu oldugumu farkediyorum ben su an kendimi iyi hissettmiyorum 57 olunca iyi olucam :))

Ben de 3,4 yıldır sal kullanıyorum çok rahat ve sık

Kesinlikle cok sık bende cok begeniyorum

Haahah sagol canım adı havalı ama bi o kadar da zor bi bölüm ugrasıyoruz iste :))

yavaşmı kilo veriyorsun kimi bünye hızlı verir kimde uğraşır durur zor verir ama çok bir şey kalmamış 1 aya hedefine ulaşırsın :)

Canım ilk zamanlar hızlı verdim sonra haftada 1 kiloya düstü ama son haftalarda 500 - 900 gr arasında vermeye basladım o yuzden 1 ayda 5 kilo vermem cok zor nerden bakarsan 1.5 ay zamanım var dahaa

Menüm
Sabah
1 yumurtayla salcalı yumurta
1 dl ekmek

Ögle
Yogurtlu bulgur köfte

Aksam
1 mandalina

Bencede canım ihmal etme allah göstermesin ilerde daha büyük sorunlara neden olmasın.

ur ile baslayanı kopyaladım am bir daha bakayım

İkinci sırada canım ur ile başlamıyor diyecektim ki sen zaten başarmışsın. Tebrikler

Hoş geldin canım bugün bursa da hava güzel sporumu yaptım geldim ben de....

Süper olmuş ama Ecem'in söylediği gibi mesajların alt kısmında alıntı kısmını tıklarsan tek tek uğraşmış olmazsın. QUOTE yazan yerlerin arasına mesajını yazman gerekiyor. O zaman alıntı yapabiliyorsun. Onuda dene bence.

Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun. İçtiğin su miktarını yazmamışsın ama.

Makırna haricinde gayet güzel bir menü afiyet olsun. Sporunda güzel olmuş Nermin.

Menüm
Sabah
1 yumurtayla salcalı yumurta
1 dl ekmek

Ögle
Yogurtlu bulgur köfte

Aksam
1 mandalina

Senin menülere hiç bişey söylemiyorum Ecem. Ama keşke perşembeden bulgurla alakalı bişey yemeseydin. Yarın tartıda vermemiş görünebilirsin haberin olsun. Spor ve su yok mu?

kızlar eski sayfaları açamıyoruuummmm

Hangi eski sayfaları? Bende bugünün eskileri hep açılıyor. Daha eskilerden mi bahsediyorsun?

eve gireli yarim saat oldu kizilaya gittim esimin yanina sasti kaldi hayirdir dedi baya bi sasirdi

kahvalti
1 kase sehriye corbasi
1 dilimkepek ekmek

ara ogun kivi

oglen
simit ayran

ara 6 tane badem

aksam
bolca salata
diyet yogurt
1 dilim kepek ekmek

1 lt su
1 saat yuruyus

Şehriye çorbası ve simit haricinde gayet güzel bir menü. Su çok az. Yürüyüş güzel olmuş. Afiyet olsun canım. Sürprizinde güzel olmuşta adamcağız kıllanmasın baskın yapar gibi

laptop esimde telden yaziyorum laptopu alinca bugunki surprizin detaylarini anlatcam hanimlar...

Hadi anlat biran önce meraklandım

Tugba cok merak ettim hemn anlatt:))
Nasil gittin, neler giydin, esin ne dedi, begendi mii:))

Ecem tebrik ederimm kiyafetini gule gule kullann:))
Darisi basimiza

ebru sehriye corbasini sabah yemis kizcagiz ya olur o kadar
Simit olmasaymis iyiymis en azindan yarim olsaydi

Ecem de bulgurlu kofteden ne kadarcik yemistir kim bilir
Aksam yemegi mandalina baksana, neresi sissin:))

Kizlar bu arada demistim ya pazartesiden sonra kulube kalmiycam menulerim daha duzelir diye
1 ay daha kalmaya karar verdim.
Onda da soyle yapicam bugun de oyle yaptim cocuklar ikindi kahvaltisi yaparken ben aksam yemegimi yiycem salata, nesfit veya soguk yiyebilcegim bir seyler.. Sicak aksam yemegine hasret kalirim arada bir cikislarda bi yerlere gidiyoruz zten arkadaslarla o zamanlar disarda bir seyler yerim..

Ay yogurt var menümde yumurta var dinledim seni dün söyledklerini sabah kalktım yumurta yedm hahaah :)) su 1.5 lt daha yeni ictm sporda jillian yapıcamdaa azz sonraaa yazıcaktm :))

Tugba cok merak ettim hemn anlatt:))
Nasil gittin, neler giydin, esin ne dedi, begendi mii:))

Ecem tebrik ederimm kiyafetini gule gule kullann:))
Darisi basimiza

Ayy aminn insallah bende rahat rahat olurum o elbisenin icinde kalıbıda büyüktü kesin onun

Hahaaha 3 yk yedim en azndan 3 öğün yemegimi es gecmiyorum hahahaha :)

laptop esimde telden yaziyorum laptopu alinca bugunki surprizin detaylarini anlatcam hanimlar...

Ayyy cok merakk ettim ohhh ohh anlatta neler oldu bilelim :))

Zaten sen cocuklarla ayrı bir efor harcıyosun abartmadan yersen olucaktır mesela recellerden pekmezlerden pogacalardannnn uzak dur yeter 6 ayımızzzzz kaldııııııı bideee gelinlik diktirmeyeee gidicezzz dahaaaaa acilen gitsinn kilolaarrrr

Birde mesajların altında yazan alıntı ile cevapla nın yanında kücücük kutu var mesajları okurken alıntılamak istediklerinde oraya tıklarsan tüm alıntıların bir mesajda olur teker teker ugrasmazsın

fazla yapmışım da :))

Evet ya biraz da o yuzden cok acikiyorum butun gun ayakta asagi yukari konus anlat 8den 5:30a ..

O yuzden hic spor yapmiyirum ben zaten:))

güzel olmuş menün canım,yalnız ben dukan benzeri bir diyet yapıyorum ama süt ,yoğurt,peynir yağsız değil uğrasmak istemiyorum sen nasıl tüketiyorsun peyniri falan yağsız mı?

Olsun olsun baştan nasıl alışırlarsa öyle gider

Bence akşam yemeği için çok erken olur Betül kesinlikle acıkırsın. Dışarıya çıktığın zamanlarda umarım abartmazsın

Ayyy canım benim yaaaaa ben hiç dikkat etmedim yumurtaya yoğurta normalde olması gereken şeyler yaaaa dikkatimden kaçmış, tebrik ediyorum o zaman seni ama yinede az olduğu için yorum yapmıyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…