menü paylaşımı yapmayacağım eprummmm..çok cısssssssss..:18:
ama artık düzene girme zamanı bak haftayada yenik başladık açık kapatacağım daha..
takımı tebrik ediyorum
Canım sağol ilk hafta ödem gitti sanırım umarım hep böyle devam eder ama zamanla yavaslıyor vermek..
Ebru'cum bu mesajların amacı ne mesela 7,8 ocakta gurbet e atıcam ne yazacağım:44:
1 - Mektup Aşkları - Leyla ERBİL
2 - Konstantin'in Sırrı - Yaşar İLİKSİZ
3 - Selanik'te Sonbahar - Tuna KİREMİTÇİ
4 - 2000 Yılın Sevgilisi - Refik Halid KARAY
5 - İnsan Deniz ve Hayat - Bilal KEMİKLİ
6 - Hanımların dikkatine - Seray ŞAHİNER
7 - Ölümden sonra aş vardı - Ş.Adnan ŞENEL
8 - Gecenin Sesleri - Ayşe KULİN
9 - Ruj ve Duman - Oğuz BAL
10- 1453 Boğazkesen - İlhan BAHAR
Aralık ayında bunları okudum canım. Şuan Murathan Mungan'ın kadından kentler isimli kitabını okuyorum. Ayrıca bugün bunu bitirmem gerekli çünki yarın kütüphaneye gideceğim. Aslında şimdiye kadar çok iyi gidiyordum takii takıma yeniden gelene kadar. Sanırım takımda olduğum sürece okumam sekteye uğrayacak. Bakalım bu ay kaç kitap okuyabileceğim.
Bende en çok buna sinirlendim Derya'cım. Sonuçta Melek benden önceki kaptan yardımcısıydı. Hatta izine ayrılmasa benim yerime o kaptan olacaktı. Takım için emeği geçmiş bir insan. Onu bırak şimdi çok eskilerden birisi gelse benim başımın üstünde yeri olur. Anlamadım bunların mantıklarını ama her işte bir hayır varmış demek ki. Yeniden yoluna girdi herşey. Yazık ki hepsini takıma ben çağırmıştım. Demek ki seçememişim kimleri çağıracağımı.
canim haftalik sayilmiyormuydu
ikiser gunlukmu yayinlanacak
yoksa her gun mu
yok bence haftana gore cok faalsin
kitap oku
ise git
ev cocuk
birde buraya zaman ayirman
gercekten supersin
ben butun hamileligim boyunca mayali hamur gibi yayildikca yayildim yani
mas.mas.iyisin canim
Tamam bugünlük yazma menünü ama yarın düzelt mutlaka. Haftaya bakalım neler yapacaksınız
Gül'cüm her gün akşam çıkmadan önce gün içinde attığın mesajları sayacaksın. Ve liste sırası o gün kimdeyse ona özel mesaj olarak yollayacaksın. Eğer 100 mesajdan dolayı yollayamıyorsan buraya bugün ki mesaj sayım şu kadar diye yazacaksın. Anlatabildim mi canım? Senin liste gününde de herkes mesaj sayısını sana yollayacak. Sende ertesi gün tek tek liste yapacaksın. Buraya yazacaksın.
Arkadaslar takımı tebrik ederim iki sorum olacak:
1.kilo çizelgesinde kilomu değiştirmek istediğimde her defasında yeni çizelge olayından bıktım,eskiden profil bölümüne yapıstırdığımda rakamlar olurdu ve sadece profile girip ortadaki rakamı değiştirirdim ama şimdi rakam falan yok bilmem anlatabildim mi?
2.yandaki kutudan alıntılama yaptığımda toplu halde, bir daha ki cevabımda yine aynı alıntılar çıkıyor,silmek zorunda kalıyorum siz de de böyle oluyor mu?:44:
ay imrendim yaaaaaaaaaaaaaa
ama uzun zaman oldu birakali bu aliskanligi
insallah bir avazda dogurursunTatlım normalde her gün liste yapılıyordu. Biliyorsun takım dağılmak üzereyken düzeltmeye kalktık. Bu nedenle son iki hafta haftalık yaptı listeyi Betül. Normali günlük liste oluşturulması. Yani yarın Betül bugünün listesini yayınlayacak. Bende not alacağım. Cuma günü toplu bir değerlendirme ve liste yapacağım.
Ayy canım benim gerçekten teşekkürler. Şimdi sen söyleyince banada çok geldiMaşallah maşallah
Artık her defasında yeniden değiştirmen lazım canım. Maalesef eskisi gibi değil. Ayrıca bence bundan sıkılma çünki çizelgen ilerledikçe daha da gaza geleceksin. Ben çok mutlu oluyordum her cuma çizelge değiştirmeye.
Alıntı bende seninkisi gibi olmuyor. Mutlaka bişeyler takılıyordur sende. Normalde cevap verince gitmesi lazım. :44:
Bence yeniden başlayabilirsin. Ben çok seviyorum kitap okumayı.
1 - Mektup Aşkları - Leyla ERBİL
2 - Konstantin'in Sırrı - Yaşar İLİKSİZ
3 - Selanik'te Sonbahar - Tuna KİREMİTÇİ
4 - 2000 Yılın Sevgilisi - Refik Halid KARAY
5 - İnsan Deniz ve Hayat - Bilal KEMİKLİ
6 - Hanımların dikkatine - Seray ŞAHİNER
7 - Ölümden sonra aş vardı - Ş.Adnan ŞENEL
8 - Gecenin Sesleri - Ayşe KULİN
9 - Ruj ve Duman - Oğuz BAL
10- 1453 Boğazkesen - İlhan BAHAR
Aralık ayında bunları okudum canım. Şuan Murathan Mungan'ın kadından kentler isimli kitabını okuyorum. Ayrıca bugün bunu bitirmem gerekli çünki yarın kütüphaneye gideceğim. Aslında şimdiye kadar çok iyi gidiyordum takii takıma yeniden gelene kadar. Sanırım takımda olduğum sürece okumam sekteye uğrayacak. Bakalım bu ay kaç kitap okuyabileceğim.
Bende en çok buna sinirlendim Derya'cım. Sonuçta Melek benden önceki kaptan yardımcısıydı. Hatta izine ayrılmasa benim yerime o kaptan olacaktı. Takım için emeği geçmiş bir insan. Onu bırak şimdi çok eskilerden birisi gelse benim başımın üstünde yeri olur. Anlamadım bunların mantıklarını ama her işte bir hayır varmış demek ki. Yeniden yoluna girdi herşey. Yazık ki hepsini takıma ben çağırmıştım. Demek ki seçememişim kimleri çağıracağımı.
Sabah
Suyla pişirilmiş sucuk 5 - 6 tane
1d ekmek
Ara
2 diyet bisküvi
Öğle
2 yk taze fasulye
Ara
1 havuc
Aksam
-yok-
3 lt su
Nermin in yazdıgına göre her 20 kg ya 1 lt su :))
kizlar gul kim
takimda boyle bir isimle karsilasmadim
.
güzel menü canım çok az geldi bana benim yediklerimden sonra....
Ben 'im canım
tebrikler canim guzel kilo vermissin
ne yaptin ne yedin kisa bir ozetle canim ya
ayrica takimida tebrik ederimmmmm
sabah
1 ilim kizarmis tam tahil ekmek+1ckpekmez+1ck tahin+1 haslanmis yumurta
ara
5 findik+1 kuru incir
ogle
kocaman bir ayran 500ml.+haslama brokoli
ara
mandalin
aksam
1 kase mercimek corbasi+yarim haslama tavuk gogsu+salata+yarim kase yogurt
belki bir meyvede yatmadan yerim
spor
35 dakika 6.6 da yuruyus
200 trambolinde hoppidi
150 twister
200 ip atladim
100 plates topu yardimiyla mekik
100 ic bacak calistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?