- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
maasallah cok tatli...Eki Görüntüle 611974
teyzoslarrrrrrrrrrrrr ben akilli akilli otuydummmmmmmmmmm sici bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm
kisssssssssslar ayyyyyyyy birde konussa
sen iyi ol,esin eninde sonunda dogrulari görür.görmüs de zaten.ayni evde yasamak gercekten cok zor.allah sabir versin.kızlar olay aynen soyle oldu
ben hastaydımya basımı bıle kaldıramıyorum mısafır geldı kayınbabaın kardesı gıl o sırada patates hasladıydım cocuklar ıstewdı sırf dıye neyse gtırdım ama basım catlıyo artık agrıdan..
o sırada kaynım pekmez ıstedı bende yerını bılmıyorum dedım hatta baktım geldım nesye ben mutfaga gıttım cay koymaya mısafırlere o sırada buyuk oglum anne amcam pekmez ıstıyo dedı bende yok oglum dedım kucuk oglumu tuvalete goturdum bı mutfaga geldım kı buyuk oglan vısne recelını pekmez sanıp dolaba dokmus alırken.. once ogluma bagırdım sonra kendıme kızdım ozur dılerım oglum dedım gıttım kaynıma ben sana pekmez yok dedım daha kucucuk cocukdan ne pekmezı ıstıyosun ya dedım her tarafa recel doktu bu ne ya dedım cıktım odadan...
sonra bı bagrıs cagrıs esımı amca kaynımıda babası tutuyo bırbırlerıne gırcekler ne kufurler ettıler bırbırlerıne..
ben ne oldu ya dedım esım sen cık tugba dedı cıktım..
15 dk sonra yanıma geldı mutfaga...
ne oldu dedım ben kaynıma dedıklerımı dıyıp cıktıkdan sonra kaynım bana gerızekalı demıs esımde sen benım karıma bunu dıyemezsın falan dıye bunlar bırbırıne gırmısler.. o benım karım hayvan herıf falan dıye bagırıyodu esım duydum ama bu kadar buyıcegını tahmın etmedım aslında... neyse bunlar kustuler sımdı dunde kaynım ogluma kootu davrandı oglum amca dıye boynuna atladı oda ıttı bende ıcerdeydım sonra bıdaha ogluma bagırdı oyuncakmı o bırak onu dıye ama nasıl bagrıyo ve bagırdıgı cocuk 3 yasında ayıp dedım artık uutan kendınden malın okadar degerlıyse sakla ortalıga koyma sende dedım yeter be dedım cıktım bugun anneme geldım esımde aksam buraya gelcek kaynanam gelene kadar gecmıcem oraya...
aslında esıme eve geccem ben dedım esımde esımde sabret benım ıcın ne olur tugba her sey cok guzel olacak su maddı sıkıntım gecsın senle asacagız bu olayları dedı ...sarıldı bende tamam dedım ...
boyle yanı kızlar....
kolay gelsin betülcüm.Kizlar merhaba
Hafta sonu giremedim pek
Cok uogunum
Okulda donem sonu geldi, son hafta, cok yogun. Sosyal hayatim zaten yogun, 15 tatilde muhtemelen tasincaz evi yavas yavas toparlamaya basladik, kolileme fln, bir yandan yeni eve gidip eksiklere fln bakiyoruz, bir de ev aramaya basladik. Yetisemiyorum hepsine birden.
Ebru bu hafta ozellikle carsambaya kadar pek giremiycem. İstersen izinli olayim ama olmamak tercihim.
Carsambadan sonra da rahatliycam.
alalh kolaylik versin.seni en iyi anlayanlardanim nermin.benimoglumda 2 yas 8 aylik olana kadar uyumadi.daha 2aydir geceleri uyuyabiliyorum.bugünde bende bir halsizlik var uykusuzluktanmı nedir birde unutkanlık başladı ne yapacağımı unutuyorum hep.kızın uyku düzeni yok 4-5 gibi uyanıyor 1 saat uyanık kalıyoruz neredeyse sonra tekrar uyuyup 8 de kalkıyoruz.sersem gibi dolanıyorum evin içinde.
her anneayni seyleri yasiyor.cocugun büyüdükce sabirli olmayi ögreniyorsun.valla zormuş çocuğun olmadan anlamıyosun hiçbirşeyi ben sakin anlayışlı bir anne olurum diyordum çevremdekilerde öyle derdi ama gel görki tam tersiyim sabır mabır kalmadı bende.kızım tek büyüyor onun etkiside fazla sanırım burada fazla çevre yok hafta boyunca evin içinde benimle nu yüzden çok hırçın bende tahammülsüzüm insan gördüğümüz yok yobazlaştık:) haftasonu ancak köye gittiğimizde rahatlıyorum valla.bakalım ne zman düzene gireceğiz:)
en yakin zamanda geceleri uyur da,sende dinlenirsin insallah.bizimkide kız olmasına rağmen çok hiparaktif 2 dakika oturmaz oturduğu yerde kız demeye bin şahit lazım allah canlarını sağ etsin:)
2.5 yaşında daha küçük diyorlar ama doğdu doğalı uykuyla arası yok öylede gidecek herhalde :)
ooo kaptancığım canım sen iyi ol lazımsın bize:)
sizin oda çukurda kalıyor galiba çekmediğine görevizontelede var ya televizyon ellerinde çeken yer bulmaya çalışıyorlar sende bilgisayar elinde mi dolanıyorsun:)
bakma sen geçmişe boşver hatta benim menüye hiç bakma önemli değil zaten
*BUGÜNKÜ MENÜM*
Kahvaltı:
1dilim t. buğday ekmeği
1 kib. k. beyaz peynir
4 zeytin
Yarım havuç
----------------------------------
Ara: Yarım muz (evde bugün baya bi misafirler vardı, annem muzlu pasta yaptı, 2 çeşit börek, kısır, değişik değişik bikaç salata, kek vs. vardı ben sadece pastadan canım çektiği için onun yerine yarım muz yiyerek günü kaçamaksız kurtardım)
----------------------------------
Öğle:
1 kâse pul biberli yoğurt
3-4 kaşık kadar haşlanmış tavuk
Ara yok---------------------------
Akşam: Çok az ızgarada balık
Yağsız salata
1 kâse mercimekçorbası
+Yaklaşık 2,5 Lt su
+2 bardak yeşil çay
kızlar şuan bilgisayar kursdundan ara verdik ordan yazıyorum eve gelince geçmişi okuyacağım
dün çok kötü geçti tansiyonum düştü yola devrildim kendimi eczanede buldum şükür şimdi çok iyiyim
nice hayirli,saglikli yaslara.
Yeni yasi hayirli olsun minik kusunun opuyorum onu :) Hazirliklarina bak canim sen rahat rahat.
*Bugünkü Menüm*
Kahvaltı: 1 dilim tam b. ekmeği
1 kib. kutusu peynir
1 cherry domates
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
--------------------------------
Öğle: 1 kase pul biberli yoğurt
Yağsız, haşlanmış tavuk
(arada 1 çikolotalı gofret :18: )
Akşam: 1 kase baharatlı yoğurt
Yağsız salata
+ Yaklaşık 2 Lt su(yatana kadar içerim daha)
+ 2 bardak yeşil çay
kizlar gunaydin
su an hayatimdan pek memnun degilim kecilerimi kacirdim
cinlerimi tepeme topladim
burnumdan soluyorum artik
balim ve elif beni cileden cikardi
bunlar yetmiyor gibi birde dun misafir geldi
az kalsin balkona cikip yangin var diye bagiracaktim
neyse ki simdi burdayim
sizler nasilsiniz kuzularim
gecmise soyle bir baktim hafta sonu gelen giden olmamis hafta sonu malummmmmmmmmm
burdan uzakta yoldan ciktimi kesfetmis bulunuyorum hatunlar
bugun itibariyle en azindan 5 mesaj bir menumu paylasmam lazim
bu arada arkadaslar menumu paylasmadim donemlerde gunluk 5 mesajimi yazamadim donemlerde anlayisla karsiladiniz icin sagolun
ama bitti gitti
günaydınlar hayırlı haftalar hepinizie:)
haftasonu pek yoğundum misafir vardı menülere dikkat etmeye çalışsamda kaçamak oldu ebru beni kesin cezalandıracak ama dayanamadım:)birazdan menülerimi paylaşırım:)
Gunaydin kizlar bassagligi dileyen herkese tesekkur ederim gecmisi okudum ama telefondan giriyorum ne yazik ki cok zor oluyo alintilamak aksam hepsine tek tek cevap yazicam
Kizlar sinav sonuclari aciklandi ne yazik ki bu sene bana somestr tatili yok ben butunlemelerle geciricem 2 hafta su anda yolda okula gidiyorum yinee bir sinav gunu hafta sonu cok yogundu gezmekten uyumaya bile firsat bulamadim :)
Dunku menum
Sabah
1 yumurta
1 catal peynir
1 d ekmek
2 bardak yesilcay
Ogle
Yok
Aksam
Hamsi tava bi porsiyonun yarisi kadar
Bol salata
1. D ekmek
hafta sonu menülerimi paylaşıyım hemen cumartesi günü biraz çok oldu ama kazasız atlattım
cumartesi 1400 cal almışım
sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek ,biraz peynir
öğle:1 simit 1 bardak ayran
ara:1 elma 10 tane badem
akşamlmaması lazımda biliyorum ama evde vardı yedim patates haşlama,salata,az turşu,birazda yeşil mercimek çorbası,birkaç kaşık yoğurt
spor
3saat yürüyüş
2 lt su
pazar 750 cal almışım 2 öğün oldu malum pazar
sabah:1 yumurta biraz peynir
akşam:yoğurt .yumurtalı haşlama et
spor 30 dak yürüyüş
4 bardak yeşil çay
3lt su
seni bilmem ama benim derimi yuzse hakkidir
korkudan tartiya bile cikamiyorum
sporda yapamiyorum artik
ama bugun baktim gidiyor beni diyet ayyuka
durrrrrrrrr dedim canim
zararin neresinden donersen kar artik
insallah sinavin iyi gecer
hafta sonu menusu olarak bana az bile geldi
butlerde gecersin artik
hafta sonu zaten bizim nisanli kizlar ist.u alt ust ediyorlar
seni oyle iyi anliyorum ki
allahtan askitom hasta degil
erkegin hastaligi hele evde yatmasi hic kolay degil canim
ama beterin beteri olmasin
oglan usuttumu ne oldu bir dr.goturseydin virusler kol geziyor
hafta sonu kiminle konustuysam cocuklar hasta
ins.kiza gecmez
helal olsun gulcinim guzel bir hafta sonu menusu olmus spor bile yapabilmisin daha ne olsun canim
ben disimden dolayi iyice cozuttum uzerine sporda yapamayinca butun sinirimi buzdolabindan cikardim geribimin ne sucu varsa sanki
ama yok bitti duzene girecem ins.bu hafta arti cikip takima bir zararim olmaz
cumartesi menüm
sabah:sahanda yumurta.domates,biber,peynir,şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen:yok
akşam:2 tane çiğ köfte salata 1 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
1 elma
1.5 litre su
pazar:
2 küçük parça sosis,peynir,domates,azıcık pekmez,2 dilim ekmek,şekersiz çay
öğlen:yarım kase sütlaç
akşam:1 tabak taze fasulse,2 tane çiğ köfte,
yarım fincan menengiç kahvesi
Betul 18-19 ocak / /
Ecem 18-19 ocak/19/3
Tuğba 18-19 ocak/9 /
Gul 18-19 ocak/12 /3
Kadriye 18-19 ocak/16 /6
Gulcin 18-19 ocak/ 16/
Derya 18-19 ocak/ /
Nermin 18-19 ocak/ 3/4
TuğbaT.18-19 ocak/13 / 3
Kizlar merhaba
Hafta sonu giremedim pek
Cok uogunum
Okulda donem sonu geldi, son hafta, cok yogun. Sosyal hayatim zaten yogun, 15 tatilde muhtemelen tasincaz evi yavas yavas toparlamaya basladik, kolileme fln, bir yandan yeni eve gidip eksiklere fln bakiyoruz, bir de ev aramaya basladik. Yetisemiyorum hepsine birden.
Ebru bu hafta ozellikle carsambaya kadar pek giremiycem. İstersen izinli olayim ama olmamak tercihim.
bugünde bende bir halsizlik var uykusuzluktanmı nedir birde unutkanlık başladı ne yapacağımı unutuyorum hep.kızın uyku düzeni yok 4-5 gibi uyanıyor 1 saat uyanık kalıyoruz neredeyse sonra tekrar uyuyup 8 de kalkıyoruz.sersem gibi dolanıyorum evin içinde.
kızlar olay aynen soyle oldu
ben hastaydımya basımı bıle kaldıramıyorum mısafır geldı kayınbabaın kardesı gıl o sırada patates hasladıydım cocuklar ıstewdı sırf dıye neyse gtırdım ama basım catlıyo artık agrıdan..
o sırada kaynım pekmez ıstedı bende yerını bılmıyorum dedım hatta baktım geldım nesye ben mutfaga gıttım cay koymaya mısafırlere o sırada buyuk oglum anne amcam pekmez ıstıyo dedı bende yok oglum dedım kucuk oglumu tuvalete goturdum bı mutfaga geldım kı buyuk oglan vısne recelını pekmez sanıp dolaba dokmus alırken.. once ogluma bagırdım sonra kendıme kızdım ozur dılerım oglum dedım gıttım kaynıma ben sana pekmez yok dedım daha kucucuk cocukdan ne pekmezı ıstıyosun ya dedım her tarafa recel doktu bu ne ya dedım cıktım odadan...
sonra bı bagrıs cagrıs esımı amca kaynımıda babası tutuyo bırbırlerıne gırcekler ne kufurler ettıler bırbırlerıne..
ne oldu dedım ben kaynıma dedıklerımı dıyıp cıktıkdan sonra kaynım bana gerızekalı demıs esımde sen benım karıma bunu dıyemezsın falan dıye bunlar bırbırıne gırmısler.. o benım karım hayvan herıf falan dıye bagırıyodu esım duydum ama bu kadar buyıcegını tahmın etmedım aslında... neyse bunlar kustuler sımdı dunde kaynım ogluma kootu davrandı oglum amca dıye boynuna atladı oda ıttı bende ıcerdeydım sonra bıdaha ogluma bagırdı oyuncakmı o bırak onu dıye ama nasıl bagrıyo ve bagırdıgı cocuk 3 yasında ayıp dedım artık uutan kendınden malın okadar degerlıyse sakla ortalıga koyma sende dedım yeter be dedım cıktım bugun anneme geldım esımde aksam buraya gelcek kaynanam gelene kadar gecmıcem oraya...
aslında esıme eve geccem ben dedım esımde esımde sabret benım ıcın ne olur tugba her sey cok guzel olacak su maddı sıkıntım gecsın senle asacagız bu olayları dedı ...sarıldı bende tamam dedım ...
boyle yanı kızlar....
bizimkide kız olmasına rağmen çok hiparaktif 2 dakika oturmaz oturduğu yerde kız demeye bin şahit lazım allah canlarını sağ etsin:)
2.5 yaşında daha küçük diyorlar ama doğdu doğalı uykuyla arası yok öylede gidecek herhalde :)
ooo kaptancığım canım sen iyi ol lazımsın bize:)
sizin oda çukurda kalıyor galiba çekmediğine görevizontelede var ya televizyon ellerinde çeken yer bulmaya çalışıyorlar sende bilgisayar elinde mi dolanıyorsun:)
bakma sen geçmişe boşver hatta benim menüye hiç bakma önemli değil zaten
kızlar ben kacar oglumu yedırcem bende yıcem.....
menumu paylasmaya gırerım....
Eki Görüntüle 611974
teyzoslarrrrrrrrrrrrr ben akilli akilli otuydummmmmmmmmmm sici bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm
Kizlar merhaba
Hafta sonu giremedim pek
Cok uogunum
bugünde bende bir halsizlik var uykusuzluktanmı nedir birde unutkanlık başladı ne yapacağımı unutuyorum hep.kızın uyku düzeni yok 4-5 gibi uyanıyor 1 saat uyanık kalıyoruz neredeyse sonra tekrar uyuyup 8 de kalkıyoruz.sersem gibi dolanıyorum evin içinde.
boyle yanı kızlar....
kız ortııııııı ecem sende burdasın allatan gordum zaten baskada kımse yok.. kılom 63 su an ıtıbarı ıle eccemmmmmm...
bugun cok durgun burası...
buarada msj sayıları kıme lıste yapmadı galıba ebru daha demı yoksa benmı gormedım....
Selam kızlar. Özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii.Gelemiyorum ne zamandır. Geçmişi okumayıda gözüm kesmiyor ama mecburennnnnnnn okuyacağımm. Bugün iş çok ama çok yoğundu. Yeni geldim eve ayrıca benim odada yine internet çekmiyor. Delireceğim. Koridorda full ama benim masada çekmiyor. Giremedim bugün hiç. Şimdi de felaket yorgunum. Önce biraz dinleneyim sonra inşallah gelip hızlı bir şekilde dalacağım geçmişe.
Kızlar hafta sonu burayı hiç ama hiç beğenmedim. Bende diyorum ben yokum ama takım yine eski düzen devam ediyordur. Paylaşımlar iyidir diye. Okuyunca çok canım sıkıldı. Özellikle cumartesi kimsecikler uğramamış. Mesaj sayılarını birazdan yazacağım. Hiç ama hiç hoşuma gitmedi. Lütfen mazereti olanların dışındakiler daha çok özen göstersinler takıma. Bombboş kalmış burası. Unutmayın paylaşım ne kadar azalırsa motivasyon o kadar düşer. Ve burda boşa zaman geçirmiş oluruz hep birlikte. Paylaşımlara dikkatttttttttttttt
Çok yorgun olmama rağmen oturup geçmişi okuyup zaman ayırabiliyorsam buraya herkestende aynı hassasiyeti bekliyorum.
Bugün bile çok durgun burası. Kimsecikler yok. Hadi bakalım silkelenin kızlar. Noldu takıma yaaaaa nazar değdirdiler. Kızdırmayın bakim beni
Valla o kadar yorgunluğa bir hışımla okudum geçmişi. Bende çok bişey bekliyorum. Meğer kimse uğramamış.
kızı uyutup biraz spor yapamaya start verelim bu hafta bol hareket bakalım olacakmı bereket
cumartesi menüm
sabah:sahanda yumurta.domates,biber,peynir,şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen:yok
akşam:2 tane çiğ köfte salata 1 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
1 elma
1.5 litre su
pazar:
2 küçük parça sosis,peynir,domates,azıcık pekmez,2 dilim ekmek,şekersiz çay
öğlen:yarım kase sütlaç
akşam:1 tabak taze fasulse,2 tane çiğ köfte,
yarım fincan menengiç kahvesi
Eki Görüntüle 611974
Kizlar merhaba
Hafta sonu giremedim pek
Cok uogunum
boyle yanı kızlar....
Reddettiğin şeyler için seni tebrik ediyorum canım. Gayet güzel bir menü ama biliyorsun muz meyvelerin içinde en kötü düşman. Hem çok şekerli hem de kabızlık yapıyor. Aklında olsun.Mümkün olduğunca uzak durmak lazım.
Kaçamak haricinde güzel menü canım. Kaçamak kendine ödülde olsu bu aralar istemiyorum senden haberin olsun. Şöyle düşün sen zaten yıllarca kaçamakların kralını yapmışsın. Artık yapmaman lazım. Ödül istiyorsan eğer her hafta sevdiğin bişeyler al kendine, yada yiyecek haricinde bir ödül bul. Bu aralar seni çok acımasızca eleştirebilirim haberin olsun. Hem istekli olman, hem de bu kadar kararlı gitmen çok hoşuma gidiyor. O nedenle özellikle senin menüleri çok dikkatli inceliyorum. İnşallah seni 100 kilonun altında görmek istiyorum biran önce.
Bugün bile çok durgun burası. Kimsecikler yok. Hadi bakalım silkelenin kızlar. Noldu takıma yaaaaa nazar değdirdiler. Kızdırmayın bakim beni
Valla o kadar yorgunluğa bir hışımla okudum geçmişi. Bende çok bişey bekliyorum. Meğer kimse uğramamış.
Kızlar sabahtan beri sandalye koltuk üzerinde oturuyorum. Az önce ayaklarıma baktım. Acaip ödem oluşmuş. Çok kötü şişmiş. Diğer hamileliğimde de olmuştu. Tuzlu yemiyorum ama sanırım işimden dolayı ödem sorunum var. Ben kaçıyorum şimdilik. Ayaklarımı uzatmam lazım. Uğrarım yine. Lütfen boş bırakmayın burayı.
beterin beteri var allah sabrimizi sinamasin
acil sifalar versin tum hastalara
kizlar ben bugun doymuyorum yaaaaaaaaaaaaaa
icime fil kacmis gibi resmen
korkmayin yemiyorum ama istegimide durduramiyorum
nerdesiniz kuzular insallah iyisinizdir[/QUOTE=berilcim sakın ama sakın kaçamak yapma lütfen ortim hemen kendine bi tarçınlı su yap yavaş yavaş iç suyun içine tarçın çubuğu atıyorsun hemen kesiyor inan sakın kaçamak yapma insan devamlı ne yaparsan vücut ona alışıyor hemen koşu bandına çık kız
kız maşallah benim oğluma alıyım bunuEki Görüntüle 611974
öyle deme ortim sende iyi bilirsinki konuşuncada susmayı bilmiyorlar benim oğlanın galiba 2 yaş sendromu başladı tepinip duruyor
çok çok kolay gelsin ev taşıması çok zor betül 1-2 gün idare ederizKizlar merhaba
Hafta sonu giremedim pek
Cok uogunum
bak tugbacım eşin ne kadar destek olmuş ezdirmemiş zaten geçici kalacaksın kardeşin şöyle böyle deme o zaten görüyor sabret canım inşallah darlığı atlatır mutlu mesut yaşarsınızkızlar olay aynen soyle oldu
boyle yanı kızlar....
21 - 22 Ocak 2013 : dontpanic
23 - 24 Ocak 2013 : blitz86
25 - 26 Ocak 2013 : betuld
28 - 29 Ocak 2013 : gurbet_dmr
30 - 31 Ocak 2013 : aysecig
01 - 02 Şubat 2013 : beril77
04 - 05 Şubat 2013 : lafraise
06 - 07 Şubat 2013 : tugkay2000
08 - 09 Şubat 2013 : GUL1978
Kızlar yeni listemiz bu şekilde.Her hangi birinizde sorun çıktığı zaman o sorunlu günde acil durum planı olarak mesaj sayıları bana gönderilecektir. Geçenlerde Beril yokken Betül'e attığınız gibi her hangi bir sorunda mesajlar bana atılacak.
Lütfen bu listeyi bir yerlere not alın.
emeğine sağlık kaptan derhal kopyala yapıştır yaptım
saol ebrucum çok abartmadım sadece 1 simit onuda erittim zaten 1400 cal çok değil cumartesi içinReddettiğin şeyler için seni tebrik ediyorum canım. Gayet güzel bir menü ama biliyorsun muz meyvelerin içinde en kötü düşman. Hem çok şekerli hem de kabızlık yapıyor. Aklında olsun.Mümkün olduğunca uzak durmak lazım.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Çok teşekkürler Kadriye'ciğim.
Teşekkürler Tuğba'cım.
Kaçamak haricinde güzel menü canım. Kaçamak kendine ödülde olsu bu aralar istemiyorum senden haberin olsun. Şöyle düşün sen zaten yıllarca kaçamakların kralını yapmışsın. Artık yapmaman lazım. Ödül istiyorsan eğer her hafta sevdiğin bişeyler al kendine, yada yiyecek haricinde bir ödül bul. Bu aralar seni çok acımasızca eleştirebilirim haberin olsun. Hem istekli olman, hem de bu kadar kararlı gitmen çok hoşuma gidiyor. O nedenle özellikle senin menüleri çok dikkatli inceliyorum. İnşallah seni 100 kilonun altında görmek istiyorum biran önce.
Bunu anlamana çok sevindim Beril'cim çünki burasını boşladığın anda diyet felan hak getire. Hiç bişey kalmıyor. Kızın için tekrar geçmiş olsun. Amam mümkün olduğunca uzak durma buralardan. Bugünden itibaren menü bekliyorum senden.
Şimdi yaktım çıranı diyecektim ama menüleri görünce çok yakmamaya karar verdim
Afiyet olsun canım. Sınavlar için başarılar. İnşallah halledersin bukez.
Abartmamışsın bence Gülçin'cim gayet güzel olmuş menüler. Afiyet olsun. Hadi bakalım artık 5 li rakamlara yaklaştın yeniden. Sen kaç bildirmiştin hedefini başlarken?
Berilllllll kendineeeeeeeeeeeee gellllllllllllllllllllll.Cumaya kötü bir sonuç görürsem sende ceza var ona göre haberin ola.
Afiyet olsun canım. Olmayanları biliyorsun.Artık kendine çeki düzen verirsin. Cumaya kötü sonuç istemiyorum kimseden.
hedefim ilk önce 50 idi ama şimdi 55 i görüyümde ondan sonra rartık 50 diyorum canım
[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 115, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl26, width: 69, bgcolor: transparent, align: right"]11.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 75, bgcolor: transparent, align: right"]12.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]14.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]15.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]16.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]17.01.2013[/TD]
[TD="class: xl27, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]aysecig[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]18[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]8[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]12[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]19[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]16[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]beril77[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]17[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]7[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]15[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]11[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]betuld[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]14[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]4[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]blitz86[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]13[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]23[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]89[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]15[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]9[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]88[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]gurbet_dmr[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]6[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]lafraise[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]20[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]21[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]35[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]27[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]135[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]LAydLiNe[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]5[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]57[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]tugkay2000[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]GUL1978[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]133[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]94[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]138[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]104[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]158[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]149[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent, align: right"]776[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]18.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]19.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]21.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]22.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]23.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]24.01.2013[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]aysecig[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]beril77[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]1[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]betuld[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]3[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]blitz86[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]gurbet_dmr[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]lafraise[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]LAydLiNe[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]tugkay2000[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]GUL1978[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]114[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]42[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent, align: right"]156[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
emeğine sağlık ebrucum ev hasta dolu işlerimi aksadıp inan girmeye çalışıyorum ta kursdan yetiştim ama kimseler uğramamışKızlar sabahtan beri sandalye koltuk üzerinde oturuyorum. Az önce ayaklarıma baktım. Acaip ödem oluşmuş. Çok kötü şişmiş. Diğer hamileliğimde de olmuştu. Tuzlu yemiyorum ama sanırım işimden dolayı ödem sorunum var. Ben kaçıyorum şimdilik. Ayaklarımı uzatmam lazım. Uğrarım yine. Lütfen boş bırakmayın burayı.
sanada geçmiş olsun ebrucum hamileğin son ayındasın normal zaten dinlenmeye çalış işyerindede zaten devamlı ayaktasın yatmıyorsun ondandır
iznine çok varmı ebrucum yatsan dinlensen artıkmalum son haftalar
kız ortııııııı ecem sende burdasın allatan gordum zaten baskada kımse yok.. kılom 63 su an ıtıbarı ıle eccemmmmmm...
bugun cok durgun burası...
buarada msj sayıları kıme lıste yapmadı galıba ebru daha demı yoksa benmı gormedım....
kızlar bugün yediklerim 1300 cal müşçok geldi gözüme ekmeğiazaltsam acıkıyom neyse menümü yazıyım yorum yapın lütfen
sabah............
2 dilim tam tahıllı ekmek
biraz yağsız peynir
1 haşlama yumurta
öğle............
1 elma
10 tane badem
5 ntane fındık
biraz yoğurt
akşam............
haşlama et
yoğurt
1 dilim ekmek
20 dak yürüdüm bolca ev işi yaptım
4bardak yeşil çay
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?