menüm
sabah:1yumurta,yarim kepek ekmeginden tost
ögle:salata,1 elma
aksam:balik
2,5 lt su,4 bardak yesilcay
1saat yürüyüs
Nazar degdi sekerim nazaaar :)) aslında hem üzüldüm hemde mezun olmam 1 hafta daha uzadı hahahahahaha :)
16 subat benim 26 subat keremin dogum günü o dönemmm insallaaaah en azından 57 olmayı hedefliyorumm
Cooook daha güzel olacak hersey orasııı kesin cunku eski irademle geliyorummm :)) pek tanık olamadın ama bundan sonra göreceksin sende bana kızanlardan olabilirsin hahah :))
Yokk yok agzıma tek birseyyy koymammmm artık :) 17.00 dan sonraa bisey yemek yok annemi ikna edersem belki hiic gitmem :)
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Akşam dışarı çıkabilirim. Burda olanlar paylaşım topiğini takip ederse sevinirim. Bu hafta 5. takımla ortalamalarımız aynı. Yalnız bizim sonuç onları az biraz üstünde. Bu sorun çıkarabilir. Ben yokken arada bir orayada bakın. Sıkıntı çıkmaz umarım. Çok yoruldum bugün. Öpüyorum hepinizi. Yatmadan mutlaka uğrarım.
ben eklıcem canım ama eve gecınce ve ınan basarcam burdakı amacımıa ulassam hıc degılse..
Menüm
Sabah
2 bardak yesil cay
3 zeytin
1 catal peynir
Yarım d ekmek
Ogle
Yarım kase naneli pul biberli yogurt
Aksam
Yarım salatalık
3 yk yogurt
Su icmedimicicem uyuyana kadar
Yesilcay 4 bardak
menüm
1saat yürüyüs
menümü yazıyorum kızlar ben çok güzel doydum ama kalorisi çok az geldi bana yaklaşık 700 kalorilik yemişim
sabah
geç oldu
1elma 5 badem bundan sonra meynveyle kahvaltı yapabilirim çok güzel oluyor
öğle
hamsi buğlama
2 dilim tam buğday ekmeği
akşam
salata yoğurt
1dilim tam tahıllı ekmek bu ekmeği daha çok sevdim
4 bardak yeşil çay
çokca su
bugün 40 dak dan daha çok yürüdüm
sporuda hesaplarsam geriye 460 cal kalıyor
ben eklıcem canım ama eve gecınce ve ınan basarcam burdakı amacımıa ulassam hıc degılse..
Menüm
Sabah
2 bardak yesil cay
3 zeytin
1 catal peynir
Yarım d ekmek
Ogle
Yarım kase naneli pul biberli yogurt
Aksam
Yarım salatalık
3 yk yogurt
Su icmedimicicem uyuyana kadar
Yesilcay 4 bardak
menüm
1saat yürüyüs
menümü yazıyorum kızlar ben çok güzel doydum ama kalorisi çok az geldi bana yaklaşık 700 kalorilik yemişim
sabah
geç oldu
öğle
hamsi buğlama
akşam
salata yoğurt
4 bardak yeşil çay
çokca su
saoln tuğbacım sende çok iyi gidiyorsun kararlılığına bayılıyorum ben bu ortyi işini çok seviyorum insan dahada bi hırs yapıyo azmediyo motiven hep tavanda oluyoİyiymiş :) Ya bu hafta herkes bomba gibiiiiiiiiiiiiii maşallah nazar değmesin hiçkimseye
yiyecek uygun bişey yoktu diyete uygun yoksa ev ahalisi neler yedi neler bende kendime baharatlı yoğurt bide salata yaptım 1 dilim de ekmek ohhhhhhhhhhhhhhh misevet canım bu da kaynanayla alakalı değil yatabi stresten yemezsen:2:ayrıca sen 2 çocuk annesi bir asireti idare eden hürrem gibi kadınsın ,bi kiloyu mu veremiyceksin
senin yine mön olmus ,salatalık sal olmuş ne diyim:))
ortim de az yemiş valla.....
gülçin de akşam yememiş,diyet grubu değil grev kulubu masallah
saoln tuğbacım sende çok iyi gidiyorsun kararlılığına bayılıyorum ben bu ortyi işini çok seviyorum insan dahada bi hırs yapıyo azmediyo motiven hep tavanda oluyo
Menüm :
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,bal,çay
öğlen:sebze çorbası,kereviz yemeği ,yoğurt
akşam :1 baget,yoğurt
yeşil çay,2 lt su...
yiyecek uygun bişey yoktu diyete uygun yoksa ev ahalisi neler yedi neler bende kendime baharatlı yoğurt bide salata yaptım 1 dilim de ekmek ohhhhhhhhhhhhhhh mis
aslinda kahvalti meyve ile olursa,bagirsaklarda calisiyor.ara sira denenmeli.benim en sevdigim ögün kahvalti.menümü yazıyorum kızlar ben çok güzel doydum ama kalorisi çok az geldi bana yaklaşık 700 kalorilik yemişim
sabah
geç oldu
öğle
hamsi buğlama
akşam
salata yoğurt
4 bardak yeşil çay
çokca su
evet.bakacagim birazdan.senin basarinin altinda o site yatiyor galiba.afiyet olsun kadriye çok güzel olmuç kalori sepeti diye bir site var istersen bir incele
acimasizlar.yapilir mi bu bize?benimkiler de kestane yiyorlarkızm ve kocam karsımda çıtır çıtır çikolata yerken ama bu da yapılmaz ki
ortim yüzümüz kara çıkmasın bu hafta azimle 1. olalım
aksam hafif yemek tartida cok farkediyor.evet canım bu da kaynanayla alakalı değil yatabi stresten yemezsen:2:ayrıca sen 2 çocuk annesi bir asireti idare eden hürrem gibi kadınsın ,bi kiloyu mu veremiyceksin
menün güzel.ögle ile aksam yerde degisebilirdi.ama böyle de iyi.iyi gidiyoruz ortim.Menüm :
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,bal,çay
öğlen:sebze çorbası,kereviz yemeği ,yoğurt
akşam :1 baget,yoğurt
yeşil çay,2 lt su...
ama birazcik gelmedim ortimi aldin tugba:) senin ki nermin.Aynen öyle fikir motivasyon açısından cidden süper olduBu arada teşekkür ederim
Afiyet olsun ortimee güzelmiş menüsü
Şimdi ben de yazıyorum hemen
bizde seni canım burda birbirimize destek oluyoruz burda
boyun kaç ki ecem ben de çok kısa değilim ama 169
çok güzel canım ama az yiyorsun az yiyerekte zayıflanmaz biliyorsun vucudumuz yediklerimizi yakarkende enerji harcıyo salata falan koysan en azından listene
yalnizda olsa her evde tartisma olur.sadece kalabalik olunca atrtisma sayisi artiyor.
herkes albüm ekliyor galiba.benim 70 in üzerinde iken ki hic resmim yok.bende cektirip yayinlasammi acaba?yalniz benim sonram yok:) ecem gibi zayif da degilim.
menü burda da,yemek yok.maasallah.hedefine haftaya varacaksin galiba.
maasallah herkese.en kisaniz benim galiba.165 in altinda kimse yok galiba.
Mezun olsan da buralarda kal gitme sakın.. :) Ben sana neden kızıyım istediğin kadar cadılık yapabilirsiniyiliğimiz için değil mi sonuçta
Bu aralar özlettin kendiniKendine ve bebişe çok iyi bak görüşürüz inşallah.
İşte bu mutluluk halinden bahsediyorduk adaşımhep böyle pozitif ol maşallah sana
1 tanecik elma da olsa meyve ye bence balım. Ya da salata.. Ama aferin süper gidiyosun bu hafta bomba gibi bi sonuç duyalım senden
Burda en en en en bayıldığım şey yürüyüş. Herşeyin başı o bence. Afiyet olsun menü de çok güzel tabi ki :)
İyiymiş :) Ya bu hafta herkes bomba gibiiiiiiiiiiiiii maşallah nazar değmesin hiçkimseye
evet canım bu da kaynanayla alakalı değil yatabi stresten yemezsen:2:ayrıca sen 2 çocuk annesi bir asireti idare eden hürrem gibi kadınsın ,bi kiloyu mu veremiyceksin
:82: BUGÜNKÜ MENÜM :82:
Kahvaltı öncesi neler içtiğimi biliyorsunuz canlarım artık onları yazmiym diyorum.
---------------------------------------------------------------------------
Sabah: 1 dilim tam buğday ekm.
1 kib. kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates
----------------------------------------------------------------------------
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası
(gram olarak bilmiyorum ama) 2-3 kib.kutusu kadar haşlanmış kırmızı et
(Öğle yemeğimi yemekhanede yedim. Erişte ve portakal vardı onlardan almadım)
Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
3 kaşık kadar haşlanmış tavuk eti (göğüs kısmından)
+Yaklaşık 2,5 lt su
+3 bardak yeşil çay (biri yatmadan önce)
+45 dk spor (30 dk tempolu yürüyüş, 15 dk oldukça hareketli aerobik)
Kızlar bugün spor salonuna hoca gelmedi ve salonda müzik eşliğinde tempolu olarak yarım saat yürüdük. Biraz da aerobik yapalım dediler, hareketleri ben yaptırdım biliyo musunuz iyice kendime güvenim geldi
aksam hafif yemek tartida cok farkediyor.
menün güzel.ögle ile aksam yerde degisebilirdi.ama böyle de iyi.iyi gidiyoruz ortim.
ama birazcik gelmedim ortimi aldin tugba:) senin ki nermin.
Hahahahahah :) eveeeettt mön lerimleeeee geri dönüsssss yaptımmm eski ben:)
kimisi boyle az yiyince veriyor bünye meselesi o zaman büyük bir iş basardın sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?