Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

izinli olmayi bende dusundum ama pek dogru bir karar degil sanki burdan uzak olunca menuler felan tek kale mac yapiyor mideyle

teyzoşların yesin seni emi kuzum benim maşllah sana:)
şimdi konuşsa diyosun konuşmaya başlayınca biraz sussada kafam rahat etse dersin :)
yok anam konusunca en azindan acim der
sevdim der
yemem der
boyle suratina bakip sevdimi diye yormam kendimi
bende su an itibariyle boyle dusunuyorum
zararin neresinden donersen hesabi bugun itibariyle utandigim menumle beraber buradayim
en azindan gelmeliyim bunu biliyorum
izin mizin yok
aynen tatlim ya ben de 7 aydir boyleyim
hele cumadan beri sanki 100 kisi dovmus gibi halsizim
allah biliyor ya sonunda senin herif o tarafi tuttu yazacan sandim
ama kevga etmesine sevindim
seni tutmus ya bu da bir ilerleme
sen esinle iyi ol gerisi dis kapinin dis mandali
kissssss allah tarafindan benle benimki 1 hafta yer degistirsek sizle yeminle sizi haci aga sanip elinizi ayanizi operler vallahi
kayninin evlilik yasi gelmis olmasin kis boyle yengeyle yigenle ugrasilirmi ne ayip
berılll yerım o fıstıgı ben benım oglanalardan bırıne alalım kız...
anammmmmmmmm
simdiden dunurlerimde gelirmisssss
oy kurban olayim ben damadima
hangisine bacim?
kizdan cok ne var bende bidenem
sanirim topigimize nazar degdi ne olduk anacim ebru duymasin diyecem ama o duyar vallahi
cocuklar buyuyene kadar annede uyku duzenı kalmıyokı nermınım bende oyle artık alıstım uykusuzluga....
uykusuzluk birde stresle birlesince tam oldurucu darbe oluyor
en azindann bana
allah var canim ya
rabbim gorurse guzel gorur sen gonlunu bagla allaha gerisini merak etme
dualarimiz inan ki seninle
cok saol nermınım yalan degıl ben esımden boyle bı cıkıs beklemıyodum ama gercı yasadıklarımı gordu hasta halımde dort dondum evde ..
ayyyyyyy vallahi bende beklemiyordum enisteden
kiziyordum ama bigun sevdim adamiiiii
bende bagirip cagiriyom bazen sonrada vicdan azabi cekiyom
bazen aklima geliyor deliriyom
kendimden tiksiniyom ne bicim anneyim diye
ama oluyor canim ne yapacan
ınsallah en yakın zamanda duzelsın canım ama benım ıkı oglan ıkısde cok yaramazlar hala duzelme yok buyugum 5 yasında..senın kız kac yasında nermın....
benim damat mi cekistiriliyor bakiyimmmmmmmmmmm
sen dinlen canim hatta hic gorme bu hafta sonu burayi bos biraktimiziiiiii

yok canim ya gelemedim 500gr.aldim
su an kendimden nefret ediyorum
sen bu hamis halinle liste yap duzen kurmaya calis ben homili girtlak yeyim
suan cok utandim yaaaaaaaaaaa
bu nasil bir takim ruhu
kendimi kiniyorummmmmmmmmmmm

benim menuden sonra kendi menune asik bile olabilirsin
birazdan yazacam
utaniyorum ama yazacam
o senin tatlisligin canim

sagol kaptanim
cumaya eksiden vazgectim gecen haftaki kiloyu gorsem dua edecem
cezama raziyim ne deyim simdi kendim ettim
allah yoldan cikarmaya gorsun tartinin hic insafi yok maleseffffffffffff

bizde begenmedik ama bu hafta sonu gercekten herkesin bir isi cikmis
insallah bu son olur
sen simdi hamilesin sikma canini bebisimizi duzelecez insallah
elem tere fis kem gozlere sisssssssssss
silkelenelim ya doru diyon

eline saglikkkkkkkk

mesaj alindi arkadasim
ama gercekten gelemedim
daha dikkatli olmaya calisacagim
tuzlu suda dinlendir biraz rahatlatiyor ayaklari
is yerinde ogle yemeginde felan biraz uzatabilsen bu kadar olmaz ama surda sayili haftan kaldi canim az daha sik disini
bicirik gelince unutacaksin hepsini adim gibi biliyorum
canim sagolasin sendede oglan vardi degilmi
aman masallah artik biriniz alacaksiniz oglusunuza
ohhhhhhhh diger ikisinede talip ciktimi benden rahati yokkkkkkkkkkkkk
portakal suyu seker konusunda cok kalorili
zerolarda ise asit orani yuksek canim

Canlarım bugün mesaj sayıları bana

berılım hıc fark etmez hangısı olursa kızlardan ama kucuk uygun gıbı bıze benımkıler 3 ve 5 yasında ya...
kızlar hepınıze guzl dıleklerız ve ınanın kavgadan degıl ama benı esımın savunmasında dolayı mutlulugumu paylastıgınız ıcın tesekkur ederım...
bende hıc beklemıyordum...
kaynım 38 gorumcem 33 yasında ınsallah hayırlı kısmetlerı olurda evlenırler.....
herseyı gectım babasına kustugun ıcın ccuga tepkı gosterılmı ya...... degısık Allah cumlesıne hıdayet versın ınsallah..

ebrummmm cok kızmıs bıze ben hemen mazeretımı sıralayım canım..
evdeydı herkes fazla gıremedım ve en onemlısı bu hafta cok ama cok hastaydım kafamı kaldıramadım....

menum

sabah 1 tam bugday peynır zeytın

ara yok

oglen kabak haslama sarmısaklı yogurt
,
ara elma

aksam 2 kase sıcacık tarhana corbası..

2 brdak yesıl cay su 2.5 lt ....

hosgeldin canim ben dukanla cok ilgilendim ama meyvesiz bir 80 gun bana gore degilllll
sana kolay gelsinnnnnnnn

cok guzel olmus afiyet olsun
gule gule giy canim
ne guzel bir motivasyon olmus
darisi basimiza insallah
iyi geceler kizlar.ben cikayim.sabah erken kalkmam lazim.
iyi geceler canim

aman dikkat et bir catal aldim felan derken bayagi bir yeniyor sohbette guzel oluncaaaaa

benim menumde soyle
sabah
1 dilim kepek ekmek+1 yumurta+yarim domates+kibrit kadar peynir
ara yarim elma
oglen
1 kase ezogelin corba+yarim kase yogurt+bir dilim ekmek+
ara
sayisini demeyim kuruyemis ve cukulata yaninda normal kola
aksam
bir buyuk pizza+kola+kizlardan arta kalan makarna+esimin soyledigi benim de kavga ede ede yedigim tiramisu+ ben eniyisi sonrasini yazmayim
ama bu benim son utanc menummmmmmmm
disarda yemeyi kapatiyorum artikkkkkkkkkkkkkkkk
spor yok su yok

ayyyyy cok utaniyorum

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoş bulduuk canım bu zamana kadar normal diyet listeleriyle kilo verdim ve her defasında fazlasını aldım. artık böyle olsun istemiyorum. amacım tüm evreleri tamamlamak. herhangi bi sağlık problemim olmadıkça bırakmayı düşünmüyorum dukanı. hatta bırakırsam bile o ana kadar verdiğim kilo için güçlendirme evresini uygulayacagım geri almamak adına verdiğim kiloyu. gerçekten dediğin gibi çok sabır istiyor ve motivasyonu yüksek tutmak lazım. peki sen dukanla verdiklerini geri aldın mı? biraz bahseder misin? bana bir önerin tavsiyen varmı yaşadıklarından? ne kadar süre yaptın bir de? :26:

hosgeldin...

tesekkür ederim.herkes kendine iyi gelen aktiviteyi iyi bilir.ben yürüyünce hem mutlu oluyorum,hem de sikilasiyorum.

hos geldin canimmmmmmmmmmmmmm

hoş buldum kızlaar

ben yatar kızlar sabah gıremem ıs gorusmesıne gıtcem ınsallah hayırlı haberlerle gelırım.... sızlerı sevıyor ve opuyorumm.....

hosgeldin canim ben dukanla cok ilgilendim ama meyvesiz bir 80 gun bana gore degilllll
sana kolay gelsinnnnnnnn

teşekkür ederim canım. dukana göre benim 111 gün yapmam gerekiyor. tabi bir de bunun güçlendirme evresi var o konuya hiç girmeyelim.

Tugbacım okulda geciyorum zamanımı ögle yemegi yiyecek fırsatım olmuyor bilicli yada zayıflamak icin degil
en önemli sınavlarım bu hafta kızlarrr bu haftaaa cok yogunum sınavlarm ard arda

Canım benim anlıyorum okul yoğun olunca gerçekten bi düzensizlik oluyor :\

Sanırım öğlen yediklerin kaloriyi bu kadar arttırmış. Onun dışında gayet masum bi menü gibi canım. Bi de mesela ben akşam öğünlerinde hiç ekmek yemiyorum. Sadece sabah ve öğlen.

bende menümü yazayi
sabah:yarim kepekekmeginden tost,salatalik
ögle:haslama biraz tavuk,salata
ara:1 armut
aksam:yagsiz tuzsuz brokoli,yogurt
3lt su,4 bardak yesilcay
1,5 saat yürüyüs

Harikasın ya gerçekten

Suyu en az 2 lt'ye tamamlamaya çalış betülüm. Onun dışında güzel maşallah.

Ayy ne güzel mutlu olmuşsun :) Maşallah böyle devamm

Canım bu aralar biraz fazla misafirliklerin oluyor sanırım. Aman dikkat et. Gayet iyi gidiyorsun.

Mesaj sayım 6 tuğbacım,herkese iyi geceler......

Not alınmıştır

Amiiin canım.

menum

ara yok

,
ara elma

Gözlerime inanamıyorum 2,5 Lt su? Maşallah adaşıma menü de gayet güzel.

ben yatar kızlar sabah gıremem ıs gorusmesıne gıtcem ınsallah hayırlı haberlerle gelırım.... sızlerı sevıyor ve opuyorumm.....

Allah yardımcın olsun, hayırlısı ne ise onu nasib etsin canımm

MENÜM (21 Ocak)

Kahvaltı

1 dilim tam b. ekmeği
1 cherry domates
1 kib. k. beyaz peynir
4 zeytin
Bir havucun çeyreği.

Ara: 1 elma

Öğle

1 kâse pul biberli yoğurt
1 kâse bezelye (patatesliydi onları ayırdım yemedim)

Ara yok------------

Akşam

1 elma
4 tane kepekli kraker

(Canlarım şimdi ben pazartesi çarşamba cuma günleri spor salonuna gidiyorum ya hani, 5buçukta orda oluyorum, 7'ye doğru çıkıyorum. E spora gitmeden yiyemem akşam yemeğini, dönünce de çok geç oluyor. O yüzden ben dün yanımda 1 tane elma bi de kraker götürdüm. Oturdum okulun yanındaki parkta arkadaşlarımla açık havada sohbet ede ede onları yedim. Zaten akşam hava çok güzeldi yazdan kalma gibiydi eve gidesim de yoktu iyi ki yanıma almışım. Doğru mu yapmışım sizce? :44: )

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay
+ 1 saat spor

Sadece 1 kişi göndermiş mesaj sayısını, gül de buraya yazmış, sağolsunlar. ben de dedim ki madem bu saatte uyandın tuğba hepsinin mesaj sayısını tek tek bakıp not al arkadaşlarına öyle bi kıyak yap listeden de kontrol ettim ama umarım bi eksik yoktur :) Şimdi tekrar uyuyacağım. İyi geceler hepinize her zaman olduğu gibi Allah'a emanetsiniz..

hayirli haberle gel istersen gec gel
teşekkür ederim canım. dukana göre benim 111 gün yapmam gerekiyor. tabi bir de bunun güçlendirme evresi var o konuya hiç girmeyelim.
yok girmeyelim dukan abi beni geriyor canimmmmmmmmm
Kılar ben saat 20:30-21:00 gibi bi uzanayım dedim. Uyuyup kalmışım bu saatte uyandım
masaj saatine bakinca bu ne yapiyor bu saatte diyordum bende
canim ertesi gunde geliyor bazen ama geliyor

bende kaynin ergenlik caginda felan sandim.koskoca adama bu hareketler yakisiyormu? neyse sabret canim.insallah en yakin zamanda evlenirler.hayirlisi.

menum

ara yok

,
ara elma

suyu ne güzel artirmissin.maasallah.menün de güzel tugbacim.

insallah hersey yolunda gider.hayirlisi ile isi alirsin.

Kılar ben saat 20:30-21:00 gibi bi uzanayım dedim. Uyuyup kalmışım bu saatte uyandım

demek ki cok yorulmussun.

sporun saati de cok kötü olmus.spordan önce aksam yemegini yesen,en az 1 saat önce yemen gerek.o da cok erken.yanina alinabilecek gibi bir seyler alsan biraz daha iyi olur sanki.
bir sonraki günde gönderen oluyor.bugün gönderirler tugbacim.

ben hep ters zamana mi geliyorum ne? yien kimsecikler yokken geldim.sonra görüsürüz o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…