Cok begendim hem dee
Bir kacini not ettim aklimda olsunn diye. Gule gule kullan hepsinii.
canım senin beğendiklerin gerçekten çok şık ama teyzenin aldıklarıda ağır bir takıma benziyor.sonradan niye almadım dersen al gitsin:)Kızlaaaaarrr size bi sorumm varrr
Eki Görüntüle 595395 Eki Görüntüle 595397
Simdi bu pasta takımı bana teyzemin hediyesiii amaa beeennnnn ,
Eki Görüntüle 595399 Eki Görüntüle 595400
Bunlarıdaaaa cokkk begendimmm metal cubugu gri olan secenegide varrr
Sizce almalı mıyım ne dersinizz begendiniz mi ?? Cok kararsız kaldımdaa...
Ama ben alırsam metali sarı olanı alırım cünküüüü
Eki Görüntüle 595414
Bu catal bıcak takımını alırımm onlarr icin :)
canım senin beğendiklerin gerçekten çok şık ama teyzenin aldıklarıda ağır bir takıma benziyor.sonradan niye almadım dersen al gitsin:)
güzel şık duruyorlar.
Aliyim diil miii bi kerecik evleniyorum aliym gitsiiin :))) hahahaha:)
Selam kızlar ben geldimİnternet durdu durdu bugünü buldu. Koridorda full çekiyor benim odamda yok. Sinir oldum. Odayı bırakıp çıkamadım da. Ama allaha şükür sorun çıkmadı. Şimdi geçmişi okuyup dönüyorum.
Ayrıca şimdiden hepinizi tebrik ediyorum büyük bir ihtimal bu haftanın birincisi13. TAKIMMM
ya gerçekten okulun orda Mado var Güllüoğlu var bir de Burger King var. salatası da kalmamıştı.
nişanlımlla buluşacağımız yere gitseydim saat 7-8 olcaktı fln yedim ben de :))
kisssssss sende herseye kisiyon yaw
yoksam hormonlar seni elemi gecirdi
ben surekli gelebilmek istiyorum ama durumum ortada
ins.en kisa zamanda duzeltecem
ben kendimden cok umutluyum
bu arada menumu yazayim
sabah
ekmeksiz
1 yumirta ve 5 zeytini yesilligin icine dogradim salata gibi yedim
ara
1 incir
5-6 findik
ogle
yarim por.haslama sebze ve biraz yogurt
ara bir elma
aksam
kocaman bir tonsalat
sanirim suyu yeteri kadar ictim
3 fincan cay
kayisi
papatya
form
spor
35 dakika haydarla 6.5 hizinda yuruyus
100 adim stepper
60 kez twister
arkadaslar sporu parca parca yapiyorum ben
sizce bir faydasi oluyormudur
yoksa bosunami ugrasiyorum
soyleki
bir kere 35 dakika yuruyorum
zaman olunca iste twister i yapiyom vs...............
yarin ilk cumasi
rabbim herseyi gonlunuze gore versin
dilenen dualari kabul etsin
hepinize iyi geceler
kaptan kizma bana emiiiii..................
mesaj sayılarıı
ptesi //salı--tatil--//çarşamba//perşembe
betül 11 // 8 // 13 // 8
ecem 14 // ------- // 9 // ecem görünce buraya alıntılayarak ekleyebilrsin
tugba --- // 16 // 14 // 10
gulcin -- // 5 // 12 // gülçin sen de ekle
gül ---- // 5 // ----------------
beril --- // -- // 28 // 11
cubukkraker ----------------------------------
katerina ----------------------------------
dilek --------------------------------------
umarım çok karışık olmamıştırrr :))
Menüm
Sabah
2 dilim peynir
2 dilim salam
1 d. Ekmek
Ara
1 mandalina
Ögle
Tavuk suyuna sehriyeli corba
Ara
3 kasık yogurt
Aksam
2 yk Mantar sote
1 d ekmek
2 lt su
Selam kızlar ben geldimİnternet durdu durdu bugünü buldu. Koridorda full çekiyor benim odamda yok. Sinir oldum. Odayı bırakıp çıkamadım da. Ama allaha şükür sorun çıkmadı. Şimdi geçmişi okuyup dönüyorum.
Ayrıca şimdiden hepinizi tebrik ediyorum büyük bir ihtimal bu haftanın birincisi13. TAKIMMM
bugün niye bu kadar sessiz ortalık ya.nereye kayboldunuz kızlar:)
Bence ikisi birbirine cok benziyorKızlaaaaarrr size bi sorumm varrr
Bence ikisi birbirine cok benziyor
Tarz olarak aynilar
Baska bir takim al bence ikisi birden ben almazdim, ama tabi hem koyacak yerim rahat rahat olur hem de baska tarzi da goryp begenirsem onu da alirim ne olcak diyebiliyorsan butce acisindan o zaman al gitsin. Ama ben almazdim:))
İkisi de cok guzel bu arada, mikasa nin sayfasina bakarken kelebekli olan benim de dikkatimi cekmisti
Aaa fransada hangi sehirdesn gercekleri söylüyo iste o hosuma gidiyo yoksa kendimizi görmek istedigimiz gibi görüyoruz buda bir gercek
Ayy gidersen o zaman bide jumboya girebilirsen jumbodaki yemek takımınada bakar mısın iceri girdiginde sagda zaten yine sagdaki raftaa yuvarlak etrafı kalın gümüs alttan 2. Yada 3. Rafta olması gerek muhtemelen 2 de :)))
Valla derya sana ne dediler bilmiyorum ama ben tatilden dönmüştüm.girmek istedim..
yok biz birbirimize alıstık,gerek yok baska birilerine falan dediler.. bende cektim gittim işte
Tebrik ediyorum Betül'cüm. Yılbaşı olan bir haftadaGunaydiiinn :)
Pff bugun cuma ama hic cuma enerjisi yok ustumde. Cok uykum var simdi. Bildirimimi yapayim uyuycam biraz tramvayda:))
Gecen hafta 63.5
Bu hafta. 63.2
Fark 300 gr, %0,47
günaydin güzel bayanlarbugün sizin tartilma gününüz..umarim herkesler iyi sayi görür ben yilbasi gecesi kendime izin verip ölcüyü kacirinca sali sabahi hemen tekrar diyete basladim. en son sali tartildigimda 65ti kilom cok istikrarli bir sekilde protein diyeti yapiyorum kilo verdigimi hissediyorum ama ne kadar oldugunu bilmiyorum sali sabahi belli olacak bu diyetin ne kadar ise yaradigi. 1 hafta kadar kilo vermem durmustu metabolizmayi hizlandirdigi icin böyle yapmaya karar verdim.. günlük bol bol su iciyorum cay kahve harici 3 lt. ,yagsiz et yogurt süt yumurta balik ve saat 3 e kadar meyve aralarda. he bir de spor yapiyorum bölgesel hareketler filan.. 3. günün sonunda göbek sifirlandi nerdeyse bakalim belimde incelmeyi ve kilo farkini görecekmiyim sali günü herkese ve kendime basarilar diliyorum.. hoscakalin
günaydın..
geçen cuma :60.6
bu hafta: 61+400
aslında dün: 60.5 di - 100 gr dı yav..:44:ilginç :26:
betul bu hafta sen kazandın..
gunaydın gunaydın hanımlar
hemen bende bıldırım yapıyım...
gecen hafta 66
bu hafta 64.8
fark 1.2
ama yuzde hesaplamayı bılmıyorum...
Merhaba arkadaslar herkese günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn
25 aralıkta 80.8 ile basladım tam dukan olmasa da ona benzer bir diyet yapıyorum,daha önce dukan diyeti yaptım yarıda kestim çünkü bıkkınlık vermişti ben de kilo verdiren seyin protein
olduğunu anlayarak (çünkü mesela yanında karbonhidrat olmadan et,balık,tavuk vs.yendiği zaman vücut bunu yakmakiçin daha çok kalori harcıyormuş) dukan gibi sırf yağsız ürünlerden
oluşmayan evde ki peynir,yoğurt,kıyma ile arasıra meyve tüketerek(dukan da meyve de yasak)kendimce bir diyet uyguluyorum,mesela balı çok severim kahvaltılarım da bal da var az da
olsa...kısaca kendimi bunaltmak istemiyorum 25 aralıkta 80.8 kiloydum 10 günde(gerçi 3 gündür falan kilom sabit 1 haftada 2200 verdim) 2.200 gram fena değil benim için...
çünkü aylardır 81 de sabit kalmıştım.
canım tebrikler çok güzel gidiyorsun...
sanırım tam dukan yapıyorsun canım gerçi meyve de var salıdan salıya mı tartılıyorsun ben sabredemem valla
vücut bazen direniyor bazen ise yağlarımız kasa dönüştüğü için tartıda fazla çıkabiliyoruz normal canım
balangic 93
gecen hafta 81.5
bu hafta 79.8
fark 1.7
hedef 70
yuzde hesaplamayi unutmusum nasil yapiyorduk
Gecen hafta: 61,6
Bu hafta: 61
Fark: 0,6
% 0,97
Kızlar gecen haftaki kilonuzu bu haftaki kilonuzdan çıkarın çıkan sonucu kilonuza bölüp 100 le carpın
Ornek
Gecen haftaki kilom 61,6
Bu haftaki kilom 61
61,6 - 61 = 0,6
Cıkan sonucu gecen haftaki kiloya bölüyoruz
0,6 / 61, 6 = 0,00974026
0,00974026 x 100 : 0,97402597
Dolayısıyla 0.97
sımarmazsın kusum ..... sagol aldım opucugunu canım...
kızlar ben bugun anneme geccem yarın gelcem gırebıldıgım surece gırerım tamammı....
ebruuuu ozellıkle sen duy ....
kızlar bu sıze degıl cok hosuma gıttıgı ıcın yaptum....
hayırlı cumalar kızlar.geçen hafta kilom 84 bu hafta 83.8
doğru ebrucuğum 84.5 tum da benim aklımda 84 olarak kalmış niyeyse hastalıktan olsa gerek kafa yerinde değil :)
Kızlaaaaarrr size bi sorumm varrr
ALKALİ DİYETİ
Hastalıkların sebebi,yanlış besinn sonucu oluşan asit artıkların vücutta birikmesidir.Hastalıklara verilen sayısız ismin hiçbir önemi yoktur.Önemli olan hepsinin aynı sebepten kaynaklanmasıdır.Vücutta aşırı doku asitlenmesi!Bir hücrede asitlenmeye bağlı hasar çoğalınca,o hücrenin oluşturduğu dokuda fonksiyon kaybı olur,tahribat arttığındaysa ilgili organda hastalık oluşur.Sistem böyle çalışır.Bu nedenle önce hücreleri korumanın yolunu bulmalıyız.
Kilo ile Asit Arasındaki İlişki
Vücudunuzda fazla asit yükü varsa,ne kadar diyet yaparsanız yapın,kendi bünyeniz yağ dokunuzu kaybetmenizi engeller.Üstelik bunu sizi korumak için yapar çünkü yağ fazla asidi zararsız hale getirir.
Alkali Ol Zayıfla
Özet olarak;basit formülümüz,asit yapan yiyecekleri azaltıp alkali yapan yiyecekleri arttırmaktır.Tabağımızda %80 alkali,%20 asit yiyecekler olmalıdır.
Diyelimki 100 gram et yedik,etin yanında 400gram yeşil salata,etin günahlarını silecektir.
Alkali Beslenme
Her öğünde asit oluşturan yiyecekleri,alkali oluşturan yiyeceklerin dörtte bir oranında tutmak idealdir.Bu temel prensibi oluşturmak için öncelikle alkali olmanızı sağlayan gıdaları öğrenelim.
Alkali Su
Alkali su,20 kilo başına 1.lt olmak üzere tüketilmelidir.Günlük ihtiyaç 2.5 ile 4 litre arasındadır.Ancak basitçe mutfakta bulunan karbonatla suyu alkali yapabiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı kadar karbonat eklersek suyun PH’ını 8 ve daha yukarı alkali değerlere çıkarabiliriz.Karbonat,elma sirkesi veya limon ekleyerek alkali özelliği arttırılan su içmek yağ yakımını arttırır.Günde 3 litre alkali su,9 litre normal sudan daha iyidir.Alkali su içmeye başladığınızda,bunca su içme eziyetinin nihayet işe yaradığını göreceksiniz.
Alkali Su İçmek
1-Suyun yemeklerle içilmemesi gerekir.
Suyun alkali yapısı midenin asidini azaltır.yemek sırasında mide asidi azalırsa yiyecekler,özellikle proteinler iyi sindirilemezler.İyi sindirilemeyen proteinler bağırsaktaki asit yükünü arttırlar.
2-Her 20 kiloya 1 litre alkali su içmek gerekir.
3-Sabah kalkınca ilk iş,akşam yatmadan önceki son iş olarak birer bardak alkali su içmek önerilir.
4-Suyu 2 saatte bir içmek tavsiye edilir.(Çünkü böbrek vücuttan asitleri temizlerken mesaneyi yavaş yavaş doldurur.)
5-Suyun öğün aralarında içilmesi gerekir.
6-Yemeklerden yarım saat önce ve yemekten 2 saat sonra su içilmelidir.
7-Özellikle yemekten yarım saat önce içilen 1 bardak alkali su acıkmayı azaltır.(Sudaki alkali özellik midenin asidini azalttığı için açlığa bağlı mide kazınması azalır.)
8-Pratik olmak için yanımızda karbonat taşıyıp suya ekleyebiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı oranında kullanmak yeterlidir.
9-Limonlu veya elma sirkeli suyu açken içmek mideyi daha çok kazındırır.Bunları yemek sonrası tüketmek daha uygundur.
10-Suyu soğuk içmek yerine oda sıcaklığında içmek daha uygundur.
10 ADIMDA ALKALİ BESLENMEYE GEÇİŞ
1-İdrarınızı Takip Edin.
İdrarınızın koyu olmasına izin vermeyin.
Koku ve renk takibi yapın.
diyet yaparken idrarınızın koyu olmasının 2 sonucu olabilir.Asitlenmeniz sebebiyle ya yağdan kilo veremediğiniz yada kiloyu kaslarınızdan verdiğiniz anlamına gelir.
2-Su İçin
Suyu alkali için.
Limon,misket limonu,elma sirkesi suyla tüketilince vücudu alkali yapar.
Karbonat katarsanız suyun PH’ı alkaliye yükselir.
Eczanelerden hazır PH damlacıklarına ulaşabilirsiniz.
Günlük olarak en az 3 litre su için.
İdeal suyu 20 kilo başına 1lt içmektir.
Asitli kaçamaklar yaptığınızda içtiğiniz suyun miktarını arttırın.
Yemeklerden 20 dakika önce yemeklerden 2 saat sonra su içilmesi kuralına uyun.
Sabah ilk iş,gece son iş olarak alkali su için.
Suyu bardak bardak için.Bir seferde çok miktarda su içmek işe yaramaz.
İçtiğiniz suyun klorür florür içermemesine özen gösterin.
Sebze sularıda su içmekle aynı etkiyi yapar.
Kahve,kola,siyah çay içmeniz su içtiğimiz anlamına gelmez.Aksine bunlar mevcut suyumuzu azaltır.Bunlardan vazgeçemiyorsanız üzerine 2 bardak alkali su için.
3-Tuzunuzu Değiştirin
Sofra tuzunu bırakın.
Deniz ve Himalaya tuzu kullanın.Hem ödemlerinizi çözersiniz hemde daha hızlı kilo verirsiniz.
Tuzunuzu yanınızda taşıyın.
4-Sebze suyu içmeye çalışın
Sebze suyu meyve suyu değildir.Meyve suyu taze sıkılmış olsada zararlıdır.
Bunu alışkanlık haline getirirseniz asitlenmeyi çok kolay çözersiniz.
Sebzelerin içindeki alkali elementlerinin oranı kana benzer.
Alkali su ve sebze suyu ile çok hızlı kilo verebilirsiniz.
Katı sebze sıkacağı vücudunuzu temizlemeye yardım ettiği gibi vicdanınızıda temizler.Daha çok kaçamak asitlendirici yiyecekler yeme hakkını size verir.
5-Kaçamaklarınızı Alkaliyle Dengeleyin
Kaçamak yapıp sevdiğiniz asitli besinlerden yediğinizde günahınızı silmek için bunları çiğ sebzelerle beraber tüketin.
Uzun uzun salata hazırlamam derseniz,sularını için.
Tatlı konusunda ideal olan hiç tatlı yememektir.Kuru ve yaş meyvelerin az şekerli olanlarını az miktarda tüketebilirsiniz.
Meyve şekerinin cildimizi en çok yaşlandıran besin maddesi olduğunu unutmamalısınız.
6-Balık ve İyi Yağlar Tüketimini Arttırın.
Somon,hamsi,sardalye,uskumru vb tüm balıkları bolca tükerin.Kabuklular hariç tüm deniz ürünleri iyidir.
Yaşınız,kilonuz,cinsiyetiniz ne olursa olsun günde en az 1 tane, 1000 mg Omega3 tableti almaya başlayın.
yemek pişirmede zeytinyağını tercih edin.
Avakado ve hindistancevizi yağını çok faydalı oldukları için tüketin.Bu iki gıdayı hafife almayın.
7-Doğru Kalsiyum Kaynakları Öğrenin
8-Alkali Yapan Besinleri Öğrenin
9-Akşam Yemeğinizi Doğru Seçin
Amacımız akşam yemeğinde karbonhidrat miktarını azaltarak kilo vermektir.
Akşam yemeğinde kilo almanıza neden olacak besinler :
Tüm şeker içeren besinler,Tüm şekerli içecekler,Kolalı içecekler,Baklagiller,Süt,peynir,yoğurt,her tür süt ürünü,Tohumlar,Kuruyemişler,Meyveler,Kuru meyveler,Alkol,Un içeren her şey,ekmek,kek,makarna vb…(Çorbadaki unda buna dahildir),Pilav,Patates,Mayonez,ketçap,nar ekşisi,hardal gibi tüm soslar,Kırmızı,sarı,turuncu sebzeler.
10-Oranlamayı Öğrenin
bugün niye bu kadar sessiz ortalık ya.nereye kayboldunuz kızlar:)
olsun canım ortalık sakin zaten tez zamanda okursun geçmişi1.lik garanti gibi görünüyor bizde sana teşekkür ederiz bize zaman ayırıp motive ettiğin için
Bizzzdee sanaaaa cok tesekkkur ederiiizzz :)) evet 1. yiiizzzzzzz bu haftaaaaa dger takımlaaar fenaa
Evettt yaaa cok sessiz bugüünnnnnn kmseciklerr yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?