ay sen kesin 36 sın yaa. kemik memik yok sende.benim 36 beden pantalonum bile hazır. kemiğimi törpületcem yine gircem ben ona tamam canım takipte ol. ben de izlendiğimi düşünüp salmam kendimi başarılarının devamını dileeriiim
hanımlar oncelıkle desteklerınız ıcın cok tsk ederım...
bıraz kuran okudum ıcım rahatladı la havle cektım baya bı....
bıde su var calısmayı en once kendım ıcın ıstıyorum sonra evlatlarım ıcın esım ıcın asla... ben esımle aılesı arasına gırmemeye cok calısırım ama ben esıme bısey desem hemen kaynanam atlar ordan ve bu ortam benı fazlasıyla gerıyo... kaynım gorumcem ev kalabalık ... en cok zoruma gıdense evlatlarıma kızmaları kafalarına gore bagrıp cagırıyolar ... evet benım cocuklarım bıraz yaramaz ama haksız yerede kımsenın yavrularımı ezmesıne ızın vermıyorum buda karsı tarafla bozulmalara neden oluyo... hemen bısey dıyım surat sallıyolar esım hıc bana destek olmaz kı bu konuda ....
ama aldıgım kararlar var ınanırmısınız Allah ıma sıgındım beklıyorum sadece.....
***13. TAKIM 292. ETAP ***
aysecig (63.7 /61.3/2.4/%3.77) Baskül değişimi nedeniyle 1 kilo fazlalık eklenmiştir.
beril77 (77.3 /76.4/0.9/%1.16)
betuld (62.7/62.2/0.5/%0.80)
blitz86 (74 /71.7/2.3/%3.11) Yeni üye Hedef: 64
dontpanic (112.9 /111.9/1.0/%0.89)
GUL1978 ( 77.8/77.8/0/%0) yenibirbenbursa olan üyenin ismi GUL1978 olarak değişti. (Kilosu sabit)
gurbet_dmr (83.8 /81.8/2.0/% 2.39)
lafraise(59.8/59.5/0.3/%0.50)
tugkay2000 (63.9 /64/-0.1/-%0.16)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.38
Kızlar listemiz bu şekilde. Kontrol etmeyi bilen biri varsa ederse sevinirim.
bekliyoruz canim.yaparsin sen.Evet azıcık vermisimyookk zaten artık kacamak falan k harfi bile yokkkk iradeli halime geri dönüyorum bir dahaki cuma sahalardayım :))
ay baliketlimisin sen? Bence sen olsan olsanhamsi olursun.baliketli olan biziz.Ayyyy canımm benimmm cok tesekkür ederimmm bende bıktımmm gercekten. :) su an balık etliyim 55 te tam olucam beklesin beni 34 36 lar :)))) öpüyorum seni :)
Ayy motive olacak kadar fark varsa bendeee su an sen beni dahada motive ettin Hahaaha :) yasasııınnn! :)
eline saglik.gul1978 8/11
aysecig 19/16
blitz86 19/14
dontpanic 19/14
lafraise 35/27
beril77 17/12
betuld 7/8
tugkay2000 13/14
gurbet_dmr 16/16
16 ve 17 0cak gunlerı msj sayısı........
sabir et canim.kisinin yaptigi yanina kalmaz.sen iyi ol,elinde sonunda sen kazanirsin insallah.hanımlar oncelıkle desteklerınız ıcın cok tsk ederım...
bıde su var calısmayı en once kendım ıcın ıstıyorum sonra evlatlarım ıcın esım ıcın asla... ben esımle aılesı arasına gırmemeye cok calısırım ama ben esıme bısey desem hemen kaynanam atlar ordan ve bu ortam benı fazlasıyla gerıyo... kaynım gorumcem ev kalabalık ... en cok zoruma gıdense evlatlarıma kızmaları kafalarına gore bagrıp cagırıyolar ... evet benım cocuklarım bıraz yaramaz ama haksız yerede kımsenın yavrularımı ezmesıne ızın vermıyorum buda karsı tarafla bozulmalara neden oluyo... hemen bısey dıyım surat sallıyolar esım hıc bana destek olmaz kı bu konuda ....
ama aldıgım kararlar var ınanırmısınız Allah ıma sıgındım beklıyorum sadece.....
maasallah.takimimiz ne güzel.tüm arkadaslarimi tebrik ediyorum.***13. TAKIM 292. ETAP ***
aysecig (63.7 /61.3/2.4/%3.77) Baskül değişimi nedeniyle 1 kilo fazlalık eklenmiştir.
beril77 (77.3 /76.4/0.9/%1.16)
betuld (62.7/62.2/0.5/%0.80)
blitz86 (74 /71.7/2.3/%3.11) Yeni üye Hedef: 64
dontpanic (112.9 /111.9/1.0/%0.89)
GUL1978 ( 77.8/77.8/0/%0) yenibirbenbursa olan üyenin ismi GUL1978 olarak değişti. (Kilosu sabit)
gurbet_dmr (83.8 /81.8/2.0/% 2.39)
lafraise(59.8/59.5/0.3/%0.50)
tugkay2000 (63.9 /64/-0.1/-%0.16)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.38
Kızlar listemiz bu şekilde. Kontrol etmeyi bilen biri varsa ederse sevinirim.
bekliyoruz canim.yaparsin sen.
ay baliketlimisin sen? Bence sen olsan olsanhamsi olursun.baliketli olan biziz.
eline saglik.
sabir et canim.kisinin yaptigi yanina kalmaz.sen iyi ol,elinde sonunda sen kazanirsin insallah.
maasallah.takimimiz ne güzel.tüm arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Yaa kadriye öyle deme oturunca o göbek sankii hiic zayıflamamısım gibi orda öyleece bana bakıyoyarın spora yazılıcam ptesi falan baslarım insallah sporla gider
bu kiloda gayet iyisin ecem.ama spor her zaman iyi olur.sikilasirsin.
ebrucum bu 1 kilo fazla tartan tartıdaki kilom zaten öbürünü attımGülçin bu fazla tartan tartının sonucu dimi? Eğer öyleyse 2,4 kilo vermiş oluyorsun
karamsar degilim ecem.ben hic o kadar zayif olmadigimdan söyledim.ama haklisin,insan kilo verdikce vermek istiyor.Evet canım spor cok farkettiriyor seninde cok kilon kalmamıs ne öyle veremem falan karamsarlık yok 64 e bi geliceksin biraz daha veriyim biraz daha veriyim diceksin sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor tek sart sabır o zaman yıldırmıyor zaten icin hep hırsla dolu oluyor
ebrucum bu 1 kilo fazla tartan tartıdaki kilom zaten öbürünü attım
kızlar takım ortalamamız gayet iyi herkesi kutlarım
ben şimdi kursa gidiyorum akşam buralardayım öpüyorum hepinizi
karamsar degilim ecem.ben hic o kadar zayif olmadigimdan söyledim.ama haklisin,insan kilo verdikce vermek istiyor.
bizde seni tebrik ediyoruz gülcin.alkislar sana.
Bende hic bu kadar zayıf olmadım bu hayatımda ilk defa oluyoo gercekten ben diyorum ya 5 li 6 lı rakamları en son ortaokulda falan görmüsümdür ben tombuldum bebeklikten beri anneannem sagolsun :) o yüzden diyorum bende senin gibi düsünüyodum ama verdikce aaa oluyomus dedim 68 67 leri bile gördügümde havalarda ucuyodum simdi zayıfladım daha da zayıflicam oluyo yani buna inan :)
teşekkür ederim..meark ettik seni
gozlerimiz aradi neredeydin sekerrrrrrrrrrrrr
habersiz birakma irtibati koparmayalim bir daha
gecmis olsun cocuklara ve sana
Hayır canım neden bölünsünki ben kilo vermiyorum sadece senin ortalaman geçerli olacak. Ama Derya gelince aklıma geldi onada soralım eğer isterse senin ortin olsun, belki bu yarış onuda etkiler
Maşallah o kadar kaçamağa ben senden bunu beklemiyordum. Demek ki şu kaçamaklar olmasa sen şimdiye uçmuştun. Kilona göre yüzden çok çok iyi maşallah
Geçmiş olsun Derya'cım umarım iyileşirsiniz biran önce. Bende merak ettim seni. Allahtan daha kötü bişey yok. Kilonda gayet iyi maşallah. Haftaya kesin geliyor 5 ler böyle devam ederse
Teşekkür ederim kuzucum. Toplamda 13 kilo almam normalmiş. Ben 13 kilo hakkımı şimdden doldurdum. Haftaya aldığım bu 200 gr mında gitmesi gerekiyor
Allahım yaaa katılımım düştü diyor. Çocuğun iyileşsinde canım gerisi sorun değil. Zaten yakında senide alcam takıma
baslangic 93
g.hafta 77.3
b.hafta 76.4
fark 900 gr.
t.giden 16,6
yuzde %1,16 oder %1,2
fena degil sanirim
toplam sporumda sadece yurume bandinda 5,25 dakika
ben sonuctan memnunum ama haftaya super olacak
1 kg beğenmiyormusun yağdan gittiyse 4 adet 250 gr yağ paketi attın vücudundan.. ve böyle devam etsen ayda 4 kilo eder kuzu..harikasın ..
canım haftada 1 kg en sağlıklısı biliyorsun sen yanlış bir sey yapmadın...
günaydin herkese.kizlar gecen hafta 73.5 idim.simdi 71.7 yani 1.8 gitmis.ben yüzdeyi nasil hesapladiginizi anlayamadim.bana izah eden olursa sevinecegim.hala inanamiyorum.benim icin süper bir sonuc.normalde gram gram gider benden.gecmisi okuyup geleyim.
canini sikma.1 kilo hicde az degil.eminim haftaya daha güzel verirsin.
geçen hafta kilom 83.8 bu hafta 81.8
2 kilo gitmiş:)
Gecen hafta 59,8
Bu hafta 59,5
Fark 0,3
%0,50
Herkesten özür dilerim
geçmişi okudum ama alıntı yapmadım kızlar.öncelikle ortim 2.tuğba inşallah iyi bir ikili oluştururz canım memnun oldum yola birlikte tam gaz devam:)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum en çok ben vermişim sanırım o da çok çablaadım onun sonucu:)
bugün kayınvaldemgil gelecekler giremeyebilirm merak etmeyin
inşallah iyi sonuç alrız
öptüm sizi.
hanımlar oncelıkle desteklerınız ıcın cok tsk ederım...
Daha cok verseydimm ortalamamız daha yüksek olucaktı( haftaya dönüsüm muhtesem olucak (
ben cikiyorum.aksama gelirim kizlar.
Kızlaaar aksam 7 den sonraaa yokum ama cepten yetisirim buralara ben yineeee bi davete gidiyomusuzzz aksam annemle
Harikasın. Bu hafta hepimiz bi silkelendik önümüzdeki hafta çok daha güzel olucak herşey.
Allah razı olsun canım beni çok mutlu ediyorsunuz gerçekten..
Allah razı olsun canım senden de. Haftaya muhakkak daha iyi bi sonuç olucak inşallah..
Maşaallah subhanallah çok çok tebrik ediyorum seni.
sağol hayatm
vaaaaaaaaaaaaaaaayyyy be ortime bakıntebrikler maşallah sana da süperiz süperiz!
Ya deli manyak niye özür diliyosun ballı börek :) Senin vücudun artık olması gerektiği gibi o yüzden yavaş yavaş gidersin 55'e.. Bence çokmutlu olmalısınnn
Görüşürüz balııııııııııııııımmmmmm.
Kur'an-ı Kerim'de Allah buyuruyor ki Tuğba;
"Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir." ( Bakara Suresi / 153)
Canım inancını yitirme, biz de yanındayız..
Asma yüzünü kızarım he :) bak ben de sabah üzgündüm şimdi ne hale getirdiler beniDD Haftaya gerçekten çok güzel olucak inanıyorum ben. Bi rehavete kapıldık heralde ama artık rehavet yok kaçamak yok sadece inanç var
Canım görüşürüz kendine iyi bak.
Sen zaten bu gazla dikkat edersin de yine de söyleyeym davet mavet aman diyim ecem dikkat et ordaki mamalara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?