Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haahahah canım bana sen lazımmıssın bu haftaaa biraz kacamak yapmıstımda :18: kendime geldim senle aynı hırsla devam edicemmm :))
Azıcık sabırrr herseye ilacccc giibi geliceeekk :)) cok tesekkürler sende inşallah tez zamanda saglıkla hedefinee ulasırsıın :)

Allah kabul etsin
Canım benim su anki durumun o kadar zor ki o kadar yıpranmısssın ki artık onlar kasıtlı bile yapmasalar senin sinirin bozulacak allah bir an önce bolluk bereket versinde yuvanıza geri dönün insallahhh
Kul sıkısmayınca hızır yetismez unutma bu da senin sınavın Allah yardımcın olsun
Evlatlarına yansıtma ki onlarda yıpranmasınlar esin sana destek olsa onlarda bu yüzü bulamazlar kendilerinde zaten allah onunda gözlerini acsın insallah
Sen hakkında hayırlısını dile hep canım emin ol Allah bi yol gösteriyor

***13. TAKIM 292. ETAP ***

aysecig (63.7 /61.3/2.4/%3.77)
Baskül değişimi nedeniyle 1 kilo fazlalık eklenmiştir.
beril77 (77.3 /76.4/0.9/%1.16)
betuld (62.7/62.2/0.5/%0.80)
blitz86 (74 /71.7/2.3/%3.11)
Yeni üye Hedef: 64
dontpanic (112.9 /111.9/1.0/%0.89)
GUL1978 ( 77.8/77.8/0/%0)
yenibirbenbursa olan üyenin ismi GUL1978 olarak değişti. (Kilosu sabit)
gurbet_dmr (83.8 /81.8/2.0/% 2.39)
lafraise(59.8/59.5/0.3/%0.50)
tugkay2000 (63.9 /64/-0.1/-%0.16)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.38

Kızlar listemiz bu şekilde. Kontrol etmeyi bilen biri varsa ederse sevinirim.

Daha cok verseydimm ortalamamız daha yüksek olucaktı ( haftaya dönüsüm muhtesem olucak (

Kızlar sinir olduğum birisini listemden silmeye çalışırken bi sürü arkadaşımı sildim. Ekleyebildiklerimi ekledim. Ekleyemediğim varsa ekleyebilirsiniz beni. Canım sıkıldı şimdi kimleri sildiğimide anlayamadım.

Evet azıcık vermisim yookk zaten artık kacamak falan k harfi bile yokkkk iradeli halime geri dönüyorum bir dahaki cuma sahalardayım :))
bekliyoruz canim.yaparsin sen.
ay baliketlimisin sen? Bence sen olsan olsanhamsi olursun.baliketli olan biziz.

gul1978 8/11

aysecig 19/16

blitz86 19/14

dontpanic 19/14

lafraise 35/27

beril77 17/12

betuld 7/8

tugkay2000 13/14

gurbet_dmr 16/16

16 ve 17 0cak gunlerı msj sayısı........
eline saglik.

sabir et canim.kisinin yaptigi yanina kalmaz.sen iyi ol,elinde sonunda sen kazanirsin insallah.

maasallah.takimimiz ne güzel.tüm arkadaslarimi tebrik ediyorum.

Yaa kadriye öyle deme oturunca o göbek sankii hiic zayıflamamısım gibi orda öyleece bana bakıyo yarın spora yazılıcam ptesi falan baslarım insallah sporla gider

***5.Takım 292. Etap***

*JUJU* ( 73,90 / 88,40 / -0,11 / % -0,15 ) 155.Etapta geri dönmek üzere ayrıldığından kilosu 138 e bölündü
aysunayy ( 68,50 / 67,50 / 1,00 / % 1,46 ) Yeni Üye Hedef :60
dalin26 ( 88,80 / 86,10 / 2,70 / % 3,04 ) Yeni Üye Hedef:55
biricikoglumertug ( 80,00 / 79,30 / 0,70 / % 0,88 ) Yeni Üye Hedef:65
ZES ( 83,00 / 81,70 / 1,30 / % 1,57 ) Yeni Üye Hedef:64

5.TAKIM TOPLAM KİLO (1,36 )

son hali bu

bir kişi bildirim yapmadı

bir kişi 40 gr aldım dedi ama bu hafta gezide olucağım hiç giremem demişti bana bıraktı yani ama gelmeden listeye eklemeyeyim ozaman

bu kiloda gayet iyisin ecem.ama spor her zaman iyi olur.sikilasirsin.

Evet canım spor cok farkettiriyor seninde cok kilon kalmamıs ne öyle veremem falan karamsarlık yok 64 e bi geliceksin biraz daha veriyim biraz daha veriyim diceksin sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor tek sart sabır o zaman yıldırmıyor zaten icin hep hırsla dolu oluyor

Gülçin bu fazla tartan tartının sonucu dimi? Eğer öyleyse 2,4 kilo vermiş oluyorsun
ebrucum bu 1 kilo fazla tartan tartıdaki kilom zaten öbürünü attım
kızlar takım ortalamamız gayet iyi herkesi kutlarım
ben şimdi kursa gidiyorum akşam buralardayım öpüyorum hepinizi

karamsar degilim ecem.ben hic o kadar zayif olmadigimdan söyledim.ama haklisin,insan kilo verdikce vermek istiyor.

ebrucum bu 1 kilo fazla tartan tartıdaki kilom zaten öbürünü attım
kızlar takım ortalamamız gayet iyi herkesi kutlarım
ben şimdi kursa gidiyorum akşam buralardayım öpüyorum hepinizi

bizde seni tebrik ediyoruz gülcin.alkislar sana.

karamsar degilim ecem.ben hic o kadar zayif olmadigimdan söyledim.ama haklisin,insan kilo verdikce vermek istiyor.

bizde seni tebrik ediyoruz gülcin.alkislar sana.

Bende hic bu kadar zayıf olmadım bu hayatımda ilk defa oluyoo gercekten ben diyorum ya 5 li 6 lı rakamları en son ortaokulda falan görmüsümdür ben tombuldum bebeklikten beri anneannem sagolsun :) o yüzden diyorum bende senin gibi düsünüyodum ama verdikce aaa oluyomus dedim 68 67 leri bile gördügümde havalarda ucuyodum simdi zayıfladım daha da zayıflicam oluyo yani buna inan :)

insallah ecem,darisi bana...

Kızlaaar aksam 7 den sonraaa yokum ama cepten yetisirim buralara ben yineeee bi davete gidiyomusuzzz aksam annemle

kilo veren herkesi tebrik ediyorum..Tuğbacım stresli ortamda kilo vermek gerçekten mucize ..sıkma canını haftaya mutlaka gider..ve Rabbim yardımcın olsun ortamın oldukça zor ..

meark ettik seni
gozlerimiz aradi neredeydin sekerrrrrrrrrrrrr
habersiz birakma irtibati koparmayalim bir daha
gecmis olsun cocuklara ve sana
teşekkür ederim..

teşekkür ederim ebru..takımda ne işim var eprum 2 kilo kaldı..oğlumu sabah doktora götürdüm öküsürğü olursa tekrar getir demişti..bu sefer antibiyotik verdi
ve diğer geçmiş olsun diyen arkadaşlarada teşekkür ederim..

baslangic 93
g.hafta 77.3
b.hafta 76.4
fark 900 gr.
t.giden 16,6
yuzde %1,16 oder %1,2

fena degil sanirim
toplam sporumda sadece yurume bandinda 5,25 dakika

ben sonuctan memnunum ama haftaya super olacak

Harikasın. Bu hafta hepimiz bi silkelendik önümüzdeki hafta çok daha güzel olucak herşey.

1 kg beğenmiyormusun yağdan gittiyse 4 adet 250 gr yağ paketi attın vücudundan..ve böyle devam etsen ayda 4 kilo eder kuzu..harikasın ..

Allah razı olsun canım beni çok mutlu ediyorsunuz gerçekten..

canım haftada 1 kg en sağlıklısı biliyorsun sen yanlış bir sey yapmadın...

Allah razı olsun canım senden de. Haftaya muhakkak daha iyi bi sonuç olucak inşallah..

Maşaallah subhanallah çok çok tebrik ediyorum seni.

canini sikma.1 kilo hicde az degil.eminim haftaya daha güzel verirsin.

sağol hayatm

geçen hafta kilom 83.8 bu hafta 81.8
2 kilo gitmiş:)

vaaaaaaaaaaaaaaaayyyy be ortime bakın tebrikler maşallah sana da süperiz süperiz!

Gecen hafta 59,8
Bu hafta 59,5
Fark 0,3
%0,50

Herkesten özür dilerim

Ya deli manyak niye özür diliyosun ballı börek :) Senin vücudun artık olması gerektiği gibi o yüzden yavaş yavaş gidersin 55'e.. Bence çokmutlu olmalısınnn

Görüşürüz balııııııııııııııımmmmmm.

Kur'an-ı Kerim'de Allah buyuruyor ki Tuğba;

"Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir." ( Bakara Suresi / 153)

Canım inancını yitirme, biz de yanındayız..

Daha cok verseydimm ortalamamız daha yüksek olucaktı ( haftaya dönüsüm muhtesem olucak (

Asma yüzünü kızarım he :) bak ben de sabah üzgündüm şimdi ne hale getirdiler beni DD Haftaya gerçekten çok güzel olucak inanıyorum ben. Bi rehavete kapıldık heralde ama artık rehavet yok kaçamak yok sadece inanç var

ben cikiyorum.aksama gelirim kizlar.

Canım görüşürüz kendine iyi bak.

Kızlaaar aksam 7 den sonraaa yokum ama cepten yetisirim buralara ben yineeee bi davete gidiyomusuzzz aksam annemle

Sen zaten bu gazla dikkat edersin de yine de söyleyeym davet mavet aman diyim ecem dikkat et ordaki mamalara :)

Nazar degdi sekerim nazaaar :)) aslında hem üzüldüm hemde mezun olmam 1 hafta daha uzadı hahahahahaha :)
16 subat benim 26 subat keremin dogum günü o dönemmm insallaaaah en azından 57 olmayı hedefliyorumm
Cooook daha güzel olacak hersey orasııı kesin cunku eski irademle geliyorummm :)) pek tanık olamadın ama bundan sonra göreceksin sende bana kızanlardan olabilirsin hahah :))

Yokk yok agzıma tek birseyyy koymammmm artık :) 17.00 dan sonraa bisey yemek yok annemi ikna edersem belki hiic gitmem :)

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Akşam dışarı çıkabilirim. Burda olanlar paylaşım topiğini takip ederse sevinirim. Bu hafta 5. takımla ortalamalarımız aynı. Yalnız bizim sonuç onları az biraz üstünde. Bu sorun çıkarabilir. Ben yokken arada bir orayada bakın. Sıkıntı çıkmaz umarım. Çok yoruldum bugün. Öpüyorum hepinizi. Yatmadan mutlaka uğrarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…