Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlaaaaarrr size bi sorumm varrr

Simdi bu pasta takımı bana teyzemin hediyesiii amaa beeennnnn ,

Bunlarıdaaaa cokkk begendimmm metal cubugu gri olan secenegide varrr

Sizce almalı mıyım ne dersinizz begendiniz mi ?? Cok kararsız kaldımdaa...

Son düzenleme:
Ama ben alırsam metali sarı olanı alırım cünküüüü

Bu catal bıcak takımını alırımm onlarr icin :)

canım senin beğendiklerin gerçekten çok şık ama teyzenin aldıklarıda ağır bir takıma benziyor.sonradan niye almadım dersen al gitsin:)

Ama ben alırsam metali sarı olanı alırım cünküüüü

Eki Görüntüle 595414

Bu catal bıcak takımını alırımm onlarr icin :)

güzel şık duruyorlar.

kızlar alkali diyetini bilen varmı okuyunca bana çok mantıklı geldi diyetlerin arasında bana en uyanı bu galiba denemeye karar verdim bakalım faydası olacakmı.

ALKALİ DİYETİ
Hastalıkların sebebi,yanlış besinn sonucu oluşan asit artıkların vücutta birikmesidir.Hastalıklara verilen sayısız ismin hiçbir önemi yoktur.Önemli olan hepsinin aynı sebepten kaynaklanmasıdır.Vücutta aşırı doku asitlenmesi!Bir hücrede asitlenmeye bağlı hasar çoğalınca,o hücrenin oluşturduğu dokuda fonksiyon kaybı olur,tahribat arttığındaysa ilgili organda hastalık oluşur.Sistem böyle çalışır.Bu nedenle önce hücreleri korumanın yolunu bulmalıyız.
Kilo ile Asit Arasındaki İlişki
Vücudunuzda fazla asit yükü varsa,ne kadar diyet yaparsanız yapın,kendi bünyeniz yağ dokunuzu kaybetmenizi engeller.Üstelik bunu sizi korumak için yapar çünkü yağ fazla asidi zararsız hale getirir.

Alkali Ol Zayıfla
Özet olarak;basit formülümüz,asit yapan yiyecekleri azaltıp alkali yapan yiyecekleri arttırmaktır.Tabağımızda %80 alkali,%20 asit yiyecekler olmalıdır.
Diyelimki 100 gram et yedik,etin yanında 400gram yeşil salata,etin günahlarını silecektir.

Alkali Beslenme
Her öğünde asit oluşturan yiyecekleri,alkali oluşturan yiyeceklerin dörtte bir oranında tutmak idealdir.Bu temel prensibi oluşturmak için öncelikle alkali olmanızı sağlayan gıdaları öğrenelim.

Alkali Su
Alkali su,20 kilo başına 1.lt olmak üzere tüketilmelidir.Günlük ihtiyaç 2.5 ile 4 litre arasındadır.Ancak basitçe mutfakta bulunan karbonatla suyu alkali yapabiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı kadar karbonat eklersek suyun PH’ını 8 ve daha yukarı alkali değerlere çıkarabiliriz.Karbonat,elma sirkesi veya limon ekleyerek alkali özelliği arttırılan su içmek yağ yakımını arttırır.Günde 3 litre alkali su,9 litre normal sudan daha iyidir.Alkali su içmeye başladığınızda,bunca su içme eziyetinin nihayet işe yaradığını göreceksiniz.

Alkali Su İçmek
1-Suyun yemeklerle içilmemesi gerekir.
Suyun alkali yapısı midenin asidini azaltır.yemek sırasında mide asidi azalırsa yiyecekler,özellikle proteinler iyi sindirilemezler.İyi sindirilemeyen proteinler bağırsaktaki asit yükünü arttırlar.
2-Her 20 kiloya 1 litre alkali su içmek gerekir.
3-Sabah kalkınca ilk iş,akşam yatmadan önceki son iş olarak birer bardak alkali su içmek önerilir.
4-Suyu 2 saatte bir içmek tavsiye edilir.(Çünkü böbrek vücuttan asitleri temizlerken mesaneyi yavaş yavaş doldurur.)
5-Suyun öğün aralarında içilmesi gerekir.
6-Yemeklerden yarım saat önce ve yemekten 2 saat sonra su içilmelidir.
7-Özellikle yemekten yarım saat önce içilen 1 bardak alkali su acıkmayı azaltır.(Sudaki alkali özellik midenin asidini azalttığı için açlığa bağlı mide kazınması azalır.)
8-Pratik olmak için yanımızda karbonat taşıyıp suya ekleyebiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı oranında kullanmak yeterlidir.
9-Limonlu veya elma sirkeli suyu açken içmek mideyi daha çok kazındırır.Bunları yemek sonrası tüketmek daha uygundur.
10-Suyu soğuk içmek yerine oda sıcaklığında içmek daha uygundur.

10 ADIMDA ALKALİ BESLENMEYE GEÇİŞ
1-İdrarınızı Takip Edin.
İdrarınızın koyu olmasına izin vermeyin.
Koku ve renk takibi yapın.
diyet yaparken idrarınızın koyu olmasının 2 sonucu olabilir.Asitlenmeniz sebebiyle ya yağdan kilo veremediğiniz yada kiloyu kaslarınızdan verdiğiniz anlamına gelir.
2-Su İçin
Suyu alkali için.
Limon,misket limonu,elma sirkesi suyla tüketilince vücudu alkali yapar.
Karbonat katarsanız suyun PH’ı alkaliye yükselir.
Eczanelerden hazır PH damlacıklarına ulaşabilirsiniz.
Günlük olarak en az 3 litre su için.
İdeal suyu 20 kilo başına 1lt içmektir.
Asitli kaçamaklar yaptığınızda içtiğiniz suyun miktarını arttırın.
Yemeklerden 20 dakika önce yemeklerden 2 saat sonra su içilmesi kuralına uyun.
Sabah ilk iş,gece son iş olarak alkali su için.
Suyu bardak bardak için.Bir seferde çok miktarda su içmek işe yaramaz.
İçtiğiniz suyun klorür florür içermemesine özen gösterin.
Sebze sularıda su içmekle aynı etkiyi yapar.
Kahve,kola,siyah çay içmeniz su içtiğimiz anlamına gelmez.Aksine bunlar mevcut suyumuzu azaltır.Bunlardan vazgeçemiyorsanız üzerine 2 bardak alkali su için.
3-Tuzunuzu Değiştirin
Sofra tuzunu bırakın.
Deniz ve Himalaya tuzu kullanın.Hem ödemlerinizi çözersiniz hemde daha hızlı kilo verirsiniz.
Tuzunuzu yanınızda taşıyın.
4-Sebze suyu içmeye çalışın
Sebze suyu meyve suyu değildir.Meyve suyu taze sıkılmış olsada zararlıdır.
Bunu alışkanlık haline getirirseniz asitlenmeyi çok kolay çözersiniz.
Sebzelerin içindeki alkali elementlerinin oranı kana benzer.
Alkali su ve sebze suyu ile çok hızlı kilo verebilirsiniz.
Katı sebze sıkacağı vücudunuzu temizlemeye yardım ettiği gibi vicdanınızıda temizler.Daha çok kaçamak asitlendirici yiyecekler yeme hakkını size verir.
5-Kaçamaklarınızı Alkaliyle Dengeleyin
Kaçamak yapıp sevdiğiniz asitli besinlerden yediğinizde günahınızı silmek için bunları çiğ sebzelerle beraber tüketin.
Uzun uzun salata hazırlamam derseniz,sularını için.
Tatlı konusunda ideal olan hiç tatlı yememektir.Kuru ve yaş meyvelerin az şekerli olanlarını az miktarda tüketebilirsiniz.
Meyve şekerinin cildimizi en çok yaşlandıran besin maddesi olduğunu unutmamalısınız.
6-Balık ve İyi Yağlar Tüketimini Arttırın.
Somon,hamsi,sardalye,uskumru vb tüm balıkları bolca tükerin.Kabuklular hariç tüm deniz ürünleri iyidir.
Yaşınız,kilonuz,cinsiyetiniz ne olursa olsun günde en az 1 tane, 1000 mg Omega3 tableti almaya başlayın.
yemek pişirmede zeytinyağını tercih edin.
Avakado ve hindistancevizi yağını çok faydalı oldukları için tüketin.Bu iki gıdayı hafife almayın.
7-Doğru Kalsiyum Kaynakları Öğrenin
8-Alkali Yapan Besinleri Öğrenin
9-Akşam Yemeğinizi Doğru Seçin
Amacımız akşam yemeğinde karbonhidrat miktarını azaltarak kilo vermektir.
Akşam yemeğinde kilo almanıza neden olacak besinler :
Tüm şeker içeren besinler,Tüm şekerli içecekler,Kolalı içecekler,Baklagiller,Süt,peynir,yoğurt,her tür süt ürünü,Tohumlar,Kuruyemişler,Meyveler,Kuru meyveler,Alkol,Un içeren her şey,ekmek,kek,makarna vb…(Çorbadaki unda buna dahildir),Pilav,Patates,Mayonez,ketçap,nar ekşisi,hardal gibi tüm soslar,Kırmızı,sarı,turuncu sebzeler.
10-Oranlamayı Öğrenin

Selam kızlar ben geldim İnternet durdu durdu bugünü buldu. Koridorda full çekiyor benim odamda yok. Sinir oldum. Odayı bırakıp çıkamadım da. Ama allaha şükür sorun çıkmadı. Şimdi geçmişi okuyup dönüyorum.

Ayrıca şimdiden hepinizi tebrik ediyorum büyük bir ihtimal bu haftanın birincisi 13. TAKIMMM

olsun canım ortalık sakin zaten tez zamanda okursun geçmişi 1.lik garanti gibi görünüyor bizde sana teşekkür ederiz bize zaman ayırıp motive ettiğin için

ya gerçekten okulun orda Mado var Güllüoğlu var bir de Burger King var. salatası da kalmamıştı.
nişanlımlla buluşacağımız yere gitseydim saat 7-8 olcaktı fln yedim ben de :))

Allahtan bu sabah + çıkmadın yoksa çenemden kurtulamazdın

kisssssss sende herseye kisiyon yaw
yoksam hormonlar seni elemi gecirdi

ben surekli gelebilmek istiyorum ama durumum ortada
ins.en kisa zamanda duzeltecem

ben kendimden cok umutluyum

Hormonlarla alakası yok canım. Ayrıca bu benim kızmayan halim. Sen kızan halimi Betül'e sor

Menün ve sporun gayet güzel olmuş. Form çayları hakkında sana daha önce yazmıştım. Form çayı zararlı canım içme lütfen.

arkadaslar sporu parca parca yapiyorum ben
sizce bir faydasi oluyormudur
yoksa bosunami ugrasiyorum
soyleki
bir kere 35 dakika yuruyorum
zaman olunca iste twister i yapiyom vs...............

Bence sakıncası yok. Sonuçta yaptığın her dakika fazladan kalori harcıyorsun. Bence faydası oluyordur.

yarin ilk cumasi
rabbim herseyi gonlunuze gore versin
dilenen dualari kabul etsin
hepinize iyi geceler
kaptan kizma bana emiiiii..................

Amin canımda. Niye kızcam şimdi anlamadım:44:

Ellerine sağlık Betül'cüm. Gerçekten karışık olmuş.

Menüm
Sabah
2 dilim peynir
2 dilim salam
1 d. Ekmek

Ara
1 mandalina

Ögle
Tavuk suyuna sehriyeli corba

Ara
3 kasık yogurt

Aksam
2 yk Mantar sote
1 d ekmek

2 lt su

Afiyet olsun Ecem güzel bir menü.

Bizzzdee sanaaaa cok tesekkkur ederiiizzz :)) evet 1. yiiizzzzzzz bu haftaaaaa dger takımlaaar fenaa

bugün niye bu kadar sessiz ortalık ya.nereye kayboldunuz kızlar:)

Evettt yaaa cok sessiz bugüünnnnnn kmseciklerr yok

Bence ikisi birbirine cok benziyor
Tarz olarak aynilar
Baska bir takim al bence ikisi birden ben almazdim, ama tabi hem koyacak yerim rahat rahat olur hem de baska tarzi da goryp begenirsem onu da alirim ne olcak diyebiliyorsan butce acisindan o zaman al gitsin. Ama ben almazdim:))
İkisi de cok guzel bu arada, mikasa nin sayfasina bakarken kelebekli olan benim de dikkatimi cekmisti

Mutfagım koskooocaman dolaplarıda bir sürü ama yne yetmez kesin bana hahahah :)

Mikasada da mı var ben bunlara thoth porselenden baktım snen söyleynce baktım aralarında 50 krş oynuyo hahahah :)

Thoth Porselen Kelebekli 6lı Pasta Tabağı Beyaz - Pasta Tabağı, Pasta Servisi

Link paylasmak yasak degildir umarım

Son düzenleme:

Bence Ecem'cim sen beğendiklerinin fotoğraflarını çek. Hem bizde görelim. Daha iyi olur. Böyle anlatmayla olmuyor gibi

Valla derya sana ne dediler bilmiyorum ama ben tatilden dönmüştüm.girmek istedim..
yok biz birbirimize alıstık,gerek yok baska birilerine falan dediler.. bende cektim gittim işte

Bende dün geçmişe şöyle bir göz attım Melek'cim. Sanırım aralarına yeni birilerini almak istememişler. Doğal olarakta bi süre sonra hepsinin sonu hüsran oldu. Sana böyle davrandıklarımdan haberim yoktu. Eğer şimdi istersen yine gelebilirsin takıma.

Gunaydiiinn :)
Pff bugun cuma ama hic cuma enerjisi yok ustumde. Cok uykum var simdi. Bildirimimi yapayim uyuycam biraz tramvayda:))

Gecen hafta 63.5
Bu hafta. 63.2
Fark 300 gr, %0,47
Tebrik ediyorum Betül'cüm. Yılbaşı olan bir haftada

Hoşgeldin canım. Arada bir uğra. Ama sanırım 7 ocaktan sonra gelirim demiştin. Diyetinin güzel gitmesinede sevindim.

günaydın..
geçen cuma :60.6
bu hafta: 61 +400
aslında dün: 60.5 di - 100 gr dı yav..:44: ilginç :26:
betul bu hafta sen kazandın..

Derya'cım ilk haftadan 1-0 yenik başladın. Haftaya daha iyi bir performans bekliyorum senden.

gunaydın gunaydın hanımlar
hemen bende bıldırım yapıyım...

gecen hafta 66
bu hafta 64.8
fark 1.2

ama yuzde hesaplamayı bılmıyorum...

Tebrik ederim Tuğba'cım iyi bir giriş yaptın listeye. Umarım böyle devam eder.

Gayet güzel ve kararlı gidiyorsun Gül'cüm. Çokta güzel kilo verdin tebrik ederim. Kilo bildirimi yaparken geçen haftaki kilomuzu, bu haftaki kilomuzu ve aradaki farkı yazmamız yeterli canım. İnşallah bu şekilde devam edersin.

Bence sende cumadan cumaya tartıl. Daha heyecanlı oluyor.

balangic 93
gecen hafta 81.5
bu hafta 79.8
fark 1.7
hedef 70

yuzde hesaplamayi unutmusum nasil yapiyorduk

Senide tebrik ederim Beril'cim. Çok iyi vermişsin bu hafta.

Gecen hafta: 61,6
Bu hafta: 61
Fark: 0,6
% 0,97

Tebrikler Ecem'cim.

Çok güzel anlatmışsın. Teşekkürler anlatım için. Yeni başlayan arkadaşlar sizlerde yüzde hesaplamayı öğrenirseniz çok iyi olur. Her hangi bir aksilikte listeye yardımınız dokunur.

Duydum canım. Haber verdiğin için ayrıca teşekkürler. Yoksa kötü fırça yerdin

hayırlı cumalar kızlar.geçen hafta kilom 84 bu hafta 83.8

Tebrik ederim Nermin'cim senide. Her ne kadar az kilo vermiş görünsende Bu hafta biraz daha gayret bekliyorum senden. Şu 7 li rakamları görelim artık ucundan da olsa.

doğru ebrucuğum 84.5 tum da benim aklımda 84 olarak kalmış niyeyse hastalıktan olsa gerek kafa yerinde değil :)

Olur arada bir. Sen öyle yazınca acaba geçen hafta ben mi hata yaptım diye düşündüm. Dönüp baktım. Hata bende değilmiş.

Bende alma diyorum Ecem'cim. Yukarıdaki gayet güzel. Ayrıca evlendikten sonra daha neler çıkacak karşına neler. O zamanda evde var diye alamıyorsun. Bence acele etme.

Son düzenleme:

Gayet mantıklı ama zaten bizde bir şekilde bunu yapmaya çalışıyoruz. Alkali su değilde normal suyuda çok içtiğin zaman idrar rengin ve kokun olmuyor. Aslında bizim uyguladıklarımıza çok benziyor. Biliyorsun ben hep tek tip diyetlere karşıyım. Önemli olan sağlıklı beslenmek diye düşünüyorum. Ama sen bilirsin yinede denemek istersen çok sakıncalı bir diyet değil. Ama ben karbonatlı ve sirkeli gibi sulara karşıyım. Mideyi kötü etkiliyor.

bugün niye bu kadar sessiz ortalık ya.nereye kayboldunuz kızlar:)

Zaten akşama benden kötü kötü azarlar geliyor. Dediğin gibi hiç cuma gibi değil bugün. Kimsecikler yok ortalıkta
olsun canım ortalık sakin zaten tez zamanda okursun geçmişi 1.lik garanti gibi görünüyor bizde sana teşekkür ederiz bize zaman ayırıp motive ettiğin için

Bizzzdee sanaaaa cok tesekkkur ederiiizzz :)) evet 1. yiiizzzzzzz bu haftaaaaa dger takımlaaar fenaa

Evettt yaaa cok sessiz bugüünnnnnn kmseciklerr yok

Karşılığınıda birinci olarak aldık allaha şükür. Burası hep olsun ki gerçekten ihtiyacı olan insanlar faydalanabilsin. Çünki kilo insan hayatında önemli bir sorun ve tek desteği motivasyon. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha güzel sonuçlar alacağız.

Eki Görüntüle 542514 Kadınların kitap mekanında aralık ayı okunan kitap sayısı 111

******aralık ayı derecelerimiz ******

1. miz LAydLiNe,gonca2206

2.miz pekmez_akilli,pretty__woman :81: :129:

3.lerimiz mehtap51,kedi83 :81: :128:​

dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim ocak ayında keyifli okumalar dilerim

Eki Görüntüle 593941

******aralık ayı derecelerimiz ******

1. miz LAydLiNe,gonca2206

2.miz pekmez_akilli,pretty__woman :81: :129:

3.lerimiz mehtap51,kedi83 :81: :128:​

Eki Görüntüle 573173

1 aralık - 31 aralık 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. LAydLiNe ........10........
  2. gonca2206 ........10........
  3. pekmez_akilli ......9..........
  4. pretty__woman ........9........

KIZLAR BAKIN LİSTEYE BİRİNCİ OLDUMMMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…